Jump to content

Mikkel

Bruker
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Mikkel last won the day on June 9 2019

Mikkel had the most liked content!

Community Reputation

750

About Mikkel

 • Rank
  Konge på forumet
 • Birthday 10/07/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vestfold

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STB

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

717 profile views
 1. Helt enig. Skal spillerne begynne å ringe potensielt sengeliggende, syke eller pårørende for å selge skjerf og kampbillett i juni? Få heller mye mer av live sekvenser på facebook, instagram etc.
 2. Risikoen er så klart større for å bli smittet for hver dag som går, dersom man oppholder seg på flyplasser og på andre plasser der folk som har vært på utsatte plasser befinner seg. Så ja risikoen for å bli satt i karantene og evt bli smittet øker for hver dag. Konsekvensen er den samme..
 3. Peder Vogt... Kommer til å bli klasse på back i år
 4. Mikkel

  Nadderud

  Praktiske råd: arrangementer og festivaler Typisk for denne kategorien er at den omfatter kortvarige arrangementer med et spesielt tema eller målgruppe. Mange er åpne for mindreårige. Arrangementene foregår ofte i lokaler som ikke først og fremst er lagd for skjenking, for eksempel i forsamlingshus eller utendørs. Det er ikke uvanlig at det er åpent for store menneskemengder. I pauser i/mellom konserter o.l., kan det være stor pågang og kø for å få kjøpt alkohol. Personellet er ofte ufaglært, gjerne frivillige som er hentet inn for anledningen. Hvordan forebygge skjenking til mindreårige? Vurdering av alder kan være vanskelig. For barpersonell uten eller med lite erfaring og i en svært hektisk situasjon kan dette være særlig utfordrende. Det kan være vanskelig å holde oversikt over drikking i lokalet/på området og hvorvidt mindreårige får tilgang til alkohol via andre gjester. Utendørsarrangementer – mulighet for å snike seg inn? Eksempler på rutiner og tiltak: Sette aldersgrense for inngang til arrangementet. Ved arrangement uten aldersgrense – foreta alderskontroll ved inngang og bruke ulike stempel/armbånd for mindreårige. Ha et eget, avgrenset skjenkeområde med aldersgrense for inngang. Kun selge en enhet pr. person, slik at risikoen for deling med mindreårige reduseres. Arrangere opplæring/kurs for alle ansatte/frivillige – gjennomgang av regelverk, rutiner og vurdering av alder/påvirkning. Krav om å gjennomføre Helsedirektoratets e-læringskurs for ansatte i skjenkebransjen. Møte med alle ansatte/frivillige i forkant, med gjennomgang av rutiner. Alle ansatte/frivillige har tilgang til rutiner under arrangementet, gjennom oppslag eller annet materiell. Sikre at alle skjenkepunkter har en eller flere ansatte med erfaring fra skjenking. Alderskontroll foretas både ved inngang og i baren. Be om legitimasjon for alle som ser yngre ut enn 25 år. Ved tvil eller manglende legitimasjon nektes skjenking. Bruke jevnlige vakt- eller rydderunder til å skaffe oversikt over hva som skjer i lokalet/området. Dele informasjon om risikoatferd med andre ansatte, slik at de også kan følge med. Undersøke legitimasjon i god belysning. Bildelikhet og opplysninger sjekkes. Stille kontrollspørsmål. Kun godta godkjent legitimasjon, dvs. bankkort eller pass. Ved tvil, be om å få se flere legitimasjonskort e.l. Aldersgrense og alderskontroll ved skjenking/inngang til skjenkeområde. Vakter og ryddepersonell har ansvar for å følge med på om mindreårige drikker i lokalet/på området, om gjester er åpenbart påvirket, samt følge opp eller melde i fra til riktig ansvarlig for oppfølging. https://www.helsedirektoratet.no/tema/alkohol/guide-til-god-internkontroll-etter-alkoholloven
 5. Mikkel

  Nadderud

  ...og vipps så stiger tilskuerantallet i eliteserien. Herlig nyhet for oss ølhunder.
 6. Var de også med på seminaret i Sandefjord?
 7. Bra start på medalje-sesongen🤔😏
 8. Sheffield har vel nettopp fått inn grinebiteren Jack Rodwell, så muligens er veien til en start 11'r for Emil være noe lengere ved et evt bytte nå..
 9. Vel vel... Brukte vel ca 350mill på 2 spillere i starten av august. Mcburnie og mousset
 10. Har ikke så mye på han, annet en det som skrives og har blitt skrevet. Men å være sportssjef i Monaco og M.Haifa må vel anses som en god presentasjon uten å ha sett resultatene..
 11. Hva med denne herremannen? https://www.fvn.no/sport/start/i/BR2Gx7/kan-ikke-svare-paa-om-han-er-starts-sportslige-leder-etter-nyttaar
 12. Lykke til videre IA! Håper du vender tilbake igjen på nytt stadion med et par trofeer og gode prestasjoner i Europa. .
×
×
 • Create New...