Jump to content

Jan Fredrik

FairFans
 • Content Count

  3,496
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Jan Fredrik last won the day on June 25

Jan Fredrik had the most liked content!

Community Reputation

2,031

About Jan Fredrik

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 12/01/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brisbane, Australia

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,589 profile views
 1. Ikke helt riktig, dessverre. Står ikke noe om at alternativ 2 er å foretrekke. Rådmannens forslag var å gå videre med 2A, men han hadde skrevet inn en liten åpning for alternativ 1, dersom alternativ 2 ble vanskelig å realisere. Etter tilleggsforslag fra V (1A) og H/FrP (2C), står imidlertid forslag 1A, 2A og 2C alle tre som hovedsforslag, og sånn sett likt. Vi får bare fortsette å vente i spenning...
 2. Dagens dummeste innlegg! Beklager, men det er det... For the record: Han trente seg opp i Tønsberg i noen måneder etter skade.
 3. Han sluttet i Hobro fordi han ville flytte til Norge, hvor konen hans jobber. Vært å lese avskjedsbrevet hans til Hobro da de ble klart at han slutter der for tre uker siden: http://sport.tv2.dk/fodbold/2019-06-04-roert-hobro-profil-tager-afsked-med-klubben-i-aabent-brev Jeg har sett han spille en kamp i Danmark i mars 2018, og uten at jeg husker veldig mye fikk jeg et godt inntrykk av han. Å ha spilt to sesonger i Superligaen er uansett positivt. Nivået er generelt høyere, og han tilskrives noe av æren for at Hobro har klart å holde seg i Superligaen begge sesongene.
 4. Natt og natt, den går kl. 21 fredag kveld.
 5. Vil vi ha (enda) en som oppfører seg sånn?
 6. Utrolig at vi ikke har scoret et eneste mål på bortebane i år, foreløpig spilt ca. 450 minutter... Nå er det på tide!
 7. Der kunne Ulvestad gått ha fått to gule eller direkte rødt! Møkkalag!!
 8. Mulig du har rett, har ikke satt meg så godt inn i forskjellen – synes det er umulig å forstå uansett. Synes uansett ikke det er en unaturlig posisjon, spesielt ikke når han selv skyter, og den treffer millisekunder etter skuddet. Vanskelig å få flyttet armen da.
 9. Hva svarer du nei til? Nøyaktig det jeg skrev over 😊 Edit: Missa innlegget til FranckTheBank, var kanskje det du svarte på.
 10. Skade, ja. Men så ikke så ille ut. Ikke umulig at han er tilbake på onsdag.
 11. Nye fra 1. juni er strengere. Men de gjelder ikke i Eliteserien før neste år. Kan virke som om dommeren ikke hadde fått med seg det...
 12. Som tidligere påpekt kan man ikke kalle en dommer fra Ålesundsområdet lokal i Kristiansund. Ja, det er samme fylke, men det kan da ikke utelukke han fra å dømme. Vi har dog dårlig erfaring med Kringstad og (mangelen på) straffespark... https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2018/dommeren-legger-seg-flat-stabaek-skulle-blitt-tildelt-et-klart-straffespark_sto6778198/story.shtml
 13. Deilig at det ble bom på det (uriktige) straffesparket!
×
×
 • Create New...