Gå til innhold

@ringo

Moderator
  • Innholdsteller

    10 601
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    291

Alt skrevet av @ringo

  1. Det er sant det - vi produserer såpass mange talent at det ikke er rom for alle. Det kan være for mange paralleller i samme posisjon f.eks. Det kan også være spillere som pusher på og er utålmodige. Men vi må også være ærlige på at vi kunne vært bedre på å forvalte de nest beste spillerene våre. Nå jakter vi desperat offensive spillere på nivå 2 i naboland før vinduet stenger, mens vi slipper Schie til Ørn-Horten. Synes ofte vi ender med å gå over bekken etter vann.
  2. Ser for meg ut som om Øya ikke har aldersbestemte landskamper? Hvor mange har Piggen 40??? Isolert sett bra for Piggen at han får prøve seg et sted han får tillit. Her får han uansett ikke spille. Hva har vi nå? Cheng i SF, Lassen Harisson i Kåffa og Hellan i Brann. Det er spillere vi har gitt i fra oss. Særlig Hellan er et blodrødt eksempel på dårlig spillerlogistikk. Så utvikler vi mange spillere også. Men man må jo lure på hvor mange fler det kunne ha vært om vi hadde droppet signeringer som Lucca, Kjærrumgård, Pachonik, Nimley, Esco, Gyasi, Tao, Rubin, Agoda, Zhou, Zheng, Ovenstad, Sun, Valencic, Vihman, Kirk, Mouktar, Maatsen, Donking, Gall, Skytte, Toutouh, Khoblenko, Mesic, Kirkevold, Høyland og sikkert fler jeg har glemt. Vi har kastet bort mye penger ass… Hvem er nestemann ut? Geelmuyden? Løfter laget når han kommer inn, virker like fordømt å være bak f.eks. Diabate i køen…
  3. Piggen ut og Øya inn da… Er det en oppgradering???
  4. Enig, Wendt, Hammy, Hegardt og Olderheim (i starten) er vel de som har utmerket seg mest.
  5. Spørsmålet er vel om det er formasjonsendring eller at Wendt > Diabate som var årsaken....
  6. Det er den beste linup’en vi har. Enig i at det er pussig å legge om formasjon i generalprøven!!? Men om samspillet mellom Diabate og KFO hadde sittet som et skudd hadde vi hyllet formasjonsendringen som en genistrek. Jeg er spent på om han velger å fortsette med Diabate når alvoret starter. Blir lett å trekke paralellen til Janne og Kinoshita. Det vil være smartere sett utenifra å starte Geelmuyden. Han har stort sett vært med på å løfte spillet de gangene han har kommet inn i oppkjøringa og er en dokumentert poengplukker på dette nivået. Men det virker likevel som om Bob foretrekker Diabate. Det blir interessant å følge fremover. Ellers gir vel laget stort sett seg selv?
  7. Joa enig i det, men vi har ikke råd til å prioritere han i 1. 11’er i mellomtiden mens han trener seg i form.
  8. Om KBK selger Jarl til Bajen - så kan det jo åpne seg en mulighet også.
  9. Vi klarer garantert kvallik. Men veldig usikker på topp 2 i skrivende stund. Tipper rundt 50 poeng og 4. plass.
  10. Ja det er spesielt og plutselig var Vinge spiss, Hegardt la som en blanding av kant og indreløper. Virket veldig merkelig. At vi ikke blir utspilt - Christensen ell?
  11. Slik har det vært gjennom hele oppkjøringa. Vi har byttet oss bedre i samtlige kamper.
  12. Det er kanskje derfor vi fremdeles leter enda en offensiv forsterkning??? Men spørsmålet om hvorfor vi signerte i første omgang er jo fremdeles ubesvart.
  13. Spent på om han starter Diabate eller KFO på topp.
  14. Tja, mot KIL spilte vi 343 med ball 433 uten - Walstad flyttet opp når vi angrep. Kanskje en naturlig tilpassing ettersom vi har valgt en omskolert stopper på høyre back. Uansett - offensivt så skal Andresen kunne utfordre Walstad for plassen på venstre back. Jeg er ganske sikker på at han har fler målpoeng i seg enn Walstad over en hel sesong. Defensivt så handler det mye om å komme seg tilbake i posisjon. Her synes jeg det ble mye rør mot KIL, men det er tidlig i sesongen ennå og defensivt tror jeg det er fordel Walstad - enn så lenge.
  15. Eh jo - og det skal man. Men sist handlet det mest for Bob å komme seg kjapt videre. Nå håper og tror jeg han har et annet personlig mål. Så får vi uansett ta det stegvis, det er ikke gitt i skrivende stund at vi spiller Eliteseriefotball i 2025. Vi har levert ujevnt i treningskampene. Sluppet inn endel enkle baklengsmål som bekymrer litt. 4 i sekken mot KIL er f.eks. 3 for mye. Så før vi begynner å fabulere om eliteserien 2025, så tror jeg vi først skal se et lag som er kapabel til å ta ca 2 poeng i snitt over 30 kamper.
  16. Tror vi skal ta et steg av gangen, det er ingenting som tilsier at dette laget enkelt rykker rett opp igjen.
  17. Ja om det er slik det blir, men jeg tviler vel igrunn på at det er planen. Vi får se hvordan lagoppstillingen ser ut.
  18. Dette er nest siste treningskamp?!! Usikker på klokskapen i dette.
  19. Vet ikke om han har så mye talent egentlig... Tidlig fysisk utviklet, men det stopper der.
  20. Ung midtstopper hva f… er vitsen med det????
  21. Kun 2 av de 6 fremste er vel det vi kan regne som 1. valg. M Roberts som en mulig joker. Er endel sykdom rett nok.
  22. I overkant B preget mannskap med kun et par tre treningskamper igjen.
  23. Kantspiller er meningsløs sløsing med penger!
×
×
  • Opprett ny...