Jump to content

Torres

Bruker
 • Content Count

  1,684
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Torres last won the day on April 18

Torres had the most liked content!

Community Reputation

1,644

About Torres

 • Rank
  Alle ser opp til meg!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ståplass

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,126 profile views
 1. Jeg mener godset har fått altfor mye poeng ift. prestasjoner.
 2. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/fikk-suspensjonen-opphevet-na-ma-shala-likevel-sone-mot-rbk_sto7789534/story.shtml «Disiplinærutvalgets mandat i utvisningssaker er å beslutte hvor mange kampers karantene den utviste spilleren skal ilegges. Utvalget har ikke adgang til å stryke gule kort. Selv om Shala ble ilagt ingen kampers karantene, er han allikevel registrert med begge de to kortene fra Stabæk-kampen. Han fikk også gule kort i kampene mot Sarpsborg og Viking, og skal nå sone neste kamp.»
 3. Noe ingen kan gjøre heller. Karantener kan strykes, men ikke dommeravgjørelser.
 4. Hugo virker som en genuint fin person! Gode holdninger og verdier!
 5. Bare å klage det, så vil han være klar til neste match.
 6. Vi har hvertfall ikke stjålet noe fra 08, men om vi var først i Norge er jeg usikker på.
 7. At vi har følere ute til enhver tid er jo logisk, Bo, Hugo, Kassi m.fler kan jo fort forsvinne ila. sesongen.
 8. Forsåvidt enig, men at det blir noe styr rundt søndagens prestasjoner MÅ man forvente. Svakeste dommeren vi har hatt på leeenge, begge veier!
 9. Neida, jeg skriver jo at jeg synes man kan dekke over tomme seter (i coronatider), men jeg synes ikke at det er noe vi i supporterklubb/tifogruppe skal legge oss opp i.
 10. Kan være med på at setene kan dekkes med noe annet, men at tifogruppen skal male opp reklame eller at SS skal reklamere for noe er jeg uenig i. La oss ikke bli helt Bayern.
 11. Var en liten OH til Hanche på tirsdag. Creds til de som lagde. Mente du at tifogruppen skulle lage reklame for klubbens sammarbeidspartnere eller at de kan bruke ledig plass til sine egne reklamer, @Gladlaksen?
 12. Fullstendig natta. Drittklubb
 13. 1. Stabæk 2. RBK 3. Viking 4. Haugesund 5. Bodø/Glimt 6. Odd 7. 08 8. Vålerenga 9. Kbk 10. Sandefjord 11. Start 12. Godset 13. Aalesund 14. Mjøndalen 15. Brann 16. Molde
 14. Pisser supporterne midt i trynet med fake tribunelyd, fatter ikke at stående, syngende supportere kan si at dette er en positiv greie....
×
×
 • Create New...