Jump to content

Torres

Bruker
 • Content Count

  1,607
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Torres last won the day on December 5

Torres had the most liked content!

Community Reputation

1,477

About Torres

 • Rank
  Alle ser opp til meg!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ståplass

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

922 profile views
 1. Håper vi blir kvitt de gull/oransje detaljene.
 2. De har vel sikkert bidratt med cash i bøtekassen, da?
 3. Må vel tjene for å betale Helland.
 4. Viktigste er at vi er Stabæk, vel? Drakten og klubben vi følger...? Spillere blir gode og de blir dårligere, sånn er det. Skjønner hvor Joachim Jonsson vil, men dette er individuelt, som alle andre kontrakter. Klubbfølelser er der, eller så er de ikke der.. Men ja, Bo og Askildsen må signere.
 5. Støttes. Maser nesten hver gang jeg møter guttene.
 6. Men skal man gi teater og andre kulturarrangement alkoholservering, ser jeg ingen grunn for at ikke fotball skal kunne få det. Pyro og pils på norske tribuner NÅ!
 7. Registrerer at Glesnes, som jeg har sett folk her inne ønsker seg, er på listen. Helt okei spiller, men involvert i masse tullete baklengs. Mohktar spilte vel ikke nok matcher til å kunne være på en slik liste. Stort sett alle på listen her, spiller vel omtrent fast?
 8. Viking fikk vel alkoholserving samme året, om jeg ikke tar helt feil.
 9. Ifølge Tromsøfolk på Twitter har de ingen alternativer. Om man må måke ila. omgangen går det mot lange pauser rundtom i landet. Bare å gratulere klovnene i NFF, de veit jo at det ofte snør i desember, spesielt nordover i landet.. Når skal de begynne å høre på oss som faktisk bruker tid og energi på denne ligaen?
 10. Unner ikke LSK de kronene de kan tjene på kvalikkmatchen. Få de rett ned.
 11. Njaaa, gjør meg egentlig ingenting å ha et par lag fra hver landsdel. Får man Lillestrøm ned og RBK utenfor Europa, så er det egentlig bare Stabækmedalje og en Moldekonkurs som kunne gjort sesongen bedre.
 12. Hvem vil ikke det? Vi er jo dritfete!
 13. Ikke i nærheten av det vi ville ha, er det jeg har hørt.
 14. Nekter å tro at klubben blir helt firkantet på dette, men at noe er nødvendig å gjøre når tre attraktive spillere forsvinner gratis, etter treningsopphold, det sier seg selv.
 15. Synes det er helt greit å skrive jeg. Kan man ikke flytte seg de få minuttene pyroen gjelder, så tror jeg også det ligger mer bak det enn bare røyk. Eller så liker man bare ikke pyro, finnes noen av de og.
×
×
 • Create New...