Jump to content

Jan Fredrik

FairFans
 • Content Count

  3,588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Jan Fredrik last won the day on June 25

Jan Fredrik had the most liked content!

Community Reputation

2,299

About Jan Fredrik

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 12/01/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brisbane, Australia

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,846 profile views
 1. De kjenner til hverandre. Om de kjenner hverandre er jeg ikke like sikker på..
 2. Ikke for å ødelegge stemningen, men den kampen ble spilt i Portugal. Men selvfølgelig herlig hvis han scorer mot RBK igjen!
 3. Godt spørsmål. Han har vært en god spiller tidligere og hadde derfor regnet med at han fortsatt spilte fast på AGF, men ser at han ikke har spilt noe i år, uten at jeg vet hvorfor.
 4. Dæven!! https://www.stabak.no/nyheter/henter-dansk-kantspiller Enda en klassesignering. Vi er jo nesten på vei til å bli en farmerklubb for danske spillere. Dette er en veldig god spiller, som jeg er sikker på at vil spille fast og bidra mye. Veldig bra at opsjon på kjøp er på plass! Velkommen!
 5. 2 seiere og 3 uavgjorte borte, det er ikke pessimistisk i hvert fall!
 6. Da er resten av sesongen (utenom kanal siste to serierundene) publisert her: https://www.eurosport.no/vi-informerer/her-er-tv-oversikten-for-eliteserien-2019_sto7201912/story.shtml
 7. Latterlig! Og dårlig av NTB å ikke ansette noen til den oppgaven selv... Det eksterne firmaet tjener nok rått, og er selvfølgelig mye mer kynisk.
 8. Genialt! https://www.nettavisen.no/okonomi/tilbud-til-studenter-drommebolig-for-fotballinteresserte/3423822175.html
 9. Burde ikke være noe i veien for det.
 10. Kjenner til han og sett han spille, men kun én kamp. Også har han fått litt fokus i media og på TV (de har vært litt harde mot han). Jeg tror generelt at Eliteserien passer han bedre enn Superligaen. Miljøet er litt hardere og røffere i Danmark, og det er spillet også.
 11. https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/bo-h-junkers-udleje-er-oekonomisk-fordelagtig/ Slik jeg forstår disse uttalelsene fra Horsens tipper jeg vi skal betale ca. 4 millioner DKK for å kjøpe Junker etter sesongen, minus det vi har betalt for å leie han. 4 millioner DKK var Horsens kjøpesum da de kjøpte han fra AGF for et år siden, og det jeg da regner med at Horsens mener de får dekket med avtalen med Stabæk. Jeg har veldig tro på at Junker kan slå gjennom hos oss i Eliteserien, og bli verdt betraktelig mer enn opsjonen!
 12. Inn: Yaw, Skytte, Kinoshita, Lumanza og Junker Ut: Boli, Børkeeiet Min mening: Terningkast 6 Jeg forventer at det ikke blir flere (A-lagsaktuelle) overganger hverken inn eller ut. Men det er fremdeles lenge igjen, så vi får se.
×
×
 • Create New...