Gå til innhold

Blaa

Bruker
  • Innholdsteller

    526
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

1

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Hvilke kamper? Ingen, grovt regnet. Der ligger også noe av poenget med å prøve han ut. Hvis man skal tenke sånn at man ikke kan ta ut en spiller man ikke har sett fryktelig mye av på et visst nivå, når skal man da få muligheten til å se om han er god nok? Cupkamper mot tredjedivisjonslag blir kanskje ikke en like god test som en Tippeliga-kamp? For øvrig har jeg ikke påstått at Diskerud er en bedre spiller enn Andersson. Jeg sier bare at jeg er alt annet enn imponert over hvor lite Johan gjør ut av en sentral midtbanerolle, og at jeg er mer interessert i å se hva Diskerud kan prestere Sannsynligheten er stor for at han vil kunne legge ned et minst like stort stykke arbeid som Johan har maktet. Det skal liksom ikke så fryktelig mye til, så jeg ser ikke hva vi har å tape på det. Når man hører så mye fint om en spiller som det vi har fått høre om Diskerud, blir man så klart nysgjerrig på hvordan han vil tåle nivået i Tippeligaen. Forresten sa jeg ikke at jeg ville startet med Diskerud. Jeg sa at jeg ville prioritert både Keller og Diskerud fremfor Andersson sentralt, og at jeg er mer interessert i å se Johan på kanten enn noe annet sted. At andre velger å klippe bort halve setninger er ikke min feil. Ut i fra det jeg sa burde det være naturlig å konkludere med at jeg først og fremst ville kjørt med Henning og Keller sentralt, og prioritert Diskerud som eventuell innbytter fremfor å flytte Johan inn fra kanten. F.eks: JA - HH - CK - TS Ok, jeg prøvde å klippe bort det jeg ikke kommenterte. Du sa jo at du foretrakk Mix sentralt fremfor Johan, så da går jeg ut fra at du mener han er bedre som sentral midtbanespiller. I stad sa du dette: "Ellers så hører vi jo mye spennende om Diskerud, og de gangene han har fått prøve seg har han gjort det rimelig bra." Nå sier du: "Hvilke kamper? Ingen, grovt regnet." Kan du bestemme deg?? Hvis grunnlaget ditt er at du har hørt så mye pent om han er det bedre å holde kjeft. Jeg har hørt at Jørgen Skjelvik skal være et talent, kanskje han også skal starte?
  2. Hvilke kamper er det egentlig du har blitt så imponert av Mix? Han har ikke spilt noe på a-laget så vidt jeg vet (ser bort fra 10 min i treningskamp mot VIF og en omgang mot Vestfossen). Ser på påstanden om at Mix er bedre enn Andersson som fullstendig useriøs. Såfremt Andersson blir klar er det utvilsomt at han, Henning og Keller spiller på midten. Eneste usikre da er hvem av Høiland/Tom/Bjørnar som blir plassert hvor.
  3. Skal vi prøve å holde dette på et relativt saklig nivå?
  4. 2 defansive sentrale?? Jeg ville nok ha satset mere offensivt mot ffk. Øøøøh? Annan er på landskamp, spørsmålet er vel om Henning er matchfit eller om det blir Keller ved siden av han og Johan på kant.
  5. Det greieste hadde vært å fortelle Annan at han ikke kan spille landskamp akkurat nå.
  6. Det er logisk i den forstand at defensivt spillende lag gir spillerne mer rom i de to første tredejdelene av banen. Hva midtbanen og Veigar gjør med ballen i den midtre tredjedelen er av stor betydning for Stabæks offensive spill. Ok, hvis vi først skal være pirkete så er det like stort rom på banen uansett om lag presser høyt eller lavt. Når man sier at et lag gir bort mye rom betyr det normalt at de gir bort rom nære sitt eget mål. Så utfra en normal forståelse vil vi få lite rom dersom AaFK legger seg lavt. Veigar skal forhåpentligvis ikke være så mye på midtre tredjedel, så det er nok ikke det som avgjør kampen. Hva han klarer på siste tredjedel kan derimot bli avgjørende. Lag som ligger lavt gor bort lite bak- og mellomrom, noe som passer Stabæk dårlig. Resepten i sånne kamper er å spille rundt, og som de fleste vet er en av Stabæks svakheter manglende bredde i spillet. Planen til AaFK passer Stabæk dårlig, så gjenstår det å se hvor bra AaFK gjennomfører planen sin. I forhold til overganger mot er det også noe dritt at Annan ikke spiller.
  7. For meg virker det som et større problem å spille med en sentral og tre kanter.
  8. Chippen og Alan på hver sin kant hadde nok gitt mange svimle backer på norske baner. Man vet aldri, men Chippen har spilt så bra i år at han sikkert ikke har problemer med å skaffe seg tilbud fra europeiske klubber på bra nivå.
  9. Faen, hva er dette for noe da?? I stedet for å vise kampen, viser de et mildest talt uinteressant intervju med Tor Røste Fossen! Alt er forsinket en time pga regnvær på Mallorca.
×
×
  • Opprett ny...