Jump to content

s-simen

Tifo
 • Content Count

  1,195
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

s-simen last won the day on January 23

s-simen had the most liked content!

Community Reputation

875

About s-simen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolsås

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK!

Recent Profile Visitors

516 profile views
 1. Det er jeg enig. Men den her var prepubertal
 2. Eldste fyren gjør den yngste feilen. Faen ta ham!
 3. Har vært alt for fraværende på kvinnefotball i det siste. Er det virkelig kun én kamp som blir filmet hver runde?
 4. Prøvde å lage en sang uten blå ååå stå gåå nåå heihåå på en melodi jeg ikke har hørt brukt før. Hjelp gjerne til å modifisere og bedre hoder enn meg vet om det er gjennomførbart på en tribune. Melodi: Queen - Hammer to fall En kasse med øl, det er tid for rall Det er matchdag vi er Stabæk Fotball Den 12. mann lager Nadderud Fort Lytt til smellet i fra Stabæk Support! (/Blø for drakta, blø for Stabæk Support)
 5. Han vil vel være andrevalg bak Kjetil Tøsse (som herjet mot oss i cupen for noen år siden) og - dersom ikke han er flyttet opp på midten.
 6. City-fan? Jeg kan kanskje skjønne at noen Storhamarfans gjerne skulle sett at VAR ikke eksisterte de siste ukene. Men at de ikke kommer til å spontant feire mål neste sesong er jo sprøyt. Ditto City. Edit: lurer på hvor mange cupgull vi hadde hatt med VAR
 7. Iven Austbø spilte sin 3 strake kamp uten å slippe inn. Er dritgod på strek og oppfører seg som en kuk og burde hatt rødt. Vi har gamle Stabækspillere i alle klubber. Igår spilte stengel, brochmann, Brustad og sikkert noen andre som har vært på Stabæk 2 en gang i tiden. Thorsvedt oppførte seg og rass idag og kunne vel fått et par gule til. Jeg har ikke stooooore problemer med å skumme over hva tidligere Stabækspillere gjør i sine klubber, men det er mer spennende med spillerne som spiller i utlandet (eller faktisk ER gamle blaa helter).
 8. Får vi inn en banens beste poll? Har en kjensla at Sandberg kommer til å bli en het kandidat til kassa i år.
 9. Og en av de viktigste grunnene til det er fordi trenere som har pekt ut de presumptivt beste unge utøverne ikke ønsker å ta feil.
 10. Er vel det som er poenget. For oss er det ingen dramatikk, og det er lett for oss å se at talentet hos Renå er der. Vi kan enkelt se hvor god han var mot Mjøndalen, ta med oss det og tenke at han definitivt har alle muligheter til å bli en veldig god spiller for oss i fremtiden - vi har tålmodigheten og null bekymringer. For Renå er det vel ikke umulig å tenke seg til at han i bakhodet kanskje har en debut i eliteserien med rødt kort etter 5 min(?), blitt utlånt til Strømmen og blitt benka, blitt hentet tilbake for "konkurranse om plassen" uten å få et minutt spilletid, blitt tatt opp i laget, få spille treningskamp hvor man attpåtil gjør det fryktelig bra, for så at det blir hentet en ekstern erstatter på korttidslån fordi konkurrenten om plassen er småskadet, for deretter å bli tatt helt ut av spillertroppen. Seriøst - hadde dette skjedd meg tror jeg at jeg hadde opplevd det som tidenes mest dramatiske 1.5 år. Jeg tror jo at det er en god dialog, men jeg tror ikke det er mange som ikke lar seg påvirke av den motgangen han har hatt. Så dersom Renå skulle befinne seg på forumet og lese dette. Jeg syns du har sett jævlig god ut de gangene du har spilt og jeg syns tofotstaklingen din var jævlig kul! Jeg har fullstendig tro på at du kommer til å bli en veldig veldig god spiller i blaatt! Og du er bare 19 - krig i det stille og ha tro på deg sjæl - og bruk hver eneste trening til "å hate" Jeppe og Kirk.
 11. Er en god del (nylig, norsk) forskning som viser akkurat det @ringo sier. At andrelagsspillere opplever bl.a. mer stress og prestasjonsangst enn førstelagsspillere - særlig blant yngre utøvere. Så er det mye forskning som også viser at ferdighetsrelatert stress og fører til lavere motivasjon og tregere utvikling. En god relasjon og dialog mellom spiller og klubb kan selvsagt redusere dette, men det er ikke selvsagt at det gjør det eller at det er det.
 12. Tja, om det var Sarpsborgs tilnærming eller om det har vært Moldes spillestil i mange år kan vel diskuteres? Molde har lenge spilt "håndballangrep" spør du meg. Ohi er ikke verdens største trussel på hodet, ergo mener jeg at vi må bryte opp det raske vendingsspillet deres (via Eikrem). Det jeg mener Sarp var gode på var å holde posisjonen og ikke åpne opp for stikkerne mellom stopper og stopper, og stopper og back- hvor Ohi er best. Der må firer'n bak være koordinert og def.midt må være plagsomme og tette i presset på Eikrem og Aursnes. Ser helst at Kassi ligger som frimerke på Eikrem i forsvar.
×
×
 • Create New...