Jump to content

@ringo

Moderator
 • Content Count

  7,643
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  156

Everything posted by @ringo

 1. Ikke etter han har fylt 21 vel???? Det er 27.mars.
 2. Ja og med bare et halvår igjen på kontrakten så er nok verdien hans vesentlig lavere enn for et år siden (Hvorfor fikk han «bare» 2,5 års kontrakt???). Tenker i samme åndedrag at det nok er klokt å selge Bohinen nå, så vi ikke setter oss selv i samme skvis med ham i sommervinduet.
 3. Vi får se - virker jo som om han er ganske kald på markedet. Kan jo fort tvinge han til å forlenge det også.
 4. Det er endel langskudd, ikke så harde men godt plassert.
 5. Vi vil vel ikke ha den beefen med noen. Jeg vet at på mange andre forum er det ikke tillatt å kopiere inn noen artikler. Samtidig er det lite som er så irriterende som å få en lenke til noe som er bak en betalingsmur. Men det bør være innafor å gjengi essensen av innholdet med egne ord, og så legge ut en lenke til de som vil lese hele artikkelen. Det vil være det mest ryddige også for andre publikasjoner enn Budstikka.
 6. Fabio Cannavaro - 175cm på strømpelesten...
 7. Oliver kan kanskje spille på topp han også - en liten å kjapp en større og sterker - men jeg tror egentlig både Fitlim og Oliver er best rettvendt. Men uansett, noe å prøve om vi ikke skulle finne en spiss nr.2 tenker jeg.
 8. Hepp, Vi bør ha 1 spiss som er god for 14 kasser, alterntivt 2 som er gode for 7 hver. Børven har vel bare et halvt år igjen av kontrakten, og er en spiss jeg alltid har hatt sansen for. Selv om han nok fremdeles er litt undervurdert her hjemme, så er det ikke fryktelig realistisk. 😀 Når det er sagt, så er det på det nivået det bør ligge om vi skal ha en spiss til å ta opp arven etter Ohi og Boli. Men det er vel kanskje mer sannsynlig at det dukker opp 1-2 ukjente størrelse med videresalgspotensial?
 9. Med Janne ved roret og en ny sportssjef utstyrt med en - forhåpentligvis, lengre horisont enn neste vindu, håper jeg på en mer stabil sportslig utvikling de neste årene enn de nestenulykkene vi har lagt bak oss over de foregående sesongene.
 10. God Jul til deg og Ingo - uten deg hadde vi ikke hatt et Stabæk, med all den galskapen og gleden som følger med! Selv kjenner jeg meg mer optimistisk enn på mange år før 2020 sesongen!
 11. Jepp det er han - man han har vel sagt at han vil gjøre noe helt annet en stund. Skjønt slikt skal man kanskje ikke tro på? Han er en flink fyr tror jeg. Karlsen har vel hatt en jobb som ligner en kombinasjon av Jon og IA's i MIF. Kunne kanskje gjort det samme her?
 12. Enig i det - han har gjort en god jobb i KIL. En annen gammel "helt" er Espen Olsen i Ham-Kam. Han har også tilsvarende erfaring som Nystuen.
 13. Ikke sikkert det er helt feil faktisk - good call!
 14. Ja for ikke å snakke om all vinglinga på trenerfronten!
 15. Kan vi la den brenne opp i fred? 😜
 16. Selvsagt ikke - det er bare et forsøk på hersketeknikk.
 17. Jonsson må gjerne søke jobben selv om den blir ledig.
 18. Hepp, Kanskje nettopp derfor. Med Janne og Bels & Co på sport og overskudd i regnskapet skal vi nok klare oss (alltid) uansett. @ringo
 19. Hmm, Han var vel så godt som klar for oss tidligere i år - men det skjedde noe i 12. time. vet ikke om det fremdeles er like aktuellt...
 20. Nei, Det er visstnok en bakhistorie her som virker å være relativt allment kjent i Drammen - med spillegjeld og tilhørende utfordringer. Godset skal ha forsøkt å rydde opp, bare for å oppleve at han havner i problemer igjen. Så nei takk. Men vi trenger en målscorer det er ganske klart.
×
×
 • Create New...