Jump to content

Jan Fredrik

FairFans
 • Content Count

  3,640
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Jan Fredrik last won the day on December 17 2019

Jan Fredrik had the most liked content!

Community Reputation

2,495

About Jan Fredrik

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 12/01/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brisbane, Australia

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,103 profile views
 1. De er ikke noe mindre, men de treffer mye dårligere. I Norge er det nesten bare kreditt. I Danmark får bedriftene dekket % av faste kostnader og lønn slik at man slipper konkurser, oppsigelser, permitteringer og overbelastning av NAV. Norge har kommet med en lignende pakke nå, men bare for faste kostnader og ikke lønn. Og den kommer alt for sent, i Norge behandles den fortsatt, i Danmark var den klar med alle detaljene for over en uke siden. Resultatet: Ingen permitterte fotballspillere i Superligaen, klubbene er relativt trygge (taper litt penger, men det har de forskjellige initiativer for å få tjent inn) og man bruker mye mindre tid på byråkrati og annet tull. Velferdssystemet og det politiske systemet i Norge er bra, men vi er ikke perfekte.
 2. I Danmark gjør de litt narr av oss nordmenn: https://sport.tv2.dk/fodbold/2020-03-28-norske-fodboldspillere-kan-ende-som-tomatplukkere Og det med god grunn, bare se hvor mye bedre løsning de har i Danmark! Spillerne sendes hjem med full lønn og klubbene kan søke erstatning fra staten. Så enkelt kan man altså gjøre det. Krisepakkene i Danmark er på et helt annet nivå enn i Norge – så mye enklere og så mye mer effektive. I hele næringslivet og samfunnet – og da også i fotballen.
 3. Mulig at dette er en god løsning for å unngå bråk, surr og rettssaker i ettertid: VG: VIKING PERMITTERER SPILLERNE 75 PROSENT
 4. Jentene er permittert. Det ble annonsert på Stabak.no for fem dager siden: https://www.stabak.no/nyheter/a-lag-kvinner-permitteres Overrasker meg hvis gutta ikke blir det også. Forøvrig virker det rimelig utvilsomt at kontraktene forblir uoppsigelige til tross for permittering. Vi kan få noen spennende (og jævlig kjipe) saker dersom noen spillere forsøker seg på å terminere en kontrakt. De kan selv bli erstatningsansvarlige. Det logiske for alle parter (klubber og spillere) er selvfølgelig å opptre solidariske og ikke utnytte situasjonen. Forøvrig er jeg helt enig med IAO i at normale kjøp og salg burde være helt legitimt.
 5. Tror dere ikke at alle kampene blir utsatt, slik at vi fortsatt åpner hjemme mot Odd (til sommeren eller kanskje utpå høsten en gang)?
 6. https://www.vg.no/sport/fotball/i/EWnXwK/morten-thorsby-smittet-av-coronaviruset
 7. De får noen ekstra dager i karantene da. 14 dager etter hjemkomst.
 8. All trening er innstilt i Eliteserien. Foreløpig til over helgen.
 9. Samme med Champions League og Europa League. Ingen offisielle kamper i Norge før tidligst første helgen i mai.
 10. Og de har en pågående kampanje: 5 kroner for 5 uker
 11. Ikke sant... kan umulig ha vært helt i vater.
 12. Jeg mener å huske at vi hadde en liten storskjerm i hjørnet mellom hovis og klokkesvingen. Bare noen få kamper, må ha vært rett etter at vi kom tilbake fra Fornebu.
 13. Håper den plasseres bak et av målene!
 14. Det er et godt poeng. At de teller med blir selvfølgelig litt feil. I de tilfellene hvor stadion er utsolgt har det dog liten betydning, da man fortsatt ikke mulighet til å selge flere – selvom det er sjelden vare i Eliteserien. Det jeg skrev skal uansett ses i relasjon om kommentatoren om Bærum kommune – og for stadionkapasitet mener jeg at antall solgte er viktigere enn antall faktiske oppmøtte.
 15. Jeg synes ikke det gir så mye mening heller, jeg. Har man solgt alle billettene, så er man utsolgt. Da kan man ikke selge flere. Man trenger da flere seter man kan selge, hvis ikke vil mange ikke kunne dra på stadion, fordi de ikke får tak i billett. Internt bør klubben selvfølgelig være opptatt av å få de som har kjøpt billett på stadion også, men synes ikke det er så relevant for offentligheten (utover det man selv kan observere). Hvor mange som møter opp sier (i hvert fall i mitt hode) mindre om interessen enn hvor mange som har kjøpt billett. I hvert fall hvis man ser det i et lenger perspektiv enn bare den ene kampen.
×
×
 • Create New...