Gå til innhold

PT_

Bruker
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Det har jeg
  1. Siden du skal hoverere over Stabæk-supporternes, i dine øyne, dårlige oppmøte. Hvor mange bortekamper har du vært på i år Keiko99? Det må da være en del ettersom du føler du kan rakke ned på andre? Syns vi egentlig skal la Stabæk-folket få lov til å ha forumet sitt i fred, uten at noen skal komme å "plage" dem uten grunn. Jeg skal i hvert fall finne veien ut herfra, og det håper jeg du gjør også Keiko99, for jeg tror jeg begynner å bli mer skamfull over dine smakløse innlegg enn det at Stabæk ikke var kjempemange på kampen i går. Helt ærlig, jeg tror ikke dem bryr seg nevneverdig om de var 45 eller 500, det er vel tapet som kommer i første rekke. Og for alt vi vet så kan det komme 45 fra Plankehaugen til Nadderud i høst, ekslusivt deg, så det er vel best å holde kjeft, er det ikke?
  2. Liten vits i å kritisere oppmøte egentlig. Skjønner godt dem som heller vil begynne festen tidlig. De som dro på kampen var vel hjemme i, tja, 2230? Da er som regel de fleste vorspiel i full gang og nærmer seg slutten. Da er det vel ikke så stas å komme hjem og dra rett på byen, selv om kanskje drikkingen begynte allerede på bussen til kampen. Hadde vært sydens full selv om det ikke var fordi jeg måtte jobbe i morra tidlig PS: Noen skrev om humpete gressmatte. La en ting være klart. Det er ikke vi som har humpete gressmatte, det er bare dere som har en jævla fin en. Dere har vel Norges flotteste gressmatte, så det er vel heller dere som har gjort en god jobb, og FFKs matte er som normalen rundt omkring.
  3. Meget mulig dere har valset over enkelte lag og at dere har bevist at dere er bedre enn dem, men det må understrekes at dette er enkeltkamper. Der kan alle valse over alle, FFK spilte jevnspilt mot Lillestrøm, Lillestrøm valset over Molde og Molde valset over FFK igjen. Der har du hvor uforutsigbar kampene kan være. Skjønner at dere er skuffet over resultat og prestasjoner, men likevel, det er likevel ikke slik at det burde være noe selvfølge at dere tok med tre poeng hjem i dag, til det er ligaen altfor uforutsigbar. Nå har kanskje Tippeligaen lagt seg littegranne, i begynnelsen var det enda flere spinnville resultat. Nå ser vi mer og mer hvor lagene hører hjemme. FFK litt over bunnlagene, Stabæk et lite stykke høyere opp. Da er det ikke unaturlig at FFK stikker av med seieren ettersom de har hjemmekamp. Enda et bevis på at ting begynner å bli normale er jo at Sandefjord har sikte mot bunnen. Ble litt svada-innlegg dette, så jeg får vel trekke meg ut av diskusjonen før jeg vanner ut diskusjonen enda mer.
  4. Skal ikke provosere for mye her, men dere er tross alt nyopprykket, på tide å få beina litt ned på jorden igjen etter jubelåret i fjor når dere rykket opp med stil? Tippeligaen er tross alt utrolig jevn, og å ha den holdningen at dere SKAL være bedre enn noen av de andre lagene er vel nettopp derfor enkelte er utrolig skuffet akkurat nå. FFK spilte jevnt mot Brann, spilte jenvt mot Lillestrøm og skulle hatt et poeng, og gruste Enga (FFK hjemme og borte er to forskjellige ting). Og enkelte av dere tro at Stabæk er et så utrolig mye bedre lag enn et som har spilt jevnt mot de to topplagene? Uansett, skal ikke provosere mer, eller var egentlig ikke for å provosere eller, var vel heller det at jeg ble provosert. Men dette er jo tross alt et Stabæk-forum, så dere skal selvsagt få mene akkurat det dere vil om tingenes tilstand. Lykke til videre i sesongen i hvert fall.
  5. Nå har ikke jeg fått lest artikkelen enda. Men jeg kan bekrefte at jeg stort sett skriver før jeg tenker. Lykke til i morgen. Ja du ja Det var heller dem som ikke gjorde det når de hadde lest artikkelen jeg refererte til. At dere blir provoserte er vel akkurat det forfatteren vil, lå en tråd der inne over hvordan Molde-supporterne hadde reagert etter "deres" artikkelen, he he.
  6. En slik artikkel har det ingen hensikt å kommentere. Vi viser dem i morgen hvem som er det beste laget! Denne artikkelen er skrevet av et svært, svært bittert menneske... Patetisk!!! Vet ikke hvem som er patetisk her jeg? Ærlig talt, dere kan ikke ha mye i skolten hvis dere ikke skjønner at hele den artikkelen er skrevet med glimt i øyet og nettopp skrevet for å fyre opp stemningen en del. Les hva forfatteren har skrevet om de andre lagene, så syns jeg egentlig dere kom bedre ut enn de fleste. Selvironi har dere i hvert fall ikke. Hadde egentlig bare tenkt å ønske dere velkommen og lure på hvor mange av dere som kom nedover, men dette måtte jeg jo selvfølgelig kommentere. Det går an å tenke før dere skriver...
×
×
  • Opprett ny...