Jump to content

StabækMykle

Bruker
 • Content Count

  453
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

StabækMykle last won the day on March 6

StabækMykle had the most liked content!

Community Reputation

662

About StabækMykle

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Snarøya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

595 profile views
 1. Haha, tanken er å kunne bidra litt (med det som sannsynligvis blir tapte inntekter) i påvente at vi kommer i gang igjen. Vil i ditt tilfelle anbefale en imaginær E-golf med miljøet i tankene.
 2. Mulig å få opprettet en Vipps-konto for Stabæk Fotball? Hadde vært fint å kunne kjøpt imaginær pølse og brus på det som skulle vært kampdag, mens man ser på reprise av gamle kamper og gleder seg til vi kommer i gang 😊
 3. Skulle gjerne sett en spiss, en kant og en back/stopper inn. Får vi inn tre habile spillere her kan vi kjempe i toppen, uten dette tror jeg vi ender omtrent midt på. Vi har vel litt på bok, er det ingen å få tak i? Hva skjedde for eksempel med han kantspilleren Mbong som vi har testet ut? Ikke bra nok?
 4. Virker som Kinoshita foretrekkes på topp - hva skjer med Azemi egentlig? Ikke i form eller ikke god nok? Litt usikker på om Kinoshita er den som skal skyte oss til medalje i år
 5. Veldig bra 2 omgang i dag! Hugo kommer til å levere i 2020 så det er bare å forlenge kontrakten hans så vi får mer penger for han når vi selger han i sommer eller etter sesongen. Kontraktene til Bohinen og Hanche burde også forlenges asap.
 6. Det positive med denne kampen er at det må ha skremt vekk potensielle kjøpere av Bohinen, Brynhildsen og Hanche.
 7. Håper virkelig ikke vi selger Hanche. Vi har ingen naturlig backup og han blir vanskelig å erstatte både på banen og i garderoben. 6 mill er ingenting for kapteinen vår.
 8. Noen som har sett hvordan Will Donkin er på trening? Er han god nok for A-laget?
 9. Hva skjer med at de fleste av våre beste lokale spillere har et halvt til ett år igjen av kontraktene sine? Burde ikke Hanche sin kontrakt vært forlenget ila forrige sesong? (Gitt at opplysningene i artikkelen stemmer)
 10. Keeper: Sandberg Marius Ulla Jonas Brautli Forsvar: Moe Hanche-Olsen Hernandez Pignatel Jenssen Amankwah Peder Vogt - ny (A-lags kontrakt) Mats Solheim - ny Midtbane: Bohinen Kassi Vetlesen Brynhildsen Askildsen Lumanza Cheng Jesper Isaksen - ny Donkin - ny Angrep: Aga Amer Torvund Kinoshita Edvardsen Rusike Valencic - tilbake fra lån Azemi - ny Ut: Strømnes Geelmuyden Demidov Gyasi Kasper Junker Youssef Toutouh Mauritz-Hansen Lillevik Kjellevold Skytte Braaten
 11. Var vel også for å teste han i en kamp som ikke betydde så mye. Han leverte dessverre ikke, og bekreftet derfor at vi må få inn en ny spiss til neste sesong.
 12. Vi ender over Brann, VIF, Godset, Sarpsborg og Lillestrøm på tabellen - kan ikke klage på det
 13. Håper på Braaten på topp fra start. Så kan Junker komme inn rundt 75 mot slitene LSK forsvarere.
 14. Er det mulig å markere raden til Stabæk med en farge? Litt vanskelig å lese på mobilen.
×
×
 • Create New...