Gå til innhold

PhunxZtar

Styret
  • Innholdsteller

    1 890
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    5

Alt skrevet av PhunxZtar

  1. Ser at TV2 Play har lagt inn sperre for muligheten til å se flere kamper samtidig, det hender jo at man gjerne vil det mot slutten av sesongen. Vet ikke hvordan dette ser ut hos direktesport.
  2. Vi har sikkert lest det samme intervjuet, sier vel litt om hvor mye man farges av forventningene og inntrykket man har. Jeg husket nemlig bare at han startet med et nei, pluss konkluderte med at det ikke vil bli endringer 😉
  3. Heller ikke spesielt betryggende at Kalle Løken kontant svarer nei når han blir spurt om NFF vil lytte dersom et flertall av medlemsklubbene har vedtak om å arbeide mot en avvikling av VAR. Lukter ikke mye demokrati her...
  4. Korrigering fra siste episode: Levanger kan vel ikke flyttes til hverdag, de har ikke ordentlig lys på stadion?
  5. Mens stemmetallene vel var 95/5 eller så i den interne avstemningen som ble gjort blant medlemmene her...
  6. For noe jævla møl. Lyver så de tror det selv. Og så er det i grunnen fullstendig irrelevant om det virker eller ikke, da det i alle tilfeller ødelegger fotballen vi VAR så glad i...
  7. Eller så følger det store flertallet anbefalingene fra klubbledelsen i tykt og tynt. Men må jo si meg enig i en melding som lå på X i går, om at det mest skuffende her er ikke at forslaget blir stemt ned, men at bare 15 møter opp for å stemme for. Håper det blir flere hos oss...
  8. Ah, gikk bare inn via lenke. Uansett, NTNU gjennomfører neppe forskning hvor de lar oppdragsgiver bestemme offentliggjøring av resultater eller retning på konklusjonene. Om man som oppdragsgiver vil ha denne "friheten", må man gå til konsulentbransjen.
  9. Skjedde ikke dette nettopp fordi forskerne hadde offentliggjort noe Norsk Industri ikke var så happy med? Selvsagt fullstendig galt at rektor lot seg presse til å konfrontere egne ansatte på denne måten, men det handlet ikke om at en oppdragsgiver fikk styre konklusjonen av forskningen.
  10. Undersøkelsen gjennomføres av NTNU. De utfører neppe forskning hvor de ikke står fritt til å offentliggjøre resultater og konkludere uten føringer fra en eventuell oppdragsgiver. Men NFF er nok uansett ikke involvert her, da skulle det vært oppgitt i starten av undersøkelsen.
  11. Da kan første islending endres til Ragnar Sigtryggsson, takker til @Stb_nostalgi!
  12. Mener å huske fra arkivarbeidet med stb.guru at det var en islending i troppen på 1940-1950-tallet. Men slik siden er bygget opp, får man kun registrert spillere hvor man har informasjon om at de har spilt offisielle kamper. Og her fantes det ikke informasjon om kamper, kun stallen. Så det ble aldri lagt inn. Orker ikke lete etter det på nytt.
  13. Kombinasjonen Olderheim-Vinge kommer til å gjøre mange spillere svimle i år. Ut over omgangen hektet også Riise seg på som en tredje mann bakfra i samme rekke, men tviler vel på at det er han som har den plassen når sesongen starter. Uansett kjekt å se at det gror i hele troppen!
  14. Prøvespiller fra Strømmen. Jeg kan ikke se at han har levert noe i denne førsteomgangen som tilsier at han er spissen vi leter etter.
  15. Mye fint spill på små flater og, flertallet har vært gode til å gjøre seg spillbare. Selv om motstanden er særs svak. Bob ekstremt aktiv i å detaljstyre utpå banen, det er tydelig hva han vil. Synes dette lover godt.
  16. Han må da være mer enn god nok for oss i Obos. Spørsmålet er vel heller om han plukkes opp av en klubb på øverste nivå før vi slipper til. Kåffa? Eller hjem til Skien?
  17. Bare for å plassere meg selv, så er jeg vel rent politisk oftere mer enig med de som er imot bygging av nye Nadderud stadion enn de som styrer i Bærum kommune. Men her bommer Nikki Schei grovt. For det første, så hamrer han løs mot byggingen ved å bruke tall som ikke viser til kostnadene ved bygging av ny stadion, men totalkostnaden for å oppgradere hele stadionområdet. Inkludert en rekke ting kommunen selv har ønsket å legge inn der. Dette har han gjort i hvert eneste innspill han har hatt rundt byggingen. For det andre, er Schei og AP selv egenhendig ansvarlig for å drive kostnadene mange hundre millioner opp, gjennom treneringen av prosessen de har stått bak. Dette velger han også å hoppe bukk over. Istedenfor å innse at ny stadion blir det, og så spille på lag med flertallet om å få dette til å bli en best mulig prosess og et best mulig resultat, har særlig Schei gjort alt han kan for å gjøre dette så vanskelig som mulig. At han da får litt både personlig og faglig pepper her på supporterforumet til Stabæk, lever jeg veldig fint med.
  18. Samme person uttaler jo også i to påfølgende setninger til NRK at 1) det er umulig å høre hva som blir sagt på lydklippet og 2) skal du anklage folk for rasisme må du være 100 prosent sikker på hva som har blitt sagt. For meg framstår det som ganske vanskelig å kjøpe at glimt-spilleren i kampens hete både har hørt 100 prosent sikkert at noe rasistisk ble sagt og at det skal være klink umulig å finne igjen dette på et lydopptak i ettertid. Disse tingene går rett og slett ikke i hop. At noe har blitt oppfattet som rasisme godtar jeg fullt ut, og dette kan sikkert også forklares av at man gjennom livet har hatt et vell av slike opplevelser, men hvordan man går derfra til å være de nødvendige 100 prosentene sikker som glimt-lederen sier at kreves forstår jeg ikke helt. Og at glimt i ettertid synes det er helt OK å kaste en hel supportergruppe under bussen når det høyst sannsynlig bunner i en misforståelse, gjør bare vondt.
  19. OK. Da forholder de seg ikke så strengt til egne regler. Men det overrasker kanskje ikke så mye 😉
  20. Skulle det bli umulig å spille kamp(er), må hele runden utsettes ja. Det står i turneringsreglementet for Eliteserien at alle kampene de to siste rundene skal spilles samme dag og til samme tid. Men det kommer jo ikke til å skje.
  21. Helt korrekt. Nettopp dette som var kuriositeten. Normalt ville jo lagene bak på tabellen vært avhengige av andre. Det er de faktisk ikke denne gangen.
  22. En kuriositet at alle de fire lagene i bunn har saken i egne hender før siste runde. Vi, Sandefjord og Haugesund ender på sikker plass med seier, mens Enga får minst kvalik.
  23. Har ikke kommet til flere enn deg, men regner med at det skjer noe etter kampen på søndag. Uansett hva som skjer der vil vi jo stå i fare for en kvalikplass. Men dersom det står om direkte nedrykk, regner jeg nok med at folk innser at her må man bare dra. Ut over bussen er det vel 30-40 personer jeg vet om som flyr eller reiser på andre måter fra Bergen og lignende. Her er det helt sikkert flere og som jeg ikke vet om.
×
×
  • Opprett ny...