Gå til innhold

Haakin

Tifo
  • Innholdsteller

    1 007
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Haakin

  1. http://www.stabak.no/news/article/1xp7kiflcf8331kxtoo83woork/title/ny-trener-motte-gutta-i-garderoben Tenkte bare på south park under denne videoen, m'kay?
  2. Finner det merkelig at Stokkelien får 90 minutter i dag, totalt usynlig i andre omgangen. At vi også tar ut Brustad som flere ganger er farlig frempå offensivt syntes jeg også er merkelig. Uansett, vi styrer helt frem til de siste 15 da vi plutselig skal begynne å slå langt og drøye tida.. Et rart valg når vi har dominert såpass store deler av kampen. Ellers er det en jævla bra innsats av samtlige spillere i dag, Sandefjord får ikke mye tid med ball og vi er gode på gjennvinning.
  3. Stemmen der på Belsvik og dagens stemme, så høres det ut som han har drevet med mye knark i mellomtida..
  4. Benjaminsen har operert tåa, er nok ikke tilbake før høstsesongen tidligst..
  5. Harona, ifølge Budstikkas lagoppstilling. Men det sa meg ikke så veldig mye mer... kanskje en spiller på prøvespill - han her, kanskje? http://en.wikipedia....aruna_Babangida Stemmer. Han er på prøvespill Ekke det broren til den andre legenden babaginda?
  6. Både mål 1 og 2 kommer av sløve feil i forsvaret. Og at vi i tillegg ikke scorer på noen av de hete sjansene vi skaper, er for meg nokså utrolig. Sett utifra tabellen har vi så godt som allerede rykket ned, men sett utifra innsatsen og spillet den første halvtimen + mer effektivitet i angrep, så sitter jeg fortsatt igjen med en følelse av at vi holder oss i TL!
  7. Jo flere ganger jeg ser tifoen, jo råere er den!
  8. Er det bare meg, eller ser det ut som Marcus Pedersen har spist litt for mye godsaker under sitt utenlandsopphold?
  9. da var tur bestilt, drar opp 13:55.. Ulle som er stasjonert i Bardufoss blir også med på matchen
  10. Lett. Selv tar jeg 20:45-flyet med SAS. Hva betalte du for turen? på norwegian ligger det på 2098,-
  11. Rekker man å reise hjemover med flyet som går fra flyplassen kl: 21.35 ? vurderer å dra opp..
  12. Med tanke på hvordan vi fremstod i store deler av kampen skal vi være glad det var Kongsvinger vi møtte, mot etthvert annet tl lag (utenom hønefoss) hadde det blitt tap. Også utrolig dårlig å slippe inn 2 mål mot et lag som KIL, men hadde vi vært mer effektive hadde vi nok punktert kampen før. Alt i alt godt med tre poeng, men er mye å gå på.
  13. scroll litt oppover så er det masse av svar;)
  14. Hva med christan kalvenes, fristilt fra kontrakt i Burnley. Ønsket seg til Bergen, men utelukket ikke andre klubber i Norge. edit: så at saken var diskutert på side 911
  15. Skjønsberg fungerer rett og slett ikke som h. back, han egner seg mye bedre som stopper, lite å tilføre offensivt. Offensivt er vi kanskje det beste laget, men det blir ikke mange poeng når man må score 3 mål for å vinne en kamp.. Ellers var det jo en bra gjennomført match, men vi ble straffet hardt de få gangene aafk kom i angrep.
  16. Har sett alle stabæk sine kamper, enten live eller på sumo/tv2 sport. Oppsummering er at vi er livsfarlige på kontringer, og livsfarlige offensivt, men syntes også vi er livsfarlige defensivt. Mot Tromsø skjedde det utrolig mye rart bakover når det kommer til markering
  17. Syntes diogo gjorde en god jobb i dag, pasningsikker, god spillforståelse, bra teknikk, mens plasseringen hans var mindre god..
  18. Ja, han skal visst være i startoppstillingen mot Oman i dag. Kampen går forøvrig på TV4 16.30 (weblink) off topic, men det var en ekstremt kjedelig kamp..
  19. Slik som Pontus spilte i mange kamper i år ser jeg ikke noe galt i at han drar til Brommopojkarna, får vi heller satse på at Rogne signerer ny kontrakt og at andre juniorer evt tar steget.. Ut ifra hva jeg vet er Brommopojkarna en av sveriges største klubber (i antall medlemmer), både på bredde og elite i yngre alder, så at vi har fått mye penger for salget tviler jeg på men..
  20. Ager skal til Usa for å spille college fotball, så han spilte ikke kamper i 2 div etter sommeren om jeg ikke tar feil pga du ikke kan ha spilt proff fotball samme sesong som du skal spille college fotball.. Så han er uansett uaktuell for en a-stall
  21. Må si jeg begynner å få mer og mer sansen for Hoås!
  22. Føler at vi er for få på feltet til å kunne benytte oss av en tromme for øyeblikket, tror trommen vil høres bedre enn tekstene.. Selvom tromme helt klart hadde hjulpet på enkelte sanger.
×
×
  • Opprett ny...