Jump to content

@ringo

Moderator
 • Content Count

  7,212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  145

@ringo last won the day on April 20

@ringo had the most liked content!

Community Reputation

6,669

About @ringo

 • Rank
  Hall of Fame
 • Birthday 01/01/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,906 profile views
 1. Tror vår største hodepine er at vi har mistet 4 spillere fra 1. 11'eren, og at av de spillerne som har kommet inn i vinter er det bare en som er god/fit nok til å spille fra start.
 2. Tror det han mente var at når de som skal være rutinerte og smarte driter seg ut så blir det ekstra vrient. Ved nærmere ettersyn tror jeg Deni skulle hatt direkte rødt på den andre forseelsen, så han slapp vel egentlig billig unna. Men vi ligger etter min mening 3 poeng forran der vi kunne forvente å være så langt, så jeg gidder ikke grave meg mer ned etter tap i en kamp vi uansett «aldri» vinner. Stallen vår er selvsagt for svak, og svakere enn i fjor, men det får vi ikke gjort så mye med nå.
 3. Det var ment som et supplement til innlegget ditt
 4. Det handler også om bevegelse uten ball
 5. Sukk, det var denne midtbanespilleren vi aldri fikk da...
 6. Det blir evt. en spennende duell i matchen - ungt pågangsmot i Askildsen og Børkeeiet mot en av de kanskje mest undervurderte sentrale midtbanene i ligaen i Våge Nilsen og Tronstad.
 7. Altså, 1. Det er to ikke overhode ikke relaterte saker. Det går fint å ha to tanker i hodet samtidig. 2. Måten vi behandler unge spillere på er viktig - Viktig for den det gjelder, viktig for de som kommer etter, viktig for Stabæk fordi det er en viktig kilde til spillere og kapital. Når det da kommer signaler om at det skjer ting som det reageres på i miljøet rundt talentene, skal vi da la være å belyse det bare fordi vi tilfeldigvis vant en kamp den uka? 3. Om du leser oppover i tråden vil du se at jeg egentlig parkerte saken for min del for ganske lenge siden - at andre gjør sitt ytterste for å holde liv i diskusjonen får stå for deres regning. 4. Spre drit - jeg setter mye i å holde en saklig tone og å være etterrettelig - jeg farer aldri med fjas! Denne saken er sågar også bekreftet av andre forumbrukere. Sånn nå er jeg ferdig med Renå Olsen saken!
 8. Henning Berg er utvilsomt en bra trener. Hører de har jobbet endel med å flytte beina mer, det tror jeg er klokt.
 9. Han kom utrent hjem fra ferie. Men når du sier det - attitude ble vel brukt om hvorfor man måtte kvitte seg med Brochnan også - og Keita. Det har vært mye attitude, eller mangel på sådan i det siste.
 10. Hva ser du for deg komme ut av et slikt møte da? Kommer IA til å endre strategi på overgangsmarkedet? Kommer jeg å slutte å kritisere når det er på sin plass? Neppe
 11. Ha ha, passer godt inn i Finland han da?
 12. Hørte han var rusten mot AaFK2, trenger nok litt tid for å komme i matchform
 13. Takk for det Jon, I dette spesielle tilfellet er det ikke først og fremst meg du trenger å prate med. Men det kan vi ikke ta på forum, så jeg sender deg en melding. Når det gjelder kildene så er de litt ulike fra sak til sak, men fellesnevneren er vel at de som meg ønsker at Stabæk skal bli bedre på visse saker, eller det er ihvertfall er det inntrykket jeg har.
 14. Men kjære vene da, det har jeg jo beskrevet over her! og Det er ikke min personlige misnøye vi snakker om her, bare så det er sagt!
×
×
 • Create New...