Jump to content

joakkkim

Bruker
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65

About joakkkim

 • Rank
  Begynner å komme seg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi har et dårlig lag. Det er først og fremst IA sin skyld. Når Henning i tillegg disponerer det forferdelig, så blir det grusomt.
 2. Børkeeidet og Askildsen er en sentral midtbane som ikke er i nærheten.
 3. Mye bedre i andre. Det er bra. Mokthar forferdelig, Askildsen ikke i nærheten, Børkeeidet veldig svak. Hancke positiv, sammen med Bohinen. Braaten viser også at han kan bidra. Luc er vår beste spiller ved siden av Sandberg og Boli. Godt å ha han tilbake.
 4. Nei, faen. Her er det bare de andre som er idioter. Full støtte til Posse. Reaksjonen på denne ikke-saken skaø latteriggjøres.
 5. Jeg mener også at det å snu stadion er et så mye bedre alternativ at vi må ta risikoen med utsettelse og i verste fall skrinleggelse. Jeg tror dog det siste er lite sannsynlig. Det er invistert mye politisk kapital i prosjektet allerede, og Bærum er ikke kjent for hyppige blokkskifter.
 6. Utrolig bra! Ikke at Jeppe er lenger unna, men at Kassi er i nærheten.
 7. Prøver meg på en børs: Sandberg: 5 - ikke noe å gjøre. Trygg og god. Ronald: 6 - full kontroll. Vihmann: 4 - stort sett grei kontroll. Noen stygge feil. Flaks som ikke blir straffet. Strømnes: 5 - helt ok. Hanche:6 - aggressiv. Offensiv i hodet. Askilden: 5 - anonym, men kommer fra det med æren i behodlr. Tobias: 5 - samme som Askilden Hugo: 7 BB - Masse bra. Kreativ, på og to assist. Emil - 6: positiv. God i duellspillet. Lykkes ikke med alt. Ola: 5 - vil masse. Får til noe. Flott raid før straffen. Frank: 7 - to mål. Binder opp forsvaret alene. Skulle hatt straffe.
 8. Ronald har vært strålende! Gøy!
 9. Askilden kan sikkert bli god en gang, men alt han har vist hittil tyder på at nivået ikke er inne. Håper han viser det idag.
 10. Dette er jo en ganske sentral komponent av å være en god pasningsspiller, men det er kanskje noe som kommer av erfaring. Åpenbart er det en komponent, men det unnskylder ikke alt.
 11. De har ok nærteknikk. Tobias er fysisk og sterk, Hugo har godt driv osv. Men jeg synes den tanken on at de er pasningsspillere er en myte. Man blir ikke god til å sentre av å være ung.
 12. Ungguttenen våre er svake pasningsspillere. De har alle sine absolutte kvalitetet, men Tobias, Ola, Hancke, Askildsen og delvis Hugo er svært upresise. Ser ikke hvordan vi skal spille posessionsorientert med disse gutta hvis de ikke utvikler seg mye i denne delen av spillet.
 13. Rette kverulerende på reportere som åpenbart bare forsnakket seg.
 14. Strømnes sliter med nivået. Han blir nok aldri helt god nok. Demidov inn snarest! Ellers er Emil positiv.
 15. Jeg er helt uenig. Dette er helt dust av en klubb som har hatt mange ræva overgangsvinduer på rad. Tror de overvurderer hvor lættis de er selv. (Skjønner at jeg er grinebiter her altså.)
×
×
 • Create New...