Jump to content

StabækMykle

Bruker
 • Content Count

  444
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

StabækMykle last won the day on May 30 2018

StabækMykle had the most liked content!

Community Reputation

594

About StabækMykle

 • Rank
  avhengig
 • Birthday 07/19/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Snarøya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

544 profile views
 1. Noen som har sett hvordan Will Donkin er på trening? Er han god nok for A-laget?
 2. Hva skjer med at de fleste av våre beste lokale spillere har et halvt til ett år igjen av kontraktene sine? Burde ikke Hanche sin kontrakt vært forlenget ila forrige sesong? (Gitt at opplysningene i artikkelen stemmer)
 3. Keeper: Sandberg Marius Ulla Jonas Brautli Forsvar: Moe Hanche-Olsen Hernandez Pignatel Jenssen Amankwah Peder Vogt - ny (A-lags kontrakt) Mats Solheim - ny Midtbane: Bohinen Kassi Vetlesen Brynhildsen Askildsen Lumanza Cheng Jesper Isaksen - ny Donkin - ny Angrep: Aga Amer Torvund Kinoshita Edvardsen Rusike Valencic - tilbake fra lån Azemi - ny Ut: Strømnes Geelmuyden Demidov Gyasi Kasper Junker Youssef Toutouh Mauritz-Hansen Lillevik Kjellevold Skytte Braaten
 4. Var vel også for å teste han i en kamp som ikke betydde så mye. Han leverte dessverre ikke, og bekreftet derfor at vi må få inn en ny spiss til neste sesong.
 5. Vi ender over Brann, VIF, Godset, Sarpsborg og Lillestrøm på tabellen - kan ikke klage på det
 6. Håper på Braaten på topp fra start. Så kan Junker komme inn rundt 75 mot slitene LSK forsvarere.
 7. Er det mulig å markere raden til Stabæk med en farge? Litt vanskelig å lese på mobilen.
 8. Merkelig at vi ikke gjør noen bytter tidligere. Braaten skulle kommet inn for Junker til pause, og Oliver, Hugo eller Lumanza skulle fått minimum 20 min. Burde være basic coaching å bruke alle byttene. Uavgjort er fint det for all del, med Odd parkerte bussen i 45 min og var happy med uavgjort og det burde vi prøvd å utnytte.
 9. https://www.budstikka.no/fotball/vetlesen-hadde-brukket-beinet-for-spilletid/548002!/ Ser gjerne at Hugo starter i stedet for Toutouh i dag
 10. Tror vi kan tiltrekke oss en del nye sponsorer ved å kjøre en tydelig grønn profil og da hadde et comeback av den grønne armen vært på sin plass. Hadde for eksempel vært fantastisk om den nye stadion vi skal bygge blir den mest klimavennlige i Norden. Jeg lobber for å få firma jeg jobber i til å sponse og å vise at Stabæk er på lag med miljøet vil absolutt hjelpe med å få de på gli.
 11. Får han spilt for 2 laget i år? Eller må han vente til neste år der og?
 12. Hvem skal han ta plassen for?
 13. Han her må vi kjøpe asap
 14. Vi lider av at vi ikke har noen utpregede kanter og backer som tør å utfordre. Blir for mye støttepasninger og på kryss og tvers - for lite kreativitet. Demidov må jo ha vært den spilleren med flest ballberøringer i dag, sånt blir det ikke mål av. Skulle gjerne sett Rusike eller Gyasi tilbake. Og Moe må få seg en tur på benken, han sliter defensivt og bidrar null offensivt. Han slår konsekvent ikke pasninger fremover til midtbanen, bare hjemover eller noen ganger banker han den opp på må få.
×
×
 • Create New...