Gå til innhold

Fru Albert

FairFans
  • Innholdsteller

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Fru Albert vant dagen sist 17. Mars 2010

Fru Albert hadde mest likt innhold!

Omdømme

8

Om Fru Albert

  • Bursdag 03. aug. 1959

Profile Information

  • Location
    Asker
  • Interests
    Fotball og Albert

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Liker aldri historikk før matcher. Denne med kjempehistorikk i Stabæks favør. Redd vi blir jinxa og går på en smell. Hvorfor ikke tie om statistikk før matchen og heller hovere med den etterpå (ved seier) vel og merke Fordi statistikken skal brukes til å sannsynliggjøre seier og folkefest når vi har den med oss, og bruke den som motivasjon for å bryte barrierer/forbannelser når den er mot oss :-) Albert skrev at VIF ikke hadde egen hjemmebane, selv om jeg ikke liter å si det, så har vel heller ikke vi "egen" hjemmebane lengre... Men vi har definitivt et større eieforhold til banen vår. Med fare for å bli tatt for å forsvare min egen Albert; Vi har vel en egen hjemmebane, men vi eier den ikke.
  2. Denne tråden må også få nytt- riktig navn. Mannen heter Bjarni Ólafur Eiríksson.
  3. Mortimer JonasM geirti Jokke Albert Caz Pétur Rettep Dennis Iliohans leggskinn knyst Blaapaatur MLandmark HenrikM sdk Celebi PhunxZtar Sandra henkih hdaniels Benedicte matsj Mikki Medgangssupporter Fru Albert
  4. Det er vel fastsatt allerede hvis jeg ikke tar helt feil. Slutten av juli og begynnelsen av august, uten at jeg husker helt eksakt. (Så dette var vel egentlig veldig lite til hjelp). Hvis vi i det hele tatt slår Tirana nå er jeg stygt redd vi ryker mot FCK sammenlagt, men tror kanskje vi kan få til et godt resultat på TA I flg hjemmesiden til FCK spilles kampen i Parken 28. eller 29. juli.
  5. Tidenes verste planlegging. Jeg tar det på min kappe og stiller min posisjon som venn til disposisjon. håper bare dere har utviklet TV-teknologi på Island, OG at det er mulig å få inn annet enn prøvebilde og finsk fjernsynsteater Jada. Vi har også en kanal som viser politiskolen 1-8 i en evig loop. Det foreligger også planer for bygging av tekst-tv i løpet 2010/11. Nå må du ikke glemme at juli er tv-fri måned på Island - var det i hvert fall når jeg vokste opp der ;-)
  6. Jeg føler meg tråkket på.... I mitt daglige virke forvalter jeg lover og regler. Og tro meg, det hender ofte at man har lyst til å bøye og bende litt for å gjøre livet lettere, og ikke minst glede folk. Men det har jeg ikke lov til, lover og regler er fastsatte og skal følges. I helgen var det noen i Stabæk som dreit i å følge klubbens regler og gjorde akkurat som han ville. Nå vil jeg ikke sammenligne Norges lover med reglene for Hall of Fame, men prinsippet er det samme, fastsatte regler kan ikke endres uten videre for å tilfredsstille enkelte ønsker. Det er rett og slett skremmende at noen har lekt diktator i klubben. Spørsmålet er: Vil jeg fortsette å være egnasjert og bruke av min tid og penger på en klubb, hvor noen kan sette til side regler og gjøre akkurat som han/de vil? Er Stabæk kun noens lekegrind og vi mange tusen som elsker klubben bare en myggsverm som er plagsom for en gutteklubben som bare vil leke og ha det gøy?
  7. kjøpes i stabækbutikken fra onsdag.. Har vært i Stabæk butikken i dag for å kjøpe billetter. De er ikke kommet ennå. Kommer i morgen sa bergenseren.
  8. Da gjøres det forskjell på folk. Jeg spurte pent på forhånd før siste kamp og fikk beksjed fra en i styret om at det var umulig å ta seg gjester. Vedkommende måtte kjøpe seg medlemsskap hvis han skulle stå sammen med oss. Dette dreide seg om tilreisende familiemedlem og vedkommende ikke ville ha muligheten til å komme på flere kamper i år. Jeg er enig i at det skal være kontroll på feltet vårt, men jeg synes det var litt vel firkantet at jeg ikke fikk ta med meg min sønn som var på besøk.
×
×
  • Opprett ny...