Jump to content

Carine

Bruker
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Carine

 • Rank
  fortsatt en pingle
 • Birthday 10/25/1986

Profile Information

 • Location
  Bærum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabaek

Recent Profile Visitors

244 profile views
 1. Glipper i forsvaret, de to spissene til rbk kommer alene igjennom og Jon har ingen sjanse. Ok. Takk for svar. Og jej for 1-1!
 2. 1-0 til RBK etter bare seks minutter. Er det noen som ser kampen som vet noe mer enn bare stillingen?
 3. Jeg har betalt medlemskontigenten min for 2010, og fått medlemskort, men jeg har lagt det igjen i California. Er det noen måte jeg kan få nytt kort på? Har dere liste over medlemmer, så dere kan se at jeg har betalt?
 4. Sånn ja Nå kan vi vinne masse-1! oi, dobbelt!
 5. Hurra! Kamp på bursdagen min! Kom igjen, Stabæk! 3 poeng i bursdagsgave er alt jeg ønsker meg.
 6. Mortimer JonasM geirti Jokke Albert Caz Pétur Rettep Dennis Iliohans leggskinn knyst Blaapaatur MLandmark HenrikM sdk Celebi PhunxZtar Sandra henkih hdaniels Benedicte matsj Mikki Medgangssupporter Fru Albert Anette Jørgen S Anders C Chriss lobben Tasse andersmann peas on earth Ølriksen III maggs Jan Fredrik Vara Eiko Pétur Blaasoldat mads Kasper AndersBD Slum ØyvindW Henriette Freak Magnet Posse Maan95 Authen Avløsen BjornH Carine
 7. ja NEI..... Jo http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Downlo...77_DOWNLOAD.pdf Takk. Men æsj. Får håpe vi kan avgjøre kampen til vår fordel før det har gått 90 minutter da.
 8. Jeg lurer på en ting. Hvis det blir ekstraomganger, har fortsatt FCK fordel av bortemålsregelen?
 9. Det er farlig å lese artikler som det der, jeg begynner jo (nesten) å få forventinger om å gå videre
 10. Støtter deg i denne lagoppstillingen. Synes Mix skal få sjansen, han virker mer engasjert og vill mer. I tillegg har han matchvinneregenskaper som han har vist oss i Bergen og i Fredrikstad. Koba er på gang. Berglund har jeg også tro på, men de burde fått en passelig bot hver gang den hengende spissen slår en enkel støttepassning når han blir spilt opp. Den enkle støttepasningen ødelegger hele flyten i angrepet, og ender som regel opp i en langpassning som ikke har noen adresse. En skal utfordre og få tredd den videre! Punktum! Dette klarte vi litt i førsteomgangen mot Molde. Koba synes jeg også kommer seg mer og mer, han har en del bra bakromsinnlegg. . Et sammspill med Keller kan bære frukter på kanten. Er IKKE enig, skjønner ikke hva Hoff gjør der og hvertfall ikke hvorfor Pontus ikke er der! Han har etter min mening vært den minst dårlige av alle i år.. Han er en jvalitetsspiller som ikke noe Tippeliga lag kan sette ut! Helt enig! Farnerud er en krysning av Xavi og Carrick, kan vi ønske oss mer? Går jo ikke an å sette en slik spiller ut av et lag i Tippeligaen. Hoff derimot har i Stabæktrøya sett ut som en krysning av innsatsen til Martin Knudsen og touchen til Kim Holmen. Unnskyld, er det bare jeg som er blind, men jeg kan da virkelig ikke se at Farnerud er i denne ønskede oppstillingen.. Edit: Ah, så nå at det stod ikke
 11. Jeg drømte i natt at Stabæk vant 4-0, etter 4 mål av Espen Hoff. Krysser fingrene for sanndrømthet!
×
×
 • Create New...