Gå til innhold

CeeDeeGee

Bruker
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

1

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STABÆK
  1. Nå har jeg lett etter navnet på en spiller i hele dag, og fant først nå ut at han allerede er foreslått som ny forsterkning Stian Rasch spilte enestående i alle de kampene jeg så han i.
  2. Jeg må bare spørre, mener ikke rippe opp i gamle problemer: Jeg diskuterte dette med Telenor Arena med en venn her om dagen. Hva er det som gjorde at leieavtalen kunne bli satt opp til det den ble ? Ligger det ikke noe i avtalen som tilsier at leieprisen for vår tiltenkte og "permanente" hjemmebane ikke kan skrues opp mer enn så-så mye per år? Det er vel sånn i privat-utleie markedet at ikke utleier kan justere opp prisen mer enn et vist antall prosent?
  3. Trekk fra sparte lønnskostnader, arbeidsgiveravgift og evt. bonuser så tipper jeg du er i mål. Men det hadde vi vel kunnet gjort for et salg til en verdi av 5 mill uansett?
  4. At Gromstad er ute i neste kamp er intet tap.. om jeg ikke tar feil skaffet han seg en staffe imot og to gule kort - begge i tilfeller hvor ballen er på vei ut på cornerflagget.. det holder rett og slett ikke i Tippeligaen.. get him out of there.. det og fortsatt satse på disse spissene som ikke engang klarte å prestere med norges beste midtbane og spisskollegaer er vel også ganske naivt? Skulle ønske vi spilte i 1. divisjon i år.. for å bygge opp laget på nytt og kanskje til og med rykke opp - fremfor ned - på vårt 100 årsjubileum.
  5. Takker! Ingen andre indikasjoner på at han havner i Stabæk annet enn at han "kanskje havner i Norge"... Noen som vet om andre klubber i Norge er interessert, og hvordan Farnerud er sammenlignet med Pálmi?
  6. Oh man! jobben har av alle ting sperret tilgang til tv2sporten nyheter... kan noen paste teksten i artikkelen?
  7. Jeg må få kreditt for kreativ rekordtenkning da
  8. Jeg satt og tenkte; Stabæk er vel, med tanke på antall lag som rykker ned i år, garantert å ikke gjøre det i allerede nå til ferien? Det må vel være en slags rekord? Noen som har regnet seg frem til om det lar seg gjøre å rykke ned i år?
  9. Bare det å ha IA på benken, bare det å sette en SÅNN spiller på i sluttminuttene, for å ha en "opprydder" foran forsvaret, har i sin store helhet en fysisk og ikke minst symbolsk betydning for Stabæk. Hvis dette på noen som helst måte vekker "hjemmefølelser" for IA, og vi minster han, er dette totalt feil valg. Om han med garanti kommer tilbake igjen, er dette fortsatt noe som ikke kan gjøres om en skal velge å gå for seriemesterskapet. IA er viktig selv om han ikke er i toppform. Jeg ser på dette som like dumt som Brann`s avgjørelse om å utlyse Huseklepp for salg (selv om han ikke er i første 11`ern). Jeg håper Janne tok valget om å låne han ut, med 100% garanti om at han kommer tilbake igjen, men frykter han (Janne) ikke tenker over verdien av å spille på "hjemmebane" igjen. Good luck IA, come back too us!
×
×
  • Opprett ny...