Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Content Count

  531
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

M-A-N last won the day on August 7

M-A-N had the most liked content!

Community Reputation

1,015

About M-A-N

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

627 profile views
 1. Huff, for en dårlig kamp! Og skremmende tendenser i utviklingen vår. Samhandlingen blir jo dårligere og dårligere... men, uten at det tar noe fra Stabæks elendige prestasjon, jeg må si at Odd er et veldig bra lag og spiller god fotball. De er mye bedre enn jeg trodde og har i motsetning til oss vist en utrolig progresjon siden generalprøven mot oss og de første rundene...
 2. Enig. En 100% Kassi er vel vår beste spiller.
 3. Nå gir jeg ikke Belsvik alene æren for alt som har skjedd heller. Men det var et svar på din påstand om at Belsvik ikke har vist noen ting og at JJ og Belsvik hadde lette forutsetninger i 08 fordi spillerne var så gode. Belsvik har vært med på suksessfulle perioder i klubben som spiller, ass.trener og hovedtrener. Og jaggu er han en del av et trenerteam som igjen ser ut til å gjøre en ganske god jobb. Da er det litt rart å fokusere på at han feilet for et hardtsatsende Fram Larvik i PostNord.
 4. Tja, Somen satt på benken i Odd, Veigar hadde mislyktes i godset og kom rett fra Islandsk liga, Nannskog hadde aldri levert lignende i Sverige, Alanzinho kom helt uferdig fra lavere nivå i Brasil, Skjønsberg og Knudsen hevet seg såpass at begge kom i landslagstroppen, Johan Andersson floppet i Malmø og hadde bare 5 innhopp i Allsvenskan året før. Noe riktig må altså trenerne ha gjort her! og ang 2013 så ser jeg stadig Belsvik bli diskreditert. Mulig han ikke er et taktisk geni eller en mester på spillerutvikling (det vet jeg ingen ting om), men han fikk laget til å levere godt nok. Et lag som ikke var blant opprykksfavorittene og som var på vei til å kollapse. Den bragden reddet kanskje hele klubben. Mer spesifikt var han ansvarlig for Stokkelien den ene sesongen han har levert som målscorer etter gjennombruddsesongen, og Brustad hadde også god utvikling som målscorer under han. Så må vi ikke glemme historikken til Belsvik som spiller i Stabæk da! 61 mål på 100 kamper for så å bli solgt for 5 mill (?) som 32-åring. Tror vi kan fokusere på historikken til Belsvik i Stabæk fremfor det han gjorde i Fram Larvik.
 5. Ja, blir vel kreditert slik. Bare litt gøy at det var Daland som var sist på den, for å forsterke Stabæk-preget på alle de fire første målene 😉
 6. Ohi x2, Brynhildsen og selvmål av Daland etter skudd fra Brynhildsen hittil i Molde. Bra Stabæk-preg i den kampen gittt!
 7. Var det det som var grunnen ja. Dårlig sportsånd å ta sitt andre gule allerede etter en halvtime da!
 8. Nå blander du forrige periode for Lumanza og denne sesongen. Han hadde mange dumme balltap før, men denne sesongen har han luket bort det og har blitt veldig trygg når han har ballen. Han hadde riktignok ett stygt balltap i denne kampen som ga meg flashback til gamledager med en nonchalant Lumanza og Ba. Det er vel det du refererer til. Bohinen derimot sliter med med mange dumme balltap i år...
 9. Det er mulig, men Hanche har fysikk og er relativt rask. Tror Yaw/Solheim sliter mer med spillertypen. vet ikke helt forfatningen til Wadji nå, men han herjet med oss i fjor og Demidov har vel fortsatt mareritt om han.
 10. https://www.altomeliteserien.com/home/eliteserien-team-of-the-year-so-far rimelig gode skussmål til Hanche her (og Solheim)... Synes Hanche var litt mer rotete/slurvete i går, men stabiliteten hans i år har vært imponerende! Skulle gjerne hatt han mot Wadji på søndag!
 11. Enig her, håper absolutt Jeppe signerer ny kontrakt! Jonassen kan gjerne forsvinne så fort Jeppe er spilleklar. Han har ikke imponert verken offensivt eller defensivt. Vogt kan vel fungere i flere posisjoner, men virker som en bra type. Men kanskje mer som en lokal kontinuitetsbærer enn en som kommer til å bli solgt for mange millioner tipper jeg. Men tiden vil vise 😉
 12. Hehe, så vi skal fordele der sånn ja. Da kan vi frata en del fra IA og tror jeg, alt fra Bob bradley, til Janne, til Jack Karadas og andre agenter 😉 tror vi summerer opp spillere inn i sportsjefenes periode. Selv om Belsvik kjenner Kornelius og opprettet kontakt så står ikke han for spillerlogistikken i klubben.
 13. Kornelius Norman-Hansen må jo sies å være en god signering i det minste! Så den er grei å ta med i beregningen. men litt tidlig å bedømme Bjarmann, både mtp signeringene og at det har vært unntakstilstand I verden siden han tok over.
 14. Enig i at kampen i går var skuffende, men hvis vi ser på laget vi stiller om dagen så er det måte på hvor mye vi kan forvente, ref snakk om topplag og fjerdeplass. det er ganske tynn suppe det laget der nå som vi har enkelte nøkkelspillere ute og ingen spiss. Det er vel kun Solheim som har meritter å vise til fra noe annet sted enn hos oss. Samt Gall, men han har jo vært en gedigen skuffelse. synes egentlig vi har klart oss ganske bra mtp laget vi har stilt. er vi skadefrie og stiller sandberg solheim-hanche-yaw-moe Oliver/Kornelius-vetlesen-bo-Lumanza-kassi Maatsen så kan vi bite fra oss. Men slik vi er nå med slitasje i troppen er det veldig tynt. synes dog det er veldig rart at Isaksen har fått så lite sjanser. spent på kampen mot aafk etter så lite hvile, mot et lag med skikkelig kniven på strupen. Det blir ikke lett. 2 solide forsterkninger + erstatninger til evnt salg i neste vindu så kan vi nok hevde oss godt i siste del av sesongen.
 15. M-A-N

  Nadderud

  Det er helt klart min opplevelse. Den er mer pregløs og blir mer homogen. Det er mange spillertyper som faller bort fra den fotballen. Men klart, kunstgress passer ganske bra med Stabæk-fotballen. Det er sant.
×
×
 • Create New...