Gå til innhold

Julle

Bruker
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om Julle

  • Bursdag 08. jan. 1987

Profile Information

  • Location
    Bekkestua, Bærum
  • Interests
    AS Roma, Stabæk, fotball, film, klær og musikk.

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    AS Roma og Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. For å trekke en parallel så sitter Vidar Davidsen der hver gang også... Når det er sagt, så er det mer lovende at han er der og viser interesse enn at han ikke skulle vært det.
  2. Selvsagt går vi for å reise oss. Det er bare for Janne å hente frem videoen fra i våres hvor vi spilte en meget god kamp, og kun en god Jarstein forhindret storseier på Nadderud. Alle mann til Skien!
  3. Svein Oddvar Moen dømte ingen god kamp. Stabæk spilte ingen god kamp. Fredrikstad gjorde det de kom til Nadderud for å gjøre, og de gjorde det solid. Kort oppsummert er det disse inntrykkene jeg sitter igjen med fra spillets gang, samtidig som vi naturligvis var uheldige med vinden, uten at det gjør det umulig å holde ballen på bakken for det. Jeg vil nesten gå så langt som å si at det kunne vært en fordel om våre spillere hadde blitt tvunget til å holde ballen langs gresset. Det er da vi er gode, som jeg har nevnt det et par ganger tidligere i år. Når det gjelder kampforløpet, så blir vi som ventet løpt i stykker av en bedre midtbane. Wehrman, Gashi, Bjørkøy og Kvisvik er hakket vassere enn våre fire totalt sett, men jeg hadde håpet at den vesentlige forskjellen i forsvar og angrep favør Stabæk, skulle vippe ting i vår retning. Når da så Nannskog spiller sin kanskje svakeste kamp, samtidig som backspillet vårt desverre var alt for dårlig, så taler ikke dette i vår favør heller. Allikevel var det på midtbanen kampen igår ble tapt. Vi vant for få dueller, og ble brutt altfor ofte i oppbygningsfasen av et meget aggresivt Fredrikstad. Det spørs om de i det hele tatt er klar over hva slags geniale trekk de har utført på overgangsmarkedet i sommer. Fullt fortjent til Fredrikstad, og all honnør til de for måten de spilte på, som også betalte seg til slutt.
  4. Vi burde være med i kampen om Tegstrøm, til tross for signeringen av Espen Olsen. Det er en feil etter min mening å ikke vise interesse.
  5. Espen Nystuen kommer inn og snur sin andre match på rad for oss. Fantastisk bra! Har vi tatt så feil hele tiden? Har vi virkelig hatt en sånn type vi trodde vi manglet hele tiden? Isåfall er det glimrende og høsten ser med et mer lys ut. Tydelig at Espen vil vise seg frem både for Janne og evt. interesserte klubber.
  6. Virkelig stolt av gutta idag og hvordan vi kommer tilbake etter å ha rotet bort det hele. Tchoyi og Gunnarson kampens store, store spillere!
  7. Ser desverre ikke det store i Espen Olsen. At han sliter benken i Ham Kam er en ting, at vi har like gode alternativer allerede er en annen. Skal vi først jage en benkesliter, bør Andreas Tegstrøm være mannen.
  8. Vi får se det positive i det, vi slipper skader. Allikevel, Henning hadde fortjent en ny sjanse her.
  9. Dagens kamp styrket ihvertfall Hennings aksjer. Banens bestemann idag.
  10. Det som irriterer meg mest idag er at vi begynner å slå lange og høye baller i etterkant av Start sin scoring. På den måten søler vi bort nesten en hel omgang. Vi har ikke spillertypene til denne spillemåten og det må vi bare innse. Med en gang vi begynte å spille ballen langs bakken igjen, ble vi farlige og kom til muligheter. Synes også Allan var for opptatt av å gå inn sentralt, samt noe ubesluttsom idag. Dette gjorde at han ikke briljerte slik vi er vant til å se han, siden han ble lett match for Starts aggresive midtbane. Må berømmer innsatsen til Markegård og Henning idag, samtidig som jeg synes innhoppet til Poljac vitnet om at også han kan være på gang. Allikevel så blir nok en gang vår tynne stall avslørt, ihvertfall om vi har medaljeambisjoner.
  11. Etter dagens nedtur, er det noen som tror på en opptur sett med blaa øyne når Åge Hareide offentligjør troppen til Argentina kampen imorgen? Etter min mening bør Henning, Morten og Jon (Om man tar ut tre keepere) være høyaktuelle. Spesielt førstnevnte.
  12. Ønsket meg han før sesongen, men har vist seg veldig varierende. Allikevel kan vi ikke forvente hvem som helst til å sitte på benken bak Nannskog og Gunnarsson. Tegstrøm vil i så måte være en god signering.
  13. En robust hodesterk spiss og en mer rendyrket ving med presis innleggsfot bør være førsteprioritet. I neste fall bør man se hva sm er ledig på markedet av solide etablerte spillere, som kan være med å konkurrere om en plass på laget øyeblikelig. En spiller som Jon Inge Høiland f.eks. faller innunder denne kategorien og hadde gjort krav på en plass i elleveren.
  14. Somen på topp sammen med Nannskog er nok mest sannsynlig. Føler vi får mer kvalitet inn i laget ved å sette inn Tommy, (kanskje Espen også) fremfor Markegård. I tillegg får vi inn en pasningssterk spiller, akkurat som vi mister det i Veigar. Somen har vel også spilt spiss en kamp forrige sesong også. Uansett, nå som suspensjonene kommer begynner vi nok å merke vår tynne stall oftere.
  15. Vi ser nok resultatet av at vi ikke har nok konkurranse om plassene, samt at vi ikke har typene å kaste innpå for å endre et matchbildet. Jeg ser desverre at vi ikke evner i å variere nok i vårt angrepsspill og at vi blir stående å stange mot en mur i nærmest en omgang. Vi må få inn flere alternativer på kant, mer typiske kantspillere, samt en mer robust boksspiller for å kunne ha flere angrepssvåpen om det skulle trengs. Resultatene i denne kampen, samt Brann kampen registrere jeg bare som "tap", ettersom flere av målene kommer som en følge av at vi må opp og frem. Stabæk har vært aktive på "nesten markedet" i sommer, men skal vi henge med der oppe er jeg redd det må skje noe mer konkret. Jeg er redd vi ikke har en god og bred nok stall for å kjempe helt der opp med Brann, RBK, Lillestrøm og Viking hvor man bra har dekning på alle plasser. Med det sier jeg ikke at man skal gi opp gullet, som på ingen måte er "tapt". Når det er sagt så har guttene prestert over all forventning denne sesongen, og skal ha all honnør for det. Gleder meg allerede til Onsdag og Tromsø på Nadderud!
×
×
  • Opprett ny...