Gå til innhold

luftens baron

Bruker
  • Innholdsteller

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

9

Profile Information

  • Location
    sandvika

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    stabæk for alltid
  1. Hva med Vidar Martinsen, tidligere FFK som nå ikke har fått fornyet kontrakt? En som virkelig blør for drakta, og som kunne vært fin også på treningsfeltet.
  2. Når følelsene har gitt seg litt og fornuften igjen overtar: Er det så krise å ta en ny sesong i adeccoen? Som flere skriver her, før sesongen ville mange kalle det et mirakel om vi beholdt plassen, det har vi gjort. Målsetting; blandt de 6 beste, MEGET stor sannsynlighet for det. Javel, skuffa etter de 2 siste kampene, men vil det ikke være bedre å bygge lag i adeccoen enn å bli grusa hele tiden som i fjor? Unggutta får et år til, muligens noen forsvinner, men vi kan bygge tillit og jobbe med sponsorer igjen etter den frobannede rettsaken. Føler vel at pdd at vi ikke har noe i TL å gjøre, og strengt talt tror jeg vi ikke får hverken midler eller spillere til forsterkninger, og da blir det : Påhan igjen. Nei. Vi får spille kvalik, og ta det som kommer. Noe opprykk tror jeg ikke på, men som sagt, muligens like greit det. Håper tifo på søndag blir like bra som den i fjor: "Konger av adecco" og støtt laget, ikke ditch dem!
  3. Det er vel en mulighet for at kvaliken også ryker?
  4. noen som vet om det planlegges evnt opprykksfest søndag 03? På blaa er det kun brus, så det stedet er vel lite aktuelt. Men en eller annen form for feiring bør man jo ha, damene er jo seriemestere og det begynner å se lyst ut mht opprykk
  5. Ja da er fredagen her, og underholdningsavdelingen i TV2 fornekter seg ikke. Morsom lesing der der ;-) Noen som nevner hevn her; tror bestemt Stabæk legger ballen død ved frifinnelse, men det finnes privat personer som er tiltalt og som har tapt relativt mye, både av penger men også renomè og profesjon. Tror noen av disse kommer til å kjøre søksmål, noe jeg har FULL respekt og forståelse for. Det man må huske på er at som privat person i denne saken og sammenheng , les juridisk, er fælere og farligere enn en spe liten voldtektsforbryter, iom både strafferamme og omfang er langt større enn nevnte lille faen. Synes oppriktig synd på de tiltalte i denne patetiske saken, og håper på et Saftig søksmål fra deres side NÅR (ikke hvis) saken blir avfeid og de tiltalte frifunnet. Da mine blaa venner, da kjører vi magisk tier for en skikkelig jævel av en advokat som fronter søksmålet. Ha en fortreffelig TV2 fri helg.
  6. tror tom adecco blir for mye for dette laget. Dette var nitrist. Trodde en slik kamp skulle mane til topp innsats, men det virket ikke slik.
  7. Burde man ikke heller snu litt på problem stillingen her, og sparke ballen tilbake til nff. Etter hva jeg erindrer ble det sagt at kvinnefotballen ønsket seg Nadderud som landslags arena. Uten at jeg kjenner til hvordan og hva nff bidrar til (og med) på ullevaal, kunne man jo be nff om midler(evnt omstrukture eierskapet) til å oppgradere nadderud slik at den fremstår som et nasjonal anlegg for kvinnefotballen. Nå har cupfinalen for damene har blitt spilt i TA siden den åpnet, og nff må vel ut å se seg om etter en ny arena til neste års fest (som jeg håper og tror vi er med på). Å spille dagen før guttas finale på ullevaal ble vel ikke oppfattet som udelt positivt før TA løsningen. Minnes kommentarer om oppløpt bane, potetåker osv. Tilbake til retorikken i mitt poeng: Ved at nff hadde gått inn i nadderud, hadde man ikke hatt kommunens problemet med at: "Hvis gutta plutselig skulle returnere tilbake til TA står anlegget igjen oppgradert til "kun" å benyttes av damene og 2-laget". Da hadde man hatt et nasjonalt anlegg UAVHENGIG hvem som spiller der.
  8. Kanskje det kommer av at det var utrolig få på tribunen der. Hvor var resten?
  9. Fytti helvete! Lov å være skuffa etter den siste tids presentasjoner, jfr molde siste 15 viking siste 20 og i dag. Hjelper ikke med ingo sitt innlegg; skal man være topplag må man forvente bedre enn dette, uansett om det dukker opp skader, utur og/eller trenere i avgang.
  10. http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/1-divisjon/artikkel.php?artid=579334 Noen som har formening om det finnes noen "godbiter" her som ikke blir med ned i 2dre div? Kampen på fredag blir mer betyningsfull for kråke spillerne enn de hadde forventet.
  11. fra nettavisen i dag: Nysgjerrig Jönsson Signalene Jönsson har sendt ut den siste tiden vitner imidlertid om at hans dager i Stabæk trolig går mot slutten. - Det å utvikle seg som menneske og leder er viktig for meg, og jeg har en naturlig nysgjerrighet for å lære nye ting. Kanskje gjør man det best i et nytt land, sier Jönsson til Nettavisen torsdag. Og nettavisen fra i går: Jönsson kobles til ny klubb Jan Jönsson har fem sesonger med Stabæk, men et 15 år langt kjærlighetsforhold til moderklubben Halmstad. Uten trener, og med Jönsson på utgående kontrakt i Bærum, kan det være duket for en retur til den svenske vestkysten for Stabæk-treneren. For en helvetes dritt nett avis :angry: Skriver med krigstyper, for så å si nederst : "kunne tenkte seg dette en gang i fremtiden"
  12. Hva med Gardar Johannsson? Abgar Barsom? å fytti grisen. Skal alltid bort til dommeren for å kritisere, legger seg ned "skadet", for så å sprette opp igjen, primadonna nykker osv. NEI TAKK. Og hva med Piroja?
  13. http://www.siste.no/fotball/landslaget/article4557511.ece Kan ikke si jeg liker sånne artikler
  14. Men vi har ikke skaffet oss nye spiller etter at lønningene ble reduserte. Det er det de skal til livs. Hadde vi gjort det, hadde vi også stått på lista. En annen ting. Noen som vet noe mer om avtalene til bella og daigo? Man skulle ta dette opp igjen når det nye styret var på plass (15august?)
  15. har ikke vært på åråsen før, men er borte supporter delen under tak, eller må man satse på mengder med vann i hue? Hadde faktiskt tenkt meg dit for 1 ste gang, men har jo blitt bortskjemt med vår eminente bane, så regntøy ol er pakket bort.
×
×
  • Opprett ny...