Jump to content

PhunxZtar

Styret
 • Content Count

  1,765
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PhunxZtar last won the day on September 17

PhunxZtar had the most liked content!

Community Reputation

360

About PhunxZtar

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 08/26/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gjettum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

699 profile views
 1. For øyeblikket er det 456. Men hvis du tenker på hvordan billetter eventuelt fordeles er nok ikke det av betydning, der er det sesongkort som gjelder (eller eventuelt sesongkort og medlemskap om support får egne billetter som skal fordeles).
 2. Velkommen, dette blir bra! Spilt spiss, venstre ving og høyre ving på u-laget til Southampton, venstre midt og venstre ving på U18-landslaget. Spiss på yngre landslag. Målsnitt på 0,5 fra yngre landslag, men flertallet av målene fra perioden som ren spiss. Uansett spennende med nytt og ungt blod, håper han er sulten!
 3. Vi kan by på premier som burde kunne friste alle og enhver. Signert drakt fra kapteinen sjøl, sesongkort på ståfeltet og gavekort på effekter i bua. For ikke å glemme rosinen i pølsa: gratis borteturer med verdens feteste gjeng! (Og det som ikke lar seg bruke i år, gjelder selvsagt da neste sesong istedet). Så kjøp lodd til 50 kr. per stykk, Vipps #70847!
 4. Tror kanskje han mente motsatt av det som det ble tolket til her, at det var imponerende av IA å få noen til å komme fra utlandet til Norge slik situasjonen er her nå. Selv om nok Jonassen allerede var i Norge, som det ble påpekt over her.
 5. Tar to selv med ungene, så da mangler det fire.
 6. Vi var på denne datoen 427 medlemmer i fjor, 421 nå. Så om seks personer hiver seg rundt og melder seg inn i løpet av kvelden er vi på det samme som i fjor 😉
 7. Flere enn meg som får litt problemer med plassen foran i buksa av det her? Godt å ha deg med på laget, @Robinho! Så får bare klubben kjenne sin besøkelsestid, og sørge for at du blir involvert MASSE i det som skjer framover. Vi i styret skal i alle fall gjøre det vi kan for at det skjer!
 8. For han vil ha noe med Stabæk å gjøre 😂
 9. 63p. Mange skivebom gitt, særlig Viking, Glimt og Sarp. Kun Molde korrekt plassert.
 10. Finnes det andre alternativer enn Alta? Men blir nok kamp i Tromsø.
 11. Lenke til billetter Her har de til og med klart å gjøre billettene gratis også for bortesupportere uten at man måtte klage over forskjellsbehandling først, kudos!
 12. Gidder vel ikke lage egen turtråd for denne her, men for interesserte finnes det en WhatsApp-gruppe hvor i alle fall en del av de som reiser er samlet. Ta kontakt om det er noen som vil legges til.
 13. Det fungerte utmerket, de vant 2-0. Ola skåret dessverre ikke, men det gjorde Ingo på straffe. https://stb.guru/matches/1067/stabaek/oppsal/4-divisjon/1979
×
×
 • Create New...