Jump to content

Jan Fredrik

FairFans
 • Content Count

  3,600
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Jan Fredrik last won the day on October 13

Jan Fredrik had the most liked content!

Community Reputation

2,353

About Jan Fredrik

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 12/01/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brisbane, Australia

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,923 profile views
 1. Forsåvidt enig i at man i utgangspunktet burde holde seg unna politikk både på forumet og som klubb. Men noe som det er så bred politisk enighet om som klimakrisen, synes jeg ikke man trenger å holde seg unna. På samme måte som Stabæk går aktivt ut mot rasisme – noe jeg på ingen måte synes Stabæk skal slutte med, selv om det er en liten prosentandel av befolkningen som er uenig i det også. Homofili er sannsynligvis et mer omstridt tema enn klimakrisen blant nordmenn – allikevel er jeg glad for at Stabæk aktivt flagger sitt synspunkt også på dette området. Jeg er stolt av at Stabæk viser rødt kort til rasisme, har grønn arm for miljøet og spiller i regnbuefargede drakter en gang i blant.
 2. Enig i innlegget ditt. Vil bare påpeke at antallet nordmenn som ikke tror klimaendringene er menneskeskapt stuper. Norge er stadig vekk i verdenstoppen, men det er nå kun 10% som er klimaskeptikere. Jeg har selv vært der – vært en klimaskeptiker, eller klimafornekter om du vil. I 2020 synes jeg man med god samvittighet kan drite i de få menneskene som ikke klarer å åpne øynene sine. Bare vent, de kommer etter. Få ting er mer passende enn en grønn arm i 2020. Jeg kan være enig i at det historiske elementet er det viktigste. Men det kommer definitivt til å oppleves som en politisk statement – igjen – og det synes jeg vi skal være utrolig stolte av!
 3. Riktig antall gule, men det var 6 til Molde og 5 til oss.
 4. Fy faen for en kamp! Det er i hvert fall ikke kjedelig å være Stabæk-supporter om dagen! Kjipt at vi blir frarøvet et poeng. Men vi spiller dritbra, og kunne gjerne tatt både et og tre poeng, selv med dommertabben.
 5. Hva skjer a, @geirti? En viktig del av et flertallsdemokrati er at de som flertallet har stemt på har muligheten til å styre. Høyre har ikke rent flertall i Bærum nå (som de har hatt før og som partier har i andre kommuner), derfor blir de nødt til å finne et annet parti å danne flertall med hvis de skal styre. Eventuelt kan de styre i mindretall, og søke støtte fra de andre partiene i enkeltsaker. Hva er problemet? Hvis det er at mange i Bærum stemmer på Høyre kan jeg forstå frustrasjonen? Men det er altså et resultat av et velfungerende demokrati, ikke mangelen på det. Hvis det er demokrati som er problemet ditt er det vel snarere du som er Onkel Xi 😉
 6. Leste gjennom noen av partiprogrammene nå. Ser at MDG har en setning om at kommunen ikke skal finansiere toppidrett. Så det er to av de mest miljøvennlige partiene som ser ut til å være Nadderud-fiendtlig.
 7. Det er 31. august. Oliver Edvardsen intervjues live på Eurosport Norge fra Nadderud nå.
 8. De kjenner til hverandre. Om de kjenner hverandre er jeg ikke like sikker på..
 9. Ikke for å ødelegge stemningen, men den kampen ble spilt i Portugal. Men selvfølgelig herlig hvis han scorer mot RBK igjen!
 10. Godt spørsmål. Han har vært en god spiller tidligere og hadde derfor regnet med at han fortsatt spilte fast på AGF, men ser at han ikke har spilt noe i år, uten at jeg vet hvorfor.
 11. Dæven!! https://www.stabak.no/nyheter/henter-dansk-kantspiller Enda en klassesignering. Vi er jo nesten på vei til å bli en farmerklubb for danske spillere. Dette er en veldig god spiller, som jeg er sikker på at vil spille fast og bidra mye. Veldig bra at opsjon på kjøp er på plass! Velkommen!
 12. 2 seiere og 3 uavgjorte borte, det er ikke pessimistisk i hvert fall!
×
×
 • Create New...