Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by M-A-N

 1. Sentral midt i 1. Omg, kant i 2. omg 👍
 2. Eh.. eller ikke? Han må da få lov til å forhandle litt til! Står han uten ny kontrakt når det er 6 mnd igjen av kontrakten, da kan vi begynne å klage. Dessuten er vel alt basert på en sammenklippet Stikka-artikkel av forhandlingsutspill. Håper virkelig han signerer ny kontrakt, selv om han har variert i prestasjonene er jeg enig med IAO om at han har et kjempestort potensial!
 3. Det blir vel i 4-3-3/4-5-1 som de siste kampene. Bra lag dette! Synes Toutouh hadde gode bidrag sist!
 4. Enig, Yaw viste litt svakheter i går med et par glipper og hasardiøse inngripener. Hadde også en sit tidligere hvor han feilberegnet totalt da han gikk fram får å støte og etterlot seg et kjemperom bak seg som ble utnyttet. Uansett, han har hatt en god start for oss og jeg er veldig fornøyd med at vi har fått inn Yaw! Fantastisk duellspiller, gjennomproff type og en bedre ball- og pasningsspiller enn Madis. En kjempeoppgradering fra Madis totalt sett og en viktig ledertype de neste årene!
 5. Gøy med en skikkelig «showspiller» i laget! Teknisk og fysisk er han jo helt overlegen, men kan bli mer effektiv i spillet og spiller mer gjennom ledd og levere pasningene til rett tid. En del å gå på der. Og litt slapp defensivt som nevnt. Uansett er han en utrolig spennende spiller jeg kunne ønske vi hadde på fast kontrakt. Jeg tror dessverre dette er en spiller Midtjylland ønsker å satse på på sikt og at ambisjonene til Skytte er større enn å binde seg til Stabæk😏 i motsetning til Junker som kan hente👍
 6. Hehe, du vet jo storyen hans (family, love, trygghet, osv). Men for å pirke så har han spilt i nest øverste divisjon i Tyrkia siste året. å hente spillere som har prestert på toppnivå tidligere har vi jo anledning til, Ref Mokhtar f.eks. Poenget med påstanden var at å hente spillere som leverer på toppnivå p.d.d., altså en heit spiller i markedet. Det har vi ikke anledning til. Hadde Junker scoret 12 mål for Horsens i fjor så hadde vi nok ikke kunnet hente han.
 7. Tja, han og trenerteamet har vel analysert hva vi trenger i angrepsleddet etter at Boli forsvant og det er fart og kraft. Etter hva jeg skjønner besitter Junker stor fart og er ganske kraftig og 1.86 høy, så med forbehold om at det stemmer, er jo dette riktig type spiss. Jeg er i hvertfall 100% overbevist om at det vi mangler i laget er en hurtig bakromstrussel som ikke er veik (slik som Ola). En som kan løpe og skubbe. det er sjelden vi kjenner til spillerne vi henter på forhånd, det gjelder både suksessene og floppene. Og det er lenge siden vi har kunnet hente en som har levert topp kvalitet på toppnivå og det kan vi nok ikke regne med i den nærmeste fremtid heller uavhengig av om vi selger spillere for millioner. Jeg er og glad for at vi ikke begynner med millionlønninger igjen. vi har prøvd å hente «målgarantister» fra lavere nivå tidligere uten hell (Helle, Strand, m.fl) og mange andre klubber har forsøkt Engblom. Det er unntakene som slår til i denne kategorien. Statusoverganger innad i Norge lykkes ikke alltid, Ref f.eks Bamba. Eller fra utlandet som f.eks Bella Berglund. Dette er nok også tryggere enn å hente en fra Costa Rica eller et annet verdenshjørne. Det som er synd her er jo at dette er et lån, men spillere vi klarer å hente på faste kontrakter er typisk spillere som trenger tid på å bygge seg opp eller unge talenter. Godt mulig Junker også flopper, men slik jeg ser det er han riktig type spiller og er klar til å bidra umiddelbart. Spilte mye forrige sesong, hatt full oppkjøring med laget og spilte senest i Superligaen helgen som var i seieren over Brøndby. Ref Stokke ville vel han vært mer en utfordrer til Braaten enn en erstatter for Boli.
 8. https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/horsens-spids-hentet-millioner-prisskiltet-er-ikke-et-problem ble kjøpt til Horsens for 4,5 danske kroner i fjor sommer, så det er en spiller som bør ha et visst nivå inne selv om han ikke har fått det til i Horsens. Han har også blitt tatt ut på et såkalt «ligalandslag» for Danmark, av Hareide, under tiden i AGF. Litt gambling dette om det er Boli-erstatteren, men ingen grunn til å avfeie han på forhånd. Han var delaktig i forrige ligakamp for Horsens da de vant 2-1 borte mot Brøndby.
 9. Men det er kanskje hans jobb å jobbe såpass defensivt at han eller en midtbanespiller kan gå i sikring? backer skal helst ikke bli overlatt alene 1 mot 1 eller 1 mot 2 motspillere som ofte Stabæks backer blir. Ps her klandrer jeg trenerne og kampledelsen, ikke HG som generelt har gjort et veldig godt inntrykk når han har fått sjansen.
 10. Ja, det er en avveining med laget vi har nå, men Jeppe trenger nok noen kamper for å komme tilbake i slag etter skaden. Jeg er uenig i at han har vært altfor svak defensivt tidligere sesonger, med unntak av enkelte kamper med flere «hjerneblødninger». han har vært litt rusten nå, og sist kamp såpass krise i andre omgang at det ikke vil overraske meg om Janne vurderer «safety first» med Hanche som du skisserer. Jeg håper Jeppe får litt mer tid da han har viktige kvaliteter for laget.
 11. Cornere og frispark har vi flere som kan legge, det er venstrefoten i spill langs venstresiden som er viktig i laget vårt. Geirti spør om sist han hadde en godt innlegg. Husker dere assisten mot Enga hjemme i fjor. Det er mer en langpasning enn innlegg, men en helt nydelig langpasning fra backposisjon som slås best med en venstrefot. sjekk: https://www.stb.guru/matches/1809/stabaek/valerenga/eliteserien/2018
 12. Jeppe var elendig siste 20 min på søndag, det er vel alle enige om. Men jeg synes som andre at han får mye tyn og er litt undervurdert hos mange på forumet. Når det spørres om prestasjoner i 2019 så husk at han har vært ute med skade i en halv sesong og har vel bare spilt 3-4 kamper? Som lag hadde vi sikkert hatt godt av konkurranse på venstrebacken, men jeg synes Jeppe skal få litt tid til å spille seg i kampform etter et så langt skadeavbrekk dør folk avfeier han helt. selv om han er litt ujevn med innlegsfoten så er det betraktelig mye bedre å ha en innleggsvillig venstrefot der ute enn Hanche som må stoppe opp, snu og spille en pasning bakover med høyre. Angående når Jeppe sist slo et godt innlegg så hadde han flere nydelige målgivende i fjorårssesongen.
 13. Tror vi er avhengige av å få med oss et par seire blant hjemmekampene vi har nå i august! Vi avslutter i november mot fire direkte nedrykksrivaler og det vil være skummelt å avslutte med 4 sekspoengskamper hvis vi ikke er i en god posisjon før det. Nervepirrende blir dette uansett, vi ender vel på mellom 28 og 35 poeng vil jeg tro, men heldigvis er det hele 8 lag som ser ut til å være med i denne striden så sjansene for overlevelse er brukbar. ingen kjedelig høst i år heller! Gleder meg til euforien når vi sikrer plassen i nest siste serierunde hjemme mot Mjøndalen 😉
 14. Jeg opplevde de to første innleggene som svarte som latterliggjøring/arrogante. Så ble dette påpekt og diskusjonen ble bedre. uansett, sportslige resultater har en del å si, men like mye den generelle interessen for norsk fotball tror jeg. Den er veldig svak som dagen. For 10-15 år siden hadde jeg mange jeg kunne prate med om norsk fotball, nå er det veldig få og det er blitt mer for spesielt interesserte. Hovis er litt mer stabilt med mange lojale voksne, mens SS har hatt veldig mye unge mennesker når vi har vært store. VGS-folk og unge voksne. Den gruppen svinger nok mer med trender, miljøer hvor dette snakkes opp. Mange dro kanskje på kamp for å være med i gjengen/på det som skjer. Nå sees man kanskje oftere på som litt sær om man bruker mye tid på Nadderud. det er naturlig at en del trekker mot hovis når de blir eldre og får familier etc, men jeg mener frafallet til hovis er større enn den kunne vært grunnet de grunnene jeg nevnte i forrige innlegg. Når det er sagt; jeg har alltid vært stolt av SS - ikke fordi vi er størst, men vi er gode og mye kulere enn sammenlignbare grupper. Vi er og har alltid vært best blant de små supportergruppene i landet.
 15. Støtter denne. Tribunekultur er fett, men vektingen av hva man synes er kulest/viktigst av selve fotballspillet og tribunekulturen er nok ganske forskjellige fra den harde kjernen til de litt mer tilbaketrukne på feltet. Majoriteten av de som er på feltet/har vært der er vel først og fremst interessert i spillet og kampen, men synes det er gøy å være med å synge og å lage liv, og synes det er kult med stemning på kamp. Ganske mye kulere å være med SS når det scores enn å sitte på hovis for å si det sånn. En kjeftende tone på feltet eller arrogant nedsabling når man kommer med innspill gjør det mindre appellerende å være med og gir en følelse av at noen hever seg over andre og det kan føre til at man ikke gidder. Denne relativt store gruppen tilhengere som er «fotballnerder» som vil få med seg alt som skjer på banen, men som samtidig vil være med å synge, hoppe, skrike og feire burde alle vært på feltet. Det er det en grunn til at de ikke er og dette har blitt diskutert i minst 10 år. Kjernen må anerkjenne hvor viktige disse er for stemningen (og det visuelle inntrykket) og ta innspill på alvor. Det går ikke an å møte alle innspill og kritikk med enten latterliggjøring eller «er du klar over hvor mye tid og krefter vi bruker på tifo, turer, osv. Hva bidrar du med?»
 16. Kan virke på måten det er formulert som om det er hele beløpet rett inn på konto med en gang. Noe som vel har stor verdi. Ofte er det jo mye avdrag og beløp etter antall kamper og hvisom og dersom.
 17. Han er litt Pogba faktisk ja, på godt og vondt 😉 han var stor i går, selvtilliten og flyten er tilbake virker det som. Han har vært litt reservert denne våren etter det lange skadeavbrekket..:
 18. Ok, da stemmer nok Transfermarkt👍 Men det var slik det ble kommunisert da han ankom, at han hadde havnet i kulden i hjk, men da gjaldt det sikkert bare en kort periode før han dro.
 19. @ringo Da han kom i fjor sommer hadde han vært i konflikt med HJK (ikke at det taler for spilleren) og hadde ikke spilt særlig på våren. Det var i 2017 han hadde prestert bra, og var ikke i toppform da han kom sommeren 2018.
 20. Vårt største talent, uten tvil. I tillegg har han «hodet på rett plass» som man sier. Kanskje han har hatt godt av å ikke bli kastet rett fra junior til fast plass. Noe å tenke på...
 21. Er ikke dette en erstatter for Tobias, som er meget kjapt levert? ønsket om en rutinert midtbanespiller var der jo før Tobias ble solgt og er vel der fortsatt. Vi får håpe han kommer😊 Kred til sportslig ledelse for å finne en erstatter så fort når vi mister en viktig spiller midt i sesongen. Han rekker til og med å bli kjent med laget før han er spilleklar! tommel opp! Men håper på et par signeringer til på faste kontrakter, vi kan ikke basere oss på mange lånespillere.
 22. Vi slipper generelt motstanderne til en del gjennombrudd/gjennomspill, men siden Berg tok over og enda mer etter Jönsson tok over har vi forbedret oss veldig på et punkt vi har vært svake på tidligere: Å forsvare egen boks, blokkere skudd og få klarert ordentlig. Her er Demidov viktig, han lyser besluttsomhet, det samme med Hanche. Strømnes også for det meste god, men har av og til noen dårlige klareringer rett til motstander. Ikke minst er Sandberg blitt enorm i feltarbeidet.
 23. Helt uenig at dette var et ran. Kamper påvirkes av resultat underveis, særlig sekspoengskamper i bunnstriden. Hadde Godset scoret er jeg sikker på at vi ville løftet oss. Godset spilte oss veldig lave i en periode, men de skapte bare én ordentlig sjanse i tillegg til straffen og virket ikke å evne å spille seg gjennom oss på siste tredjedel. Og når vi la om til 451 og fikk Vetlesen inn sentralt fikk vi bedre kontroll på kampen. Man vinner ikke på ballinnehav, men på kvalitet. Vi hadde langt mer kvalitet enn Godset. Ps. Sjansestatistikken til VG er jo feil. Vi har jo sett kampen vi og. 3 - 3 i sjanser er vel mer en riktig oppsummering.
 24. Jeg tenker man ser an hva man får inn av spillere før man kaller han tilbake. Henter vi to nye i angrepsrekka er det kanskje ikke gunstig. får vi ikke inn offensive spillere, mener jeg absolutt han bør får sjansen! Jeg er blant dem som mener han viste prov på noe de få minuttene han fikk.
 25. Braaten i form sammen med Boli på topp kan bli en kraftfull og bra duo😃
×
×
 • Create New...