Gå til innhold

StabækMykle

Bruker
  • Innholdsteller

    711
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    8

Alt skrevet av StabækMykle

  1. B.H. Riise leder ikke laget lenger?
  2. Den taklingen fortjener en post!
  3. Så ut som vi stortsett lå med en diamant på midten og to spisser (4-1-2-1-2). Det gir Olderheim mye frihet og det nyter vi godt av, men litt synd at vi går vekk fra kanter for vi har noen spennende kantspillere i troppen nå med Vinge og Spiten. Og vi har sett tidligere at de ikke fungerer like godt som spiss som kant. Ellegaard fungerte ikke helt i går, det kan nok skyldes at han er ny også. Tror Olderheim fungerer godt som indreløper i en 4-3-3, eventuelt legge om til 4–2-3-1 med Olderheim som 10er og to kanter på hver side. Men Bob ser ikke ut til å bry seg så mye om formasjon, men jeg tror det er lettere for spillerne å prestere dersom vi hadde hatt en satt formasjon og klare ansvarsoppgaver, og hentet spillere som passet til den formasjonen, ref Bodø. Og så kan man ha noen innøvde formasjoner dersom vi må endre et kampbilde.
  4. Er vel det beste laget vi kunne ha stilt med ut i fra dagens tropp.
  5. Får virkelig håpe det har skjedd noe med Monter logoen på shortsen..
  6. Så ingen endringer på drakten altså, bortsett fra en liten justering på Obos logoen.
  7. Veldig rart at vi i generalprøven plutselig spilte i 442, har de trent på det på trening? Diabate har ikke vist noe som tilsier en plass i startelleveren. Og tydelig at Vinge er best når han kan spille på venstresiden og skjære inn. Håper på disse 6 fra start mot Aafk: Vinge-Opseth-Hammy Hegardt-Christensen-Roberts Med Spiten og Olderheim inn etter 60.
  8. Godset sin kamp ble utsatt, fare for at vår blir det og?
  9. Fin drakt fra Viking. OBOS og Sparebank1 i tilpassede farger, spent på hva vi får til i år.
  10. Mangler Rossbach, Kay og Olderheim. Ellers er vel alle med? Machop Chol ikke med lenger?
  11. Veum er svært begrenset i spillestilen så synes ikke han fungerer på backen, synes heller vi skal gi Riise sjansen. Og synd hvis Spiten må vike for Chol, synes ikke han viste at han er verdt å signere i forrige kamp.
  12. Olderheim fortsatt ikke med, skadet? Og mangler Piggy, får håpe han ikke er ute av troppen pga Oyegunle.
  13. Olderheim ikke med i dag, skadet?
  14. Får håpe det var vi som droppet han og ikke VIF som snappet han. Men synes ikke Jon virker veldig happy på Twitter. Uansett litt synd for synes han virket spennende. Men vi har Vinge, Spiten, Hammy, Wendt og Nysveen som kan spille kant så relativt greit dekket.
  15. En profil som kanskje passer bedre som som kommersiell leder, men får gi han sjansen. Virker som en hyggelig fyr. Får bare håpe han ikke drar til RBK så fort han blir varm i trøya hos oss.
  16. Synes Hegardt gjorde en god figur i treningskampen så positiv til å få inn han. Kontraktløs også så et rimeligere alternativ. Men spiss er første prioritet. Ble ikke overbevist av Skille.
  17. https://www.tv2.no/overganger/direkte/#/s66ga/65b53384c7ea669fa9c82ed1/tv-2-erfarer-mot-rekordsalg Ser ikke ut til at han ender opp hos oss
  18. Foreløpig mer imponert av Raufoss sin spiss Ampofo enn Skille. Kunne han vært noe for oss? Bare 20 år gammel.
  19. Noen som vet om kampen streames?
  20. Abu Bawa inn på midtbanen! Troppen 2024 Keeper: Sondre Rossbach (Ny) Leander Larona Gunneröd Forsvar: Kasper Pedersen Nico Næss Nicolas Pignatel Jenssen Olav Veum Nikolas Walstad Filip Hornburg Møller Hansen Filip Jenssen Riise Midtbane: Kaloyan Kalinov Kostadinov Fredrik Haugen Aleksander Andresen Sebastian Olderheim Abu Bawa (Ny) Angrep: Herman Hammy Geelmuyden Oskar Spiten-Nysæter Rasmus Eggen Vinge Philip Schie UT: Wangberg Petterson Ottesen Lange Krogstad Edwards Bakenga Kabran Ogunkoya Ulla Høgh Pachonik Vetti Jelacic Kjerrumgaard
  21. Oppdatert Troppen 2024 Keeper: Sondre Rossbach (Ny) Leander Larona Gunneröd Forsvar: Kasper Pedersen Nico Næss Nicolas Pignatel Jenssen Olav Veum Nikolas Walstad Filip Hornburg Møller Hansen Filip Jenssen Riise Midtbane: Kaloyan Kalinov Kostadinov Fredrik Haugen Aleksander Andresen Sebastian Olderheim Angrep: Herman Hammy Geelmuyden Oskar Spiten-Nysæter Rasmus Eggen Vinge Philip Schie UT: Wangberg Petterson Ottesen Lange Krogstad Edwards Bakenga Kabran Ogunkoya Ulla Høgh Pachonik Noen som mangler?
  22. Troppen 2024 Keeper: Sondre Rossbach (Ny) Leander Larona Gunneröd Forsvar: Kasper Pedersen Nico Næss Nicolas Pignatel Jenssen Olav Veum Nikolas Walstad Tobias Pachonik Filip Hornburg Møller Hansen Filip Jenssen Riise Midtbane: Kaloyan Kalinov Kostadinov Fredrik Haugen Aleksander Andresen Sebastian Olderheim Angrep: Herman Hammy Geelmuyden Oskar Spiten-Nysæter Rasmus Eggen Vinge Philip Schie UT: Wangberg Petterson Ottesen Lange Krogstad Edwards Bakenga Kabran Ogunkoya — Ikke så verst til å være før sesongoppkjøringen har startet, men vi trenger minimum et par nye i angrep, en back og sentral midtbane.
  23. Mange spillere som skifter klubber nå. Spent på om vi får inn noen nye denne uken. Spiss og backer er vel størst behov per dags dato.
  24. https://www.transfermarkt.com/eliteserien/vertragslosespieler/wettbewerb/NO1 Noen potensielle her? Grøgaard, Maigaard, Owusu, Barmen, Ebiye?
×
×
  • Opprett ny...