Jump to content

@ringo

Moderator
 • Content Count

  7,936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  162

@ringo last won the day on July 14

@ringo had the most liked content!

Community Reputation

9,280

About @ringo

 • Rank
  Hall of Fame
 • Birthday 01/01/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,853 profile views
 1. Hmm - Start har solgt sin beste spiller fra forrige kamp mot oss - til Mjøndalen(?!!) Det kan ikke være direkte negativt for oss?
 2. ...Jepp mål i hver 3. kamp og han har aldri scoret mange mål før det før det heller. Så spørsmålet er vel snarere hva som er forskjellen i år - og det svaret er vel ganske åpenbart! Hvis vi snur litt på det så ville det vært fryktelig dårlig av en midtspiss på årets Glimt lag om han ikke lå der han ligger nå... Tenk om de hadde hatt en skikkelig avslutter som f.eks. Kjartansson...
 3. Oi godt spørsmål - det har jeg sett flere steder. Men i «Match Analysis and Game Preperation» av Kormelink og Seeveerens f.eks. Det er også stadige referanser til det i podcasts som omhandler fotball - ja faktisk i siste utgave av indre bane blir det nevnt i forbindelse med Jostein Grindhaug om jeg ikke husker helt feil. Her er det ulike skoler - men generellt er det min klare oppfatning at trenerene ofte er lunkne til bytter
 4. Godt poeng, LSK er en større klubb og har nok hatt større budsjett, men det betyr ikke nødvendigvis bedre økonomi. Med et kjapt søk så har jeg funnet av vi i allefall periodevis har hatt bedre likviditet i peroden. f.eks. og så er det en ting hva regnskapene forteller - det er vanskelig å sammenligne uansett fordi oppsettet er ulikt fra klubb til klubb. Så svaret er nok både og tenker jeg. Så er det sikkert noen som er uenig i det...
 5. @Flexi Knut, du har selvfølgelig like mye rett til din subjektive oppevelse av IAS "regjeringstid" som jeg har til min, og de kommer neppe noen gang til å bli omforent. Men det er en liten snag i ressonementet ditt - om man skuler til maratontabellen for Eliteserien i den perioden da Bjarmann og IA jobbet parallelt i hhv. LSK og Stabæk så kommer Bjarmann marginalt bedre ut - med et poengsnitt på 1,29 mot IAs 1,21 og en snittplassering på 9,5 mot 10,4. Så er det selvfølgelig flere faktorer enn bare sportslige resultat i elitteserien, men akkurat på det parameteret så scorer Bjarmann bedre enn IA...
 6. Tidlig å si, men basert på fjoråret er det vel heller tvilsomt, i allefall på kort sikt. Har ihvertfall ikke sett slik ut de to første kampene, men han er neppe helt matchfit. Vi får gi han tid - men krisen er jo at Vetlesen har vært helt ur etter at han kom. Vet ikke om det er en sammenheng, men hadde vært interessant å se de to bytte plass i lagoppstillingen.
 7. Hepp, Om man leser litt faglitteratur så er jo teorien slik at man skal identifisere de 11 beste spillerne og stå last og brast med disse. Om man likevel ikke lykkes å nå målene man har satt seg, så hadde man ikke en god nok stall. Så vet ikke jeg om jeg alltid er enig i det der. Men på den andre siden så ser man jo ofte at lag som lykkes gjør veldig få endringer i 11'eren, og generelt burker få spillere over en hel sesong. I forlengelsen av det så tror jeg de fleste trenerene ser på spillerbytter som et nødvendig onde. Om de kan velge å starte og vinne kampene med 11 mann, så er det å foretrekke. Ref. også diskusjonen om hvorvidt man skal starte med Maatsen og Kassi, eller sette de på etter 60 minutter. Jeg tror trenerene vil alltid velge å strate de 11 spillerne de tror kan vinne kampen uten å måtte foreta bytter. Jeg tror forumet (meg selv inkludert) har overvurdert kvaliteten i spillerstallne vår relativt til motstanderene i forkant av sesongen - særlig midtbanen, og at forventingene til resultat ikke er rett kalibrert i forhold til de realistiske mulighetene til laget.
 8. Rom ble ikke bygget på en dag, og det er mange år med vanskjøtsel å rydde opp i. Det kortsiktig sportslige ligger på Jannes skuldre og akkurat nå synes jeg ikke han får det beste ut av laget, eller bruker alle spillerne der de har best forutsetning for å lykkes.
 9. Ikke helt - en utespiller har flere roller. Han har i det minste klar fremgang synes nå jeg og han er som sagt ikke den første håpløse spilleren Janne har hatt klokketro på og som har blomstret etter laaaang tid.
 10. Hepp, Det er ingen som tar skikkelig ansvar defensivt sentralt på midten etter at Lumanza må ut. JJ burde kanskje flyttet Hugo inn og satt inn noen på kanten isteden for å kjøre med to offensive sentralt???
 11. Noe skyldes nok at mens Glimt har holdt stø kurs i mange år så har vi vinglet mellom ulike trenere med ulik tilnærming/filosofi. Så kanne har et annet utgangspunkt. Men når det er sagt så er jeg usikker på om det er helt riktig at vi ikke ser etter rollespillere - for det er en fellesnevner i tempo og løpskraft i de offensive signeringene - Edvardsen, Maatsen, Kinoshita, Botheim, Normann-Hansen og Skytte og vi vet Janne bygget gullaget rundt overgangsspill.
 12. Evt Maatsen - halvtom vs halvfull 😉
 13. Det kommer helt ann på hvordan JJ velger å bruke han tenker jeg. Jeg håper han får en offensiv rolle - ute til høyre eller bak en spiss. Vi får se - jeg tipper han er veldig motivert iaf og det er alltid bra!
×
×
 • Create New...