Gå til innhold

PhunxZtar

Styret
  • Innholdsteller

    1 896
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    5

PhunxZtar vant dagen sist 14. Desember 2023

PhunxZtar hadde mest likt innhold!

Omdømme

745

Om PhunxZtar

  • Bursdag 26. aug. 1981

Profile Information

  • Location
    Gjettum

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk!

Nylige profilbesøk

1 695 profilvisninger
  1. Luksusproblem for NFF med hvor de skal sende oss i neste runde, flust av lag i "nærområdet" vi ikke har møtt i cupen på lange tider. Av rekka under her forsvinner vel Moss ut hvis/når de slår Sprint, mens Kjelsås, Strømmen, Elverum (om de vinner), Ull-Kisa og Ullern/Bærum kanskje er mindre aktuelle. Skal vi gjette på en tur til Vestfold (Fram Larvik/Eik Tønsberg) eller Østfold (Råde)?
  2. Sto for demonteringen ja, mens det kom en ryddegjeng og ryddet og sorterte til gjenvinning på ettermiddagen. Flott innsats av alle som deltok!
  3. Skal etter planen stå et eller annet sted i området rett bak tribunen vi flytter til.
  4. Satt litt med samme følelsen i dag, Vinge hemmes av at høyresiden ikke fungerer som en enhet. Så kan man selvsagt diskutere hvorfor dette skjer, men det fungerte utvilsomt bedre på venstre enn på høyre. Her her vi en nøtt å løse.
  5. Ser at TV2 Play har lagt inn sperre for muligheten til å se flere kamper samtidig, det hender jo at man gjerne vil det mot slutten av sesongen. Vet ikke hvordan dette ser ut hos direktesport.
  6. Vi har sikkert lest det samme intervjuet, sier vel litt om hvor mye man farges av forventningene og inntrykket man har. Jeg husket nemlig bare at han startet med et nei, pluss konkluderte med at det ikke vil bli endringer 😉
  7. Heller ikke spesielt betryggende at Kalle Løken kontant svarer nei når han blir spurt om NFF vil lytte dersom et flertall av medlemsklubbene har vedtak om å arbeide mot en avvikling av VAR. Lukter ikke mye demokrati her...
  8. Korrigering fra siste episode: Levanger kan vel ikke flyttes til hverdag, de har ikke ordentlig lys på stadion?
  9. Mens stemmetallene vel var 95/5 eller så i den interne avstemningen som ble gjort blant medlemmene her...
  10. For noe jævla møl. Lyver så de tror det selv. Og så er det i grunnen fullstendig irrelevant om det virker eller ikke, da det i alle tilfeller ødelegger fotballen vi VAR så glad i...
  11. Eller så følger det store flertallet anbefalingene fra klubbledelsen i tykt og tynt. Men må jo si meg enig i en melding som lå på X i går, om at det mest skuffende her er ikke at forslaget blir stemt ned, men at bare 15 møter opp for å stemme for. Håper det blir flere hos oss...
  12. Ah, gikk bare inn via lenke. Uansett, NTNU gjennomfører neppe forskning hvor de lar oppdragsgiver bestemme offentliggjøring av resultater eller retning på konklusjonene. Om man som oppdragsgiver vil ha denne "friheten", må man gå til konsulentbransjen.
  13. Skjedde ikke dette nettopp fordi forskerne hadde offentliggjort noe Norsk Industri ikke var så happy med? Selvsagt fullstendig galt at rektor lot seg presse til å konfrontere egne ansatte på denne måten, men det handlet ikke om at en oppdragsgiver fikk styre konklusjonen av forskningen.
×
×
  • Opprett ny...