Gå til innhold

doffen

Bruker
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    IK Start
  1. Takk for Olsen, han er en konge! Reddet oss i flere av kampene, vært min personlige man of the match i to av fire kamper. Ellers takk for hjelpen i Stabæk - Aalesund FK, ser ut som dere vinner 4-2.
  2. Hvis han hadde vært i samme form som han var før sesongen, hadde det vært en enorm svekkelse. Da viste han store ting og var alt over Starts beste gjennom hele vinteren. Han har uansett slitt i kampene og med det fysiske spillet som spilles her til lands (sikkert også litt på ga sykdommen hans), så ut fra det han har vist til nå i tippeligaen, vil det ikke bli et veldig stort tap. Bjarte Lunde Aarsheim, som har gjort tre innhopp og som vil ta plassen til Anthony mot Stabæk, har vært bedre og vist en ro med ball ikke Annan har gjort. Hadde ikke vært overraskende om Batty hadde spilt uansett om Annan hadde vært frisk eller ikke..
  3. Vil ikke tro Start har en veldig fordel med banedekket, tvert imot. Start har alltid vært kjent for å spille teknisk, være finspillende, føre ballen langs bakken og med mye kortpasninger, og spesielt mot Viking slet småtassene våre fryktelig med fysiske og store siddiser. Under Bjørnebye har vi også en mer ballbesittende stil, slik at laget er avhengig av å få en god bane for å få spille til å gli. I Tom Nordlie-tiden kunne et slikt banedekke vært en fordel for oss - men absolutt ikke nå. Jeg håper vi får en gangs skyld får se en match hvor teknikken avgjør, kontra fysikken. Det er en sjeldenhet i Norsk Toppfotball, men både Stabæk (Jonsson) og Start (tradisjon og Bjørnebye) er kjent for å prioritere en litt mer "totalfotball" og en mer internasjonal filosofi, og dermed kan det bli en artig match på Sør Arena. Uansett må vi ta forbehold at det kan bli vanskelig, HVIS ikke gressteppet har blitt mye bedre. Hvordan er skadesituasjonen i Stabæk?
  4. Se det! Banedekket har blitt bedre siden kampen mot Viking, men det er fortsatt litt løst. Det er som vanlig meldt nydelig vær her nede fra mot matchen, så gressteppet vil bli ganske mye bedre. Følg med på http://www.menigheden.no/, der kommer det i løpet av uken en video som viser hvordan banen ser ut. Bare å bruke Alanzinho btw, vi elsker slike teknikere her i Christianssand. :-) Han er vel ikke noe særlig lavere enn våre smågutter? Verken Annan, Strømstad eller Doffen når vel så vidt opp til 1.75.
  5. Hei! Holder på med et prosjekt, og jeg vil gjerne finne ut litt av Stabæk. Hva er vel da bedre å spørre deres supportere som vet "alt" om klubben? Det jeg vil er at dere setter opp antatt beste lagoppstilling for Stabæk 2007. Dette kan selvfølgelig forandre seg utover Silly-Season med tanke på kjøp, salg osv. Men hvordan tror du at laget ville sett ut hvis det hadde vært seriestart neste helg? Jeg vil gjerne ha en seriøs lagoppstilling som mulig, og en lagoppstilling som forteller hva du tror treneren din (Jan) hadde valgt. Ikke hvem du mener bør starte, men hvem du tror treneren tar ut (LES: Bruk etternavn/riktig navn, og ikke kallenavn dere har på spilleren).
  6. Før Stabæk-Start. Den samme kommer på menigheden sin forside: http://www.norskefans.net/v1/Norge/start/e...&ucat=&
  7. Ok. Blir det noe slikt da: Knudsen Skjønsberg, Olsen, Kjølø, Holmvik/Karlsson Keller, Stenersen, Hauger, Alan Nannskog, Tschoy
  8. Joogs skrev: Vi trenger luft styrke på midten! luft styrke bak. Start er et dødballag og scorer mye på dødball -- Bullshitt. Dette er bare noe media tror siden vi scoret så mange mål på dette ifjor. Start har faktiskt vært svært svake på dødball denne sesongen. Luftstyrke på midten er kanskje greit men med tanke på at Start har små spillere som Strømstad, Batty og Doffen, og dere da kan prøve å "rive i stykker" den midtbanen. Uansett et ganske artig utsagn. Men årsaken til at jeg registrerte meg på dette forumet: Hva blir laget? Skal skrive en kamprapport, "før kampen", og trenger litt info. Vet fra før at Kjølø skal være klar og Veigar usikker. 4-4-2 Knudsen Skjønsberg, Olsen, Kjølø, Holmvik Keller, Stenersen, Hauger/Nystuen, Alan Nannskog, ? Noe sånn? Hvem blir spiss sammen med Nannskog hvis Veigar ikke blir klar? Vil ha en ganske sannsynelig lagoppstilling, og ikke hvem DU mener bør starte, men hvem DU tror treneren deres tar ut.
×
×
  • Opprett ny...