Jump to content

STBK

Bruker
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About STBK

 • Rank
  Like skrivefør som Martin Schanke

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk seff
 1. I himmelrike med blaae palmi-engler flyvende rundt om.
 2. Til de som mente det ble for sutrete å ha en egen dommertråd. Etter håndballdømmingen i favør Sundgot og LSK i cuppen i fjor, og utvisningen av Morten M. Skjønsberg idag tror jeg dommer Terje Hauge skal få æren av å gjøre meg ekstremt nærvøs til alle viktige Stabækkamper fram over...
 3. Balanse i regnskapet påu stadion! =D
 4. 1-0 til sogndal! =( Kommer til få psykisk sammenbrudd hvis kommentatoren fortsetter å si "Anthonio Annan"....
 5. Og hvem skal sitte på benken? Vi har Daniel, Veigar og Ola Kamara, vi har foreløpig Strand og Jonas R. et stykke bak, Markegård på utlån og så skal vi få inn to spisser til? En toppspiss til er greit, to er sløseri med mindre vi har tenkte å kvitte oss med både Veigar og Daniel neste år... veigar kan fint spille midtbane, det har han vist før. Dessuten er ikke Trond Olsen spiss, kanskje lurt å vite litt om det du snakker om... Strand selges, Jonas Rygg er ikke aktuell for a-lagsspill neste år vil jeg tro. Markegård kan du glemme, det gjør at vi står igjen med Veigar, Daniel og Ola. Tror det er lurt med en spiss til. Vi kan evt spille 4-3-3 med Veigar på kant. Hva med dette laget? Morten-IA-Mike-Bjørnar Veigar-Somen-Alan Daniel-Ola-Helstad Hvor er Tommy?? Nei la oss holde oss i 4-4-2 sier jeg! Vi har så mange gode midtbanespillere at vi skal være smarte nok til å kunne utnytte det. Dessuten vil ikke Helstad være noen veldig stor forsterkning på laget, vi har Veigar og Daniel, og Ola og Strand i fall det skulle skje noe med en av de 2 førstnevnte. Skulle vi bruke penger på en ny spiller, mener jeg at en backspiller ville være det smarteste, å dra ned midtbanespillere i forsvar mener jeg er et tegn på at vi ikke er godt nok rustet der, og vi trenger uansett en ny klippe når Mike eller Inge kaster inn håndkledet for Stabæk.
 6. Spennende hvis det er sant.. men jeg er og blir skeptisk til jeg har hørt noen offisielle ord om dette.
 7. Har mer lyst til å se Strand i Daniels posisjon. Han vil nok gi mer, ettersom at dette vil være hans sjanse til å vise at han er god nok for startelleveren. Han er nok også mer rutinert, husk på at Ola nesten nettopp ble tatt opp til A-stallen.
 8. STBK

  Kamprop

  Hva med noe som "Ble hos oss, ble hos oss"? Da blir det: Janne Jönsson, Janne Jönsson Ble hos oss, ble hos oss Elsker denne mannen, elsker denne mannen Jan Jönsson, Jan Jönsson Ikke et så veldig bra forslag, sikkert ikke så vanskelig å finne på noe bedre
 9. Hoppet nok over den delen ja..
 10. http://www.dagbladet.no/sport/2006/08/08/473342.html Snakker vi fornebu arena?
 11. "Full dramatikk på streken. Stabæks trener(!) Jan Jönsson støter sammen med Ole Hjelmhaug på rett utenfor banen. Med god fart støter de sammen bryst mot bryst, men dommeren beholder kortene i lomma. " Hva gikk dette her ut paa?
 12. Ikke legg hele skylden paa Markus og Mike, de provde nok, bare at lykken uheldigvis ikke var paa de blaas side idag... Stabaek fikk tross alt flest sjanser, mesteparten takket vaere Alanzinho og Veigar som begge spilte ganske bra idag!
 13. Er det UNDERLIG at islendinger topper på Island... har hørt at det er Ukrainer som er toppscorer i UKRAINA. Det er UNGERLIG det...... Tror nesten at du hoppet over det siste som ble sagt da.. Men det er egentlig ikke så rart, med tanke på at mange av de beste norske spillerne spiller i utlandet, i tillegg til at norske klubblag har mange utenlandske spillere. Det hadde jo vært likegyldig hvis en ukrainer hadde vært både toppskorer i tippeliaen og i den ukrainske ligaen..
×
×
 • Create New...