Gå til innhold

@ringo

Moderator
 • Innholdsteller

  6 878
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  126

@ringo vant dagen sist November 24

@ringo hadde mest likt innhold!

Omdømme

5 605

Om @ringo

 • Rang
  Hall of Fame
 • Bursdag 01. jan. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

1 476 profilvisninger
 1. @ringo

  I A Olsen

  Det tror jeg ikke. På vårt absolutt beste under Jønsson var vi defensivt solide og kontringsorienterte fremover på banen.
 2. @ringo

  I A Olsen

  Sikkert sant det - Sherman hadde jo også gode referanser på han. Mulig vi ikke lot han få prøve seg nok heller...? Jeg vet ikke, og er nok farget av min egen skepsis til Ovenstad fra da han ble signert. Men slik vi holder på, så er vi nesten avhengige av umiddelbar suksess, mens det vel sies at en spiller trenger omtrent en sesong på å gli sømløst inn i et lag (ref. forfatterene bak fiks fotballen). Men vi har ikke noe tanker om langsiktig lagbygging. Vi virrer mellom trenere med ulik spillefilosofi og lever fra hånd til munn på overgangsmarkedet. Stundom med for mange leieknekter, stundom med for mange jr.’er. Aldri i balanse og på vei i rett retning. 2 nedrykks kvalifikasjonsspill på 3 sesonger sier mye om hvor fruktløs denne måten å drive på er. Så kommer forsvarerene trekkende med økonomikortet og selvsagt har vi dårlig økonomi så lenge vi hverken har kontroll eller plan over det sportslige.
 3. @ringo

  I A Olsen

  Ovenstad hadde hva, en halv god sesong i TL før han overraskende ble solgt til utlandet. De godset folka jeg snakket med var ganske lunkene egentlig. Men igjen vi er veldig kjappe til å dømme og det er veldig svart hvitt og jeg har en fornemmelse av at vi (les forumet) tenderer til å ha mer tålmodighet og optimisme til utenlandske for oss ubeskrevne blad, enn til norske spillere. Har f.eks. Strømnes fått prøvd seg skikkelig? Hva har han - 3 kamper fra start, med en håpløst svak Hanche Olsen ved siden av seg?
 4. @ringo

  Gammel blaa aargang!

  Jeg tror ikke noe annet enn at han og Berg ikke klikket...
 5. @ringo

  Troppen 2019

  Prøv Www.fotbolltransfers.com
 6. @ringo

  Troppen 2019

  Så du mener man kan bli for gammel til å lære?
 7. @ringo

  Troppen 2019

  Hepp, Luc Kassi håper jeg virkelig at vi får se tilbake i fint driv neste sesong. Men vi må heve kvaliteten fra i år, vi gjør for mange jr. feil som koster oss poeng og vi redder til slutt med minste mulige margin. Vi trenger helt åpenbart noen flere "gjetere" som kan gi unggutta trygge rammer til å utvikle seg i. Det er ikke et poeng i seg selv å ha mest kvantitet i spillerutviklingen, men å ha best kvalitet. I år har det stundom vært litt for mange unge samtidig. Det er også vanlig at unge spillere utvikler seg i litt rykk og napp og det må de få lov til uten at resultatene våre skal bli helt avhengig av de unge har "dagen". Det bør starte med en solid midtbanespiller, i sommervinduet trengte vi to. Men slik Børkeeiet har fremstått mot slutten av sesongen kan vi klare oss med en nå i vinter. Blir det for dyrt kan man vurdere å sende hjem Keita før tiden - han er en brukbar spiller, men ikke mer enn det og bør følgelig ikke ta opp plassene til våre egne spillere. En Kassi i form skal jo normalt ta en av plassene på midten der han også, og da skal det ikke være plass til Keita i start 11'eren lenger. En anvendelig defensiv spiller, som kan spille både back og stopper, tror jeg hadde vært kjekt. Rutine er igjen en nøkkelkvalitet. "Sometimes you have to kill your darlings!"; er det visstnok noe som heter, om en slik spiller inn betyr at det blir vanskeligere for Hanche, Moe eller Granli så er det dessverre prisen vi må betale for å ta steget ettt hakk videre og sikre at vi ikke ligger halvveis over kanten av stupet og kaver etter halmstrå på overtid av sesongen neste år også! Fremover på banen må vi nesten vente og se hva som skjer på salgsfronten før vi riktig kan vurdere gapet mellom hva vi har og hva vi trenger. @ringo
 8. @ringo

  Nye spillere

  Ja det er plausibelt, han har spilt for berg før og er i rett alder.
 9. @ringo

  Nye spillere

  Wangberg har vel signert en ny kontrakt med TIL. Strand er interessant, men sannsynligvis også for mange andre klubber i ligaen. Litt nyskjerrig på Peter Orry Larsen
 10. @ringo

  Nye spillere

  Hehe, ja han er jo alt delt toppscorer for oss i playoff Spøk til side, stakkars gutt! Vi har allerede noen spennede unge offensive spillere bl.a. en som avgjorde en cupfinale i vår favør for en ukes tid siden. Så heller Geelmuyden enn Guèye takk
 11. @ringo

  Troppen 2019

  Spørs jo hva som forlater oss også da. Men vi berger med et nødskrik,og det er klart at dette laget i utgangspunktet ikke er godt nok. Vi trenger forsterkninger i alle ledd. Men sentral midt med mye rutine bør fremdeles være førstepri.
 12. Må vi ikje slltid det da?
 13. Vi berger på et selvmål, det må kalles minste mulige margin. Laget må forsterkes med rutine i alle ledd og det krever at vi jobber mye smartere på overgangsmarkedet enn vi har gjort de siste 5 årene. Men i kveld skl vi bare senke skuldrene.
 14. Puuuuuhhhh Berger på et selvmål.... Det sier alt det!
 15. Faen ass Keita må skjerpe pasningsspillet
×