Gå til innhold

escobar

Bruker
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2

Profile Information

  • Location
    fredrikstad

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    FFK
  1. Meget god analyse av FFK av en utenforstående, men akkurat den setningen tipper jeg du bare var uheldig med. Innlegg mot en hodesterk Borges, bakromsløp av Tarik (Ruud Tveter i denne kampen), du kan si mye om Valencia men han slår gode innlegg, frispark og cornere. I tillegg har Mads Hansen vist lovende spill på venstrekanten, selv om han ikke er førsteellever-materiale per nå. Jeg mener at Thomassen og Gamboa er et av TL aller sterkeste backpar offensivt. Dessuten har Jabbie virkelig vist at han kan styre spillet med pasninger som vender spillet til tross for at han kun er 18 år. Dette har også gjort at Ramberg kan legge på mange gode løp og spille én-to kombinasjoner. For meg har Jabbie vært vår viktigste spiller så langt. At vårt nær sagt eneste angrepsvåpen er å spille langs høyrekanten er langt fra sannheten, selv om dette skjedde veldig ofte mot akkurat RBK. Det er kanskje den eneste hele TL-kampen til FFK du har sett i år? Selv mener jeg FFK har ganske mange tråder å spille på, og spillestilen er ganske lik Stabæks som har en spillestil jeg har sansen for.
  2. Det ble heller ikke avfeid som skammelig, Svein Johannesen siktet mot andre tilbud. Det han har sagt er at alle spillere selvfølgelig har en pris. F-B la til sin egen tolkning, men som du sier er det manko på venstrebacker, og per dags dato har vi Wallace, Thomassen og Andersson til å fylle opp venstrebacken og venstrevingen. Da sier det seg selv at FFK må ha litt midler inn (og kanskje et alternativ klart) hvis man skal selge.
  3. Han er da virkelig ikke en nøkkelspiller? Han var såpass nøkkelspiller at man valgte å vrake han i fjorårets viktigste kamp mot Sarpsborg. At Nordlie valgte å vrake både Thomassen og Kvisvik mot Sarp er uforståelig. Dessuten er stallen til FFK en ganske annen per dags dato. Siden forrige innlegg har stallen krympet til 16 mann. Thomassen er helt klart en nøkkelspiller for oss.
  4. Fredag er i dag det, la oss håpe en eller annen troverdig østfoldblekke kan få fortalt oss andre hvilken økonomisk situasjon FFK er i: A. Selg noen flere spillere, så får dere dekket inn etterlønna til Runar, Tom og assistenten. B. Selg alle spillere dere får millionbud på. C. Kvitt dere med alle spillere dere får betalt for (evt. som har høy lønn), ellers går det i dass. D. Gi opp, la skuta synke. Pressekonferanse startet kl 13, og dette ble lagt ut kl 1300: Ingen konkurs Ca 11 mill fra investorer, ca 19 mill ettergitt av store kreditorer og 2,5 mill ettergitt som følge av akkorden. FFK har 17 spillere i stallen sin, og har ikke penger til å forsterke. Økonomien er dårlig men under kontroll. FFK er derfor i sin fulle rett til å avslå bud de synes er for lave. Selger man nøkkelspilleren Thomassen vil det koste mye... Thomassen skal være med på å ta FFK opp igjen, og er dessuten en ung lokal spiller. FFK har med sitt nye styre uttrykt å satse på unge, lokale spillere og derfor er Thomassen enda viktigere å beholde.
  5. Demokraten har færre abonnenter og derfor mindre, men har laaangt større troverdighet enn FB ja (sier vel mest om FB).
  6. Tromma er fra oss (RHE), og jeg skal være såpass ærlig at igår ble den brukt alt for mye. Vanligvis skal den bare brukes til å holde takta til visse sanger (ikke Fredrikstad - klapp klapp klapp). Og i din neste post nevner du at noen sanger går fortere og fortere, det er en fordel med å ha tromme, da går det an å synge selv når du ikke er på speed. Jeg vet ikke om du la merke til det, men vi (fra de to alternative supportergrupperingene) prøvde å stå og synge helt til dere hadde dratt. Men.. til slutt ble ydmykelsen for stor og lidelsen av å se dere feire seier og overlegen serieledelse for stor, derfor dro vi vel rett før dere dro ned til båten deres. Medgangs var det jo faktisk litt av på PH-feltet óg, skammelig. Tribunerapport fra oss: http://www.freewebs.com/rodhvitelite/artikler/Stabak.html
  7. Jeg skal love deg at folk på nærmere tribuner hørte oss. Det var mange i Fredrikstad som lot seg imponere i går. Ikke glem at mange er nærmest indoktrinert til å tro at "Stabæk egentlig ikke har supportere", og dermed ble passe overrasket. Men du vet like godt som meg at når man står på et felt hvor det synges nesten uavbrutt, hører du ikke en dritt fra motstanderen. Hvis de ikke synger som et helvette da, og er en del folk. Men visuelt lot jeg meg imponere, noe som kanskje også ble bedre ved hjelp av antallet (som sikkert også har sammenheng med tabellsituasjonen, uten at jeg mener at de trofaste hadde vært like mye med som de er nå).
  8. Hørte ikke noe til dere, men det har jo sammenheng med at jeg sto øverst på PH-feltet. Til tider bra med rørelse der borte iallefall, og så noen ganger armer i været. PH var så ræva man kan forvente seg med 3-0 tap, men vi gjorde hvertfall et tappert forsøk, og holdt koken oppe ganske bra etter 3-0 scoringa.
  9. Griseflaks? Hvilken kamp var det du så på? Det er jo latterlig hvor selvmotsigende den setningen er. Først sier du 'mulig dere spilte bra i Bergen, men tough luck dere fikk ikke poeng og det er det som betyr noe. Svakhetstegn', og så 'dere tok riktignok tre poeng, men dere spilte dårlig og fortjente dem ikke, ikke et styrketegn'. Jeg vil nå si at ett poeng på Ullevaal er bedre enn ett på Aker Stadion, hvor det var Molde som fortjente poengene. Men jeg ser fram mot kampen på søndag, en kamp mellom Norges foreløpig to beste lag, og de to lagene det er morsomst å se på. Forøvrig tippa jeg dere på gullplass før sesongen, tror fortsatt på det, men det hadde jo vært morsomt å blande oss i den striden vi og for en gangs skyld.
×
×
  • Opprett ny...