Jump to content

PhunxZtar

Styret
 • Content Count

  1,731
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PhunxZtar last won the day on April 28 2012

PhunxZtar had the most liked content!

Community Reputation

257

About PhunxZtar

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gjettum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

330 profile views
 1. Ja, rimelig imponerende av Guledon å få dette til å handle om Stabæk. Første delen om hva som skjedde før gutta var 18 år gjør riktignok det, men deretter er jo Stabæk mer eller mindre ute av historien fram til IAO prissetter Boli til "et tresifret antall millioner." Ser fram til den dagen noen betaler det! Tror nok dette kunne blitt en bedre artikkel om den kun omhandlet den rollen agentene faktisk spiller i moderne fotball, framfor en bitter skribent sin personlige hangup i Stabæk.
 2. Ikke uenig i at det er viktig, og SS bør strekke seg langt for å få folk på tur. Det er også en ganske betydelig kostnad involvert i det å avlyse turer, da busselskapet likevel skal ha en god sum med penger for det og. Samtidig er det vanskelig å skulle forsvare at man sender busser rundt omkring i landet med 3-4 personer. Så med mindre folk finner igjen lysten til å dra på tur, og melder seg på bussen, har vi dessverre ikke avlyst årets siste tur.
 3. Satt opp 3. og 4. divisjon, med tanke på at det var så ekstremt mange mulige motstandere der. Men en bitteliten mulighet er det selvsagt også for å møte lag fra 2. div. Dog møtte vi Fredrikstad i 3. runde i 2013. Oppsal har vi derimot ikke møtt i cupen før.
 4. Tradisjonen tro får man vel gjøre en liten vurdering av mulige motstandere. Veldig mange potensielle motstandere i osloområdet i år, så vil bli veldig overrasket om NFF sender oss på "langtur" (selv om de jo aldri slutter å overraske). Her er vel de jeg vil anse som mest sannsynlige: Follo, Frigg (1999), Gjelleråsen, Heming, Lokomotiv Oslo, Lyn, Lørenskog (2001), Nordstrand, Ready, Skjetten. Ellers er det en del i "nærheten" som har møtt de siste årene: Hønefoss (2011). Ørn Horten (2013), Vestfossen (2008), Ullern (2018), Åssiden (2007) Om vi utvider til to timers reisevei er også følgende lag mulige motstandere: Brumunddal, Eidsvoll Turn (2009), FK Tønsberg (2010), Gjøvik Lyn (1999), Kråkerøy, Pors (1997), Sparta Sarpsborg (2016), Sprint/Jeløy. Tror ikke vi får Lyn i første runde, men skal vi gjette på at det er vår tur til å besøke Nordstrand? Ellers hadde det jo vært gøy med et gjensyn med Heming, som vi sist møtte i 1936 (!) eller Ready (1985)
 5. Molde Rosenborg Brann Sarpsborg 08 Vålerenga Haugesund Odd Lillestrøm Kristiansund BK Strømsgodset Bodø/Glimt Ranheim Stabæk Viking Mjøndalen Tromsø
 6. Prøvespilte for S08 uten å få kontrakt, men virker som avisens utsendte synes han gjorde en god figur.
 7. Skal sikkert klare å få til noe der og!
 8. Gratulerer! Vi har i alle fall bodyer i str. 3, 6, 9 og 12 mnd i bua
 9. Virker i grunnen som en ryddig prosess, kjekt å vite at vi ikke MÅ selge til en konkurrent til 4-5 mill. Så får vi heller satse på at vi får sendt ham ut av landet i sommer
 10. Det kan egentlig fjernes fra reglementet, da det ikke er gjeldende rett. §29 i Åndsverkloven: "Det er tillatt å sitere fra et offentliggjort verk i samsvar med god skikk og i den utstrekning formålet betinger." Presisering fra Norsk Redaktørforening: "Det betyr at du kan sitere et utdrag fra et åndsverk når det er nødvendig for å sikre fri nyhetsformidling og fri debatt. Det kan være et utdrag fra en bok, nyhetsartikkel eller kronikk, en kort sekvens fra et musikkstykke eller en film, eller er et utdrag fra innlegg på sosiale medier. Sitatretten forutsetter at teksten du siterer fra er offentliggjort." At Johnsen velger å identifisere brukeren "Ingo" som Ingebrigt Steen Jensen uten at dette står noe sted er selvsagt en annen sak, men det var vel ingen stor hemmelighet hvem brukeren er. Uansett pinlig å skrive en sak om klipp-og-lim, samtidig som det han gjør er akkurat det samme fra Tunolds svar, kommunens rapport og forumet. Stakkars mann, det må være fælt å hate så inderlig. Synd at noen har gitt ham et talerør til å gjøre det og.
 11. Johnsen durer på, denne gang med klipp-og-lim fra forumet: http://www.josimar.no/artikler/klipp-og-lim-i-formannskapet/5557/
 12. Vi har også skåret i 11 av 12 kamper mot lag på nedre halvdel av tabellen denne sesongen, vi går ikke målløse av banen i Ålesund. Så da gjelder det bare å sørge for at de ikke får tre.
 13. Åpenbart, mange hakk under alle andre vi har møtt i år. Skummelt å si, men selv med kun ettmålsseier i dag bør dette være grei skuring der oppe.
 14. Og en god gjeng har bestilt på Scandic Parken. Så folk fordeler seg litt utover, med Dirty Nelly midt imellom
×
×
 • Create New...