Jump to content

Mihawk

Bruker
 • Content Count

  1,309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mihawk last won the day on April 22 2012

Mihawk had the most liked content!

Community Reputation

505

About Mihawk

 • Rank
  Mye større enn Allah

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

182 profile views
 1. Morsomt at Arnstad også får noen minutter. Født i 2003(!) Kunne fått assist på sin andre touch da han spilte Aga nydelig gjennom.
 2. Herman med en skikkelig god kamp, spennende spiller altså.
 3. Helt klart! Vi gjør det åpenbart enkelt for Viking og kunne provosere så mye som de gjør - våre unggutter er litt urutinerte og lar seg litt for enkelt terge.
 4. Jepp, hvorav fire av de ikke burde vært frispark engang. Men det er poengløst å diskutere hvor elendig Hansen er. Det viste han jo mot Brann også. Sånn vi holder på nå fortjener vi å ligge der vi ligger på tabellen. Utspilt av et så dårlig lag som Viking. Savner mer intensitet og konsentrasjon fra enkelte. Er u20 gutta redd for å bli skadet nå før VM?
 5. Mener du seriøst at det er gult kort for p holde litt i armen på en fyr? Zlatko ser spedalsk ut der han kaver med armene for å overbevise dommeren om at Børkeeiet driver med djevelskap. Straffen er helt korrekt.
 6. Rødt kort etter en dårlig dommeravgjørelser er så ikonisk for oss i Stavanger. Husker Morten sitt latterlige røde for hands som om det var i går.
 7. Straffen ser riktig ut dessverre....
 8. Patetisk dømming. Aldri gult kort. Faen til overdriving.
 9. Askildsen slipper bare markeringen?
 10. Zlatko Tripic er faen meg søppel. Fyren lever av å kaste seg, overdrive situasjoner, terge motstanderen eller bedrive grisespill.
 11. Kan fint få inn Vetlesen eller Gyasi i pausen. Trenger litt mer samhandling offensivt.
 12. Fy faen så grisete og flaue Viking er. Nå må gutta ikke la seg rive med... for da blir det fort rødt. Syns Ola virkelig ikke har dagen, alt går litt tregt med handlingene hans.
 13. Viking er noe av det flaueste jeg har sett oss spille mot på lenge. Konger av diving.
 14. Lenge siden jeg har sett oss spille mot et så dårlig Haugesund (noe som sier mye når vi taper 0-3). Rett og slett mye skuffende spill, og det røde kortet til Demidov fucker opp mye. Hernandez var bra og i min mening vår beste. Sandberg får og godkjent - men mener han burde kunne reddet både 0-1 og 0-2. Ganske skuffet over Tobias i dag, masse feilpasninger - syns også dette var Bolis dårligste kamp på lenge.
 15. Hernandez får godkjent av meg, ellers lite å skryte av dessverre.
×
×
 • Create New...