Jump to content

@ringo

Moderator
 • Content Count

  7,697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  157

@ringo last won the day on March 4

@ringo had the most liked content!

Community Reputation

8,428

About @ringo

 • Rank
  Hall of Fame
 • Birthday 01/01/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,616 profile views
 1. Jo jeg tror jentene er permitert, men mulig jeg misforstod Rich. Noen er dog sykemeldte av andre årsaker og således Definitivt ikke permitert.
 2. Du får høre med forsikringsselskapet ditt
 3. Han trenger strengt tatt ikke å være i danmark for å gjøre jobben sin.
 4. Hepp, Det var mitt forsøk på å være diplomatisk i beskrivelsen.... Topp = TL, i allefall over tid. Han kan nok levere enkeltkamper som holder nivået - men om man leser seg litt opp på hva folk som har sett ham i aksjon tidligere skriver, så er det usannsynlig at det er en spiller som jevnt over forsvarer en plass i en TL oppstilling. Men som alltid - ny klubb, nye muligheter. @ringo
 5. Beskrives som "jäklig" bra i Sundsvall - men ikke funnet seg til rette i MFF's spillestil sies det. Har surnet litt pga manglende spilletid. 25(?) år - burde spille.
 6. Særlig i og med at han omtales som en back-up signering for Djurgården over kjølen... Bli her du Hanche!
 7. @ringo

  Nadderud

  Eller utsette seriestarten en måneds tid....
 8. Det her er ikke noen toppsignering - lukter langtidsskade på Jeppe.
 9. Vi har vært ute etter han før.
 10. Kanskje greit, så slipper halve støtteapparatet å delta i spill-øktene
 11. Ja særlig med Kinoshitas prestasjoner i fjor høst friskt i minnet. Men JJ har vel koll Når jeg tenker meg om så spilte vel glimt i 433 da Azemi var der - så han fikser vel den formasjonen også
 12. Vi må kanskje gi Azemi litt tid? Jeg har dog for meg at han er klart best rettvendt - så spørs det om han da passer som enslig spiss????
 13. Nja, nå leste du nok innlegget litt kjapt. Pust litt med magen nå Ingo og les innlegget en gang til, så ser du at jeg sier vi før årets sesong alt har signert spillere og at disse 2-3 siste evt. er icing on the cake - forskjellen på midt tabell eller mulig topp 5 om du vil. Men for diskusjonen sin del da - så var fjorårets overganger et «game of 2 halves». Vintervinduet var veldig - veldig svakt og kulminerte med signeringen av Kirk. (Kunne kanskje sagt Sun istede, men det så jeg aldri som en ekte signering uansett). Sommervinduet var til gjengjeld veldig bra og det var da alle de spillerne du trekker frem kom. Oliver er forøvrig et prima eksempel på den typen signeringer jeg håper å se fler av i årene som kommer (Isaksen og Erlien (skulle det bli noe av den) er i Kanskje litt i samme gata. Kombinerer vi det med markant færre overganger per vindu så skal jeg være positiv som bare rakkern jeg.
 14. Tja - nå har vi jo hentet inn et par spillere tidlig da. For en gangs skyld så har vi vært litt i forkant. Da er det jo ingen akutt krise Når det er sagt, så er det jo typisk at vi først snakker om at vi trenger 2-3 spillere, og at vi har lagt inn bud. Så går det litt tid uten at det skjer noe konkret, og plutselig skal vi bare ha en forsvarsspiller og kanskje en kant. Om dette nå følger forventet progresjon, går det litt tid til og så får vi en krisesignering som Nikolai Kirk. Men det er ikke noen fare - laget skal være godt nok til minst å holde seg et sted trygt midt på tabellen.
×
×
 • Create New...