Jump to content

frilin

FairFans
 • Content Count

  2,230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

frilin last won the day on January 18

frilin had the most liked content!

Community Reputation

1,940

About frilin

 • Rank
  Siempre con nosotros - eterno16 - TMG
 • Birthday 10/14/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

708 profile views
 1. Hvis han har bedret sluttproduktet så ja en klar forsterkning, men 5 ass eller noe på 60 matcher er ganske så svakt?
 2. Straffen kan fint forsvares iht. gjeldende regler, men problemet er at det ikke blir dømt på jevnt over. Norges kamp i dame VM er et prakteksempel på en situasjon som alle tilskuere rister på hodet at blir straffe, men er klar ift. boka. Selvom norges forsvarer er på ball først, fullføres sparket og knottene treffer kneet til motspiller. Hensynsløst og straffe. Jeg er usikker, men et sted må også Rashani ha beina, og vår mann går ganske klink i han og gir mulighet for dommern å blåse. Dessverre.
 3. Holder ikke med forsvareren for Luc, må ta med seg kameramann på tur... Kontra komponert til perfeksjon. Emils pasning, mottak, finte, chip.
 4. Jeg tror det også er viktig å huske på at @ringo er over middels interessert i fotballen som spilles rundt om i skandinavia, og selvfølgelig ekstra opptatt av klubben han holder med. Slike poster anser jeg som virkemidler, virkemidler for at kanskje andre også viser samme interesse for klubben. På samme måte er Jons, "Vi kan møtes på kontoret og snakke ut." også et virkemiddel. Jeg tolker begge som at de er åpne for å snakke om a, mens lysten på å prate på åpent om b er mindre, spesielt for den ene siden.
 5. Det har jeg manglende kunnskap om.. Hvis så er tilfelle, skal det ikke stå på ekspertisen i alle fall.
 6. Tror vi bare må gi matta den tiden det tar samt fortsette å legge ønsker til NFF om bortematcher på åpningsmatchene. Ferdiggress har problemer med å feste seg, og bør i så fall gjøres i pausen som kommer i sommer. Kommunen vår jo en god del golfbaner, kanskje har et par av greenkeepere noen stalltips?
 7. Må vel være på sin plass med trådåpning etter debut? Gratulerer!
 8. Er veldig happy for at vi har en mann som vet å kunne sette i gang hurtige omstillinger. 2-3 utkast som var meget bra. Utspill med beina må derimot terpes. Mye vilje, lite presisjon.
 9. Ambulansen forlot nettopp Nadderud. Regner med det var vår mann.. Fryktelig synd.
 10. Om Estland slipper inn og taper 1-0, tangerer Gibraltar sin største seier noensinne....
 11. 1. Molde2. Brann3. S084. RBK5. Stabæk6. Vålerenga7. Odd8. Haugesund 9. LSK 10. Tromsø 11. Mjøndalen12. Strømsgodset13. Tromsø 14. Ranheim15. Viking 16. Glimt
 12. Etter forrige sesong anser jeg Sandberg som en ganske klar ener de to i mellom. Det spektakulære som man etterlyser mener jeg han viste flere ganger i fjor. Han plasserer seg i tillegg riktigere enn Sayouba, en sammenligning jeg tror Thorstvedt gjorde ifb. med sammenligning av De Gea vs Lloris også. Jeg er som flere glad for at vi har fått en Jon Knudsen 2 med bedre basisferdigheter og som vokser på erfaring, vs en som druser på kontinuerlig og ikke virker som lærer veldig av sine feil.
 13. Oppriktig glad for nicket. Få på en ny Flem og alt ordner seg.
 14. Han fikk vist frem kvalitet ja, men Tobbe var også del av en veldig svak defensiv lagdel. Mye av trøbbelet vi hadde defensivt i fjor var jo nettopp på grunn av en for dårlig sentral midt.. Med fare for å misforstå meg, jeg synes Tobbe viser prov på noe veldig solid, men jeg tror han kan ha godt av en ringrev å spille sammen med.
×
×
 • Create New...