Jump to content

Mihawk

Bruker
 • Content Count

  1,418
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mihawk last won the day on April 22 2012

Mihawk had the most liked content!

Community Reputation

700

About Mihawk

 • Rank
  Mye større enn Allah

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

407 profile views
 1. Det er faktisk helt sykt at han får betalt for den jobben han gjorde. En random uteligger hadde gjort jobben bedre for en sixpack med Tuborg.
 2. Målet til Godset kom på et meget bra innlegg fra venstrekant, litt ironisk hadde vi en tilsvarende mulighet 10-15 min senere - Emil hadde ikke like presist innlegg og Kinoshita fikk da ikke truffet ballen. Kassi burde ha scort i dag, men det er flere som burde studere litt avgjørelser inne i motstanders boks. Føler det er mange som stresser litt for mye der, litt enklere spill og vi hadde fått mange store sjanser.
 3. Ikke voldsomt imponert over Godset heller, selvom de hadde relativt god kontroll defensivt mot en gjeng med unggutter etterhvert.
 4. I min noe ukvalifiserte mening: Ja... Selvom jeg ikke er overbevist hvis han skal spille veldig mye. Ja. Tja. Har ikke sett han noe særlig. Kanskje, Moe på sitt beste er nok bedre. Men Moe etter skaden i fjor er ingen forsterkning over disse. Liker han krølltoppen som ser litt ut som Mix. Han nummer 11 ser og ok ut. Er det den nye gutten fra Southampton?
 5. Saggi leverer toppkvalitet og ser jeg. Spark på legg = helt greit
 6. Han kalte han Brauti nettopp! Så kanskje fått med seg noe!
 7. Fatter ikke hvorfor klubben ikke informerer om laget på nettsiden eller sosiale medier. Hadde tatt 1 min.
 8. Rusike? Er ikke han skadet og fotballinvalid?
 9. Godset er supertent, 3 gule på snart 45 min i en treningskamp er imponerende høyt. Syns vi har kommet til ok mange sjanser, bare synd vi ikke har klart å avslutte bra nok. 7 cornere sålangt?
 10. Det betyr vel at Ola ikke er spilleklar (for Molde) før langt ut i sesongen? 🙂Eller får vi andre regler for spilleberettighet denne gangen?
 11. Det er Morten P. Er det noen som bryr seg?
 12. Sportslig sett tror jeg ikke dette blir noe stort tap, men det er trist at en person som har gått gradene gjennom akademiet og stått med $$ ikke har mere følelser for klubben enn dette.
 13. Fy faen. Beste sesongen etter seriegullet og cupgullet. Takk Start!
 14. KFUM (med noen hyggelige ex-STBer) opp og ufyselige LSK ned er en hyggelig tanke. (Selv om det er en longshot)
×
×
 • Create New...