Jump to content

joakkkim

Bruker
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

276

About joakkkim

 • Rank
  flere innlegg enn Belsvik har mål

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Absurd diskusjon. Det har vært litt tungt spillemessig i det siste, men Janne er en strålende trener og den beste Stabæktreneren vi kan ha nå. Hva er sannsynligheten for at en ny trener gjør det bedre enn Janne i et to-treårs perspektiv. I alle fall godt under 50 %. Jeg tror det heller er andre deler av sportslig ledelse man bør være skeptisk til, selv om folk selvfølgelig skal få litt tid.
 2. Ok. Jeg synes det virker litt merkelig, men jeg er ikke superbelest på litteraturen. Både Molde og United har vel hatt suksess med stor rotasjon. City noe av det samme. Man trenger mange spillere for å lykkes i Europa og liga samtidig. Jeg tror sammenhengen mellom få spillere brukt og gode resultater kan være litt spuriøs, som jeg nevnte. Jeg skjønner ikke helt det å være lunkne til bytter. De kan bare velge å ikke bruke dem?
 3. Hvilken faglitteratur er dette? Det er mange gode trenere som rullerer mye og det er mange gode trenere som spiller inn en 11er. Jeg tar gjerne referanser til denne faglitteraturen. At man bruker få spillere over en hel sesong tipper jeg også stort sett gir gode resultater, men det er jo fordi det at man gjør få bytter tyder på at ting går bra. Da har man få skader, og de spillerne man satset på fungerte bra. Jeg tror ikke kausaliteten her er klar. Det er litt som kontiunitet på trenersiden. Er kontiunitet bra fordi det er bra, eller fører gode resultater til at treneren sitter lenger. Hva mener du med at bytter er et nødvendig onde? At trenerne ideelt sett ser at spillerne sine ikke blir slitne i løpet av kampen. Det hadde jo selvfølgelig vært flott. Ellers ønsker de vel muligheten til å bytte spillere etter kampbilde.
 4. Hva burde vi være fornøyd med i overgangssum? Er over 15 millioner urealistisk?
 5. Det er masse "realiteter" man ikke trenger å messe inn i hver eneste sak uavhengig av hvor relevant saken er. (Det er heller ingen realitet at IAO var en svak sportsdirektør. De fleste er uenige i din realitet).
 6. Er du ikke lei? På grensen til et troll. Herlig med Sammy! Lurer på hva han kostet.
 7. Jeg mener at Tortol har vært svakere enn Emil, og at hvis en skal benkes (som jeg synes en av de skal. Jeg har messet om at de er for like hele sesongen) så kan vi gjerne benke Tortol for min del.
 8. Endel positivt, men vi spiller med to ekstreemt dype sentralt. Tortol og Emil passer ikke sammen. Kino god.
 9. Er det noen fra Stavanger som ikke er et gigantisk dra-til-tryne? Norges verste by.
 10. Det som er mest skremmende er at denne kampen var en forbedring fra sist. Vi skal være glad vi tok endel poeng i begynnelsen. Dette er et lag som fint kan rykke ned.
 11. Jeg har ikke innsikt i dette, men det høres veldig mye ut at han fikk en lønnsøkning på minst 1.2 millioner.
 12. Man skal ikke prate om dommer blabla. Men frisparket før 0-2 er noe av det verste jeg har sett. Hvordan kan man forsvare noe sånt? Det er altså så elendig at det er flaut.
 13. Syltynt fremover. Hanche og Jonassen våre beste synes jeg.
 14. Bohinen og Tortol er kanskje våre to beste midtbanespillere. Sånn som det er nå mener jeg likevel at bare en av dem bør spille samtidig. Det blir fryktelig omstendelig og for lav risiko. Gall har jeg mistet troen på.
×
×
 • Create New...