Jump to content

Bjørn

Bruker
 • Content Count

  304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Bjørn

 1. Må man være "kommunikasjonsekspert" for ikke å skjønne at det media plukket opp fra redegjørelsen var "innrømmelse" og "stabækledelsen sover dårlig om natten". For en gjeng!
 2. Fordi vi er Stabæk. Og vi skyter ALDRI, uansett.
 3. Er da virkelig ikke Stabæks bord å gjøre stas på en slik offentliggjøring. Selvom lite overrasker meg fra "gutteklubben" lengre, skal det vanskelig gjøres å få det til mer idiotisk.
 4. fantastisk spennende semi ja - som vi tilslutt vant fortjent på straffekonk... ledet 1-0 omtrent hele kampen til ålesund fikk en merkelig straffe på slutten. stabæks mål i ordinær tid var forøvrig også på straffe. var litt bekymret for at mye sannsynligvis gode straffeskyttere var byttet ut - men de som var igjen fiksa jobben... må bare bli veldig imponert over disse gutta. både igår og idag går de gjennom kampene uten å slippe til sjangser imot omtrent i det hele tatt. også cred til "unggutta" på a-laget som var tatt turen for å støtte. for de som ikke skal til bergen er søndagsturti
 5. Jeg vet dessverre ikkeno om hvor de kommer fra. Men idag var de hvertfall flere hakk over de fleste andre på banen - og hvis det stemmer at han ene bare er 16 er jeg enda mer imponert. Er svært god fysikk på de og. Synes det er bra at man bruker ett par som hever laget betraktelig (så slipper vi tape 3 på rad som vanlig i JET), går til finalespillet, og får anledningen til å se om de kan være noe for vår vakre drakt.
 6. Regner med du mener på venstrekant (hvertfall som utgangsposisjon) - og han imponerte meg hvertfall voldsomt.
 7. Jeg har hvertfall aldri sett en bedre stabæk-utgave på JET, og har vært og sett en del kamper de 8 årene jeg nå har bodd på hamar. Både laget kollektivt, og en hel del veldig spennende spillere å følge. Ledet 2-0 tidlig i kampen, og slapp seg ned i beste stabæk-ånd. 2-2 til pause, og godset gikk opp til 3-2 i begynnelsen av 2.omgang. Heldigvis fant man ut det var greit å våkne igjen, og vant til slutt 4-3. Morsomt og at det var samme dommertrioen som jeg ikke var altfor imponert over i vif-ålesund igår... Heldigvis så det ikke ut som linjemannen var stort bedre idag på første målet vårt.
 8. Rakk dessverre ikke kampen mot Brann igår - men dette er ett veldig godt resultat. Brann har alltid gode lag på JET, og røyk vel ifjor på straffekonk i enten kvart eller semifinale mot en av finalistene - i en kamp de burde vunnet. Vi er vel av en eller annen merkelig grunn ett av de historisk dårligste lagene i denne turneringen. Håper den endelig satses på i år. Så ut som fryktelig sterk gruppe vi var kommet i - men med seier i første kampen, og uavgjort på de to andre i gruppe gjør plutselig utgangspunktet lyst. Det er kun det beste laget i hver gruppe som går videre til finalespillet. Sk
 9. Hva??? Skal ikke engen få gamlingene engang?
 10. De hadde vel fått 1500 billetter, i tillegg til de billetene som ikke kunne selges på ståplass - tror jeg ikke tilskuerantallet var så veldig galt.
 11. Eneste forskjell på FCK og Drillo-fotball er at sistevnte i tillegg til å ha ti mann i forsvar skulle være gjennombruddshissige...
 12. Dette intranettet ditt var fint det... Fant jammen ut at jeg bor bare ett steinkast fra parken og jo Kan rapportere om en fin dag i køben. Hele byen skjelver av redsel for matchen!!!
 13. Er det ingen mulighet for å ta med noen ekstra billetter nedover?? Eventuelt har noen mulighet for å kjøpe med 3 stk til meg? Jeg reiser som sagt fra hamar i morgen, søndag, og kommer meg derfor ikke innom Stabækbutikken.
 14. Blir det tatt med ekstra kampbilletter til køben?? Reiser på søndag fra hamar, så kommer meg ikke innom butikken.
 15. Da er hotell bestilt her og... Adina. Blir roadtrip fra søndag/mandag til torsdag.
 16. Da tipper du selvfølgelig helt rett!!! Har etterhvert sett mye kamper på JET - siden jeg bor på hamar. Og sjelden noen har imponert meg sånn... Eneste jeg husker i farten var en ung Andre Danielsen.
 17. Om gamle keepere skal inn her, må jo Røvde inn... Stort da han i cup-kamp for ett par år siden sa i intervju på tv2 at han heide på stabæk, som keeper for motstanderlaget..
 18. I totaly agree.. Im so lucky we got a draw from this match. We could easily have lost 10-0 if you only had been extremly effective in both your chanses.
 19. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
 20. Jeg har slett ikke glemt dette gamle slagordet. Skal jeg være ærlig har det dukket opp oftere og oftere den siste tiden. INGO FOR PRESIDENT - (helst i en liten bananrepublikk lengst mulig unna!!!)
 21. Vet du hvem nr 24 på kongsvinger var?? Liten, sentral midt med Førsundsveis... Han bør få en blå drakt tredd over seg snarest!! Etter min mening en helt utrolig spiller på det nivået her. Ekstremt plasseringssterk, flink å orientere seg, gode basisferdigheter og bra teknikk. Kan ikke være gamle karen heller... 92?? Var mye mer enn håret og høyden som kunne minne veldig om Myggen.
 22. Gråt han en liten skvett over hvor urettferdige reaksjonene var og??
 23. Noen som vet hvordan lag vi stiller med på JET?? Har vært en del diverse de siste årene. Og dessverre ikke alltid vært en like stor prioritet for Stabæk sin del... Jeg skal som vanlig få med meg en del kamper.
 24. Skandale at Inge er nede på side fire etter en kamp som igår. Det er bare en ting å si... Prikkfri!! En eneste desimal under 10 på spillerbørsene vil være minst like skandaløst
 25. Det mest oppsiktsvekkende i artikkelen er jo at søstra hans må ha konfirmert seg når hun var 50...
×
×
 • Create New...