Jump to content

Offside

Bruker
 • Content Count

  3,357
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Offside last won the day on December 7 2019

Offside had the most liked content!

Community Reputation

3,771

About Offside

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 03/10/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,266 profile views
 1. Kjenner jeg er rolig som skjæra på taket med hensyn til sportsdirektørrollen i disse dager. En coronafast IA med hjemmekontor på Brakka, og en Schelvan med bikkja i bånd i bakhånd, gjør oss godt bedekt på den plassen et par måneder fremover.
 2. https://www.nettavisen.no/sport/tidligere-stabaek-helt-jesper-jansson-i-brak-etter-dokumentar---uheldig-og-klonete/3423942217.html
 3. Synes jeg hører quizmasterne kvesser pennen allerede
 4. Hjemmekontor for IA må vel bety på Brakka det. Er lyset på Brakka på?
 5. Og Valencic spiller med det fordi Ilicic gjør det?
 6. Førstemann som scorer 4 mål i CL på bortebane?; https://www.vg.no/#/video/193725/sportsnyhetene-ilii-scoret-fire-i-champions-league?utm_campaign=overlay-main-ios
 7. https://nn.m.wikipedia.org/wiki/Josip_Iličić Kveldens prestasjon for Atalanta mot Valencia lover vel godt for alle slovenske spillere som spiller i blaatt med nummer 72 (noen som vet greia med å spille med 72 for slovenske spillere)
 8. Krim-Jim ja... Olas finfine våpendrager; https://www.vg.no/sport/fotball/i/dOQpGj/jim-solbakken-til-angrep-paa-stabaek-ofrer-en-spiller-paa-graadighetens-alter ... Kan det tenkes at det kan være noe vinn-vinn her?
 9. Kunne Zekhnini vært kantspilleren vi er ute etter?
 10. The Olasituation ... er ikke så sikker som (ikke?) kaffedrikkende @ringo at det alene er Stabæks ansvar og skyld men har trua på at IA ordner opp som Mr Wolf før han drar;
 11. Offside

  Nadderud

  Skjenking på Nadderud utgjør ingen trussel for Onkel Blaas omsetning såvidt jeg kan forstå ... snarere tror jeg synergieffekten av flere på tribunen, som har fått smaken på øl under kampen/Stabæks knusende seier, vil fort føre til langt flere på Blaa etter kampen.
 12. Gjør i tilfelle alt han kan for å gå under radaren, nesten så det blir påfallende?; https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/oppkjoringslaget-disse-elleve-har-imponert-mest-sa-langt-i-vinter_sto7681745/story.shtml
 13. Offside

  Nadderud

  Med den koselige Onkel Blaa, Avd. TA, fortsatt friskt i minne, så håper jeg det blir butikk nok på Nadderud til at det finnes penger til å kjøpe inn øl og selge.
 14. Europacupspill? Gode referanser fra Junker på Glimt og Knutsen? Uansett dette gjør vondt!
 15. Hvem har sagt at vi bør gå all inn? Han trener med oss for å komme iform. Kommer han i god nok form, og blir en forsterkning for laget, så får han antakelig tilbud om en ett eller to årskontrakt.
×
×
 • Create New...