Jump to content

stephanois

Tifo
 • Content Count

  1,092
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

stephanois last won the day on May 5

stephanois had the most liked content!

Community Reputation

2,428

About stephanois

 • Rank
  Digimonster XO

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

877 profile views
 1. Med juks og fanteri og varme kuler i kjent NFF stil vel?
 2. Dette lovet du før Telenor Arena åpnet også. Få det tegnet inn ellers blir det med tanken igjen... Gidder ikke vente på at vi skal bygge stadion nr 3.
 3. Husk også at det viktigste for en fotballklubb bortsett fra fremtiden er fortiden. Kan vi håpe på museum?
 4. han har siste arbeidsdag 31. Mars
 5. Det er nok det stikk motsatte av stødige ben som gjør at onkel blaa går fint
 6. Husk også klag på den elendige streamen
 7. Syns du overdriver stallen vår. bakre firer’n er det syltynt med backup angrepet som du kaller «krutt» har ikke bevist nor på eliteserienivå, bortsett fra azemi som hadde en bra periode i glimt for mange år siden midtbane er vi avhengig av at lumanza våkner og bohinen blir. Hugo har jo stagnert, men får håpe han tar steg igjen. har virkelig trua på luc kassi og oliver!
 8. Tok seg opp med lyden bra førsteinntrykk! Ingen irriterende talefeil på dere og bra kunnskap. Blir spennende å følge når det blir mer aktuelle temaer
 9. Hørt i 5 minutter nå. Lyden er ikke bra! Forskjellig volum fra person til person og jingler
 10. er vel alltid muligheter for et lån når diskeruds er involvert
 11. Den lille skjermen sto ihvertfall på kontoret til Tørum
 12. Tor bjørnar Holmlund er helt jævlig å høre på, stiller elendige spørsmål og tapetserer podcasten med faktafeil. Helt utrolig at han får holde på. savner aktuell stb rapport.
 13. «Ikke lar seg pelle på??» Klappet jo sammen som trener i start med en gang kritikken kom. Samme på lerkendal; trakk seg så fort kritikk/resultater ikke gikk veien og det begynte blåse litt. under enhver kritikk hvordan han har ledet rbk i motgangstid, når det negative mediatrykket var som mest ille. Stakk hodet i sanden, gjemte seg og sendte treneren sin til gribbene. håper aldri han der skal være vårt sportslige ansikt utad når vi sklir på et bananskal i en eller annen form i fremtiden i medgang kan alle være gode En mett stig inge bjørneby som er vant til å sløse med millionene skal ikke inn i brakkene på nadderud
×
×
 • Create New...