Jump to content

ØyvindW

Bruker
 • Content Count

  1,993
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by ØyvindW

 1. Barna mine går på den skolen, jævla fattiglus.
 2. Synd hvis det stemmer at Birger skal til MLS.
 3. Styreleder synes sikkert han er god nok.. Der, jeg sa det.
 4. Janne la følelsene til side og forlot et synkende skip. Samtidig så kunne han dratt på en ryddigere måte, men å sammenlikne han med PFO?? Stygg sak..
 5. Husker 2010 sesongen godt, og det du sier underbygger poenget mitt. 2010 var et drittår, men vi klarte allikevel å tiltrekke oss 8000 i snitt.. Langt ute på Fornebu. Poenget er at stadion som skal bygges, burde ikke baseres på hva Stabæk har levert av resultater de siste 10 årene. Vi skal jo være en klubb som kjemper om medaljer og EL/CL kvalikk? La os bygge en stadion som står i stil med det også! (Da mener jeg ikke at et nytt TA skal bygges, men vi burde hvertfall ha plass til 10.000) Men; er det noen som vet om 8000 er vedtatt?
 6. Er det vedtatt at det kun skal bli plass til 8000? Jeg kan ikke begripe det hvis det er tilfelle. Vi snittet ca. 9500 tilskuere pr kamp i TA i 2009... Uten at det bodde folk på Fornebu.
 7. Hyggelig at lokalavisen reklamerer for VIF. Forsøkte å laste opp bilde fra budstikka.no, men max single fule size er 40kb.
 8. Vi snittet 8-9tusen på Telenor Arena. Der ligger potensialet. Som supporere av Stabæk Fotball er det viktig at vi skriker høyt og lenge, og ikke sier oss på noen måte fornøyd med en ny staddan med plass til 6tusen. Selvfølgelig er kommunen redd for at vi skal rykke ned og sitte med 7tusen tomme seter, men det scenarioet kan Erik Odd Espelien og øvrige kritikere fundere over. En ny stadion vil genere høyere inntekter, som vil gi økt budsjett til spillerkjøp, og derav høyere sportslig suksess. Hadde det vært opp til meg skulle vi hatt 12tusen, fordi potensialet ligger der utvilsomt. Å bygge en stadion med plass til 6tusen ville (etter min mening) vært en skandale..
 9. Litt mer om Andreas H http://dittoslo.no/indre-by/sport-indre-by/norges-ukjente-fotballproff-1.8194807
 10. Bortsett fra på fotballforum.
 11. Fordommene gror godt. Er eventuelt den største treneren som kommer inn til Norge siden Roy Hodgson Ja nettopp. Bob Bradley Honors Chicago Fire 1 × MLS Cup: 1998 2 × U.S. Open Cup: 1998, 2000 United States CONCACAF Gold Cup (1):Winner: 2007 Runners-up: 2009, 2011 FIFA Confederations Cup: Runners-up: 2009 Wow, det var imponerende. Og han har aldri vært i Europa. Definitivt den største treneren som har kommet til Norge... Men takk for din subjektive mening på det området. Jeg synes derimot at Belsvik's opprykk i år er verdt mer enn alt det Bradley har på CV'en sin tilsammen. Petter Belsvik, definitivt den største treneren i Norge siden Nils Arne Eggen (Min subjektive mening til deg).
 12. Enig med Hanse her, det er jævlig enkelt å være etterpåklok. Vi konkurerte med Celtic (+ andre større klubber enn oss), ang. Rogne, og det samme gjelder og Mads Dæhli + sikkert noen fler jeg ikke kommer på i farten. I etterpåklokskapens tid så er det jo klart at å holde på IAO og MMS var dårlige valg, men akkurat der og da så var vi supportere nesten enstemmig om at dette var riktig (vi skulle faen ikke være en klubb som solgte våre beste spillere til rivaler), og jeg var selv veldig glad når vi fant ut at IA skulle bli værende. Morten også forøvrig. Når det er sagt, så er det heller ingen tvil om at det et stort forbedringspotensiale når det kommer til å holde på yngre spillere. Hvis det viser seg at Stengel velger å bli, så tar jeg det som et tegn på at vi har tatt et stort steg i riktig retning.
 13. Hei Bogbogesen. I og med at du må avgi navn, så er vel valget strengt talt ikke hemmelig. Derimot så tviler jeg på at $$ kommer til å publisere hvem som har stemt på hva, det ville ikke stemt overenes med hvordan det har blitt gjort tidligere. Ha en fin dag.
 14. Hva med å titte litt i Superettan? Har vi sluttet å satse på svensker?
 15. Timmi Johansen fortjener hvertfall å ha navnet sitt i denne tråden.
 16. Fordi at selvom en har spilt i tippeligaen betyr det ikke at man holder tippeliganivå?
 17. - 2.plass VS Sisteplass - Hjemme VS Borte - 49 poeng VS 14 poeng - Direkete opprykk VS 2.divisjon Dette blir ikke vanskeligere enn hva spillerne gjør det til selv. Dette skal gutta ha kontroll på fra første touch på ball, og gjerne vinne med 3++ mål.
 18. E9. Evt satse på 3 juniorspillere for samme pris.
 19. Det er definitivt trist i mine øyne. Ikke ble jeg særlig imponert heller. Førstepri må være ny(e) midtstopper(e)!
 20. Perfekt timing for IA og avtre fra rollen som sportsdirektør nå. Det er nok best for alle.
 21. Hva ble sagt av TV2ern? (Har sagt opp alt av TV2ern-produkter) Etter seriegull i 08 og nesten konkurs så bla bla bla bla Nå ligger STB på 2ndre plass og har gått imot ekspertene som trodde STB ville slite bla bla bla
 22. Jeg vet Posse, folk er forskjellige. Det er helt jævlig! ironi
 23. Hvis tiltalte kommer seirende ut av denne saken, så kan vel ikke det bety annet enn at avtalen er gyldig? I så fall får vi jo fort inn fire av de fem millionene vi sårt trenger. For øvrig stusset jeg veldig da jeg leste dette (fra VGs liveoppdatering, utsagn fra IAO): -For eksempel vår tidligere spiller «Chippen» Wilhelmsson. Plutselig står det i en svensk avis at han gjorde en overgang til Qatar som var verdt 100 millioner. Og det har ikke vi hørt noe om, og da har jo vi rett på ganske mye penger i solidaritetsmidler, men det må kreves innen to-tre år. Sånn er det i fotball, du må følge med. Sløvt? Nok et eksempel..
×
×
 • Create New...