Jump to content

Torres

FairFans
 • Content Count

  1,554
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Torres last won the day on September 3 2018

Torres had the most liked content!

Community Reputation

1,305

About Torres

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ståplass

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

776 profile views
 1. Til en viss grad enig, men de bakerste radene har en del å gå på. Husk at det er en plikt å bidra på feltet, dersom du faktisk står der.
 2. Knegg, gikk litt fort. Da er vi enige 😅
 3. Feil. På offentlige arrengement så kan pressen ta bilder av folkemengder, om det samme gjelder enkeltpersoner er jeg usikker på, men tror egentlig det.
 4. Pass på bildebruken a, så posse ikke får krav fra Budstikka også.. Ehehehe
 5. Fordi han ikke gikk til oss, har vel ikke prestert noe særlig i Enga? Da tenker jeg vi heller kan ha fokus på eget lag.
 6. Uavhengig om resultatet er fortjent eller ikke, så skal jo dommeren gjøre jobben sin, eller? Har ikke sett situasjonene det refereres til, men du kan jo ikke mene at dommere kan få gjøre klare feil så lenge resultatet er fortjent?
 7. Helt enig i at posten min ble fryktelig krass, men synes en del her ikke ser poenget i posten, men heller måten det skrives på.. Beklager utskjellingen, det var absolutt ikke poenget. Nå har jeg skrevet to poster den siste uken om tifodugnader, så at vi avlyste etter 9 timer stemmer vel streng talt ikke heller.. Det er to stk som har tatt kontakt etter begge disse postene, av alle medlemmer og forumbrukere/lesere synes jeg det er fryktelig lite.. Vi har klart å skrape sammen et par folk og jobber på spreng for å få ferdig en OH idag, som skal brukes på onsdag. Vi kan jo fortsette diskusjonen, på en saklig måte mens vi jobber med tifoen. Ring meg på 45424240, så skal dere få plasseringen på hvor vi holder på.
 8. Av over 500 betalende medlemmer, så er det ingen som kan avse et par timer lørdag kveld, skjønner at det er kort varsel og alt det der.... Men likevel.. Men vær så snill å slutt og kall oss for lite inkluderende, dette er én av flere tifoer de siste årene hvor vi har bedt om hjelp og et fåtall stiller. Vi har opptredt på en annen side på tribunen og at vi har vært mindre inkluderende og anerkjennende ovenfor yngre gutter og jenter som elsker Stabæk.... Nå har vi igjen prøvd uten særlig respons. Så kan vi diskutere om det er holdninger eller engasjement som er problemet....
 9. Kjip dag og kort varsel, men vi i tifogruppen trenger enda flere hender imorgen i 18tiden. Samme fremgangsmåte som sist, send meg en melding om du kunne tenke deg å bidra, så tar vi det derfra. - tifogruppen
 10. Hehe, det har du jo selvfølgelig rett i. Men tenker at arbeidsforhold gjerne har noe med trivsel å gjøre også, eller?
 11. Nå har han vel akkurat kjøpt hus på Bærums Verk, hvor kidden også går i barnehage. Så vidt jeg vet trives de veldig i Bærum, tipper dette løser seg.
 12. Litt sånn det alltid har vært med han mao? Hørt fra folk som kjenner litt til SMH at han har slitt mye med skader, og at han gjerne har blitt litt useriøs på grunn av det.
 13. Kantspilleren er dansk og heter Kasper/Casper, er det jeg har hørt.
 14. Klar for Molde er det jeg har hørt.
 15. Vi er en liten gjeng som skal jobbe litt med tifo imorgen, kult om fler ønsker å bidra! Om det virker interessant er det bare å sende meg en PM, så skal dere få tid og sted. -tifogruppen
×
×
 • Create New...