Jump to content

Offside

Bruker
 • Content Count

  3,325
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Offside last won the day on December 7 2019

Offside had the most liked content!

Community Reputation

3,731

About Offside

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 03/10/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,181 profile views
 1. En klubb som Stabæk, hvor JJ og PB har hånden på rattet, er bevisst på verdien av å ha en allsidig offensiv styrke å spille på
 2. Herlig ... en mann som omtaler seg i tredjeperson er en mann med ambisjoner! ; )
 3. Blir nok litt kultursjokk for Valencic å komme hjem igjen ... vil tro JJ har litt større ambisjoner for, og en annen tilnærming til, Valencic enn Berg hadde. Kanskje blir han overrasket over gleden og stemningen i spillergruppa også.
 4. Hvis Andreas vil ut og prøve seg i Danmark og, Stabæk får 15 millioner, så er jo dette en no brainer. Det ligger i hele Stabæk forretningside at vi selger da. Noe som igjen åpner det muligheter for en Pignatel eller Vogt
 5. Mix fixa vel oss BB, så grei trackrecord hittil må man vel si
 6. Glad for at vi har en raus, klok Konge!
 7. Håper den nye sportslige lederen allerede ligger i kabalen til IA, og at han kommer på plass om ikke så lenge, så det blir en god overlappskole med IA.
 8. IA kan forlate oss, og hvis han gjør det så forlater han en klubb «in good shape» ... litt som Bradley gjorde når han dro, og IA ansatte en av sine mange bommerter; Skottland svar på Bjørn Hansen; Billy McKinley. Det fikk oss kraftig ned på jorda igjen. Vi er ennå ikke i en posisjon hvor vi kan bruke tid på å lære opp enn assistent (ære være assistenter, ikke til forkleinelse for den viktige jobben de gjør) i en ny stilling. Håper Styret lar Belsvik utgjøre drømmeteam med JJ, og sikter høyere på den viktige sportsdirektørstillingen.
 9. Da er det fint vi har Askildsen, så kan Bohinen dyttes opp og ta Skyttes plass ... evt Lumanza ... evt Vetlesen ... evt Edvardsen ... evt Isaksen ... evt ...
 10. Er dette en så stor risk å ta da? Ingen kan være så uheldig to år på rad, og han har allerede vist seg som en ressurs både på og av banen. I tillegg så har han det som virker som en veldig god relasjon med JJ og spillergruppa ... Dette er en nobrainer ... gi mannen kontrakt og litt TLC ... så får vi igjen i bøtter og spann (jmf Lumanza, Karma, etc)
 11. https://www.sportsbibelen.com/no/fotball/sportsbibelen-vurderer-triller-terning-pa-samtlige-eliteserie-trenere/
 12. Blir fint å få med Belsvik til neste år ... øker det sjansen for en spiss som Junker?
 13. Har en selektiv korttidshukommelse når det gjelder vaskekte Stabækgutter, så hvis JJ anser HH som en ønsket og verdifull tilvekst til en ung tropp, så skal ikke jeg stå på bakbena ... men når det er sagt så er vel ikke det scenariet veldig sannsynlig
 14. En emisjon som avhenger av akademispilleres lojalitetsfølelse er åpenbart veldig sårbar, tynn og shaky ... håper ikke emisjonen er absolutt påkrevd og avgjørende for at vi skal overleve fram til ny Nye Nadderud er på plass. Ingos utbrudd mot Kinoshitas millionmiss gjør at det virker som hver tier fortsatt telles. Måtte JJ bringe oss ut til den grønne Europacuphimmelen neste år.
 15. Hvis LSK nedrykk medfører følgefeilen å slippe Toni, så tror jeg at return of the JJ , and TO, gjør at vi har de beste sesongene foran oss.
×
×
 • Create New...