Jump to content

stephanois

Tifo
 • Content Count

  1,106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

stephanois last won the day on September 8

stephanois had the most liked content!

Community Reputation

2,531

About stephanois

 • Rank
  Digimonster XO

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

917 profile views
 1. Herlig! Bortsett fra at det der ikke er Dennis Illiohan
 2. Flytt denne dumme tråden til blaa ‘a! Bare surr her. Kommentarer hver gang en gammel stabækspiller starter, scorer, sitter på benken, får gult kort, bommer på en sjanse osv.. hva er vitsen?
 3. Du treffer veldig godt! Helt enig med deg. Har sagt det samme lenge.
 4. Rart han ikke er mer selvkritisk. Er jo fordi han har vært elendig det ikke kommer interessante klubber (bud) på banen. Her er det bare å se seg selv i speilet, brette opp armene og komme seg på jobb! Han er gammel nok nå til at det kan (og MÅ) stilles krav! «– Vi fikk et lite tilbakeslag mot Sarpsborg sist, men vi føler fortsatt at vi er på rett vei.» våkn opp!
 5. Han har vært med i 30 år. Tror du han kan ha pustet en gang eller 300 før han har skrevet noe ved tidligere anledninger?
 6. Jeppe Moe i slag er vår beste venstreback uten tvil
 7. Helt enig! Nå må det handling til. Statuere et eksempel på at så tynn suppe som leveres er totalt uakseptabelt
 8. De finner nok kun rolexen til skans, folkeskikken til klikk, noen gamle vhs’er etter knut Tørum og kanskje en fake mage.
 9. Utviklet seg som trener ikveld. Gratulerer. Første gang det byttes før 75. Min så er det i tillegg 3 stk og matchavgjørende
 10. Hvor ble det egentlig av klubben som skulle kjempe om europa hvert år, ha profiler på og utenfor banen og samle hele bærum/oslo vest på kampene? Hva skjer med bygging av entusiasme? Det er NÅ jobben begynner (burde ha begynt for lengst egentlig) hvis vi skal ha det minste håp om å fylle den nye arenaen. Har i løpet av mine 30 år på Nadderud sjelden sett en mer grå og trist gjeng enn det som rører seg i og rundt klubben i disse dager. Er vi i ferd med å bli en middelhavsfarer som er helt fornøyd med å havne på 7-12 plass??? Det er ikke det jeg forbinder med Stabæk.
 11. troll for faen??? legg innsats i det så hadde du fått sett kamper. Virker som du klager bare for å klage. I sms fra klubben ble det Feks lagt ut restbilletter for alle sesongkortinnehavere til både Sarp 16. juli og B/G 30. juli.
 12. Har du forsøkt å komme deg på flere kamper enn den ene du ble trykket ut til? legg litt innsats i det, så er jeg sikker på du klarer å komme innenfor portene
 13. Med juks og fanteri og varme kuler i kjent NFF stil vel?
×
×
 • Create New...