Jump to content

StabækMykle

Bruker
 • Content Count

  494
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

StabækMykle last won the day on August 29

StabækMykle had the most liked content!

Community Reputation

807

About StabækMykle

 • Rank
  en det går gjetord om
 • Birthday 07/19/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Snarøya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

726 profile views
 1. https://www.budstikka.no/fotball/boli-suksess-ga-stabaek-millioner/604728!/ Deilig! 💰💰
 2. Vi har vel ikke veldig god erfaring med spillere fra Malmø, men positivt med en spiss inn. Noen som vet status på Dio? Har han funnet seg en ny klubb?
 3. Rosted og Strandberg? De har vel ikke bevist så mye..
 4. Deilig med seier, men ikke veldig overbevisende det vi gjør i 70 min mot et bunnlag. Får håpe Luc er i form til å starte neste kamp, han er vår desidert beste spiller. Skuffende at Janne ikke gjør flere enn to bytter for å la flere få være med på en seier. Blir en solid plass midt på tabellen i år, men med litt mer plan over spillet kunne vi utfordret europaspill. Får bli neste år!
 5. Ikke mye «annerledes laget som begeistrer» for tiden ass.. Feid av banen mot Odd og en toppscorer med 4 mål. Triste greier.
 6. Liker Skytte, men sentral midtbane er vel der vi er best skodd? Selv med et eventuelt salg av Bohinen eller Hugo? Og det er vel snakk om lån og da burde vi heller satse på Lundal..
 7. Er vel også spillerens ansvar å si ifra. Ser for meg at Bo ønsker å spille hver kamp for å vise seg frem for klubber i utlandet. Hadde han sagt at han måtte hvile en kamp så tror jeg Janne hadde lyttet til det. Kassi ble vel skadet i en situasjon, ikke pga slitasje.
 8. Kan vi glemme Junker snart eller? Han hadde en assist og puttet i 4 av 12 kamper og var ingen stor suksess hos oss. At vi valgte å ikke betale 5 mill eller hva Glimt ga for han var en helt riktig avgjørelse. Det hadde vært galskap om vi gjorde det.
 9. Lagt på støy for at det ikke skal være så stille på stadion? Høres ut som man står ved siden av en motorvei...
 10. Hvor har det blitt av Stabækfotballen? Vi er vel blitt et av de lagene i eliteserien som slår mest langt? 80-20 i ballbesittelse sier sitt.. Klarer ikke holde på denne ledelsen når vi ikke klarer å holde på ballen.
 11. Skremmende dårlig i dag også.. Da kan vi vinke farvel til å kjempe om europaspill, men heller konsentrere oss om å ikke havne i nedrykksstriden. Savner en plan offensivt, hva terpes det på på trening? Nytter ikke bare å tenke at vi mangler en god spiss når ingen av de 6 fremste leverer. Virker som det er første gang de spiller sammen i hver kamp.
 12. Ohi - Junker Brynhildsen - Stengel - Skytte - Brochmann Trondsen - Daland - Næss - Hedenstad Austbø Brukbar 11’er dette med tidligere blaa som er aktive i Eliteserien. Noen jeg har glemt?
 13. Syltynt av nesten samtlige i dag. Slitne bein?
×
×
 • Create New...