Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Content Count

  557
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

M-A-N last won the day on August 25

M-A-N had the most liked content!

Community Reputation

1,143

About M-A-N

 • Rank
  Småkonge på forumet

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

676 profile views
 1. M-A-N

  En av oss

  Mange som ikke vil ta poenget ditt, Odd. For å understreke poenget til Odd så tror jeg de fleste er enige at reaksjonene er større når Hanche forlater oss enn om Yaw forlater oss, det samme med Hugo vs Edvartsen. Det er fordi det er viktig for oss å ha spillere i klubben som er ‘en av oss’ og de er det viktig for oss å ta vare på og det er noe supporterne må bidra til ved å understreke dette overfor f.eks akademispillere👍
 2. Jeg er dog helt enig i at bruken av Vetlesen ikke har vært helt bra iom at han ikke har blitt dyrket i en rolle, men flyttet mye rundt. Hadde jeg vært rådgiver for Hugo hadde jeg nok også anbefalt han å ta steget til Glimt for å utvikle seg videre. Det er det som er trist. Synes bare Skytte og Bjarmann får litt vel mye dritt her nå, som skyldes den enorme skuffelsen og frustrasjonen man føler når Hanche og Vetlesen forsvinner samtidig. Men jeg synes å bare sikte på de skyteskivene er litt upresist. Skytte har vi jo lang kontrakt med og han har jo opplagt et stort uforløst potensial og på sitt beste en entertainer verdig Stabæk-fotball. Han har vært veldig ujevn hittil, men kan bli dritbra.
 3. To be fair så har Vetlesen spilt fast hele sesongen frem til han har slitt med en kneskade de siste par ukene. Han startet de 18 første kampene, slitt med en skade i de to siste. Skytte kom til en klubb som ikke hadde vunnet på 7 kamper og siden han sitt inntog har vi to seire på fire kamper. Vunnet begge hjemmekampene etter lang tørke på Nadderud. mye myter ute og går her nå.
 4. Føler meg som en reality-deltager som klager på at klipp er tatt ut av sammenheng😜 Det var et forsøk på å nyansere litt. Så her får hele konteksten leses og så får man misforstå meg rett.
 5. Litt vanskelig arbeidsforhold for Bjarmann når budene på Hanche og Vetlesen kommer dagen før deadline day i så måte. De kunne sagt nei til B/G, men det er en del argumenter for at det kan være rett å la han gå. Særlig når Bohinen blir. Jeg er ikke imponert generelt over Bjarmann, men synes vi kan vente til starten av 2021-sesongen før vi dømmer han. Selv om det er lån så er vel Valsvik blant de mer profilerte innenlandsovergangene vi har gjort.
 6. Vi mangler både «typer» og blaa helter med Hugo og Hanche ut. Den er klar. men om man ser det kun spiller for spiller isolert så er det ikke så ille å bytte Hugo mot Skytte og Hanche mot Valsvik. Må si det er ganske ålreite erstattere. jeg er mer bekymret for det som er Jannes ansvar enn Bjarmann sitt akkurat nå. Janne burde få mer ut av den troppen han har.
 7. M-A-N

  Realisme

  Vi har jo Lundal og Isaksen (burde få sjansen til å vise seg fram hvertfall) som utfyller disse i en midtbane. Mens Kassi kan overta de mer offensive posisjonene Hugo har spilt. Det blir ikke lett å komponere riktig midtbane, men la oss håpe vi får et lite høstgjennombrudd for en av disse f.eks!
 8. Sandberg Solheim - Yaw - Valsvik - Jonassen Lumanza Bohinen - Skytte Kassi Maatsen - Antonsson Potensielt et ganske sterkt lag dette. Så får vi håpe 2021 og fremover byr på mer egenproduserte og en tydeligere Stabæk-profil.
 9. Skjønner at det er mye irritasjon på Vetlesen-salget. Den er tung å svelge. men selv om jeg ikke er så glad i lån, så må det jo sies at erstatte Hanche-Olsen med Valsvik er en strålende signering på kort sikt. Karantene-opplegget gjør det vanskelig å hente fra utlandet på slutten av vinduet og i Norge så er det vel ikke bedre stoppere tilgjengelig. Veldig bra! Vi har mange spillere på midt og i angrep. Nå gjelder det å finne rett gjeng å bruke fremover og så får Bjarmann virkelig måles på hvordan vi bygger opp laget til 2021. Nå er det dags for en ny generasjon fra akademiet å tre frem som lokale profiler!!
 10. Du har sikkert rett i mye ang dagens kamp, bortsett fra at Jørgen var feilplassert og alt for langt unna sin mann på de to første målene. At Jonassen er dårlig gjør ikke at Jørgen er god. Han har vært langt unna eksepsjonell, men han har vært en helt ok kriseløsning. Men alt går dessverre litt for sakte med han. Dårlig tempo, treg ballbehandling som gjør at pasningen kommer for sent eller under press. Innleggsforsøkene på ett-touch er for dårlige. Det er jo helt tydelig når vi sammenligner oss med andre lag i eliteserien at noe av det som skiller de fra oss er hurtig og aktiv bruk av fremadstormende backer. Med Jonassen og Øveraas går det for sakte og de trenger flere touch for å kontrollere ballen og angrepene stopper opp. (Det skyldes også et for dårlig bevegelsesmønster på indreløperne)
 11. Tja, det eneste positive jeg ser med årets sesong og den strategien vi holder på med er at vi utvikler spillere med stort potensial. Det har disse spillerne, og vi er nødt til å gi spillere god tid og mye spilletid. Det er et av våre fortrinn. så må vi fylle på med mer rutine i midtbaneleddet neste år om vi skal ha et slagkraftig lag.
 12. Det er en ting vi har vært gode på hele sesongen og det er å forsvare egen boks. Det har resultert i at vi har vært med i nesten alle kamper selv om vi har vært spillemessig underlegne. nå har vi mistet den egenskapen også. Så nå har vi et forsvars-, midtbane- og angrepsproblem. nå gjelder det å karre til seg 6-10 poeng til og se frem mot neste år. da må det ryddes i stallen og satses for fullt på bl.a Kay, Normann Hansen og Edvardtsen.
 13. Litt av et fokus her, det var vel et helt ok forsøk av Ola. Hestad og Hussain brant mye større sjanser. greit nok med skadefryd mtp Ola, men det var ikke akkurat som at han kostet dem CL-plassen.
 14. Boli i CL! Det er kult, han er jo å regne som egenprodusert! mulig det finnes noen klausuler i salget som gjør at det drypper noen euro på oss? 🤔
 15. Mye bedre klubb for Bohinen enn Nottingham!
×
×
 • Create New...