Gå til innhold

@ringo

Moderator
 • Innholdsteller

  7 024
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  138

@ringo vant dagen sist 20. Februar

@ringo hadde mest likt innhold!

Omdømme

6 089

Om @ringo

 • Rang
  Hall of Fame
 • Bursdag 01. jan. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

1 648 profilvisninger
 1. @ringo

  Ohi Omoijuanfo

  Det skulle vel bare mangle eller?
 2. @ringo

  Nye spillere

  Det tar tid å hamre in et budskap 🤪
 3. @ringo

  Nye spillere

  Hmmm... øverste nivået... men i hvilken liga? Det er jeg spent på å se!
 4. @ringo

  Blaa klubbkveld, tirsdag 12/2

  Vil tro det er gode gamle blaa krefter
 5. @ringo

  Daniel Braaten

  Så fortsetter det med mye hyllest ispedd snakk om skader. noen utdrag: Ingen ting hadde vært bedre enn om han kom seg 100% fra skadene og herjet i eliteserien. Jeg er i alle fall spent. Og som andre har sagt, han er antageligvis en billig type som skaper god stemning selv når han ikke spiller. Er det så flott? Skal vi være like avhengige av Braaten neste år? En spiller som pådrar seg en strekk på sommeren og er ute resten av året? Soltvedt har kanskje rett i at han ikke ble skadet fordi han var gammel, men alderen påvirker hvor lang tid det tar å bli frisk. Neste sesong bør planlegges der bidrag fra Braaten ansees som en bonus. Ikke der laget er bygget rundt ham. Quote from: 1908 on November 03, 2017, 23:56:41 PM Brann syter over at de ikke har penger til yngre talenter.. Hva faen bruke de penger på? Old boys.... Jaja, tror vi skal leve greit med vårens beste Brann spiller i en sesong til. Daniel Braaten er fremdeles 35 år et stykke ut i vårsesongen neste år. Frode Kippe som forlenget med Lillestrøm i går blir 40 år i januar. Enorm på sitt beste, men dessverre altfor ujevn. Han skal uansett ha stor takk for bidraget! Særleg for vårsesongen i fjor. Ja, håper at han får sjansen i en annen klubb og samtidig får orden på kroppen sin. Kan være mye god ball igjen i han da...
 6. @ringo

  Daniel Braaten

  Hepp, Har vært og myst litt på Bataljonen sitt forum for å lese meg opp på Braaten «33 år gamle Daniel Omoya Braaten (uten h) har signert en 1-årsavtale med Brann. Velkommen! Braaten er primært kantspiller, men kan også brukes som spiss. Han har 52 landskamper for Norge og har tidligere spilt for Skeid, Rosenborg, Bolton, Toulouse, København og Vålerengen. Han er kjent som en fysisk robust spiller med mye trøkk i spillet og (ingen ulempe i Bergen:) god evne til å prestere under press. Fart har også vært en viktig egenskap for Braaten gjennom karrieren (men hvor rask han fortsatt er som 33-åring har vært gjenstand for spekulasjoner her på forumet). Lars Arne Nilsen sa nylig at Braaten "blir litt misforstått fordi han er en laid back type, men han er en veldig seriøs fotballspiller som trener godt og tar vare på kroppen sin. Daniel er 33 år og gjennomtrent." I samme artikkel ble Rekdal sitert på at "Han er fantastisk i garderoben, flink på feltet og spesielt dyktig overfor de unge på laget. Han er veldig seriøs og trener godt." Braatens tidligere lagkamerat Stengel sa i fjor at Han binder opp et helt forsvar. Braaten er 1,84 meter høy og 88 kg.»
 7. @ringo

  Daniel Braaten

  Det startet vel med Stian Ohr eller?
 8. @ringo

  Nye spillere

  Han vurderte vi sterkt for noen sesonger siden. Men han valgte bort oss da.
 9. @ringo

  Nye spillere

  Negativt, fordi de gambler med eliteserieplassen, men jeg skjønner samtidig hvorfor de evt. gjør det.
 10. @ringo

  Nye spillere

  Jeg klarer ikke å fri meg for følelsen av at en medvirkende årsak til at man ikke ønsker å prioritere forsterkninger på den sentrale midtbanen er fordi man ønsker å showcase spillere frem mot U20 vm i sommer.
 11. @ringo

  Nye spillere

  Demi, Strømnes, Hanche, Nicolas vs Børkeeiet, Kassi, Hugo, Bohinen (Askildsen) Hvor er det egentlig mest akutt behov?
 12. @ringo

  Nye spillere

  Ja det må bli Børkeeiet, hsn er hode og skuldre bedre enn de andre unge alternativene våre. Men Børkeeiet er ung, han har et høyt potensial og avsluttet fjoråret veldig bra. Dessverre er deg ikke noen automatikk i at han fortsetter der han slapp, eller at utviklingen går rett vei gjennom hele sesongen. Det vil snarere være normalt med noen tilbakeslag underveis. Slik som Hugo erfarte i fjor.
 13. @ringo

  Nye spillere

  Uventet? Den midtbanen holder ikke i TL. Spørs om Kassi er nok til å bøte på de alene.
 14. @ringo

  Nye spillere

  Kassi kan spille kant også.
 15. @ringo

  Treningskamper 2019

  Før 2015 sesongen?
×