Jump to content

PhunxZtar

Styret
 • Content Count

  1,744
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PhunxZtar last won the day on April 28 2012

PhunxZtar had the most liked content!

Community Reputation

292

About PhunxZtar

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 08/26/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gjettum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

480 profile views
 1. Rommen har igjen Eidsvoll og Nordstrand i de to siste kampene, så sjansen er stor for at man overlever selv med null poeng. Så må det vel være lov å håpe på tre mot Årvoll. Herd og Træff møter også hverandre, så da skal det svært mye til for at man rykker ned.
 2. Skulle vel tro det. Dessverre.
 3. Her er lenke til dokumentet fra kommunen og: Forslag til beslutning om plassering av Nadderud stadion
 4. Spørs om vi ser noe mer til ham da. Synd, syntes han var lovende i preseason..
 5. Neste lørdag i Trondheim? 😉
 6. Tro meg, det har vært diskutert både av oss i styret og klubben. Men dessverre finnes det per i dag ingen til å drifte et slikt tilbud. Styret i SS har både i fjor og i år forsøkt å få tak i frivillige hvor blant annet dette var en av tingene man ønsket å prøve ut, men når ingen melder seg lar det seg ikke gjennomføre.
 7. Ønsket av Kåre Ingebrigtsen i Belgia, og uttaler at han trives med utenlandseventyret. Så spørs vel om han ikke ender der..
 8. Braaten er soleklart på ball først, ingen tvil om det. Den eneste mulige forklaringen jeg kan finne er at dommer mener at Braaten bevisst hekter forsvarer i ettertid, og at han dermed hindrer hans mulighet til å hente igjen ballen, eller eventuelt Ola. For meg virker det som en litt søkt forklaring, men klarer ikke finne på noen annen.
 9. Jævlig til langtur da. Bare å kline til for de som vil reise, 3100 med Norwegian+hotell. Ellers kanskje vi klarer det på under 24 timer med buss? Dessverre er det jo noen som måtte møte Alta, og det kunne uansett ikke være Tromsdalen eller Tromsø (som begge møtte dem i fjor). Da er det vel lett å velge et lag fra osloområdet, med tanke på flyforbindelser.
 10. Ja, rimelig imponerende av Guledon å få dette til å handle om Stabæk. Første delen om hva som skjedde før gutta var 18 år gjør riktignok det, men deretter er jo Stabæk mer eller mindre ute av historien fram til IAO prissetter Boli til "et tresifret antall millioner." Ser fram til den dagen noen betaler det! Tror nok dette kunne blitt en bedre artikkel om den kun omhandlet den rollen agentene faktisk spiller i moderne fotball, framfor en bitter skribent sin personlige hangup i Stabæk.
 11. Ikke uenig i at det er viktig, og SS bør strekke seg langt for å få folk på tur. Det er også en ganske betydelig kostnad involvert i det å avlyse turer, da busselskapet likevel skal ha en god sum med penger for det og. Samtidig er det vanskelig å skulle forsvare at man sender busser rundt omkring i landet med 3-4 personer. Så med mindre folk finner igjen lysten til å dra på tur, og melder seg på bussen, har vi dessverre ikke avlyst årets siste tur.
 12. Satt opp 3. og 4. divisjon, med tanke på at det var så ekstremt mange mulige motstandere der. Men en bitteliten mulighet er det selvsagt også for å møte lag fra 2. div. Dog møtte vi Fredrikstad i 3. runde i 2013. Oppsal har vi derimot ikke møtt i cupen før.
×
×
 • Create New...