Gå til innhold

joakkkim

Bruker
  • Innholdsteller

    286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

647

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    stabæk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Sjokkerende lavt nivå på spørsmålene i denne fasen av prosjektet. Kommunedirektøren svarer glimrende.
  2. En gledens dag for klubben! Vi har større og dypere problemer, men dette er veldig bra.
  3. Eliteserien er ikke en fotballserie lenger. Det er en arena der noen møtes for å spille kamp, så elendige dommerne får øve på VAR, sånn at de kanskje kan dømme en kamp i Conference League der de driter seg ut og aldri får dømme en kamp i Europa igjen. Virker som om dommerne tror de er til for seg selv. At de er det viktigste elementet i en fotballkamp. Hater VAR.
  4. Det er så trist at vi har VAR i Eliteserien. Fotball har vært en viktig hobby og lidenskap for meg. Med VAR er dessverre nesten alltid interesse borte. For meg er det selve konseptet det er noe feil med, men det er jo enda verre når det brukes feil i tillegg. Å ikke ha VAR kunne vært et norsk konkurransefortrinn, men nå er det en ulempe. Virker som om vi har det så dommerne kan øve på VAR. Vi har ikke Eliteserie for at dommere skal øve på å dømme i Europa (som de uansett ikke får, fordi de suger).
  5. Jeg tror vi ser helt grunnleggende ulikt på hva fotball er og bør være.
  6. Det er gøy å vinne mot Vålerenga, men jeg merker VAR dreper fotballengasjementet mitt sakte men sikkert. Det er ikke så gøy lenger, avgjørelsene er like dårlige som før, og vi er uten spontanitet og glede. Jeg mener at problemet ikke er hvordan VAR brukes (selv om det kan brukes bedre enn her, såklart), men at var ikke passer med fotball. 150 år gamle regler skal gjøres om til klare avgjørelser. Det fungerer ikke noe sted og dreper gleden og sjarmen. Hvis VAR er kommet for å bli tror jeg at jeg faller av på veien. Selv om jeg er veldig glad i Stabæk.
  7. Totalt skandaløst av Saggi og VAR. Men for en kamp av gutta, og vi er heldige at VIF er elendig.
  8. Jeg er veldig positiv til Karban. Enorm innsats og gode ferdigheter. Synes også han har noe uforløst. Jeg sliter også med å se potensialet til Geelmyden. Tror han blir spist opp i ES.
  9. Jeg hadde kjempetroa på at Gift skulle bli bra, men at han skulle bli en så umiddelbar suksess hadde jeg ikke trodd. OBOS til Belgia er et ganske stort steg, men veldig kult at han lykkes. Jeg tror det kan hjelpe til at unge (afrikanske) spillere ser på Stabæk som et interessant springbrett. Jeg har vært veldig skeptisk til Bjarmann, og er det egentlig fortsatt, men denne skal han ha all honnør for.
  10. Haha, joda. Men denne kontrakten fører uansett ikke til mindre penger til oss.
  11. Veldig positivt for oss at han signerer ny kontrakt. "Tapte" 12 millioner på at han ikke ble solgt nå, ny kontrakt øker sannsynligheten for at vi kan få noe liknende når han først selges.
  12. Da er det 5 poeng istedenfor 4, jeg er ikke noe redd for Start.
  13. Fitim har vært veldig bra! Edit: Haha. Troll i ord. Sorry folkens!
  14. Det er mange ting som ikke er straffbart som likevel gjør at du ikke bør være trener i Stabæk. Men enig, skal ikke komme med skjulte stikk, men trodde saken var ganske godt kjent. Tom Nordli burde uansett ikke være interessant, og det er ingenting som tyder på at han er det heller.
×
×
  • Opprett ny...