Gå til innhold

Teeb

Bruker
  • Innholdsteller

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Teeb vant dagen sist 23. Mai 2015

Teeb hadde mest likt innhold!

Omdømme

51

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk If
  1. Selv om det er utrolig at TA ikke løfter en finger for å bistå. Med tanke på at EL kvalikken går i sommerferien er jeg faktisk overraskende positiv til stadionvalget. Mener å huske at vi har fylt opp bortefeltet der ganske godt i sommermånedene før, og samtidig slitt med å fylle Nadderud på den samme tida. Tenk når hele hyttefolket kun trenger å reise inn til Fredrikstad i stedet for helt til Bærum! Liker at klubben evner å tenke utenfor boksen
  2. Mulig dette er i feil tråd, men er ikke dette en match hvor vi burde ringt tribunemannen og fått opp en tribune bak målet? NFF nekter sikkert som vanlig, men håper virkelig noen prøver, kan da ikke koste så mye å leie en tribune for en dag, og i følge tribunemannen kan de montere 500 seter på ca 3 timer på enkelte av løsningene sine. Hvis man kan sette opp en slik på hver kortside og i tillegg kan selge billettene for, si 250,- stk så er det potensielt 250 000,- i inntekter. Nekter å tro at hele prosessen vil koste mer enn 50 000! Det er 1/3 årslønn i stb det, på 90 minutter! For ikke å snakke om stemningen det skaper Edit: Har snakket med arrangementsansvarlig som kunne meddele at administrasjonen har vurdert flere tiltak, som å åpne klokkesvingen, men den er ikke godkjent. NFF krever også i utgangspunktet at fasilitetene står hele året gjennom. Ikke at jeg skjønner hvorfor det er viktig for NFF så lenge sikkerheten er ivaretatt og nadderud stadion ser ut som den gjør. Vedkommende minnet meg også på at det var ledige plasser igjen på ss feltet, men selv om det er ledige plasser der, sitter jeg med en følelse av at terskelen for familier og "mannen i gata" er litt høyere for å stå på ss feltet enn en tribune bak målet. Uansett, sabla stas med stinn brakke!
  3. Er det noen som vet hvem som blir stående som eier ved den private løsningen? Altså om det er cedbo (eller hva de heter) som blir eier av stadion eller om dealen er at de bygger stadion m.m for kommunen mot at de får lov til å bygge leiligheter? Dersom det er det sistnevnte må det jo være det klart beste alternativet da stadion betales av leilighetene?
  4. DET er riktig tankegang det! $$$ (Og så er molde borte i semien det verste vi kan få...)
  5. Hvis jeg ikke husker helt feil så er vel det norske vinduet slik at det kan hentes frem til midnatt i går, mens det kan selges til utlandet frem til 31. august (eller 3. september eller hva nå den internasjonale deadline day er...) Ligger med andre ord litt i kortene at vi mister en internasjonal spiller før vinduet er over (f. eks Mande)
  6. Kan vi se til h... å fikse en duganes venstreback (i og med at Bob åpenbart ikke liker de vi allerede har)! Trondsen er et av Norges største talenter på midtbanen og Soko + AJ som sittende med trondsen i 10er rollen evt Soko + Trondsen med Stephens i 10ern vil være en revolusjon for det laget her. Trondsen er per nå den eneste spilleren vi har som kan forsere et ledd og gjøre noe konstruktivt med ballen (les: ikke spille støttepasning, men ta med seg kula forover)! Schnell!!!
  7. Er det noen som vet noe om likviditetssituasjonen hos oss om dagen? Dersom den ikke er kritisk har det jo ikke så veldig mye å si når vi får pengene så lenge vi får dem og så lenge vi kan skrive det som en fordring i regnskapet slik at egenkapitalen vår er mye bedre. Dersom vi selv sliter med likviditen derimot, da er det bare å mase på!
  8. Fontanello har en annen egenskap som jeg føler ofte glemmes. Legg merke til hvor sjeldent han bare pælmer ballen ut av forsvaret. Jeg er helt overbevist om at han er den stopperen i TL med klart færrest klareringer til motspiller eller ut av banen, og klart flest klareringer/pasninger til medspiller i dueller/brudd
  9. Liker faktisk at de tar litt høy pris i kiosken. Køen der er evig lang, folk betaler uansett, ergo blir detta mer penger i kassa, slik at vi kan beholde Adu.
  10. Ja, Kovacs scorer en del mål. Men se hvordan mål han scorer da. Vi ønsker et hurtig kontringsspill, hvordan i H... skal Kovacs forflytte seg fra defensiv dødball til boksen med tempoet han innehar?? Nei, jeg tror ikke Bob vil ha Kovacs. God spiller i sitt system, men Kovacs spiller anti-Stabæk.
  11. Det er helt fint mulig å kjøpe billetter, men det at gal link fortsatt ligger inne i nedtellinga er under en hver kritikk. Kan noen få tak i webmaster? Det er da vitterlig snakk om å endre en link (i og med at det er en newsbox)...
  12. Tenker bare at Bob the builder er en sang som absolutt alle kan, kan jo seffs ha to
  13. Bradley Boys ja! Støttes. Folk kan få lov til å trekke de parallellene de vil, og gjerne si det er kleint for min del, men synes det blir for dumt å ikke bruke et bra navn fordi det er for kleint. Skal vi være så fete lizm? Uansett, ift sang til Bob: hva med Bob the builder? Bob the builder can he fix this Bob the builder, course he can! Barnslig, enkelt, og spot on! (ække så ydmyk i dag jeg...)
  14. Her er det bare nøkternhet som gjelder! Greit vi har 6 poeng etter to runder, men som godeste Egil Roger sa, Brann kan fortsatt vinne serien, og vi kan fortsatt rykke ned. Med andre ord, en kamp av gangen, målet må være 30 poeng og så justerer vi dersom det blir nødvendig. Husker for mange år siden at vi hadde en stoor flipover som talte PB sin kamp mot flest mål i TL. Hva med å kjøre en lik en hvor vi teller oss ned fra 30 (antall poeng vi trenger for å holde oss)? Utrolig viktig at vi ikke tar helt fullstendig av, drømming er lov, men ikke gå på nadderud neste søndag og forvent at vi feier Molde av banen. Alt kan skje, men husk at Forren sikkert tjener mer enn hele troppen vår. Her skal det kriges i 28 runder til!
×
×
  • Opprett ny...