Jump to content

SuperNann

Bruker
 • Content Count

  278
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12

About SuperNann

 • Rank
  Begynner å bli slitsom
 • Birthday 01/09/1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  FC Barcelona

Recent Profile Visitors

386 profile views
 • Are

 1. Hvor i svarte blei det av avataren min??

 2. Den eneste antydningen til piping kom i det Loe kalte XXX en hedersmann, og det varte i ett par sekunder. Ellers synes jeg seansen gikk helt greit for seg. Takker Janne for innsatsen frem til november 09. Ufattelig trist at han ikke avsluttet sin tid i Stabæk på en skikkelig måte. Skulle så gjerne gitt han den hyllesten han virkelig hadde fortjent. Bare så synd at han ødela et godt forhold til $$ det siste året. Nå håper jeg han og alt snakket om han er forsvunnet en gang for alle. Jeg har i alle fall sagt mitt siste ord i denne tråden. Ja det er både Snickers og Twist, si.
 3. Etter min mening fortjener ikke fyren oppmerksomhet i det hele tatt. Overse hele mannen, hyll dem som hylles bør, ønsk JL velkommen og la XX forsvinne inn i historiebøkene uten noen avskjed i det hele tatt.
 4. Lei av JJJ, lei av fotballåret 2010, lei av diskusjoner om JJJ på forumet som bølger mere frem og tilbake enn en middels Stabæk kamp i år, lei av sure oppgulp om treneren vår som vi alle burde elske etter alt han har gitt oss, lei av alle som trykker svikeren JJJ til sitt bryst og hyller gamle utdaterte meritter, lei av alle meldinene fra Stabæk og Nannskog på mail og telefonen om bare vi støtter og betaler skal de gi alt på banen, lei av økonomisk rot år etter år, lei av Terje Hauge, lei av NFF og hater VIF. Alikevell elsker jeg klubben og gleder meg som en unge til 2011, forstå det den som kan. Jeg reiser hjem 19:55
 5. Fytte helvete! ...men så har vi en hedersmann i blant oss da. Ikke alle har det.
 6. Nei for guds skyld, la oss holde oss langt vekk fra tromme
 7. Det burde i alle fall være mulig å avgrense tilgjengelige plasser i feltet vårt. I dag er det ikke bare det at det er for stor strekk i felet, det er jo også en haug av folk som setter seg godt til rette øverst på feltet. Hva med sperrebånd som avgrensing. Gjerde blir litt overkill, men et bånd som gjør at folk må forsere en "sperring" får kanskje de ubetenksomme til å tenke seg om...?
 8. Ser ut som en Nordea reklame...
 9. De ble sunget på Godset kampen i alle fall. Fikk ikke sett Lillestrøm kampen så den kan jeg ikke uttale meg om, og heldigvis ble den ikke tatt frem mot Odd.
 10. Det mangler en SAK på denne SAKSLISTA...
 11. Åpenbart noen som har mere tid å slå ihjel enn andre, heldigvis. Denne traff jo rimelig godt.
 12. Jeg merker at jeg er litt skuffet over sangvalgene i det siste. Mulig dette blir litt å banne i kjerka, men la gå. Hvorfor synger vi sanger som: "Vi skal vinne serien i år" "Stabæk skal skal ta seriegull i år" Litt feil sang å synge i disse tider. Greit å ha troen osv, men blir kanskje litt kleint i disse dager? Vi har mange veldig gode tribunesanger som vi sjeldent synger, mens noen går igjen og igjen hver gang. Hva med å børste litt støv av de gamle gode? Husker ikke om vi sang "Elsker Stabæk, gjør vi" på søndag, men den burde vært sunget mye i 2 omgang i alle fall. Kunne tenkt meg et alternativ til Blø for drakta også...
 13. Kan du ikke vise det ved at du står igjen etter kamp og synger "Blø for drakta"? Det er vel strengt tatt en sang vi synger veldig mye for tiden, så en gang eller to til skader vel ikke. Jeg er litt skuffet over at det ikke har kommet noen TIFO rettet mot XX som svir litt... Mange saftige uttalelser på forumet, så hvorfor ikke gi frustrasjonen ett ansikt?
 14. Det er 3 spillere som står til godkjent i går; Pontus, Diogo og Jørgen. Resten av gjengen sugde hårete kamelpung. I tillegg har vi en gjøk på sidelinjen som faen ikke makter å skape engasjement i spillegruppen i det hele tatt. Etter at BarteSvensken ble enig med Rosensorg har dette laget sakte men sikkert gått i oppløsning. Dette er det værste jeg har sett av Stabæk noen gang på hjemmebane og det er rett og slett pinlig. Skal jeg fortsette å bruke penger og fritiden min på å reise på kamper forventer jeg at spillere og trenere gir alt de har for laget til en hver tid. Kan svelge et tap, men ikke giddalaushet og dårlig fokus, spesielt ikke når Adecco faenskapen truer i det fjerne. Men for all del, la JJ sitte ut kontraktstiden sin, tross alt viktigere det enn å sikre TL spill til neste år...
 15. Kanskje du kan starte med å rydde litt i Mix situasjonen?
×
×
 • Create New...