Jump to content

Jan Fredrik

FairFans
 • Content Count

  3,686
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by Jan Fredrik

 1. Er langt fra den verste straffen jeg har sett. Helt grei.
 2. Feilaktig frispark på 2-0, og skulle gitt oss straffe. Vi hadde ledet 2-1 hvis det ikke var for klovnen fra Sunnmøre. Og det er ikke første gang vi blir bortdømt av Kringstad... sist la han seg flat.
 3. Det er 1-2, skulle vært 2-1 Feilaktig frispark + Botheim skulle satt den
 4. Kan vel også ha pågått forhandlinger, og at prisen nå ble god nok, eventuelt behovet ble større for oss/mindre for RBK.
 5. Deilig med en ny signering nå! På lån ut sesongen, spørsmålet er om det finnes en opsjon... Uansett: Velkommen!
 6. Er utvidet sending kun på DPlay, ikke Eurosport..?
 7. Ville vært helt absurd om han skulle få strøket begge to – er vel ingen som mener det er feil at Shala fikk et kort i den kampen...?
 8. Rosenborg-Glimt streames av Adresseavisa førstkommende lørdag, så de har tydeligvis funnet en løsning. Forøvrig blir det i tillegg til kampen mot Godset på Marienlyst tirsdag 2. juni (som i følge Godset ikke streames) en kamp mot Odd på Nadderud tirsdag 9. juni kl. 16:00.
 9. Nei. Kun lov med representanter fra klubbene og dommere. Dog er det ingenting i mot at klubbenes egne ansatte selv kan filme kampen og direktesendte denne, men spørs vel om det blir noe av... Fra Eurosport.no: Drømmen er selvfølgelig at Posse blir ansatt i klubben!
 10. Overgangsvinduet åpner igjen 10.-30. juni. Får vi en spiller eller to til?
 11. Ingen av disse flightene har gått på mange uker. Noen flyselskaper selger billetter veldig lenge, og avlyser få dager før. De sier selv det er «i tilfelle ting åpner opp». Sannheten er nok at de får solgt en del billetter og bruker lang tid på å tilbakebetale refusjon. Dermed forbedrer de likviditeten, noe som er sårt trengt. Det er nok dessverre så vanskelig å få han hjem som det gis uttrykk for. Dog ser det (som nevnt over) snart ut til å åpne seg en mulighet via Italia snart. Om han har lyst til å komme tilbake aner jeg ikke, men det har uansett ikke vært mulig (og i hvert fall ikke enkelt).
 12. Du trenger ikke kjøre noe ut fra stadion. Alle som er med på nettmøtet kan bare se hverandre. PC’en på stadion er i videosamtalen, men uten bilde og lyd. Men om det funker og om det hadde vært noe bra... det er jeg mer usikker på! For det hadde nok kanskje vært bedre hvis bilde og lyd ble kjørt ut fra stadion via Zoom, da har du betraktelig mindre delay enn på TV/nett-TV, men samtidig også dårligere kvalitet og mer lag. Men som du også påpeker er det problematisk mtp. rettighetshaver...
 13. Håper det! Hvis ikke så jeg at det ble nevnt smart-TV i en tidligere tråd, og da finnes det faktisk en Facebook Watch-app til blant annet Apple TV, Android TV, Xbox og Samsung Smart TV – som fungerer ganske bra.
 14. Stabæk Fotball arrangerer ny StabækLive på lørdag (16. mai). Denne gangen fra Nadderud! Janne og Zara er blant gjestene i sendingen som starter kort tid etter at Eurosport har presentert terminlisten. https://www.stabak.no/nyheter/direkte-fra-nadderud-dagen-for-dagen Billetter selges på Vipps (191212), og alle som har kjøpt billett er med i trekningen av en rekke premier (blant annet 17. mai-kit, signert Stabæk-drakt, sesongkort, digitalt abonnement hos Budstikka og gavekort fra Color Line og Dinnergruppen). Gleder meg til enda en livesending!
 15. Lukkede tribuner er et krav for at Eliteserien får lov til å gå i gang. Man kunne sikkert hatt egne isolerte arrangementer på tribunene, men da hadde de ikke fått lov til å spille fotball ute på matta. Dessverre.
 16. Selvfølgelig 90 minutter. Motstandere første seks serierunder blir klart i en sending på Eurosport 16. mai. Det blir tre forskjellige motstandere, som vi møter hjemme og borte. Grupper er fortsatt under avklaring, men det blir lagt opp til mest mulig lokalt spill. De etterfølgende serierundene blir klart i månedsskiftet mai/juni, etter at UEFA har kommet med datoer for de europeiske mesterskapene.
 17. Det blir tillatt med opptil fem innbyttere i Eliteserien 2020, men hver klubb kan maks avbryte spillet tre ganger per kamp for å gjøre ett eller flere bytter.
 18. Ingen tilskuere ut 2020-sesongen. Jævlig kjipt! Men da er det bare å forberede seg på den første TV-sesongen for de fleste av oss, og prøve å tenke at det er bedre enn ingenting. Og glede seg til 2021!
 19. Herlig!! Jeg har kjøpt en bunke lodd, og gleder meg!
 20. Ola var tydelig preget og nektet å uttale seg, utover: "Jeg kommer ikke til å si noe nå sånn som situasjonen er blitt. Beklager". Pappa Brynhildsen derimot...: Forøvrig uttaler Hanche seg klokt i den første artikkelen:
 21. Nærmer seg start i Danmark allerede denne måneden: https://www.dr.dk/sporten/fodbold/superliga/alle-aktoerer-skal-testes-divisionsforeningen-gaar-efter-superliga
×
×
 • Create New...