Jump to content

ninja-alan

Bruker
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ninja-alan last won the day on August 17 2016

ninja-alan had the most liked content!

Community Reputation

41

About ninja-alan

 • Rank
  respektert
 • Birthday 03/15/1992

Profile Information

 • Location
  Asker
 • Interests
  fotball, stabæk!

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæææææk!!!!!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

360 profile views
 1. DU om det.... jeg derimot tar imot Martin Andresen med åpne armer Hva er det Stian Ohr har gjort som ikke Martin Andresen har gjort? Det er ikke for å plage eller irritere, jeg vet det bare ikke. En spiller som forlater oss når vi trenger han mest er ikke noe å samle på. Heller bruke penger på en som bretter opp armene og tar i et tak for laget. Det harnå jeg funnet ut i alle fall. For det er jo PFO kjent som. En spiller som aldri syter og alltid gir 110%. Nå nevnte vel ikke hdaniels PFO i innlegget sitt? Nei, det gjorde han ikke. Men Stabæk er visstnok ute etter PFO, så tror det er det han sikter til. Hvis vi kan ønske oss PFO er det ingen grunn til å ikke kunne ønske SO tror jeg.
 2. La meg gjette...du har ikke fulgt stabæk så lenge? Ohr skal aldri aldri tilbake til stabæk. Aldri! Dette er første sesongen som Stabæksupporter ja. Er ikke så gammel da... Var han virkelig så dårlig i Stabæk? Trodde man var litt mot han mest fordi han gikk til Molde etter nedrykket. Han må jo være litt god da han kom på landslaget?? Kan ikke noen få stoppet deg, a? Stian Ohr er bare tragisk. Jeg har funnet ut at det er viktig at alle får si sin mening. Så da skal du få lov til det, men det er ikke noe koselig å si sånt om andre... :angry:
 3. Hva med å prøve å hente Stian Ohr tilbake? Han var på landslaget i vinter, men det har så klart vært vanskelig for han i år på Moldes dårlige lag. Ingen tvil om at han har potensiale, tror han kan blomstre hos oss. Dessuten kan han sikkert lære en del av Alan. Det er kanskje mest aktuelt hvis PFO skulle bli for dyr, kan virke som om han er førstevalget.
 4. http://www.fxt.no/tippeligaen/fredrikstad/article806556.ece Hva er det som skjer nå? Schelvan gjør ingenting, mens konkurrentene henter inn landslagsstjerner Synes vi bør hente inn flere spillere på prøvespill, det er lurt. Sånn kom Alan for eks.
 5. Det virker ikke som om han har så lyst til å prøve seg som midtstopper, ifølge enkelte intervjuer han gjorde i sommer. Men potensialet, det har han. For sent? kanskje... Hvis han ikke har lyst bør vi nok glemme det. Motivasjon er viktig.
 6. Hæ? Mener du ikke at det er viktig at spillerne har blaatt hjerte? Åssen skal de da gi alt for klubben? Alan har helt sikkert det, bare se på hvor god han har vært i år. Tydelig at han vil blø for drakta. Dennis var jeg positiv til, så skjønner ikke at du mener det ikke har vært interesse rundt han. Skal vi ha både han og Lars Iver Strand? Foretrekker Dennis da, LIS er litt kjedelig. Tror han kan være mye i veien for Alan og, det er lurt å ikke ha for mange like spillere.
 7. Vi har allerede to ikke-EU spillere.. Sant, det tenkte jeg ikke på. Men Bernier er da et bedre alternativ til Alanzinho vil jeg tro. Selge Alanzinho til en middels god europeisk klubb (Tyrkia, midt/bunn i spania, nederland, portugal) og kjøre Bernier inn på midtbanen burde funke. På sikt kan vi nok ikke hindre de spanse toppklubbene i å snappe Alan, men vi bør prøve å holde han så lenge som mulig mener jeg. Bernier er ikke i nærheten av Alan. Dessuten tror jeg ikke han har blaatt hjerte, vi trenger lojale spillere... Alan har det.
 8. Han har da spilt kant i Tromsø?
 9. Godt å se at klubben har skjønt at det er lurt å skaffe forsterkninger. Men betyr dette at IA likevel ikke blir i Stabæk? Har han ikke blaatt hjerte likevel??
 10. Hva om han ikke har blaatt hjerte? Jeg er litt skeptisk, vi har Keller dessuten...
 11. Høye kantspillere er kanskje ikke så vanlige, men det betyr ikke at man ikke kan spille kant hvis man er høy. Hvorfor skal Alan spille sentralt? Har vi ikke bedre alternativer der allerede? Somen, Henning, Tommy og kanskje Jokke hvis han fortsetter? Vi begynner å få så mange gode offensive spillere at det er lurt å legge om taktikken litt. Foreslår denne oppstillingen for neste år: ------------------Daniel---------Veigar------------------ Dennis------------------Alan------------------PFO/Keller -----------------Steners-------Somen------------------- ----------IA Olsen-----Mate-----Schleebrugge--------- ----------------------SuperJon------------------------- Men fyren er og blir en sutrekopp. Når han har sagt nei flere ganger og fått høye tilbud er det lite som tyder på at han ønsker å bli en fyr med blaatt hjerte. Enig. Vi trenger ikke spillere som ikke har blaatt hjerte.
 12. Hvilke vurderinger er det egentlig du legger til grunn når du finner ut alle disse tingene? Og, hvorfor er det så negativt at en kantspiller er høy? Se på Alan, det er opplagt best at kantspillere er små og raske. Også må de kunne drible. De som er over 190 er egentlig stoppere.
 13. Hmm, hadde kanskje ikke vært så dumt å sjekke ut noen av disse spillerne. Har selv sett Midtjylland spille, senest i september i år mot FC København, og la merke til Dennis Sørensen. FCK vant riktignok kampen 2-1, men det var mer på tross av enn på grunn av Dennis Sørensen. Andre Bergdølmo slet hele kampen med å få kontroll på Dennis, som virkelig herjet på midtbanen. Dennis Sørensen er 25 år og kan spille kant og spiss. Han er lett å legge merke til pga høyden, godt over 190cm høy så vidt jeg har forstått. Han framstod for meg som en meget teknisk god spiller, samt giftig foran mål. I kampen føltes det som om han var overalt. Svært bevegelig og hardtarbeidende spiller. Har ingen anelse om hvor mye han evt vil koste, men han hadde vært en glimrende forsterkning på venstrekanten vår. Høres spennende ut. Selv om vi egentlig har en veldig god venstrekant har jeg funnet ut at Alan kanskje bør spille mer sentralt neste år. Dermed blir det plass til Dennis på venstrekanten. Litt usikker på hvordan en så høy spiller kan spille kant, men det er lurt å tenke nytt. Jeg sier kjøp. En annen ting jeg plutselig fant ut: Vi har jo Keller allerede og da har han sikkert lyst til å spille hos oss. Det er tøft med to danske kanter da og en fra Brasil som playmaker. For et lag vi får!
 14. Har funnet ut at IA har blaatt hjerte. Han blir hos oss.
 15. Muri skal vi ligge langt unna, orker ikke mer av den klysete fyren... Tabbene hans det året vi rykket ned kostet oss plasses i TL, husker med gru Viking og FFk hjemme... nei fysj, ikke Muri i blaa drakt igjen! Sikkert jeg som er dum, men hvorfor synes alle han er så klysete egentlig? Vet at han gikk fra oss da vi rykket ned for å få spilt tippeliga, men det hadde vel så og si alle på a-/u-landslag gjort? Det må jo være noe mer? Visste ikke at det var hans feil at vi rykket ned, men det var sikkert ikke med vilje... Litt drøyt å kalle han klyse for det synes jeg.
×
×
 • Create New...