Gå til innhold

StabækMykle

Bruker
 • Innholdsteller

  398
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

StabækMykle vant dagen sist 30. Mai 2018

StabækMykle hadde mest likt innhold!

Omdømme

462

Om StabækMykle

 • Rang
  på grensen til fanatisk
 • Bursdag 19. juli 1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Snarøya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Nylige profilbesøk

302 profilvisninger
 1. Flaut å safe inn en 1-0 seier i en kamp vi er så mye bedre enn Aafk og kunne fint fått med oss mer om vi bare hadde forsøkt. Nå lever kampen i aller høyeste grad, vi kan fint tape 2-0 i neste. Aafk var happy med å tape 1-0 og da må jo vi for faen prøve å få 2-0? Tydelig at Berg var happy ettersom han ikke gjør noen bytter. Få inn en ny trener til neste år a? Orker ikke det pisse her, dette er ikke Stabæk! Stabæk som jeg kjenner det hadde kjørt på å forsøkt å få en 3-0 seier og avgjort det hjemme. Offensiv fotball - alltid uansett.
 2. StabækMykle

  Kamptråd: Odd - Stabæk

  Guds lykke at Hou Sæter var syk i dag - Ola var veldig bra i første omgang. Håper vi fortsetter med samme laget neste match. Viktig å få Keita og Sandberg friskmeldt.
 3. StabækMykle

  Franck Boli

  https://www.stabak.no/nyheter/boli-signerte-ny-kontrakt-min-mate-a-betale-tilbake-pa
 4. StabækMykle

  Henning Berg

  Skulle latt Nije bli på banen og byttet ut Hou med Valencic (eventuelt Ola) i stedet. At Hou fikk spille frem til 85 min i dag er håpløst.
 5. StabækMykle

  Ohi Omoijuanfo

  Dritt lei han typen der ass..
 6. StabækMykle

  Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk

  Inn med Hernandez for Hou Sæter som har gult eller?
 7. StabækMykle

  Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk

  Nå må de faen meg trøkke til! Hadde vært så deilig med en solid seier
 8. StabækMykle

  Franck Boli

  https://www.vg.no/sport/fotball/i/VRvdW1/pedersen-ute-resten-av-sesongen-det-er-tungt?utm_content=row-19&utm_source=vgfront Pedersen ute resten av sesongen. Gode muligheter for Franck til å ta toppscorertittelen nå. Håland nærmest med sine 12 mål mot Boli sine 15.
 9. StabækMykle

  I A Olsen

  Forleng kontraktene til Njie og Granli nå så begynner troppen å se bra ut!
 10. StabækMykle

  Aboubakar Keita

  Kommer nok til å bli en del kort på han så da er det fint vi har Hugo som en back up på midten. Men han var god i går og blir nok bare bedre utover sesongen, så en knallbra signering.
 11. StabækMykle

  Nye spillere

  Gikk gjennom denne listen på nytt og ser at noen av spillerne er nå blitt signert, av blant annet LSK og Fredrikstad, men en del er fortsatt ledig. Burde vel kunne være mulig å få tak i noen her? Eventuelt noen fra de to listene under? https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=Mittelfeld&spielerposition_id=6&land_id=alle&altersklasse=23-30&wettbewerb_id=alle&seit=2018&yt0=Show https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=Mittelfeld&spielerposition_id=7&land_id=alle&altersklasse=23-30&wettbewerb_id=alle&seit=2018&yt0=Show Ferdighetsnivåene er jo selvfølgelig litt usikkert, men mange her som har mange kamper i ligaer som er betraktet over Eliteserien så det burde være en god pekepinn. Sikkert noen som skal ha en del i lønn, men nå brukte vi jo en god del på han nye sloveneren, så tydelig at vi har hatt litt penger.. Ikke så lenge igjen av overgangsvinduet nå, håper IA får inn en kriger på midten før vinduet stenger. Det trenger vi..
 12. StabækMykle

  Treningskamper 2018

  Er Alvbåge fortsatt ledig eller?
 13. Står på stabak.no at Njie også er på benken
 14. StabækMykle

  Kamptråd: Stabæk-Bodø/Glimt

  Vi trenger sårt å få tilbake Nije, Gyasi, Kassi og Brynhildsen som kan sette litt fart på angrepet vårt. Både fra start og som innbyttere. Går for treigt der fremme og ingen som går på de gode løpene. Boli og Brochmann trekker begge inn sentralt så vi har ingen ute på kantene. Og Ohi lunter rundt og er stort sett i offside.
 15. StabækMykle

  Kamptråd: Stabæk-Bodø/Glimt

  Nije ikke med i troppen?
×