Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

M-A-N last won the day on September 17 2018

M-A-N had the most liked content!

Community Reputation

863

About M-A-N

 • Rank
  en det går gjetord om

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

523 profile views
 1. Hvis han ikke tåler 90 i en treningskamp ville jeg vært bekymret, men tror ikke det var det som var problemstillingen nå. I april gjelder det for Lumanza å være i gang!
 2. For å la forskjellige spillere prøve seg i treningskampen vil jeg tro. Samtidig var han blant dem som spilte lengst mot Banik.
 3. Kamp i dag mot Banik Ostrava! Streames den noe sted? 🤔
 4. Østerrike, Sveits og muligens Portugal er jo sannsynlige land for neste steg for Bohinen!
 5. Det sier vel også litt over hvor mye vekt man skal legge på disse tidlige treningskampene. De hadde nok ikke slått Ull/kisa 7-0 i en tellende kamp. vi har vel pleid å bli rundspilt av Bærum , Asker eller Ull/kisa i første treningskamp de siste 6-7 årene. de siste 3 treningskampene før sesongen kan man begynne å legge vekt på resultater... mer spennende med rapporter på hvordan de nye spillerne fremstår o.l. PS. Gutta reiser med nattfly kl 0300 i natt til Malta, det kan vel og ha preget innstillingen til kampen noe!
 6. Ikke sett kampen, men forventet vel noe av dette med den inngangen lagene har hatt til kampen. Selvsagt ikke bra, men ikke noe å bekymre seg over isolert sett, mener jeg...
 7. Tror Azemi og Stabæk er en god match! Junker er veldig hauset opp her på forumet. Spennende kvaliteter og jeg hadde håpet å se han videre, men tross alt ingen toppscorer-type og en flopp i Danmark. Hadde vært drøyt å betale 5 mill for han.
 8. Vi må ha spiss og jeg regner med at det er førstepri på brakka. jeg har ikke troa på Benjamin Stokke i vår drakt. Synes ikke han passer i klubben og han har vel bare en halv god sesong å vise til, inkludert et hat trick på Nadderud. Fitim Azemi bør jo være et navn som diskuteres. Tror han passer langt bedre inn enn Stokke som type og spillertype. Egentlig levert i alle norske klubber han har vært utenom Vålerenga og der er det jo mange som «mister det». Hvilke andre spisser vi kjenner til tror dere vurderes? Kirkevold? Rufo? Smarason? Villhjamson? Botheim? Ellers burde vi gi Adem Güven en aller siste sjanse til å vise seg frem i toppdivisjonen, samt prøve å kuppe Torgil Gjertsen om han fortsatt er uten kontrakt.
 9. Tja. Får vi ikke forlenget kontrakten nå, så må vi vel nesten selge. Kan ikke risikere ny bosman-situasjon og nå er jo Bohinen «heit på markedet». Vet jo ikke hvordan det vil være senere (Ref missen med å vente med å selge spillere til etter u20VM).
 10. Med fasit i hånd ser det jo veldig dumt ut. Men alle spillere som ikke er helt gode nok vil føle at de ikke «blir sett» og føle seg urettferdig behandlet når andre blir prioritert. Stabæk er ikke første klubb som har vurdert feil med talenter på 16-18 år. Meling har jo motsatt historie som ligner veldig på denne. Med så mange talenter gode akademier tiltrekker seg så vil nok dette skje mange ganger. Så får man jo regne med at de lærer av feil de har gjort og erfaringer. En utfordring Stabæk-akademiet har er jo for eksempel å dyrke frem mer variasjon av spillertyper. Der har de kanskje en jobb å gjøre.
 11. Må ikke glemme denne taiwanske landslagsspilleren som er signert da!
 12. Samt lettere å få signaturer fra spillere nå som vi er på en liten opptur! Kjenner ikke til Isaksen, men det ser jo ut som en lovende signering👍
 13. Brynhildsen er jo fortsatt «uforløst», men at han har stort potensial er åpenbart. Men vi blir ikke så svekket av å miste han nå, er mer at vi mister en fremtidig stjerne eller går glipp av noen millioner i fremtiden. Hatt en dårlig følelse ang Ola helt siden han fikk godeste Jim som agent!
 14. Spør folk som vokste opp med greatone om han pleier å ta mann i stedet for ball! Barnslig kommentar mot Frobenius, dette er da opplagt en kompleks sak med to sider. Selv om vi er uenige og tenker Stabæks sak er jo argumentene hans helt innafor.
 15. Det var kanskje riktig å la han spille seg i form etter et langt skadeavbrekk 😉 han har vært meget god i det siste og bra å se at han blir godt satt opp av Kassi også. Samhandlingen på kant har jo ofte vært kritikkverdig.
×
×
 • Create New...