Jump to content

frilin

FairFans
 • Content Count

  2,250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

frilin last won the day on January 18

frilin had the most liked content!

Community Reputation

1,974

About frilin

 • Rank
  Siempre con nosotros - eterno16 - TMG
 • Birthday 10/14/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

782 profile views
 1. Imponerende å bygge ned Sarp08s strategi, satsing og prestasjoner til tilfeldigheter. Regner med de fleste hadde blitt små provosert hvis andre hadde gjort det samme om Stabæks inntog mot Eliteserien på 90tallet. Sarp fikk tross alt et endelig navn først i 09. De rykket opp og så ned igjen, kvalik i 13 og senere har det gått rimelig bra for en klubb på deres størrelse. Det de derimot ikke har gjort er å hente spillere som potensielt truer balanse i spillertropp, drift etc. De har hentet smart, billig og satt sammen et slagkraftig lag hver sesong og etter at Bakke har kommet inn har det gått en vei. Thomassen 13/14 - klubbspiller og vel kaptein i dag Tokstad 13/14 - fra strømmen, solgt til godset 5 mill Ernemann 13/14 - klubbspiller etterhvert solgt Samuel 13/14 - kjøpt 600 solgt 13 mill etc https://www.transfermarkt.com/sarpsborg-08-ff/alletransfers/verein/10217 jeg startet men orket ikke mer er tross alt Stabæk man skal bruke tid på . Poenget står uansett, de har mistet spillere, erstattet typen, utviklet og solgt igjen.. Med midlene de har tjent har de utvide stadion litt og litt av gangen og de kranset det med å gjøre en imponerende figur i europa i fjor. men uansett @odd og @ingo hvis dere orker, og ikke er historieløse så ser dere godt at dette ikke er tilfeldigheter. Her er btw Stabæks og. https://www.transfermarkt.com/stabaek-if/alletransfers/verein/1274 Det som jeg derimot nå synes er interessant er hvordan forvalte akademiet på en bra måte og de yngre etablerte. Veien blir jo tydelig lenger for "de smaa blaa". Bare det at vi evt. skal benke en U20 vm spiller som Hugo er en interessant problemstilling.
 2. Jeg er helt enig at vi defensivt er mye bedre om dagen, men det er ingen grunn til å gi bort 2 x frispark på 25 meter og inn samt risikere å få rødt. Yaw må ikke gå inn på den måten han gjør, verken i sit 1 eller sit 2. I sit 2 pådrar han seg et gult som gjør at han må spille mer forsiktig i 60 min +, og han gir motstander en mulighet for mål.
 3. Synes han er generelt trygg, men det er en del ting han må luke bort. Den taklingen han gjør er for meg minimum oransje. I tillegg er frisparket i en farlig posisjon. Med for mange slike blir vi straffet etterhvert.
 4. Og noen virker som deres utstrakte hånd... Jeg har ingenting i mot Jon eller IA, tvert i mot. Men som i alle andre settinger må det være lov å stille spørsmål eller være uenig, spesielt på et supporterforum. En sak har også flere sider, og når man snakker om hvem som skylder hva til hvem skal man heller ikke glemme de som bidrar kanskje mest til at klubben får x mill her og der, foreldrene. Hvis man f.eks. ikke går på NTG er det vel heller mulighet per i dag å spille jr.ball på elitelagene.. Den skolegangen er ikke gratis.
 5. 1-0 etter 68 min på nadderud Ligg laaaavt, spill laaaangt, spill boli helst, eller kant, etter 80 sett inn hugo, som skal tackle Kone kontant!
 6. Take me home! https://www.stabak.no/nyheter/lumanza-vender-tilbake
 7. Da må han gjøre det samme som Ohi gjorde før han ble brennhet foran mål. Bli igjen etter trening, slå legg et par hundre ganger i ukesvis. For all del liker jeg å se mye av det Njie viste på Nadderud, men når det ender i at man enten går seg bort eller sender ballen helt ubevisst inn klarer jeg ikke å se hvorfor akkurat han er mannen vi bør ha inn.
 8. Hvis han har bedret sluttproduktet så ja en klar forsterkning, men 5 ass eller noe på 60 matcher er ganske så svakt?
 9. Straffen kan fint forsvares iht. gjeldende regler, men problemet er at det ikke blir dømt på jevnt over. Norges kamp i dame VM er et prakteksempel på en situasjon som alle tilskuere rister på hodet at blir straffe, men er klar ift. boka. Selvom norges forsvarer er på ball først, fullføres sparket og knottene treffer kneet til motspiller. Hensynsløst og straffe. Jeg er usikker, men et sted må også Rashani ha beina, og vår mann går ganske klink i han og gir mulighet for dommern å blåse. Dessverre.
 10. Holder ikke med forsvareren for Luc, må ta med seg kameramann på tur... Kontra komponert til perfeksjon. Emils pasning, mottak, finte, chip.
 11. Jeg tror det også er viktig å huske på at @ringo er over middels interessert i fotballen som spilles rundt om i skandinavia, og selvfølgelig ekstra opptatt av klubben han holder med. Slike poster anser jeg som virkemidler, virkemidler for at kanskje andre også viser samme interesse for klubben. På samme måte er Jons, "Vi kan møtes på kontoret og snakke ut." også et virkemiddel. Jeg tolker begge som at de er åpne for å snakke om a, mens lysten på å prate på åpent om b er mindre, spesielt for den ene siden.
 12. Det har jeg manglende kunnskap om.. Hvis så er tilfelle, skal det ikke stå på ekspertisen i alle fall.
 13. Tror vi bare må gi matta den tiden det tar samt fortsette å legge ønsker til NFF om bortematcher på åpningsmatchene. Ferdiggress har problemer med å feste seg, og bør i så fall gjøres i pausen som kommer i sommer. Kommunen vår jo en god del golfbaner, kanskje har et par av greenkeepere noen stalltips?
 14. Må vel være på sin plass med trådåpning etter debut? Gratulerer!
×
×
 • Create New...