Gå til innhold

SuperNann

Bruker
  • Innholdsteller

    278
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av SuperNann

  1. Hvor i svarte blei det av avataren min??

  2. Den eneste antydningen til piping kom i det Loe kalte XXX en hedersmann, og det varte i ett par sekunder. Ellers synes jeg seansen gikk helt greit for seg. Takker Janne for innsatsen frem til november 09. Ufattelig trist at han ikke avsluttet sin tid i Stabæk på en skikkelig måte. Skulle så gjerne gitt han den hyllesten han virkelig hadde fortjent. Bare så synd at han ødela et godt forhold til $$ det siste året. Nå håper jeg han og alt snakket om han er forsvunnet en gang for alle. Jeg har i alle fall sagt mitt siste ord i denne tråden. Ja det er både Snickers og Twist, si.
  3. Etter min mening fortjener ikke fyren oppmerksomhet i det hele tatt. Overse hele mannen, hyll dem som hylles bør, ønsk JL velkommen og la XX forsvinne inn i historiebøkene uten noen avskjed i det hele tatt.
  4. Lei av JJJ, lei av fotballåret 2010, lei av diskusjoner om JJJ på forumet som bølger mere frem og tilbake enn en middels Stabæk kamp i år, lei av sure oppgulp om treneren vår som vi alle burde elske etter alt han har gitt oss, lei av alle som trykker svikeren JJJ til sitt bryst og hyller gamle utdaterte meritter, lei av alle meldinene fra Stabæk og Nannskog på mail og telefonen om bare vi støtter og betaler skal de gi alt på banen, lei av økonomisk rot år etter år, lei av Terje Hauge, lei av NFF og hater VIF. Alikevell elsker jeg klubben og gleder meg som en unge til 2011, forstå det den som kan. Jeg reiser hjem 19:55
  5. Fytte helvete! ...men så har vi en hedersmann i blant oss da. Ikke alle har det.
  6. Nei for guds skyld, la oss holde oss langt vekk fra tromme
  7. Det burde i alle fall være mulig å avgrense tilgjengelige plasser i feltet vårt. I dag er det ikke bare det at det er for stor strekk i felet, det er jo også en haug av folk som setter seg godt til rette øverst på feltet. Hva med sperrebånd som avgrensing. Gjerde blir litt overkill, men et bånd som gjør at folk må forsere en "sperring" får kanskje de ubetenksomme til å tenke seg om...?
  8. Ser ut som en Nordea reklame...
  9. De ble sunget på Godset kampen i alle fall. Fikk ikke sett Lillestrøm kampen så den kan jeg ikke uttale meg om, og heldigvis ble den ikke tatt frem mot Odd.
  10. Det mangler en SAK på denne SAKSLISTA...
  11. Åpenbart noen som har mere tid å slå ihjel enn andre, heldigvis. Denne traff jo rimelig godt.
  12. Jeg merker at jeg er litt skuffet over sangvalgene i det siste. Mulig dette blir litt å banne i kjerka, men la gå. Hvorfor synger vi sanger som: "Vi skal vinne serien i år" "Stabæk skal skal ta seriegull i år" Litt feil sang å synge i disse tider. Greit å ha troen osv, men blir kanskje litt kleint i disse dager? Vi har mange veldig gode tribunesanger som vi sjeldent synger, mens noen går igjen og igjen hver gang. Hva med å børste litt støv av de gamle gode? Husker ikke om vi sang "Elsker Stabæk, gjør vi" på søndag, men den burde vært sunget mye i 2 omgang i alle fall. Kunne tenkt meg et alternativ til Blø for drakta også...
  13. Kan du ikke vise det ved at du står igjen etter kamp og synger "Blø for drakta"? Det er vel strengt tatt en sang vi synger veldig mye for tiden, så en gang eller to til skader vel ikke. Jeg er litt skuffet over at det ikke har kommet noen TIFO rettet mot XX som svir litt... Mange saftige uttalelser på forumet, så hvorfor ikke gi frustrasjonen ett ansikt?
  14. Det er 3 spillere som står til godkjent i går; Pontus, Diogo og Jørgen. Resten av gjengen sugde hårete kamelpung. I tillegg har vi en gjøk på sidelinjen som faen ikke makter å skape engasjement i spillegruppen i det hele tatt. Etter at BarteSvensken ble enig med Rosensorg har dette laget sakte men sikkert gått i oppløsning. Dette er det værste jeg har sett av Stabæk noen gang på hjemmebane og det er rett og slett pinlig. Skal jeg fortsette å bruke penger og fritiden min på å reise på kamper forventer jeg at spillere og trenere gir alt de har for laget til en hver tid. Kan svelge et tap, men ikke giddalaushet og dårlig fokus, spesielt ikke når Adecco faenskapen truer i det fjerne. Men for all del, la JJ sitte ut kontraktstiden sin, tross alt viktigere det enn å sikre TL spill til neste år...
  15. Kanskje du kan starte med å rydde litt i Mix situasjonen?
  16. Bananen har kanskje ikke omsatt alle sjangsene sine den siste tiden, men fy faen så dårlig å ikke spille til han når han er umarkert X antall ganger og kan med enkelhet komme til opplagte målsjanser. Veigar overså han jo totalt der ute. Liker ikke at han ikke bidrar bakover ved balltap, men skjønner at det ikke er lett å gang på gang spurte oppover i god posisjon for så å aldri få ballen. Da er nok motivasjonen for å spurte tilbake relativ laber vil jeg tro. Skuffende kamp av de aller fleste synes nå jeg, og kanskje spesielt Jon og Veigar.
  17. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/article2980888.ece Frem med en TIFO som svir
  18. Krysser fingrene for at dette går i boks. Trenger sårt noe nytt blod. Så får vi bare håpe at det kommer noe mere etterhvert og senest innene utgangen av neste uke...
  19. Jeg blar gladelig opp litt cash for å være medeier av en Stabæk spiller. Klarte det med VPG, så vi kan vel gjøre det igjen??
  20. Det må gjøres noe umiddelbart. Spillere inn, trener ut. Snåsamannen inn, Røede ut. Ingo må la håret gro. NOE MÅ I ALLE FALL GJØRES! Vi kommer til å rykke ned om ikke det skjer noe drastisk, for nå virker det som om entusiasmen er borte hos ledelsen, trenerapparatet, det medisinske apparatet og ikke minst spillerne. Må vi tape borte mot Hønefoss før noen løfter på øyelokkene? Det må da være noe penger å bruke på spillere? Fikk vi ikke noe for Hoff f.eks.
  21. Når det kommer en trener til ett lag med brukket rygg og han: - Signerer en masse gode spillere - Vinner Adecco på første forsøk - Tar medalje i nesten alle de påfølfgende årene - Tar oss til Cup finale og en drøss kvart og semifinaler - Og i tillegg VINNER serien ...synes jeg det er helt ufattelig at samme mann kan sitte på sidelinjen i sin siste sesong for samme klubb og ikke virke som han bryr seg døyten om at klubben er i ferd med å havne på akkurat samme jævla sted som de var da han kom! Når man har laget gull av gråstein, er det ikke da litt rart at man ikke ønsker å lage seg ett smykke å henge rundt halsen av det gullet før man drar? I det minste et helhjertet forsøk om ikke annet? Man graver i alle fall ikke gullet ned igjen og drar på diamant jakt i stedet. I tillegg har vi spillere som ikke kjemper i det hele tatt, i alle fall ikke om man sammenlikner med motstanderne vi møter. Godset spillerne var over alt på banen, og jobbet knall hardt hele tiden. Våre spillere er sjeldent på rett sted til rett tid, og det er ikke rart sånn som de daffer rundt. Når ikke en gang kapteinen vår viser mye engasjement... og i tillegg sender flere farlige og ikke minst unødvendige tverrsoverpasninger når vi er i angrep, som blir snappet opp av kontringshurtige motstandere uten en gang komme seg hjemover for å rette opp sine feil; da er det noe riv ruskende galt. Virker som alle som en er lite motiverte, mangler konsentrasjon og ikke bryr seg. Vi er 8000 mennesker som ser på, og jeg tror ALLE er enige om at hjertet ikke akkurat sitter utenpå drakta for tiden. De fleste lag opplever publikumssvikt og blir pepet på ved motgang, her kommer de samme folka tilbake uke etter uke og alle klapper og støtter dere. Vi fortjener i det miste litt pågangsmot og tæl synes jeg. I går var det knapt nok et frispark til Godset, og langt ifra noen gule kort. Det vitner ikke mye om å gi alt spør du meg. NÅ MÅ NOE SKJE, ellers ryker vi ned igjen, og der er det ikke mange på laget pr i dag som ønsker å være. I alle fall ikke en suksessrik U21 trener med 2 sluttspill og en semifinale de siste 2 årene under beltestedet. Jeg elsker denne klubben, og betaler mye hvert eneste år for å støtte den. Det eneste jeg ønsker tilbake er stolthet, engasjement og vilje. Om tap og nedrykk blir resultatet, så kan det svelges om man føler at alle har gjort alt de kan for unngå det.
  22. Etter noen uker med ferie og "internet fri" har jeg ikke ork eller tid til å tråle denne tråden for å se om noen har postet denne linken: http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/alsaker-som-om-fergie-skulle-overtatt-liverpool-3256033.html Ber derfor om unnskyldning til dere som hater samme post flere ganger. Synes det er godt å se at noen av forstå-seg-på-erne kan ta av skylappene ett lite øyeblikk. Blir skremt av alle som mener $$ går for langt. Fergie sammenlikningen er god. Ser man bort fra fotball, ville intet firma i næringslivet heller godtatt at en leder hadde signert arbeidskontrakt for en konkurrent og latt dem jobbe oppsigelsestiden ut. Sier seg selv. Uansett om man elsker JJ for alt han har gjort, eller hater han for måten han har tråkka på oss i ettertid, han burde takket pent for seg og tatt ferie. Vi trenger en trener som har all sin fokus på Stabæk og vi trenger det raskt!!! Forøvrig veldig skuffet over at vi mistet Hoff, fanktastisk fyr som vi hadde trengt videre.
  23. Kjenner Teitur litt gjennom sønnen hans Olafur, og tror nok ikke det er usannsynlig at han ønsker å komme litt nærmere de to barna sine og ikke minst barnebarna. Selv hadde jeg gjerne sett han som Stabæktrener. Han er svært dyktig og har masse erfaring. Ufortjent mye pepper sist han trente Brann.
  24. Jeg absolutt takknemmelig for det JJ har gitt oss av gleder og oppturer de siste 6 årene. Han vil ALLTID bli husket for det han har tilført Stabæk, og jeg vil respektere han for det uansett hvor han ender opp. MEN, jeg synes fortsatt det lukter litt av at denne mye omtalte avtalen mellom JJ og RBK faktisk eksisterer. Ender han opp i RBK er jeg rimelig overbevist om at det har vært en avtale, (muntlig eller skriftelig datert frem i tid) som gjør JJ til RBK trener 1 Jan 2011. Ingen ansetter en gammel loslitt fyr temporært, spesielt ikke en fyr som tar fryktelig stor plass i brakkebyen der oppe, uten at de har klare formeninger om hva som skjer til neste år.
  25. Faen så trist. Takker for alt du har gitt oss, og krysser fingrene for at det siste du gir oss ikke er en trøndersk blaaveis...
×
×
  • Opprett ny...