Jump to content

Mihawk

Bruker
 • Content Count

  1,571
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mihawk last won the day on April 22 2012

Mihawk had the most liked content!

Community Reputation

900

About Mihawk

 • Rank
  Alle ser opp til meg!

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

490 profile views
 1. Altså alt han gjør er krise. Hvor god er han på trening egentlig siden han får så mye tillit?
 2. Altså hvis han ikke klarer å løfte over Opdal der, hadde han bare trengt dytte ballen til venstre og en ekte spiss hadde scort på sjansen...
 3. Kinoshita på høyrekant må være det mest mislykkede trekket JJ har gjort i dag. Maatsen hadde kanskje ingen stor kamp, men nivået var klart høyere.
 4. Fatter ikke byttet ned Kinoshita inn. Har både Lumanza og Kassi på benken som hadde stabilisert oss mye mer. I tillegg til å være mye bedre spillere.
 5. www.angelsonparade.com/platform/amp/2019/9/20/20876401/lafc-adama-diomande-enters-mls-substance-abuse-and-behavioral-health-program-voluntary-unavailable Vel, aldri si aldri
 6. Jaja, god natt. Får håpe på bedre tider i 2021.
 7. Vi mister en lokal, etablert unggutt med nesten(eller har han?) 100 kamper - for knapper og glansbilder. Og inn får vi en midtstopper på lån i 2 måneder, og en talentfull men uprøvd spiller fra 2 div. Når man i tillegg kommer da fra forferdelig kamp med 0-4 mot en konkurrent i helgen, er det ikke rart man mister litt motet.
 8. 100% enig. Her har vi også skoleeksempelet på hvordan det burde vært håndtert, fra Godset av alle klubber: " Strømsgodset-trener Henrik Pedersen er tydelig på at han ikke ønsker å slippe to av sine beste spillere til en annen norsk klubb. – Nei, de skal sør eller øst eller noe. Ikke nord, ler dansken.
 9. Det var mye tekst for lite innhold....
 10. Jeg må si jeg er usikker på hvorfor vi signerte Isaksen, hadde nesten glemt han var i klubben før han kom inn. Viser omtrent ingenting når han først er inne - uten at det er uforståelig med tanke på resultatet på tavla. Kostadinov derimot, ser man hvor mye fotball det bor i. Han kommer til å bli god. Søker ball hele tiden og er god med kula + gjør mange solide valg med den i tillegg. At han av og til misser må man tolerere, med tanke på alder og hvor urutinert han er.
 11. Det er klart. S08 har vel ikke hatt andre sjanser enn målene. Men vi kan ikke bortforklare slett defensivt arbeid med at resultatet lyver.
 12. Vet ikke hva som er verst, at han har en elendig kamp eller at vi bruker en back som er enda dårligere på den andre siden.
 13. Må gå an å finne bedre backer i 2 div tilogmed? 😞
 14. Altså.... Det er lov å våkne. Burde ikke få betalt lønn denne kampen. Solheim med halvhjertet klarering, Bohinen med sløvt presspill og Jonassen usikker på hvor han skal gjøre av seg virker det som.
×
×
 • Create New...