Jump to content

fexter

Bruker
 • Content Count

  1,206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

fexter last won the day on October 17 2016

fexter had the most liked content!

Community Reputation

549

About fexter

 • Rank
  Digimonster XO
 • Birthday 08/24/1990

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk, Alltid Uansett

Recent Profile Visitors

339 profile views
 1. 1 poeng i dag er greit nok ut fra hvordan kampen utvikler seg. Vif nærmere 1-2 enn vi var 2-1 på slutten. Det skal også sies at NFF har satt opp dommere som dømmer svakt. Inviterer også vif inn på slutten av matchen.
 2. For en kaptein. Når spissene ikke scorer kommer Hanche Olsen og redder poenget. Blø for drakta har fått en ny mening med Hanche. Det han gjør idag er virkelig bra. I mine øyne banens beste.
 3. Boli berget plassen i fjor ja. Det som jeg mener er vås på dette tidspunktet er det han mener er brutalt. Ja, Boli er enormt viktig. Men vi har ikke hentet erstatter enda og IA kan fortsatt trylle opp en god erstatter.
 4. – Det er helt som forventet. Jeg tror Stabæk har forventet at han skulle forsvinne i sommer og dette er nok helt etter planen deres. De har allerede hentet en spiss og kommer nok til å hente en til. De har vært linket til Benjamin Stokke for eksempel og det er nok ikke helt usannsynlig at de henter ham. Men Boli er et enormt tap. Han er en av de beste angriperne i Eliteserien og hadde det ikke vært for ham hadde de hatt et halvannet bein i OBOS-ligaen. Det er brutalt, men de er forberedt på det, sier Jonsson. Eurosports Joacim Jonsson ute igjen med vås.
 5. Konge signering. Lumanza var god i 2017 og reddet mange viktige poeng. Ære til de for å ha skværet oppe. Gleder meg til å se han på Nadderud igjen.
 6. Hadde i så fall vært en skandale. Mange trener som roper høyere enn Jönsson.
 7. Siste corneren er en vits.
 8. Skandale, gjør jo alle trenere under kampens hete.
 9. Dommere i Norge kan gå å ta ett par kurs internasjonalt. Hva ble Jönsson utvist for der?
 10. Den så jeg inne. Vihmann med god heading som Hanche-Olsen ikke får styrt inn.
 11. Med det trykket de hadde var det spørsmål om tid før Brann tok ledelsen. Hvorfor kan vi ikke prøve å spille når vi først har ballen.
 12. Brann er inne i en dårlig periode, og det kan man se. Spiller man smart kan man fort ta med poeng.
 13. Det er fortjent at vi scorer og utligner på slutten. Sarpsborg skapte lite i andre omgang med unntak av målet. Vi hadde ballen mye uten å skape store sjanser, men når vi først fikk de var de store. Sarpsborg er sleipe og ekkel motstand å spille mot, godt de mistet 3 poeng.
×
×
 • Create New...