Jump to content

General Madness

Bruker
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

General Madness last won the day on April 19

General Madness had the most liked content!

Community Reputation

95

About General Madness

 • Rank
  Like skrivefør som Martin Schanke

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eikeli
 • Interests
  Fotball<br />Sykkel

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

363 profile views
 1. Eneste som kan dømme 0,3 mål er Saggi, og han har karantene!
 2. Ramirent blir ny hovedsponsor for Stabæk! I første omgang vil produktet bli prøvet på et lite tribuneområde på gamle Nadderud Stadion. Vi jobber med en løsning med fjernstyrte låser, slik at vi kan sørge for korrekt avstand mellom publikum når de går hjem. "Dritbra løsning" er uttrykket som går igjen i Stabækbrakka. Vi trenger ikke å ha tak på nye Nadderud og sparer masse penger. På nye Nadderud vil produktet bli utviklet med flere fasiliteter. - Høyttalere utenpå alle avlukkene og mikrofoner inni for å gi skikkelig tribunelyd. - Sesongkortinnehavere kan klistre helfigurer av seg selv utenpå, og innrede innsiden på egenhånd, f.eks med eget setetrekk.. - Mot tillegg i prisen monteres oppvarming og aircondition, rengjøring, mykere papir, velfylt kjøleskap/minibar, mikrobølleovn, datanettverk og innendørs liten storskjerm. - Serveringsluke. - Vi jobber også med løse trekk som man kan ha med seg på bortekamper. Ramirent ser for seg at dette vil bli fremtidens tribuneløsning ved alle typer publikumsarrangementer!
 3. Hvis en spiller får tilbud om prøvespill må en ny kontrakt lages slik at klubben får igjen penger ved overgang.
 4. Jönsson-ligaen var på røvertokt i Bodø i dag med både Kasper og Jeppe og Jonathan.
 5. Når vi er så godt igang med å hente gamle stjerner, ønsker jeg meg Toni Ordinas tilbake som akademisjef!
 6. Kan vi få sesongkortet på en app, så vil det være enkelt å trykke på en knapp hvis man ikke kan møte opp på en kamp. (Bekreft 8 ganger. "Ja, jeg ønsker virkelig ikke se Stabæk knuse Rosenborg i dag") Dermed kan plassen selges videre til andre. Man kan sende melding til personene med plassene ved siden av at han kan ta med seg en venn (til redusert pris), og også legge plassen ut til salgs for hvem som helst. Førstemann til mølla.
 7. Er Stabæk Arna kona til Stabæk Lars? Var det Bjørnar Holmvik hun sloss mot, og hvem vant?
 8. Få Microsoft inn som hovedsponsor. Så blir det Microsoft Blue Screen Arena. Nei søren, da stopper jo alt opp igjen!
 9. Uten at det hjelper oss, er våre venner og uvenner i tippeligaen i ferd med å gjøre noe med denne saken! Neste sesong kan forhåpentlig norges mektigste lag sørge for at det blir bedre dommere i Adeccoligaen! GM
 10. Takk, den ble sendt i går. Håper jeg ikke var for sent ute!
 11. Jeg foreslår "Tante Blaa"! Noe mykt under juletreet, gå til Tante Blaa! Noe godt for strupen, gå til Onkel Blaa! Håper jeg var først med den.
×
×
 • Create New...