Jump to content

@ringo

Moderator
 • Content Count

  7,609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  155

@ringo last won the day on September 10

@ringo had the most liked content!

Community Reputation

8,081

About @ringo

 • Rank
  Hall of Fame
 • Birthday 01/01/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,470 profile views
 1. Hmm, Han var vel så godt som klar for oss tidligere i år - men det skjedde noe i 12. time. vet ikke om det fremdeles er like aktuellt...
 2. Nå er du bare paranoid - også = Jeg synes han scorer for sjelden til at han er verdt å bruke mye penger på, da må han heller gjerne gå til B/G
 3. Ja, jeg tror også at det er en bra match med Junker og Glimt. Han har bare scoret i 4 av 12 matcher i år, så jeg tenker at de gjerne må få han også.
 4. Nei, Det er visstnok en bakhistorie her som virker å være relativt allment kjent i Drammen - med spillegjeld og tilhørende utfordringer. Godset skal ha forsøkt å rydde opp, bare for å oppleve at han havner i problemer igjen. Så nei takk. Men vi trenger en målscorer det er ganske klart.
 5. Glimt ass - snoker etter alle leieknektene våre.
 6. Oh det var en pinlig opptreden av Bob. Vi ble massakrert i starten av den omgangen.
 7. Med spillersalgene i år bør det egentlig ikke være behov for et kapitalinnskudd. Det har så vidt jeg har kunnet sjekke ikke vært gjort en emisjon siden 2013. Det betyr at underskuddene i mellomtiden har vært dekket av spillersalg, spons, garantier og lån fra aksjonærene. Vi hadde feks. en betydlig gjeldspost på fjorårets regnskap, som nå skal være innfridd. Men den var uansett vesentlig mindre enn inntektene fra spillersalgene. Man kan selvsagt ønske å øke kapitalen likevel, men Det er neppe påkrevd.
 8. Det er ikke et stikk, det er bare å konstantere fakta. Nå kommer stikket - det er en åpenbar dobbeltmoral i bunn her. Men alle vet at det er slik, og siden det er en grunnleggende aksept for at det er slik er det kanskje greit? Om man pakker bort det fjasete språket til Solbakken, så er kjernen i det han sier riktig. Nå er han åpenbart ikke rett mann til å kle seg i mantelen til moralens vokter, der han sitter og jøgler med stein i glasshus. Men det underslår likevel ikke at han faktuelt sett har rett. Hva vi har gjort galt med Ola caset? Jeg mener vi burde ha solgt til Molde. Det var et helt ok tilbud. Nå får vi mindre penger, og vi risikerer at andre spillere vegrer seg for å forlenge. Men meg om det.
 9. Vi spiller spillet når det passer oss, klager vår nød når det går oss i mot.
 10. Forutsatt at KBK har tilbudt han en forlengelse, eller hvordan var det der?
 11. La oss håpe at han i motsetning til Stephens har litt skills og ork/vilje til å jobbe hjemover også.
 12. Hehe, tenkte akkurat det samme! Kommer som Bosman han her da...
 13. Nja.... hadde ikke Berg fått en annen jobb hadde vi neppe klart det. Det som skjedde på overgangsmarkeded før sesongen fortjente absolutt all den kritikken det fikk. Samtitid som det som skjedde på overgangsmarkeded i sommer fortjener all den rosen det har fått.
 14. Det er nyanser her og det var det min opprinnelige kommentar var myntet på. Det er ingen av talentene som forlater oss på grunn av penger. Det handler om sportslige vurderinger, og derfor vil ikke løsninger med nekt og tvang endre på det. Man må finne ut av hva man kan gjøre bedre for å få spillerne til å ville velge å bli i konkurranse med andre klubber i inn og utland.
×
×
 • Create New...