Gå til innhold

smiler når friele gråter

Bruker
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Det er ikke alle i Brann som er like begeistret for at Martin har så stor innflytelse. Kanskje IA ikke har så lyst å ha Martin som "sjef" igjen?
  2. Iflg. iBergen.no snakker Martin og IA sammen - som venner.
  3. Er det ulæx & co du sikter til? Jau! Regn med meg (Erik T) og Henning også.
  4. I dagens avis presenterer Aftenposten eliteserien fra A til Å, og vi er representert under henholdsvis E og F: Ertekrokene: "Reis hjem som i ´45" var mottagelsen Stabæk-supporterne ga Lillestrøms tyske trener Uwe Rösler i vårmøtet på Nadderud. Stabæk ble ilagt 10 000 kroner i bot, men tror du det tok brodden fra Stabæk-supporterne? I høstens møte på Åråsen var beskjeden klar: "Vi reiser hjem 19:45". Fucking monkey: I ren frustrasjon lirte Hamkams Roman Kienast ut av seg den lite hyggelige meldingen "you fucking monkey" til Stabæks Daniel Nannskog. I går beklaget en svært ydmyk Kienast ordene som falt.
  5. Som journaliststudent og vitne til Stabæks andre dumpingsydmykelse for sesongen, synes jeg dette var såpass oppsiktsvekkende at jeg sendte redaksjonen en mail i går kveld. Fikk nettopp svar: Hei! Jeg var desverre ikke på kampen selv, men jeg forstår at denne formuleringen var i overkant. Takk for tilbakemeldingen. Sender den videre til vår frilanser, som har skrevet saken. mvh Tore Svensrud Ansvarlig redaktør
×
×
  • Opprett ny...