Gå til innhold

pauligirl

FairFans
  • Innholdsteller

    2 790
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av pauligirl

  1. dette selvmålet gjorde vondt. koglin (unggutt som ble hentet opp fra andrelaget/u23) var nervøs hele kampen og gjorde mange feilvurderinger. skjønner ikke hvorfor han ikke ble byttet ut. vegar prøvde sitt beste, stå på feil plass på feil tid og så ble det selvmål. uansett synes jeg at vegar er en bra spiller, og selv om det går dårlig nå viser han vilje, innsats, mot og kjemper helt til slutt.
  2. gleder meg aa se vegar spille for norge! selv om st.pauli ligger helt paa bunn naa (huff!) viser han fortsatt innsats og vilje. han er veldig populaer hos fansen her i hamburg, og utrolig kult at snakker tysk. har desverre ikke hatt anledning til aa hilse paa han og minne han om at det finnes stb-fans i st.pauli :-)
  3. Nei.han ble kåret til "man of the match" :-D håper vi får 2-3 fine år med han. Så får vi se...
  4. Kampen er ferdig, 3:0 til st.pauli. ser lovende ut for vegar. Han passer bra in på laget og er en spiller med god oversikt og sterk vilje. Glad at vi fikk han.
  5. Tysk cup, lübeck-st.pauli, 15. min. 1:0 til st.pauli, mål vegar eggen hedenstad! Og for et mål! Hurra!
  6. knallbra innsats av vegar eggen hedenstad i treningskampen st.pauli-sevilla i går. gleder meg til å se han spille fast på laget
  7. lenge siden jeg var her på forumet. og enda lengre siden min siste stb kamp. skal til oslo om noen dager og hjemmekamp (selv om den blir spilt i fredrikstad) på 30.06. hadde passet utrolig bra. men så ble den flyttet. desverre ikke mulig for meg å dra på bortekamp, synd hadde veldig lyst på å se stabæk og være med på tribunen, ønsker dere en skikkelig god tur! vi sees! p.s.: husker veldig godt turen til rennes og sochaux og anderlecht. minner for livet
  8. veldig bra artikkel! send nff-folkene gjerne en-to-tre ganger til st.pauli. der får de se og oppleve at selv en tribune med 10.000 ståplasser funker. for å heve tilskuersnittet i tippeligaen må kampen i seg selv, og stemningen rundt kampen, være spennende og tiltrekkende, ikke de pene setene eller det fine nye stadionanlegget, eller den koselige familievennlige pauseunderholdningen. for å få dette til, trengs det ståplasser, og en ordning hvor syngende supportere får drive med ordentlig tifo.
  9. uff da, bortekamp på 16.mai og i siste runde. (hvor mange ganger har vi egentlig hatt hjemmekamp på 16./i siste runde?) og stb-mjøndalen i begynnelsen av mai passer så utrolig dårlig.
  10. jeg haaper paa en haug med bilder av folk ikledd "grufulle" gammeldagse effekter retrotur-ideen synes jeg er KNALLBRA! synd jeg ikke kan bli med. kos dere og ta med hjem 3 poeng!
  11. det handler om laan. han er - ihvertfall paa papiret - fortsatt freiburg-spiller. gleder meg til aa se han spille mot st.pauli om hösten
  12. HELGI IAO stabaek kort fra 1986 ga adgang til alle hjemme- OG bortekamper? det maa da vaere verdens förste sesongkort til bortekampene? slum, makka er fra erkelenz som ligger like ved mönchengladbach, daniel (som ikke er med paa bildet) er fra bochum. uansett, det er leeeeeeeenge siden!
  13. det er lov med mat/drikke (øl) på tribunen hos de fleste tyske klubbene. unntaket er - så vidt jeg vet - werder bremen (gjelder kun gjestefansen) og bayern muenchen. det å få kjøpt drikke rett fra sitteplassen gjelder vel kun vip- og business-setene? shermanc:: har jobbet en del på festivaler/supporterfester, og er helt enig i det du sier. selv utrente kan jobbe fort og godt når det er klare regler om hva som skal gjøres (og hvordan), og det å dele opp oppgavene hjelper mye. fanatico: øl på nadderud hadde vært knallbra kittil: slik at de som kun skal ha bonger må stå i samme kø som de som skal ha billett i siste sekund? det blir garantert kaos...
  14. bongsystemet: bra ide - men funker kun når det er få mennesker på stadion. var på bayern muenchen kamp, de har et bongsystem hvor man først må kjøpe et plastkort (som kun kan fylles med visse fastsatte summer - f. eks. minimum 20 euro) for så å kjøpe mat/drikke på kiosken med dette plastkortet. problemene er - at det blir elendig lang kø for å kjøpe plastkortet - slik at man ikke rekker å få kjøpt noe å drikke/spise før kampen, - også blir det like lang og elendig kø i pausen - når alle som allerede har kjøpt plastkortet sitt skal ha noe fra kiosken. vi var 4 voksne som endte opp med 5 halvlitere (de 20 euro skulle jo brukes opp ) som vi måtte helle ned på 3-5 min - for det var ikke lov å ta med mat/drikke på tribunen. bongsystemet finnes på en rekke arenaer i tyskland, og i belgia. fikk aldri merke noen forskjell mellom kontant betaling og bongsystemet. er det stappfullt på stadion blir det kø uansett. fastlane til de med bonger derimot synes jeg er smart. shermanc:: hehe, lurt gjort av festivalene personlig har jeg aldri klart å ikke rekke å drikke opp bongene mine (har heller ikke glemt dem eller rotet dem bort)
  15. ikke bare arbeidsledige som får rabatt. både barn, elever/studenter (til en viss alder), handikappede, pensjonister og de som lever på minstelønn/statslig støtte får rabatterte sesongkort. i tillegg tilbyr de fleste klubbene skikkelige rullestolplasser hvor rullestolbrukeren betaler en liten sum mens ledsageren får gratis adgang. og noen ytterst få klubber har egne plasser til de som er blinde (dvs. en plass hvor de kan føle/få med seg stemningen mens en seende person forklarer hva som skjer på banen). personlig synes jet at rimeligere billetter er et skritt i riktig retning. men det trengs litt mer for å gjøre norsk fotball spennendere: supporterkvelder hvor spillerne møter opp, (sommer)fester som blir arrangert i regi av både klubben og supporterklubben som tilbyr noe til både barn (lek, maling av flagg, fotball-quiz, eventyr-løp) og voksne (ølsalg, høy musikk, t.o.m. konsert med et band som spiller klubbens fotballsanger), 1-2 kule borteturer pr. sesong, ordentlig kick-off-fest og sesongavslutnings-fest. ølsalg på stadion ville hjulpet MYE men det får vi vel aldri til i norge.
  16. huh. hvor høye blir gjerdene og bølgebryterne? og skjønner jeg det riktig at det skal bygges gjerder i trappene? er ikke trappene en slags fluktvei og burde derfor holdes åpne?
  17. *øhm* hvis de kommer til å spille bare litt som stabæk anno 2006 klarer de kanskje 5-1 (husk det var denne sesongen da vi knuste molde 8-0 hjemme og så hamkam borte 5-1) slum - støtter din teori
  18. da er jeg helt enig med deg. men selv om det ikke er så ille som mange fryktet at det kunne bli så ser prosenttallet - 38,73 grusomt ut *huff*
  19. tusen takk, tom. jeg kommer aldri til å glemme deg lykke til i andenes.
  20. hva skjer med de som når opp til 36 måneder i rødt? f.eks. hamkam - som allerede har 34 måneder i rødt? og betyr grått at klubben er ute av faresonen eller ikke med i (proff-) ligaene som blir vurdert? (stusser litt over at hamkam fikk rødt i slutten av 2009 men ikke ble vurdert i midten av 2010 mens de var i rødt igjen i slutten av 2010)
×
×
  • Opprett ny...