Jump to content

Bjørn

Bruker
 • Content Count

  304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bjørn last won the day on February 8 2013

Bjørn had the most liked content!

Community Reputation

9

About Bjørn

 • Rank
  Begynner å bli slitsom
 • Birthday 10/10/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hamar

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

246 profile views
 1. Må man være "kommunikasjonsekspert" for ikke å skjønne at det media plukket opp fra redegjørelsen var "innrømmelse" og "stabækledelsen sover dårlig om natten". For en gjeng!
 2. Fordi vi er Stabæk. Og vi skyter ALDRI, uansett.
 3. Er da virkelig ikke Stabæks bord å gjøre stas på en slik offentliggjøring. Selvom lite overrasker meg fra "gutteklubben" lengre, skal det vanskelig gjøres å få det til mer idiotisk.
 4. fantastisk spennende semi ja - som vi tilslutt vant fortjent på straffekonk... ledet 1-0 omtrent hele kampen til ålesund fikk en merkelig straffe på slutten. stabæks mål i ordinær tid var forøvrig også på straffe. var litt bekymret for at mye sannsynligvis gode straffeskyttere var byttet ut - men de som var igjen fiksa jobben... må bare bli veldig imponert over disse gutta. både igår og idag går de gjennom kampene uten å slippe til sjangser imot omtrent i det hele tatt. også cred til "unggutta" på a-laget som var tatt turen for å støtte. for de som ikke skal til bergen er søndagsturtipset herfra hamar.. bli med og støtt gutta frem til seier i Junior Elite Turneringen 2010.
 5. Jeg vet dessverre ikkeno om hvor de kommer fra. Men idag var de hvertfall flere hakk over de fleste andre på banen - og hvis det stemmer at han ene bare er 16 er jeg enda mer imponert. Er svært god fysikk på de og. Synes det er bra at man bruker ett par som hever laget betraktelig (så slipper vi tape 3 på rad som vanlig i JET), går til finalespillet, og får anledningen til å se om de kan være noe for vår vakre drakt.
 6. Regner med du mener på venstrekant (hvertfall som utgangsposisjon) - og han imponerte meg hvertfall voldsomt.
 7. Jeg har hvertfall aldri sett en bedre stabæk-utgave på JET, og har vært og sett en del kamper de 8 årene jeg nå har bodd på hamar. Både laget kollektivt, og en hel del veldig spennende spillere å følge. Ledet 2-0 tidlig i kampen, og slapp seg ned i beste stabæk-ånd. 2-2 til pause, og godset gikk opp til 3-2 i begynnelsen av 2.omgang. Heldigvis fant man ut det var greit å våkne igjen, og vant til slutt 4-3. Morsomt og at det var samme dommertrioen som jeg ikke var altfor imponert over i vif-ålesund igår... Heldigvis så det ikke ut som linjemannen var stort bedre idag på første målet vårt.
 8. Rakk dessverre ikke kampen mot Brann igår - men dette er ett veldig godt resultat. Brann har alltid gode lag på JET, og røyk vel ifjor på straffekonk i enten kvart eller semifinale mot en av finalistene - i en kamp de burde vunnet. Vi er vel av en eller annen merkelig grunn ett av de historisk dårligste lagene i denne turneringen. Håper den endelig satses på i år. Så ut som fryktelig sterk gruppe vi var kommet i - men med seier i første kampen, og uavgjort på de to andre i gruppe gjør plutselig utgangspunktet lyst. Det er kun det beste laget i hver gruppe som går videre til finalespillet. Skal få med meg kampen mot Godset idag, som var finalist ifjor. Fikk forøvrig med meg fjorårets vinner, vif, igår mot ålesund. En relativt kjedelig affære som endte 2-2, og ble sterkt preget av en håpløs dommer. Men siden det endte med ett håpløst rødt kort, og en svært billig straffe mot vif så er det jo helt greit
 9. Hva??? Skal ikke engen få gamlingene engang?
 10. De hadde vel fått 1500 billetter, i tillegg til de billetene som ikke kunne selges på ståplass - tror jeg ikke tilskuerantallet var så veldig galt.
 11. Eneste forskjell på FCK og Drillo-fotball er at sistevnte i tillegg til å ha ti mann i forsvar skulle være gjennombruddshissige...
 12. Dette intranettet ditt var fint det... Fant jammen ut at jeg bor bare ett steinkast fra parken og jo Kan rapportere om en fin dag i køben. Hele byen skjelver av redsel for matchen!!!
 13. Er det ingen mulighet for å ta med noen ekstra billetter nedover?? Eventuelt har noen mulighet for å kjøpe med 3 stk til meg? Jeg reiser som sagt fra hamar i morgen, søndag, og kommer meg derfor ikke innom Stabækbutikken.
 14. Blir det tatt med ekstra kampbilletter til køben?? Reiser på søndag fra hamar, så kommer meg ikke innom butikken.
 15. Da er hotell bestilt her og... Adina. Blir roadtrip fra søndag/mandag til torsdag.
×
×
 • Create New...