Gå til innhold

StabækMykle

Bruker
 • Innholdsteller

  407
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

StabækMykle vant dagen sist 30. Mai 2018

StabækMykle hadde mest likt innhold!

Omdømme

472

Om StabækMykle

 • Rang
  på grensen til fanatisk
 • Bursdag 19. juli 1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Snarøya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Nylige profilbesøk

342 profilvisninger
 1. https://www.stabak.no/nyheter/her-er-var-splitter-nye-hjemmedrakt Hadde det gull/oransje vært blått eller hvitt så hadde ikke drakten vært så gæren. Men det der funket ikke i det hele tatt.......
 2. ---------------------Boli ------------- Ohi (Mauritz-Hansen)----------------- Ny -------- Ny (Kassi) ------------ Børkeeiet (Vetlesen) ------ Brynhildsen (Gyasi) Moe ------------- Demidov ----------------- Ny -------------- Hanche (Hernandez) ---------------------------Sandberg--------------------------- Slik er XI sånn som jeg ser det. Trenger 3 nye inn, de i parantes er foreløpig backup, men dersom de tar steg (kommer tilbake i form) kan de kjempe om en plass i førsteelleveren. I tillegg har man Bohinen, Renå Olsen, Strømnes, Aga og Amer som er et lite stykke unna å være gode nok p.t.
 3. Jøss, også bare på et lån ut sesongen.. Nå må IA snart begynne å levere.
 4. Noen som vet status på Shala? Trener han fortsatt med laget?
 5. På bilde Hernandez har lagt ut på Instagram ser man Granli i bakgrunnen på treningen. Mulig det er et gammelt bilde da SMH også er med.
 6. Flaut å safe inn en 1-0 seier i en kamp vi er så mye bedre enn Aafk og kunne fint fått med oss mer om vi bare hadde forsøkt. Nå lever kampen i aller høyeste grad, vi kan fint tape 2-0 i neste. Aafk var happy med å tape 1-0 og da må jo vi for faen prøve å få 2-0? Tydelig at Berg var happy ettersom han ikke gjør noen bytter. Få inn en ny trener til neste år a? Orker ikke det pisse her, dette er ikke Stabæk! Stabæk som jeg kjenner det hadde kjørt på å forsøkt å få en 3-0 seier og avgjort det hjemme. Offensiv fotball - alltid uansett.
 7. Guds lykke at Hou Sæter var syk i dag - Ola var veldig bra i første omgang. Håper vi fortsetter med samme laget neste match. Viktig å få Keita og Sandberg friskmeldt.
 8. https://www.stabak.no/nyheter/boli-signerte-ny-kontrakt-min-mate-a-betale-tilbake-pa
 9. Skulle latt Nije bli på banen og byttet ut Hou med Valencic (eventuelt Ola) i stedet. At Hou fikk spille frem til 85 min i dag er håpløst.
 10. Inn med Hernandez for Hou Sæter som har gult eller?
 11. Nå må de faen meg trøkke til! Hadde vært så deilig med en solid seier
 12. https://www.vg.no/sport/fotball/i/VRvdW1/pedersen-ute-resten-av-sesongen-det-er-tungt?utm_content=row-19&utm_source=vgfront Pedersen ute resten av sesongen. Gode muligheter for Franck til å ta toppscorertittelen nå. Håland nærmest med sine 12 mål mot Boli sine 15.
×
×
 • Opprett ny...