Jump to content

frilin

FairFans
 • Content Count

  2,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

frilin last won the day on November 19 2019

frilin had the most liked content!

Community Reputation

2,047

About frilin

 • Rank
  Siempre con nosotros - eterno16 - TMG
 • Birthday 10/14/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

876 profile views
 1. Hvis ikke ting er endret i det siste får vi fortsatt utdanningskomp. ved bosman overgang tror jeg.
 2. Å dra det kortet der hele tiden er bare for enkelt og bastant. Vet du 100% hva som har foregått i samtalene mellom geels og klubben? Hvis ikke kan du heller ikke trekke den slutningen. Jeg vet ikke, men det kan jo være så enkelt som at man ikke er happy, en konflikt med enkeltperson, etc. Hans nærmeste rådgiver har i hvert fall vist at hjertet er på rett plass gjennom 5 år med oppdateringer på alle akademilag vi har. En bedrift som har gjort at vi utenforstående har kunnet følge både hugo, tobbe, emil, Pignatel, geel, thorstvedt, løken etc fra de var 12-15 år gamle. Som jeg har sagt før, jeg forstår klubbens frustrasjon ift. mangel på ROI, men man får tross alt penger for spilleren, sikret gjennom internasjonale spilleregler. Og sånn for å avslutte forsvaret av fedre/mødre som forer klubben og oss supportere med spillere som vi mener så mye og mangt om; ntg u koster 25 tusen i året, 75 for 3 år. Dette er kun skolepenger. NTG vidregående, rundt 25 i skole + ca 25 for fotballsats. Totalt 150 for 3 år. Oppå dette kommer utstyr, turer ++++ Ps: sorry for lite struktur. Ble sent. @Slum du får flytte litt innlegg der du vil. Vi er forbi mediedekning.
 3. Jeg snakker ikke om kortere vei til a-lag, men heller hva som er alternativet til a-lag. Hos oss er det fighting hver uke i en fysisk liga, der nede er kanskje, uten at jeg vet alternativet noe annerledes.
 4. Det stemmer nok bra og det kan hende en viss 17 åring som er klar for PSV tenkte på den måten du beskriver. Men uansett det finnes også utlån, poenget mitt er hvis vi ønsker å ha et sterkt rekruttlag i 2 div som skal fore en og annen spiller til A-laget samtidig som vi skal satse lokalt må vi være flinkere med de nest beste. På den måten kunne vi også kanskje fått litt kontinuitet og klubbspillere på sikt. Hadde ikke vært meg i mot. Kampbelastning på urutinerte jr.spillere som spiller både rek.lag, serie, innhopp a-lag, cup + utenlandsturer er for stor til å håpe at de skal kunne holde godt nok nivå på alle arenaer.
 5. Helt uenig. Både tabellsituasjonen i ES og 3 div viste at vi trengte og trenger dybde. Ønsket vårt er å stille med mange lokalutviklede, være i toppen av ES på sikt samt spille 2.div med rekruttene. Jeg tror det betinger at vi også gir kontrakter til de som ikke har slått til etter siste år jr. også. Meg bekjent går vi også glipp av evt. utdanningskompensasjon hvis vi velger å ikke tilby kontrakt.
 6. Uten noen form for bakgrunn er vel det en rar konklusjon å trekke. Bo jr. har jo vist seg å være en rimelig bra fighter.. At Hugo sliter benk hos oss er vel grunnen til at han ikke er på listen.
 7. Er så sykt skremmende hvordan fler og fler kjører løgn og bedrag taktikken helt åpent. I går uttalte NFF seg om barnefamilier som løp fra åråsen i panikkangst og i dag melder samme mann om at det ikke er pyro i tyskland og eminent stemning på engelske tribuner. I tyskland er det pyro hver runde, i England jobber klubbene aktivt med å finne løsninger for den vanlig mann i gata pga døde stadioner som er fylt med turister. Veldig kult at eurosport kjører denne linjen og gir supportere en stemme.
 8. Heia bluss og stemning. At et par klovner fyrer ut på banen, samt kaster et bluss mot verdens dårligste eiendomsinvestor etter kamp er en helt annen sak. En annen ting som er interessant i retrospekt av matchen er spesielt eurosports sine pundits reaksjoner og vinkling. Intervju av en familiefar på borteseksjon som trekker på skuldrene av hele greia, på twitter meldes det om rekordtrøkk etc. Hva sier NFF?: "Et trist kapittel i norsk fotball." Det er ganske åpenbart at med en slik holdning, uten et ord om lydnivået, tifoer, flagging, LSK med gul og svart vegg rundt det meste av stadion, stemningen, temperaturen, at man ikke ønsker å se på annet enn sin egen flotte navlelo vokse.
 9. Meget bra! https://www.stabak.no/nyheter/jonsson-til-2022
 10. Imponerende å bygge ned Sarp08s strategi, satsing og prestasjoner til tilfeldigheter. Regner med de fleste hadde blitt små provosert hvis andre hadde gjort det samme om Stabæks inntog mot Eliteserien på 90tallet. Sarp fikk tross alt et endelig navn først i 09. De rykket opp og så ned igjen, kvalik i 13 og senere har det gått rimelig bra for en klubb på deres størrelse. Det de derimot ikke har gjort er å hente spillere som potensielt truer balanse i spillertropp, drift etc. De har hentet smart, billig og satt sammen et slagkraftig lag hver sesong og etter at Bakke har kommet inn har det gått en vei. Thomassen 13/14 - klubbspiller og vel kaptein i dag Tokstad 13/14 - fra strømmen, solgt til godset 5 mill Ernemann 13/14 - klubbspiller etterhvert solgt Samuel 13/14 - kjøpt 600 solgt 13 mill etc https://www.transfermarkt.com/sarpsborg-08-ff/alletransfers/verein/10217 jeg startet men orket ikke mer er tross alt Stabæk man skal bruke tid på . Poenget står uansett, de har mistet spillere, erstattet typen, utviklet og solgt igjen.. Med midlene de har tjent har de utvide stadion litt og litt av gangen og de kranset det med å gjøre en imponerende figur i europa i fjor. men uansett @odd og @ingo hvis dere orker, og ikke er historieløse så ser dere godt at dette ikke er tilfeldigheter. Her er btw Stabæks og. https://www.transfermarkt.com/stabaek-if/alletransfers/verein/1274 Det som jeg derimot nå synes er interessant er hvordan forvalte akademiet på en bra måte og de yngre etablerte. Veien blir jo tydelig lenger for "de smaa blaa". Bare det at vi evt. skal benke en U20 vm spiller som Hugo er en interessant problemstilling.
 11. Jeg er helt enig at vi defensivt er mye bedre om dagen, men det er ingen grunn til å gi bort 2 x frispark på 25 meter og inn samt risikere å få rødt. Yaw må ikke gå inn på den måten han gjør, verken i sit 1 eller sit 2. I sit 2 pådrar han seg et gult som gjør at han må spille mer forsiktig i 60 min +, og han gir motstander en mulighet for mål.
 12. Synes han er generelt trygg, men det er en del ting han må luke bort. Den taklingen han gjør er for meg minimum oransje. I tillegg er frisparket i en farlig posisjon. Med for mange slike blir vi straffet etterhvert.
 13. Og noen virker som deres utstrakte hånd... Jeg har ingenting i mot Jon eller IA, tvert i mot. Men som i alle andre settinger må det være lov å stille spørsmål eller være uenig, spesielt på et supporterforum. En sak har også flere sider, og når man snakker om hvem som skylder hva til hvem skal man heller ikke glemme de som bidrar kanskje mest til at klubben får x mill her og der, foreldrene. Hvis man f.eks. ikke går på NTG er det vel heller mulighet per i dag å spille jr.ball på elitelagene.. Den skolegangen er ikke gratis.
 14. 1-0 etter 68 min på nadderud Ligg laaaavt, spill laaaangt, spill boli helst, eller kant, etter 80 sett inn hugo, som skal tackle Kone kontant!
×
×
 • Create New...