Gå til innhold

fyR

FairFans
 • Innholdsteller

  2 096
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

fyR vant dagen sist 11. Januar 2017

fyR hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 503

Om fyR

 • Rang
  Alltid.Uansett

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball
 1. fyR

  Blaa klubbkveld, tirsdag 12/2

  Blir stadion bygget med langsiden mot Gamle Ringeriksvei kan vi spille på dagens nadderud hele byggeperioden. Ble vel sagt 1-2 år.
 2. fyR

  Troppen 2019

  Kommer ikke langt med det laget der🤷🏻‍♂️
 3. fyR

  Dagens Trening

  Jepp 🙂
 4. fyR

  Nye spillere

  Han vant vel en Stabæk quiz på et julebord i fjor og premien var vel et sesongkort. 😂
 5. Kan rykke ned med 2 lag: https://www.eurosport.no/fotball/toppserien/2018/eliteserie-klubb-risikerer-a-rykke-ned-med-to-lag-det-er-sa-klart-toft_stb_sto6958955/story.shtml
 6. fyR

  Vadim Demidov

  Vadim Demidov håper å rekke kampen mot Vålerenga. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2014/veldig-kjedelig-a-sitte-hjemme-a-se-pa-nar-det-er-sapass-viktige-kamper_sto6955778/story.shtml
 7. Forskjellen på Stabæk etter at de byttet trener er 0,04 poeng mer i snitt Så vidt bedre poengfangst, flere scorede mål i snitt, men også flere baklengs, er tallene etter at Stabæk skiftet trener. Da Toni Ordinas ble fjernet som hovedtrener for Stabæk i slutten av juni hadde laget 11 poeng på 14 kamper, lå på kvalifiseringsplass for å unngå nedrykk, med like mange poeng som Start på plassen bak dem. Drøyt to måneder senere er Stabæk fortsatt på kvalifiseringsplass, med to poeng ned til Start. Etter at Henning Berg tok over som trener har Stabæk møtt topplag som Rosenborg, Haugesund og Molde, men også de to lagene helt i bunnen av tabellen – Start og Sandefjord. I helgen ble det ett poeng hjemme mot Sandefjord. Få nyhetene servert i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev LES OGSÅ: Berg: – Ekstremt viktig poeng Scorer og slipper inn flerMed Berg som trener har Stabæk fem poeng på seks kamper. Det er et snitt på 0,83 per kamp. Med Toni Ordinas som sjef tok Stabæk 11 poeng på 14 kamper, altså et snitt på 0,79 per kamp. I kampen mot Haugesund, mellom trenerskiftet, vant Stabæk 2–1 og tok tre poeng med vikarene Jan Peder Jalland og Gaute Larsen. Med Berg som sjef er altså Stabæks poengfangst så langt så vidt øket. Den tidligere forsvarskjempen kom inn med oppdrag om å stramme opp Stabæks forsvar fordi laget slapp inn for mange mål. Med Ordinas scoret Stabæk i snitt 0,93 mål og slapp i snitt inn 1,79 mål per kamp. Med Berg har de scoret 1,5 i snitt, men sluppet inn to mål per kamp. Boli-utligning åtte minutter på overtid sikret Stabæk-poeng – Ser på talleneBerg innrømmer at de gjør grundige analyser av kampene og ser på tallene. – Vi slipper til færre målsjanser enn tidligere og har mer trygghet i laget. Hvis vi fortsetter å slippe til få sjanser regner jeg med at vi slipper inn færre mål etter hvert, sier Berg. Han legger til at han ikke er fornøyd med den defensive uttellingen. – Sandefjord hadde to sjanser og scoret tre mål. Vi er ikke fornøyde med at vi slipper inn tre. Med normal uttelling vinner vi kampen mot Sandefjord, men det er ikke alltid normal uttelling begge veier i fotball. - Handler om å vinneFremover i banen mener Berg Stabæk har blitt bedre på kontringer. – Vi får ikke trent på alt på en gang. Det neste steget for oss nå er å bli litt bedre på å kontrollere og styre kamper og skape sjanser mot lag som ligger lavt og etablert. Sportslig leder Inge André Olsen påpeker at det i den situasjonen Stabæk er i, handler om å vinne og vinne nok kamper. – Henning er den beste til å gjøre laget i best stand til det.
 8. fyR

  Ohi Omoijuanfo

  Er virkelig Ohi den første du ville byttet ut på dagens lag? Jeg skjønner ikke dette maset rundt Ohi. Vi scoret tre mål idag. Det burde vært mer enn nok, men ikke når vi alltid skal slippe inn minimum to mål. Folk må begynne å rette drittkanonen i riktig retning!Nei, mange andre burde ikke vært på banen engang. Men mitt inntrykk er at Ohi dasser rundt utpå der. Blir kanskje så tydelig ettersom Boli legger ned en helt enorm innsats hver match.
 9. fyR

  Ohi Omoijuanfo

  Kan noen forklare meg hva Ohi bidrar med i dag?
 10. fyR

  Luc Kassi

  https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2018/hele-sesongen-ryker-for-fjorarets-assistkonge_stb_sto6907386/story.shtml Blir ikke og se på banen før i 2019.
 11. fyR

  Ohi Omoijuanfo

  I forhold til fjorårets målkonto er Ohi Omoijuanfo godt bak skjema i år. Man skal lete godt for å se det, men spissen begynner å bli smålei situasjonen. Faktisk har eliteseriens nest farligste i fjor (17 mål) gått tre måneder uten nettkjenning. Hans siste scoring kom 28. mai, borte mot Sarpsborg 08 i tolvte serierunde. Siden har det blitt 749 målløse minutter på banen. – Det har vært litt utfordrende. Jeg har byttet rolle i laget. Før det scoret jeg en del mål, sier Ohi selv. Det er vanskelig å være uenig. 28. mai sto spissen med seks seriemål, to i cupen og en assist. Deretter: Ingen mål, men én assist 1. juli (mot FK Haugesund). – Jeg må gjøre det treneren mener er best for laget. Fornøyd Berg tross måltørkeOhis måltørke i Stabæk sammenfaller med flere viktige endringer i lagets oppbyggende spill: - Han har fått ny spissmakker i Franck Boli, og en markant rolle som oppspillspunkt. - Moussa Njies tilbakekomst har preget laget offensivt, gjennom kantspillerens rykk og offensive repertoar. - Trener Henning Berg ønsker én møtende spiss og to bakromstrusler (kant + spiss, Njie + Boli). – Det er måten vi ønsker å fremstå på. Ohi har en svært viktig rolle i laget, og hjelper laget på andre måter enn å score, sier Berg, som likevel ikke kan unngå å bli forbløffet, når han får høre at siste Ohi-mål kom i mai. – Det er overraskende, men forteller ikke alt. Vi måler ikke Ohi kun på målene hans, og det er viktig at han ikke gjør selv. Vi har møtt gode lag i det siste, også. Ohi kommer, han. Det er normalt at spisser går perioder uten mål, sier Berg. LES OGSÅ: Ohi etter tapet mot FKH: – Personlige feil avgjør Laget foran egne målNy rolle til tross: Ohi karakteriserer først og fremst seg selv som en måljeger. – Jeg involveres mye mer nå enn i vår, og er ofte andre- eller tredjesist på målene. Jeg vil likevel forsøke å komme meg oftere inn i boks, og må jobbe med den biten, men det viktigste er at jeg bidrar til at laget vinner kamper, sier Ohi.
 12. fyR

  Ohi Omoijuanfo

  Sånn👍🏻 To kremmerhus-scoringer av Haugesund sørget for at Stabæk fikk med seg null og niks hjem fra Haugesund. Og ettersom Lillestrøm slo Sandefjord, er Stabæk nede på den tøffe kvalifiseringsplassen, med ti kamper igjen å spille i årets eliteserie. Få nyhetene servert i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev Vi gjør det ganske ok frem til de gjør 10. De får et mål, og så et til, etter personlige feil av oss. Vi kan ikke tape ballen på den måten der, det har vi ikke råd til, sa Ohi Omoijuanfo til Eurosport etter kampen. Situasjonen spissen sikter til er Daniel Granlis involvering i forkant av FKHs første mål, signert David Akintola. Granli fikk ikke klarert et langt oppspill fra FKH, ballen gikk til Koné, som fant en umarkert og skuddvillig Akintola. Da smalt det i nettet bak Marcus Sandberg. Vi må klare å luke bort de der, sier Ohi. LES OGSÅ: Kremmerhus-scoringer sendte Stabæk ned på kvalik Første omgang avgjorde Stabæk-trener Henning Berg er ikke enig med Ohi Omoijuanfo. FKH scorer på to langskudd. De skaper fire sjanser totalt. Jeg synes vi var uheldige på målene, samtidig som FKH var svært gode defensivt, sier Berg. Åtte minutter etter den første kunstscoringen til Haugesund, kom nummer to. Joakim Våge Nilsen dundret inn 20 fra 22 meter, og heller ikke denne gang var Marcus Sandberg i nærheten av ballen. Det hadde han heller ingen mulighet til. Det luktet svidd av scoringen til Nilsen. Svakt returløp av Børkeeiet og Keita gjorde også jobben lettere for Haugesund-målscoreren. De scorer to flotte mål, som vi gir bort, sa Stabæk-kaptein Vadim Demidov til Eurosport i pausen. Flere mål ble det ikke på Haugesund stadion. LES OGSÅ: Moussa Njie: La på seg 6 kilo muskler Må vinne hjemme Tapet for FKH betyr at Stabæk fortsatt er uten seier borte i år. «Fort Nadderud» må ikke bli beseiret i høst, om laget skal beholde plassen i eliteserien. Ingen har følt at de er i himmelen, tross uavgjort mot RBK og seier mot Molde. Sandefjord blir tøft, men vi må være klare. Vi teller opp poeng på slutten av sesongen, sier Berg. Vi har vist flere ganger at vi er gode hjemme, sist mot Molde. Nå møter vi Sandefjord lørdag kveld, som så klart blir en utrolig viktig kamp. Hjemme må vi kunne forvente av oss selv at vi styrer kampene, og at vi tar tre poeng, sa Ohi etter kampslutt.
 13. fyR

  Ohi Omoijuanfo

  https://www.budstikka.no/sport/fotball/stabak-fotball/ohi-etter-tapet-mot-fkh-personlige-feil-avgjor/s/5-55-715238 Se deg selv i speilet a. Ikke kritiser lagkamerater når du ikke presterer selv.
 14. Det er mulig Ellen har noen liggende på kontoret sitt på brakka.
 15. fyR

  Vadim Demidov

  Vadim Demidov sier Stabæk nå ser langt bedre ut, men advarer mot å ta for mye av etter søndagens seier mot Molde. - Vi har begynt å innse hvor vi ligger på tabellen og begynt å duellere folk ut av kampene. Men ingenting er friskmeldt ennå. Vi er fortsatt nedi der og kaver, sier Demidov. Søndag tok Stabæk en sterk 3-1-seier hjemme mot formlaget Molde. Samtidig klatret laget til 13. plass på eliteserietabellen med 18 poeng på 19 kamper. Sportslig leder Inge André Olsen sier 30 poeng gjerne er poengsummen som er å strekke seg etter for å beholde plassen i eliteserien. LES OGSÅ: Her er tre grunner til at Stabæk holder plassen i eliteserien - Slåss- Nå slåss vi for å få marginene på vår side. Det er litt ulikt Stabæk, kommenterer Demidov, som lenge har etterlyst bedre defensiv struktur i Stabæk. I sommer kom Henning Berg inn som ny trener i klubben, med oppdrag om å fikse nettopp det. Søndag kom også den første seieren med Berg i sjefsstolen. - Jeg tror folk ser at strukturen er bedre nå. Vi har klare arbeidsoppgaver. Det skal ikke mer til enn det for å ta poeng. Nå må vi fortsette denne trenden og ta poeng de neste kampene, sier Demidov. Festresultat for Stabæk på fotballens festdag Scoret sitt førsteSøndag var det han som sendte Stabæk foran med 1-0 med sitt første mål for klubben. - Forsvaret må både score og avverge mål, gliser han og legger mer alvorlig til: - Jeg har blitt så gammel at det er ikke så viktig hvem som scorer målene så lenge vi vinner og får de poengene vi skal.
×