Gå til innhold

Offside

Bruker
 • Innholdsteller

  2 712
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  25

Offside vant dagen sist 13. Desember 2018

Offside hadde mest likt innhold!

Omdømme

2 771

Om Offside

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Nylige profilbesøk

571 profilvisninger
 1. Laget jeg håper på fra start: Sandberg Hernandez-Vihmann-Demidov-Jeppe Børke - Kassi Ola - Hugo - Rusike Boli
 2. Så kampen på TV, og synes ikke Hanche imponerte nevneverdig spillemessig. Men imponerende at vi holder nullen, med så mye bytter bak der.
 3. Vi fikk bra med hospeteringsmillioner for de kinesiske spillerne ifjor, men å få penger for å kunne bruke en spiller som Sun er kanskje for mye å håpe på?
 4. Godt å se Kassi tilbake. Ro og overblikk og sikker pasningsfot, og gleder meg til han får fram drivet framover også. Hvor var Jeppe idag?
 5. Jørgen Tjernås tipper oss på nedrykk; https://sportshjornet.com/eliteserietipset-15-stabaek/
 6. På den ene siden så fatter jeg ikke at spaden ennå ikke er satt i jorda, på den annen side så ser jeg at det er viktig å ha is i magen og velge den stadioløsningen som på lang og mellomlang sikt gavner klubben best. For som våre kinesiske venner sier, som har et noe mer avslappet syn på tid en vi i Vesten, som gjerne løper heseblesende fra den ene tingen vi skal rekke, til den andre; Tid er ikke noe som går. Tid er noe som kommer.
 7. Vel investert halvannen time. Berg blant venner, og uten Stabækcap, har gjort meg tryggere på at han er rett mann for Stabæk nå. Men syretesten er naturligvis at det må vises på matta også. Time will show
 8. Dessverre så virker det som om Berg er mer inspirert av Mourhino enn Ferguson. Hans uttalelser etter kamper er langt nærmere Høgmo enn Grindhaug. Skulle vi komme skjevt ut nå så vil jeg ikke høre noen unnskyldninger om at Ohi er solgt. Merker meg forøvrig at artikkelen på stabak.no med overskriften at Berg er veldig fornøyd med troppen, (som åpenbart bare var skrevet for å selge sesongkort) er fjernet.
 9. Nå haster det å få Kassi i kampform. Har vist tidligere at han kan være en klasse false 9-spiller
 10. Holder sjansene for OBOS og medalje som små, men jevnbyrdige.
 11. Grei oppsummering av forumets forventniger og bekymringer for sesongen
 12. Sier vel litt om den den norske bingoligaen at de like gjerne kunne tippet Godset på 6 plass og TIL på 12 plass.
 13. StabækLars ass ... Legende! Her er vi representert med vakre Skjønner du nå; https://www.vg.no/sport/i/jPa9bo/hvilken-fotballsang-er-den-beste-i-eliteserien men skulle mine 6 år gamle gutter valgt Stabæklåt så hadde det blitt Vi er Stabæk fra Bærum ... eller Ja vi elsker Stabæk ... Innkast til Stabæk med Bare Egil band hadde kommet som en morsom nr 3
 14. Jobber daglig med å la tvilen komme Berg til gode ... j ... slitsom øvelse ...
 15. Hadde vært gøy å fått en spiller som går rett inn i elleveren og styrker den fra dag en. Vi har signert lovende prospects, men ikke fått noen klare forsterkninger ennå, Matthew, som vel er ment å erstatte Moussa er vel den nærmeste. Savner nå sårt en typ Marcus Nilsson signering for Granli, og en Kofi Adu/Annan type signering for Keita. Men vi har blitt lovet så venter i spenning ...
×
×
 • Opprett ny...