Jump to content

christian-

Bruker
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About christian-

 • Rank
  Begynner å komme seg
 • Birthday 09/26/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Borderline Bærum!

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk<3
 1. og om man først skulle finne på å faktisk bruke den melodien høres det helt håpløst ut når det ikke rimer....
 2. Vel, han er på banen nå, og fikk straffesparket som førte til utligningeng. Han står også på lista hos vg nett nå, men mulig de har oppdatert den når han kom innpå
 3. 1-1 i parken og 3-1 på TA? Omvendt?
 4. Risikeres det ar ståfeltet blir fullt? Mulig jeg kommer noe sent til kampen, kan jeg da risikere å måtte sitte på siden til tross for sesongkortet mitt?
 5. Selvsagt må vi håpe at det ikke kvalifiserer seg danske eller svenske lag til gruppespillet i Champions League. Stabæk vil få mindre penger fra en CL-deltakelse om de må dele potten med andre Skandinaviske lag. Godt poeng, skrev den på kontoen for urimelig "hat" av våre naboer i øst, men innser at jeg tok feil. Nå slipper vi det uansett ved et evt. gruppespill
 6. Ja, måtte gudene forby at Sverige får et lag i Champions League! Det ville vært forferdelig! Og vi liker jo absolutt ingen svensker vi i Stabæk, eller hva?
 7. Er temmelig sikker på at speaker sa onsdag 5.august klokka 20:45, men det dukker vel opp en bekreftet dato på stabak.no i løpet av morgendagen. Det var det jeg oppfattet også.
 8. For å være helt ærlig var det mest spennende med denne kampen hvor lenge chubby på midten orket å løpe.
 9. Vet det er en sjanse for en advarsel nå, men det er det faen meg verdt. If you read this: Fuck off! Stabæk gave your team a golden shower tonight. You can be thankful that Stabæk didn't score on all of their 100% chances, or else it seriously would have been 8-0. Tirana didn't have a chance in hell to qualify. Or did you perhaps think that we we're weak tonight as well? We didn't string 2 passes together? I thought we would win tonight but not this easy. PS: To all the Tirana supporters who have been here and been very polite and alright, nothing towards you. Jeg tar FKTirana sitt innlegg med en SVÆR klype salt pga 2 enkle grunner: 1. Han har skrevet lagnavnet feil, de heter KF Tirana. 2. Han skriver ordentlig engelsk, noe jeg vel ikke har sett fra noen av de andre albanske gjestene. Tipper derfor det er en som bare skal lage kvalm. Håper resten av livet hans er litt mer spennende.
 10. Merker klumpen i magen begynner å vokse nå ja. Noen som har hørt noe om en start 11'er?
 11. Jeg merket jeg ble langt mer enig i deg da jeg forsto at du ikke snakket for Alan, men mer "mot" de andre. Tror de fleste her også mente at det var andre som stod før Alan i køen, ikke at de har kommet fram enda. Dette er vel i det hele tatt en ganske meningsløs diskusjon
 12. Jeg tror egentlig hele diskusjonen har utgangspunkt i forskjellige syn på "det ekstraordinære". Noen mener det må innsats både på og av banen til, mens andre mener det holder med det på banen.
×
×
 • Create New...