Gå til innhold

BLAA bil

Bruker
  • Innholdsteller

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Profile Information

  • Location
    nabolaget

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STABÆK
  1. Noen som har en oversikt over hvilke spillere i troppen som pr i dag står uten kontrakt etter sesongen?
  2. Enig. Ønsker følgende lagoppstilling i dag: Jon JIH-MMS-MK-TS CK-Pontus-Palmi-Alan JA-VPG Med åpning for at Iven står siden han har gjort det en del i cupen, samt at Henning kanskje står foran Palmi i midtbanekøen. Men jeg skulle gjerne sett Palmi i en hel kamp mot eliteseriemotstand.
  3. Vi får håpe hans høyre hånd legger inn et godt ord for oss Frode kippe? Hvorfor skulle han hjelpe oss?
  4. Ut fra sesongens kamper hittill: Rennes ≤ Marseille Stabæk >>> Brann Når Brann faktisk spiller en relativt jevn kamp mot Marseille, og kommer til noen sjanser, tyder dette på at vi faktisk kan ha en ok sjans mot Rennes, i alle fall på hjemmebane. Nå vet ikke jeg hvor stor forskjell det er på Rennes borte og hjemme, men med vår bortestatistikk er det ikke sikkert vi gjør oss bort i Frankrike heller. Er forsiktig optimist, håper på et 1-0 resultat i morgen og at vi karrer oss videre med uavgjort eller på bortemålsregelen i returoppgjøret
  5. Vil kanskje ikke si at gullet er "godt nede i lomma", vi ligger trolig bare 3-4 poeng foran etter FFK-Tromsø i dag. Det skal nemlig bare EN dårlig kamp til fra vår side, så er det helt likt igjen. Og som sagt, det blir tøft hvis kampen i snøkavet i tromsø blir avgjørende. I tillegg har vi igjen vanskelige bortekamper mot bl.a. Brann, Viking og LSK, som alle normalt er sterke hjemme, og gjerne blir bedre utover høsten. Jeg har også troen på gull, men venter litt før jeg spretter champagnen.
  6. Leddbåndet er røket! Er ute av trening i 4-6 uker ifølge tv2
  7. Noen fransktalende her som kan sjekke hva Rennes-supporterne sier om at vi slo Rosenborg på Lerkendal i går Eventuelt poste Alans mål på forumet deres, litt skremsel kan da ikke skade, hehe
  8. Nå har jeg ikke sjekket dette opp, men er ikke dette årets første Tippeligaseier uten Annan? At det i tillegg gjøres mot Rosenborg på Lerkendal, etter å ha ligget under i 60 min, tyder på styrke og bredde i laget!
  9. Albert, hvordan ser denne tabellen din ut nå da?
  10. Ut med skade mot Viking i cupen i dag. Han sier han har strukket leddbåndet på innsiden av kneet.
  11. Er det bare jeg som ble imponert av alle de fantastiske crossballene og nedtakene i går?
  12. Noen som vet når/hvor man kan kjøpe billetter til hjemmekampen mot Rennes? Og om man slipper inn/får rabatt med sesongkort?
  13. Bødø/Glimt har vært ett av de svakeste bortelagene i år, og har bare tatt 4 av sine 22 poeng på bortebane. Stabæks formkurve peker endelig oppover igjen, selv om vi ikke klarte å kjøre over et Sogndallag med 10 spillere. Dessuten får vi endelig bruke våre nyinnkjøpte spillere, skal bli spennende å se hvilket lag vi stiller med! Forresten, det har ikke skjedd noe mer med Annan? Han får vel ikke spille denne kampen uten at det inngås en ny avtale?
  14. Stabæk gjør eit bytsja. Ut gåor nummer nitsjan Johan Andersson, Inn kjem Henning Hauger
×
×
  • Opprett ny...