Gå til innhold

AndersBD

FairFans
  • Innholdsteller

    6 182
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    9

Innlegg skrevet av AndersBD

  1. Om jeg ikke husker feil har det vel bare blitt gitt et utbytte den siste tiden, og det ble vel gjort for å beholde eksisterende investorer og gi dem "noe" tilbake. Hvis du sammenligner utbyttet som ble gitt med midlene som har blitt skutt inn tror jeg det fortsatt vil være et tapsprosjekt for de fleste. Uten at jeg sitter på tallene her, mer generelle inntrykk. 

    Og igjen, "samlet inn fra supporterne" er veldig konspirasjonsteoretisk og negativt. 

  2. Nei, egentlig ikke. Poenget mitt er at det nærmest fremstår som utakknemlig å antyde at investorene skor seg på frivillig arbeid når de har holdt klubben gående med sine egne midler nesten kun på grunn av lokal tilknytning. Å investere i norsk fotball er vel i det store og hele et tapsprosjekt. 

  3. Å tro at de som har investert/investerer i Stabæk gjør dette for å motta utbytte er utrolig kynisk. Vi hadde vel vært konkurs gjentatte ganger siden utkastelsen fra Telenor Arena om det ikke var for nye midler fra investorene.

  4. Det mest interessante var vel at Chippen i sin tid fikk tilbakemelding fra en student som skrev en oppgave om han på Idrettshøyskolen eller noe, om at han ikke var klar over hvor ofte han var alene ute på kanten og bare kunne sette fart mot mål. Etter at han ble klar over dette tok det ikke lang tid før han ble solgt.

×
×
  • Opprett ny...