Jump to content

StabækMykle

Bruker
 • Content Count

  432
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

StabækMykle last won the day on May 30 2018

StabækMykle had the most liked content!

Community Reputation

547

About StabækMykle

 • Rank
  avhengig
 • Birthday 07/19/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Snarøya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

458 profile views
 1. Hvem skal han ta plassen for?
 2. Han her må vi kjøpe asap
 3. Vi lider av at vi ikke har noen utpregede kanter og backer som tør å utfordre. Blir for mye støttepasninger og på kryss og tvers - for lite kreativitet. Demidov må jo ha vært den spilleren med flest ballberøringer i dag, sånt blir det ikke mål av. Skulle gjerne sett Rusike eller Gyasi tilbake. Og Moe må få seg en tur på benken, han sliter defensivt og bidrar null offensivt. Han slår konsekvent ikke pasninger fremover til midtbanen, bare hjemover eller noen ganger banker han den opp på må få.
 4. Kunne vel lagt inn en treningskamp her ettersom de har hatt 14 dager uten kamp før den mot Haugesund? Spilt inn de nye gutta?
 5. Var vel slutt etter 70, han burde vært byttet ut da
 6. Ernest Asante står vel uten klubb for øyeblikket, mener å huske han hadde ganske bra fart!
 7. Kjipt med Boli, men litt forventet. Dog skulle jeg gjerne sett at han dro etter sesongen, vanskeligere å erstatte han nå. Med kontrakt ut 2021, fjorårets toppscorer og ettersom vi ikke må selge bør vi vel hvert fall ha fått 20 mill her. I så tilfelle har vi solgt for ca 55 mill i år - det er knall bra. Men vi er nødt til å holde plassen ellers taper vi mye mer, så han erstatteren som kommer inn bør være bra. Kamara på lån ut sesongen kanskje? Så kan vi bruke vinteren på å finne en ordentlig erstatter.
 8. Lumanza melder på insta live at han er på vei tilbake til Oslo!
 9. Helt forbanna fantastisk om han kommer tilbake! Men jeg tør ikke bli gira før det er done deal.
 10. Pleier ikke dommere å gi en advarsel først? Typ gult kort - ro deg ned og sett deg på benken. Å gi Janne direkte rødt for den forseelsen er jo direkte feil og håpløst med to minutter igjen av kampen. Pinlig av dommer og viser bare hvor elendig nivå det er på dommere i Eliteserien. Få han premier league dommeren til å dømme i eliteserien asap!
 11. Meldes om to nye spillere inn i løpet av uken: den japanske spissen og en offensiv spiller. Håper litt på at det er Moussa som kommer tilbake ettersom vi er helt hjelpesløse på kantene.
 12. Bare å bytte ut Brynhildsen, får ikke til noe som helst. Rusike inn til pause?
×
×
 • Create New...