Jump to content

frilin

FairFans
 • Content Count

  2,274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

frilin last won the day on June 12

frilin had the most liked content!

Community Reputation

2,104

About frilin

 • Rank
  Siempre con nosotros - eterno16 - TMG
 • Birthday 10/14/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

985 profile views
 1. En ny Martin (Andresen for yngre lesere) på mange måter. Posisjonsmessig veldig lik, kynisk som f, tar og gir gjerne en trøkk, teknisk, bra fot, overblikk osv. Lederegenskapene vet jeg lite om, men virker som han har det inne. Helt ulikt utseende har han jo heller ikke
 2. Får se hvem agenten tenker er størst konkurrent for Start...
 3. 1. Rosenborg 2. Molde 3. Bodø/Glimt 4. Stabæk 5. Viking 6. Kristiansund 7. Brann 8. Sarpsborg 9. Aalesund 10. Haugesund 11. Vålerenga 12. Strømsgodset 13. Mjøndalen 14. Odd 15. Start 16. Sandefjord
 4. skulle være vanskelig i dag det her. får ikke endret lenger så en mod får komme på banen..
 5. Stabæk vs Mjøndalen Nadderud Tirsdag 16/06 kl. 18:00 4 dager til match, men ingen kamptråd. Ettersom Ingo har gitt et bra dybdeblikk pre-match i annen tråd kjører vi den ut her også. Hva angår Mjøndalen var dette laget de stilte i tapet mot Vålerengen: Sasha Makani Sell (Betten 78.min) - Nakkim - Solholm (Hansen 78.min) - Dragsnes (Latifu 78.min) Olden Larsen - Aasmundsen (Jansen 78.min) - Brochmann (Thorhallsson 63.min) Brustad (Scriven 69.min) - Gauseth (Hellum 63.min) - Liseth (Bækken 78.min) Hvordan gikk det i fjor? 24.11.19 Stabæk 4-2 Mjøndalen (H) 04.05.19 Stabæk 0-1 Mjøndalen (B) EDIT: Copypasta, takker @Mikkel
 6. Så enig. At de ikke har tid til å levere ut en kamptropp dagen før en match er tilgitt når man leverer artikler som denne https://www.stabak.no/nyheter/alexander-cooper-historien Et stykk fantastisk kontinuitetsbærer!
 7. Lite tro på stakkars Kornelius. Omvendt psykologi?
 8. Selv om Josimar oppfører seg klovnete både her og der ++ er jo problemstillingen de beskriver ganske interessant da. Det spillet Bjerketvedt åpenbart har spilt og som får lite oppmerksomhet er ganske drøy kost.
 9. Vurderte sterk å legge til at et av mine sterkeste minner fra nadderud var når han kjørte en Zidane på halvdistanse langs Hovis som back. Litt i knipe på halvdistanse, møter høyt press og kjører piruett på motspiller.
 10. Joa, men jeg mener faktisk at Forren i norsk målestokk ikke er såå langt unna. Den viktigste egenskapen våre stoppere har hatt historisk er ro. De vet de har tid, samt gode medspillere rundt seg som de kan gi ballen til. MMS klarte jo jobben nettopp på grunn av dette samt en timing i dueller blandet med litt tjuvtriks mot de aller største. Og igjen. En venstrebent stopper er gull så hvis mulig bør vi nok handle. Men som andre sier, pengene sitter nok løsere hos klubber som er i større trøbbel enn oss.
 11. Hvilke stoppere har vi hatt som har vært fantastisk tekniske? Hanche er vel kanskje av de vi har hatt på et visst nivå teknisk sammen med Nico? At vi skal takke nei til en stopper som er venstrebent og der foten faktisk er rimelig bra blir veldig rart.. At vi skal takke nei til det andre som følger med er mindre rart.
 12. Henning Hauger har skiftet navn og blitt fysio. https://www.budstikka.no/koronavirus/fysioterapeut-i-strupen-pa-kommunen-uansvarlig-at-vi-ikke-matte-stenge-for/573918!/ Bilde av fyren er litt ned i saken
 13. Jeg synes han er ganske spot-on jeg. Litt som hvis det brenner i en bygning, skal man ta trappen og gå rolig til oppsatt møtested. Når politiet melder om krangler om dasspapir og boksmat vitner jo det om hysteriske og paniske holdninger blant folk?
 14. Å dra det kortet der hele tiden er bare for enkelt og bastant. Vet du 100% hva som har foregått i samtalene mellom geels og klubben? Hvis ikke kan du heller ikke trekke den slutningen. Jeg vet ikke, men det kan jo være så enkelt som at man ikke er happy, en konflikt med enkeltperson, etc. Hans nærmeste rådgiver har i hvert fall vist at hjertet er på rett plass gjennom 5 år med oppdateringer på alle akademilag vi har. En bedrift som har gjort at vi utenforstående har kunnet følge både hugo, tobbe, emil, Pignatel, geel, thorstvedt, løken etc fra de var 12-15 år gamle. Som jeg har sagt før, jeg forstår klubbens frustrasjon ift. mangel på ROI, men man får tross alt penger for spilleren, sikret gjennom internasjonale spilleregler. Og sånn for å avslutte forsvaret av fedre/mødre som forer klubben og oss supportere med spillere som vi mener så mye og mangt om; ntg u koster 25 tusen i året, 75 for 3 år. Dette er kun skolepenger. NTG vidregående, rundt 25 i skole + ca 25 for fotballsats. Totalt 150 for 3 år. Oppå dette kommer utstyr, turer ++++ Ps: sorry for lite struktur. Ble sent. @Slum du får flytte litt innlegg der du vil. Vi er forbi mediedekning.
 15. Jeg snakker ikke om kortere vei til a-lag, men heller hva som er alternativet til a-lag. Hos oss er det fighting hver uke i en fysisk liga, der nede er kanskje, uten at jeg vet alternativet noe annerledes.
×
×
 • Create New...