Gå til innhold

stabækj

Bruker
  • Innholdsteller

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

1

Profile Information

  • Location
    Eiksmarken

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Er det bare jeg som sitter med en sinnsyk kjip følelse om at Jønsson blir klar for Norge etter kampen i morgen. At det har vært klart lenge, men Jønsson ville ikke gå ut med det før serien var ferdigspilt!??
  2. Hvordan gikk det med denne tasio?
  3. Regner med at dette er en spøk. For det første kan jeg aldri se for meg moa som en erstatter for Daniel og for det andre så avslo pEnga et bud på moa på 30 mill. så tviler på at vi har nok penger til det
  4. Har vært stabækfan siden 96, men har aldri vært med på noe lignende. Var i Bergen selv, og fy faen for en stemning. Det er det største jeg har vært med på i hele mitt fotballliv. Gratulerer alle blå sjeler! Vi fortjener dette!
  5. Mulig jeg er litt på jordet, men jeg stusset litt over at Daniel Braaten var og så på Røas damelag. Ikke veldig langt fra Nadderud, og han kan spille høyreving noe som SAT har spilt denne sesongen!
  6. Hadde ikke vært så aller verst, men hva skal vi egentlig med han? vi har norges beste midtbane! kanskje med unntak av Keller, men Strømstad er vel ikke noen typisk høyreving selv om han har spilt det på landsen!
  7. Noen som vet hvordan det gikk mot det amerikanske landslaget i går??
  8. Var det noen andre som var og så på juniorlaget slå Skeid 4-0 i går? Gutta imponerte meg voldsomt. Særlig Hedenstad, han kan bli meget god. Men også Torstein var bra og scoret to mål. Ser også ut som Patrick har fått fart på karrieren igjen, etter en litt treg sesong i fjor.
  9. Du er en gud janne! fy faen jeg elsker deg!
  10. noen som har URL til kampen sånn man kan se den via wimnamp? får ikke dratt til drammen!
  11. Er det noen som har URL til brann- ålesund i dag. Sånn at man kan se den via winamp?
  12. http://217.20.127.202:6020/live.nsv.m3u denne skal fungere!
  13. Noen som kan skaffe URL- adressen til kampen? sånn at man kan se den på winamp? takk
×
×
  • Opprett ny...