Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Content Count

  484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

M-A-N last won the day on September 17 2018

M-A-N had the most liked content!

Community Reputation

821

About M-A-N

 • Rank
  en det går gjetord om

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

420 profile views
 1. Ja, jeg registrerte et spørsmålstegn i innlegget ditt. Om ikke en konklusjon så ante jeg en slags antagelse om at noe skurrer siden en kontrakt ikke er signert 4 dager etter at IA sier at de skal gi Jönsson et konkret tilbud. Men mulig jeg har gått glipp av noen nyheter eller rykter fra feltet, men hva er det som plutselig fikk deg til å tenke at Jönsson vil vente til divisjon er avklart når siste nytt er at de skal begynne å forhandle om neste år i denne pausen og siste intervju sier at det er nettopp det som skjer nå?
 2. Får se hva som skjer. Bare fascinert av hvordan du hopper til konklusjoner. (For de som ikke skjønte det var innlegget mitt et forsøk på sarkasme)
 3. Ja, sikkert derfor han har uttalt at denne landslagspausen var et fint tidspunkt for forhandlinger. Han kjører nok tabellsimuleringer på spreng hjemme i Halmstad nå!
 4. Det handler vel mye om spilletid og kontinuitet, samt dyrkes i én rolle. Tror han er en spiller som trenger det og den tryggheten det gir. jeg synes ikke han er bra nok som kant, men har fortsatt potensial som back.
 5. Takk for rapport👍 Ja, da er det vel vanskelig å forutse, men forhåpentligvis i gang igjen etter et par uker!
 6. Noen som vet noe om skaden han pådro seg for 2. laget? vil se flere innhopp fra han i de neste kampene!
 7. Jeez! 2 røde kort og holder ut så vidt 9 mot 11. Disiplinert jobb av gutta. Lillevik surrete i mål... Askildsen og Arnstad er vel viktige for dette laget og begge er vel da suspendert neste kamp...
 8. 2-0 til pause, to flotte mål! Askildsen og Cheng. Hammy med nydelig forarbeid til 2-0. Var vel Cheng som også hadde en flott assist til Askildsen på 1-0. både Edvardsen og Hurleen ut med skade i 1. Omg
 9. Jeg er positiv til laget vårt nå om dagen, men ser at vi har tunge forfall i en meget viktig kamp neste uke. Og havner vi nede i sumpa vet vi hva som kan skje med mentaliteten og selvtilliten til gutta. derfor sitter jeg med en bitter følelse etter 1 poeng i de to siste kampene hvor vi har vært så nærme! To slike «nesten-kamper» til uten poeng så er vi i trøbbel. Det gjelder å få med seg poeng på veien og ikke klappe seg på skuldra for bra spill og 0 poeng.
 10. Alt var ikke bra i går, men bittert å ikke få med seg 1 poeng. Mot sarp mangler vi muligens Lumanza, Skytte, Demidov og garantert Kassi (4 gule). Taper vi den kampen må vi nok forholde oss til nedrykksstrid utover. Tar vi poeng er jeg rimelig trygg på at vi greier oss greit!
 11. Svak i dag og må begynne å løfte blikket når han har ball.
 12. Sentral midt i 1. Omg, kant i 2. omg 👍
 13. Eh.. eller ikke? Han må da få lov til å forhandle litt til! Står han uten ny kontrakt når det er 6 mnd igjen av kontrakten, da kan vi begynne å klage. Dessuten er vel alt basert på en sammenklippet Stikka-artikkel av forhandlingsutspill. Håper virkelig han signerer ny kontrakt, selv om han har variert i prestasjonene er jeg enig med IAO om at han har et kjempestort potensial!
 14. Det blir vel i 4-3-3/4-5-1 som de siste kampene. Bra lag dette! Synes Toutouh hadde gode bidrag sist!
 15. Enig, Yaw viste litt svakheter i går med et par glipper og hasardiøse inngripener. Hadde også en sit tidligere hvor han feilberegnet totalt da han gikk fram får å støte og etterlot seg et kjemperom bak seg som ble utnyttet. Uansett, han har hatt en god start for oss og jeg er veldig fornøyd med at vi har fått inn Yaw! Fantastisk duellspiller, gjennomproff type og en bedre ball- og pasningsspiller enn Madis. En kjempeoppgradering fra Madis totalt sett og en viktig ledertype de neste årene!
×
×
 • Create New...