Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Content Count

  494
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

M-A-N last won the day on September 17 2018

M-A-N had the most liked content!

Community Reputation

860

About M-A-N

 • Rank
  en det går gjetord om

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

470 profile views
 1. Tror Azemi og Stabæk er en god match! Junker er veldig hauset opp her på forumet. Spennende kvaliteter og jeg hadde håpet å se han videre, men tross alt ingen toppscorer-type og en flopp i Danmark. Hadde vært drøyt å betale 5 mill for han.
 2. Vi må ha spiss og jeg regner med at det er førstepri på brakka. jeg har ikke troa på Benjamin Stokke i vår drakt. Synes ikke han passer i klubben og han har vel bare en halv god sesong å vise til, inkludert et hat trick på Nadderud. Fitim Azemi bør jo være et navn som diskuteres. Tror han passer langt bedre inn enn Stokke som type og spillertype. Egentlig levert i alle norske klubber han har vært utenom Vålerenga og der er det jo mange som «mister det». Hvilke andre spisser vi kjenner til tror dere vurderes? Kirkevold? Rufo? Smarason? Villhjamson? Botheim? Ellers burde vi gi Adem Güven en aller siste sjanse til å vise seg frem i toppdivisjonen, samt prøve å kuppe Torgil Gjertsen om han fortsatt er uten kontrakt.
 3. Tja. Får vi ikke forlenget kontrakten nå, så må vi vel nesten selge. Kan ikke risikere ny bosman-situasjon og nå er jo Bohinen «heit på markedet». Vet jo ikke hvordan det vil være senere (Ref missen med å vente med å selge spillere til etter u20VM).
 4. Med fasit i hånd ser det jo veldig dumt ut. Men alle spillere som ikke er helt gode nok vil føle at de ikke «blir sett» og føle seg urettferdig behandlet når andre blir prioritert. Stabæk er ikke første klubb som har vurdert feil med talenter på 16-18 år. Meling har jo motsatt historie som ligner veldig på denne. Med så mange talenter gode akademier tiltrekker seg så vil nok dette skje mange ganger. Så får man jo regne med at de lærer av feil de har gjort og erfaringer. En utfordring Stabæk-akademiet har er jo for eksempel å dyrke frem mer variasjon av spillertyper. Der har de kanskje en jobb å gjøre.
 5. Må ikke glemme denne taiwanske landslagsspilleren som er signert da!
 6. Samt lettere å få signaturer fra spillere nå som vi er på en liten opptur! Kjenner ikke til Isaksen, men det ser jo ut som en lovende signering👍
 7. Brynhildsen er jo fortsatt «uforløst», men at han har stort potensial er åpenbart. Men vi blir ikke så svekket av å miste han nå, er mer at vi mister en fremtidig stjerne eller går glipp av noen millioner i fremtiden. Hatt en dårlig følelse ang Ola helt siden han fikk godeste Jim som agent!
 8. Spør folk som vokste opp med greatone om han pleier å ta mann i stedet for ball! Barnslig kommentar mot Frobenius, dette er da opplagt en kompleks sak med to sider. Selv om vi er uenige og tenker Stabæks sak er jo argumentene hans helt innafor.
 9. Det var kanskje riktig å la han spille seg i form etter et langt skadeavbrekk 😉 han har vært meget god i det siste og bra å se at han blir godt satt opp av Kassi også. Samhandlingen på kant har jo ofte vært kritikkverdig.
 10. Vi har gått fra å være et lag uten spill med en superspiss til å være et lag med et godt grunnspill uten noen kliniske eller målfarlige spillere. beholde stammen til neste år og inn med en rask og effektiv ving og en målscorer med muskler på topp så begynner det å lukte et godt og riktig sammensatt lag!
 11. Ja, jeg registrerte et spørsmålstegn i innlegget ditt. Om ikke en konklusjon så ante jeg en slags antagelse om at noe skurrer siden en kontrakt ikke er signert 4 dager etter at IA sier at de skal gi Jönsson et konkret tilbud. Men mulig jeg har gått glipp av noen nyheter eller rykter fra feltet, men hva er det som plutselig fikk deg til å tenke at Jönsson vil vente til divisjon er avklart når siste nytt er at de skal begynne å forhandle om neste år i denne pausen og siste intervju sier at det er nettopp det som skjer nå?
 12. Får se hva som skjer. Bare fascinert av hvordan du hopper til konklusjoner. (For de som ikke skjønte det var innlegget mitt et forsøk på sarkasme)
 13. Ja, sikkert derfor han har uttalt at denne landslagspausen var et fint tidspunkt for forhandlinger. Han kjører nok tabellsimuleringer på spreng hjemme i Halmstad nå!
 14. Det handler vel mye om spilletid og kontinuitet, samt dyrkes i én rolle. Tror han er en spiller som trenger det og den tryggheten det gir. jeg synes ikke han er bra nok som kant, men har fortsatt potensial som back.
 15. Takk for rapport👍 Ja, da er det vel vanskelig å forutse, men forhåpentligvis i gang igjen etter et par uker!
×
×
 • Create New...