Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Content Count

  446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

M-A-N last won the day on September 17 2018

M-A-N had the most liked content!

Community Reputation

698

About M-A-N

 • Rank
  avhengig

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

278 profile views
 1. Kult lag! Støtter å spare Boli/Demidov/Hugo. Serien må prioriteres med så tett program.
 2. Jeg tar Joacim Jonsson over Ole Martin Årst, Torstein Helstad, Skullerud, Roger Risholt og alle andre intetsigende, begredelige eksperter som har vært rundt omkring gjennom årene som bare sier det åpenbare med tørr språkføring eller bare sier seg enige i reporternes ledende spørsmål. Jonsson er tabloid, men han tør å melde det han tenker og opprettholder ikke bare konsensus. Mye bedre slik, men man behøver jo ikke å ta til seg alt han sier, det er jo bare å være uenig om man vil. Vi synser jo alle mann. Dersom man hører på podcasten Indre bane så skjønner man også at han har litt selvironi. ellers er jeg glad for at Petter Bø Tosterud brukes mer og mer, han er en god ekspert.
 3. Synes dette var stor fremgang i mange faser av spillet. Vi er fortsatt lette å spille igjennom i midtbaneleddet og slipper til en del, men offensivt var dette langt bedre enn på lenge. Vi har et hurtigere pasningsspill, ser ut som vi fokuserer mer på å få momentum ved å finne medspillere hele tiden (vet du ikke hva du skal gjøre, Finn hvertfall en hvit/blå spiller), altså possession, men framoverrettet så fort man kan. Bohinen, Vetlesen og tidvis Kassi veldig gode her. Et slikt type spill gir også mange flere bevegelser som har vært dypt savnet under Berg. Under Berg hadde vi bare én trussel som vi brukte hele tiden og som motstanderen var godt forberedt på (bakrom på Boli). Helt sjanseløst. synes også vi fremsto bra om en helhet og var konsentrerte i forsvar. Åpen kamp hvor vi hadde marginer med oss, men mange tegn på bedring i spillet vårt!
 4. Det hadde vært dritkjipt å rykke ned, men jeg tror vi vil tåle det. Ikke nødvendigvis at vi rykker opp igjen på første forsøk, men ingen grunn til at vi skulle «forsvinne» som toppklubb slik som Hønefoss/Fredrikstad. I 2012 hadde vi den risikoen iom at vi hadde en enorm endring/krise i adm/økonomi/stall. Nå driver vi jo nøkternt fra og har en god base med spillere i vannskorpa fra akademiet, samt salgsobjekter om vi skulle rykke ned for mynt i kassa. Og planer om ny stadion. Om vi ikke begynner å tenke langsiktig (med en plan dersom vi skulle rykke ned) og fortsetter med paniske tiltak for bedring på kort sikt/redde plassen så blir det en negativ spiral som ender i dass. Vi må heller drive slik at det for klubben ikke er «verdens undergang» å rykke ned. Det er på det nivået vi er som klubb nå og det må man forholde seg til. vi er ikke «5.plass-klubben» lenger, men vi kan bli det igjen!
 5. Hvor er lenge er det til vi kan mønstre dette laget? sandberg Hernandez Hanche Demidov Moe Rusike Vetlesen Børkeeiet Kassi braaten Boli benk: Bohinen, Gyasi, brynhildsen, Vihman, Strømnes, Askildsen lett å grave seg ned nå, men vi får håpe bunnen er nådd. 4 tap på rad, 0 mål - det er ganske ekstremt. Med et fulltallig lag og en eller to forsterkninger burde vi kunne løfte oss nok til å nå 30 poeng. Ny «matchball» mot Ranheim om to uker! Vil være godt fornøyd om vi klarer 1 poeng borte mot Kbk...
 6. Eneste positive var vel Vetlesens innhopp. Litt tilbake til gamle takter. Ellers nitrist, så må vi huske på mannskapet her da, nye konstellasjoner i alle ledd.
 7. Spennende! Spent på Strømnes jeg og, tror Kirk passer bra i den rollen, bra med Aga fra start og Bohinen sentralt. Jeg savner riktignok Braaten veldig i denne oppstillingen!
 8. Sant det. Bærum er hva det er og det er det vi og de som jobber med å fronte klubben må forholde seg til. Man kan ikke slå seg til ro med innflytterkommune-argumentet, nei. Heller prøve å se alle mulighetene som finnes i denne unike og ressurssterke kommunen. Får håpe Janne og etterhvert ny stadion kan være med å bidra til at klubben blir noe mer enn å være for «spesielt interesserte». On topic: brukbare resultater i dag. Jeg tror Mjøndalen, Godset og Tromsø blir i sumpa hele sesongen. Så mulighetene er der for oss til å holde seg selv om det ikke skulle bli full klaff fra start av med Jönsson. Det fryder meg også litt at LSK ser ut til å kunne havne i bunnstrid igjen! Lehne Olsen ute i 4-6 uker kan være godt nytt for andre bunnlag...
 9. Mener ikke å skylde på noe, bare støttet en påstand om at det ikke er noe rart i at enkelte klubber fra mindre byer gjør det bedre enn klubber med større befolkning i sitt nedslagsfelt... Vi har masse potensiale i Bærum, men når Kristiansund gjør det bra i fotball så vekker det interesse hos den jevne kristiansunder som ikke er så fotballinteressert til vanlig. Det sitter nok lenger inne hos den jevne bæring, selv om vi så tendenser til det i Jönsson-tiden.
 10. Mindre byer har ofte et langt bedre utgangspunkt for å få med seg lojale, langsiktige og relativt store sponsorer. Nesten alt av næringsliv i Kristiansund støtter opp om klubben. Kan tenke meg noe tilsvarende i Sarp. Bærum er ikke et så lett utgangspunkt med så mye innflyttere og lite lokalpatriotisme. Både med tanke på spons og publikum...
 11. Begge er vel tilbake til kampen på mandag? synes Aga fortjener sjansen, særlig med så mange ute! Veldig synd Mauritz er ute, altså!
 12. Hernandez i copa america, så det er en tynn tropp vi mønstrer! sandberg hanche Demidov vihmann kirk? braaten Kassi Bohinen brynhildsen Aga Boli
 13. Bra innlegg, @Ringo! Støtter mye der! ang trener så trenger vi noe nytt og langsiktig og gjerne en ung, up-and-coming trener med sterk indre motivasjon. Jeg synes det var tydelig på Henning Berg at Stabæk var en «mellomjobb» og det funker nok ikke for oss nå. Vi trenger noe som føles mer som et langsiktig prosjekt. Paco skuffet meg veldig taktisk mot New Zealand, men jeg tror likevel han vil være et veldig bra og interessant valg for oss. Ellers burde man se på interessante trenere i OBOS/PostNord mener jeg, kjøre en grundig runde der for å finne rett person med riktige tanker om utvikling og verdier. Landro som er nevnt er jo en slik kandidat. Hva med Jørgen Isnes i KFUM, han burde være interessant. Jeg har mer tro på slikt enn på å hente inn en merittert svenske eller en «stollek»-trener. Risikoen da er som @Ringo nevner at vi må gi prosjektet tid og dersom vi rykker ned i år så må vi stå i det og satse mot opprykk med samme trener/prosjekt. å hente inn Rekdal, Nordlie eller lignende bør være helt uaktuelt og virker panisk og korttenkt. John Arne Riise hadde jo vært gøy da i det minste. Jeg har respekt for han fotballmessig, men han virker jo ustabil som person. Han må vel uansett vise resultater i en mindre klubb før man skulle tatt sjansen, det ville jo vært en enorm risiko som vi overhodet ikke kan ta.
 14. Ja, men det er jo et «hit and miss»-spill og holde på med slike overganger, som kanskje var poenget...
 15. Og om Lumanza, Ba, Fontanello etc etc. Det er jo nettopp denne typen overganger vi har gjort mange av, med vekslende hell naturligvis...
×
×
 • Create New...