Jump to content

PhunxZtar

Styret
 • Content Count

  1,764
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by PhunxZtar

 1. For øyeblikket er det 456. Men hvis du tenker på hvordan billetter eventuelt fordeles er nok ikke det av betydning, der er det sesongkort som gjelder (eller eventuelt sesongkort og medlemskap om support får egne billetter som skal fordeles).
 2. Velkommen, dette blir bra! Spilt spiss, venstre ving og høyre ving på u-laget til Southampton, venstre midt og venstre ving på U18-landslaget. Spiss på yngre landslag. Målsnitt på 0,5 fra yngre landslag, men flertallet av målene fra perioden som ren spiss. Uansett spennende med nytt og ungt blod, håper han er sulten!
 3. Vi kan by på premier som burde kunne friste alle og enhver. Signert drakt fra kapteinen sjøl, sesongkort på ståfeltet og gavekort på effekter i bua. For ikke å glemme rosinen i pølsa: gratis borteturer med verdens feteste gjeng! (Og det som ikke lar seg bruke i år, gjelder selvsagt da neste sesong istedet). Så kjøp lodd til 50 kr. per stykk, Vipps #70847!
 4. Tror kanskje han mente motsatt av det som det ble tolket til her, at det var imponerende av IA å få noen til å komme fra utlandet til Norge slik situasjonen er her nå. Selv om nok Jonassen allerede var i Norge, som det ble påpekt over her.
 5. Tar to selv med ungene, så da mangler det fire.
 6. Vi var på denne datoen 427 medlemmer i fjor, 421 nå. Så om seks personer hiver seg rundt og melder seg inn i løpet av kvelden er vi på det samme som i fjor 😉
 7. Flere enn meg som får litt problemer med plassen foran i buksa av det her? Godt å ha deg med på laget, @Robinho! Så får bare klubben kjenne sin besøkelsestid, og sørge for at du blir involvert MASSE i det som skjer framover. Vi i styret skal i alle fall gjøre det vi kan for at det skjer!
 8. For han vil ha noe med Stabæk å gjøre 😂
 9. 63p. Mange skivebom gitt, særlig Viking, Glimt og Sarp. Kun Molde korrekt plassert.
 10. Finnes det andre alternativer enn Alta? Men blir nok kamp i Tromsø.
 11. Lenke til billetter Her har de til og med klart å gjøre billettene gratis også for bortesupportere uten at man måtte klage over forskjellsbehandling først, kudos!
 12. Gidder vel ikke lage egen turtråd for denne her, men for interesserte finnes det en WhatsApp-gruppe hvor i alle fall en del av de som reiser er samlet. Ta kontakt om det er noen som vil legges til.
 13. Det fungerte utmerket, de vant 2-0. Ola skåret dessverre ikke, men det gjorde Ingo på straffe. https://stb.guru/matches/1067/stabaek/oppsal/4-divisjon/1979
 14. 12 plasser igjen, la oss fylle disse og da!
 15. Rommen har igjen Eidsvoll og Nordstrand i de to siste kampene, så sjansen er stor for at man overlever selv med null poeng. Så må det vel være lov å håpe på tre mot Årvoll. Herd og Træff møter også hverandre, så da skal det svært mye til for at man rykker ned.
 16. Eller Gjermund Skaar, 4. kandidat for SV.
 17. Skulle vel tro det. Dessverre.
 18. Her er lenke til dokumentet fra kommunen og: Forslag til beslutning om plassering av Nadderud stadion
 19. Spørs om vi ser noe mer til ham da. Synd, syntes han var lovende i preseason..
 20. Tro meg, det har vært diskutert både av oss i styret og klubben. Men dessverre finnes det per i dag ingen til å drifte et slikt tilbud. Styret i SS har både i fjor og i år forsøkt å få tak i frivillige hvor blant annet dette var en av tingene man ønsket å prøve ut, men når ingen melder seg lar det seg ikke gjennomføre.
 21. Ønsket av Kåre Ingebrigtsen i Belgia, og uttaler at han trives med utenlandseventyret. Så spørs vel om han ikke ender der..
 22. Braaten er soleklart på ball først, ingen tvil om det. Den eneste mulige forklaringen jeg kan finne er at dommer mener at Braaten bevisst hekter forsvarer i ettertid, og at han dermed hindrer hans mulighet til å hente igjen ballen, eller eventuelt Ola. For meg virker det som en litt søkt forklaring, men klarer ikke finne på noen annen.
×
×
 • Create New...