Jump to content

s-simen

Tifo
 • Content Count

  1,276
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

s-simen last won the day on January 23

s-simen had the most liked content!

Community Reputation

1,118

About s-simen

 • Rank
  Syvsover

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolsås

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK!

Recent Profile Visitors

747 profile views
 1. Jepp. Andre Hansen får frispark for å bli taklet av to rosenborgspillere, Sandberg får straffe imot for å dytte vekk ballen med flate hansker. Det er jo Lerkendal. @mbh brekk noen neser for meg og. Plis.
 2. Tja. Blir du for kjepphøy ender du med en brukket nese på downtown. Verdt det!
 3. Jeg var på analysemøte med Hugo Pereira i fjor og hans påstand er at 60-70% av alles innkast ender hos motstander, og ihvertfall hos rbk. Der trakk han fram Hedenstad som den som setter igang spillet best på raske innkast. Når Hedenstad kaster, plasserer han ballen nøyaktig på den siden det er mulig for spilleren å vende, eller midt på spilleren hvis det ikke er mulighet til det. Jeg tror man har mye å hente på å fange opp slike detaljer, og vi er ræva på innkast.
 4. Skulle egentlig bare mangle etter de kampene han har hatt mot dem. Mest overrasket over at det har tatt så lang tid, slik Celticsupporterne har snakket om Birger.
 5. Det var vel hovedsaklig i en divisjon lavere også (hvor de spilte sammen i hvertfall)
 6. Tar også gjerne imot en dm dersom det ikke skal deles offentlig
 7. Utelukkende basert på fysiske attributter har vi den spissen vi manglet på topp idag spilleklar til neste runde. Som en kompis nevnte: Da vi tok av Braaten for Hammy så satt vi egentlig igjen med Braaten "delt-på-to" på topp. 37 år og 100 kg. (Plis ikke ta det som nedrakking av de tre. Det er kun et forsøk på humor. Kampen skrek etter en stor fyr på topp. Jeg har fremdeles ekstrem tro på både Hammy og Ola naturligvis, men det var ikke det kampen skrek etter)
 8. Beste keepern i Eliteserien siden Eddie Gustafsson
 9. Synd vi ikke fikk oppleve Fortune og Solitaire på banen samtidig.
 10. Ja, mye mulig jeg tidvis så det jeg prøvde å se. Er man dårligere enn det nest dårligste laget er man fort det dårligste.. Grisedårlig er nok riktig ord. Satan det her blir tungt.
 11. Fikk ikke med meg alt men vi hadde noen ålreite muligheter. Fart hadde noen større og var av det jeg så det beste laget både i spillet og i sjanser. Syns ikke vi kom grisedårlig ut av det, men mtp på motstanderen gjorde vi nok det.. Huttetu
 12. Veldig spent på oppstillingen, evt om den er litt flytende offensivt. Det er jo blitt rapportert Kassi på venstre og Braaten bak Ola på topp. Tror helst jeg ser Kassi og Braaten bytte plass. Spørsmålet er vel om løpskapasiteten til Braaten er god nok til å dekke opp for Jeppe når han bidrar offensivt - jeg liker å tro det. Ellers er jeg fryktelig spent på både Yaw og Skytte. Yaw har jeg stor tro på, Skytte skal få overraske meg positivt. Har forsåvidt tro på at han dekker mer defensivt enn Hugo og da har vi mye offensiv kraft i laget. Gleder meg også til dobbeltbytte Hugo og Tortol. Optimist før morgendagen, tror vi putter Haugesund ned på bakken igjen.
 13. Dette er vel nøyaktig motsatt av hva som virker å være grunnen til at Lumanza føler seg hjemme i Stabæk? At han ikke ble presset til å starte kamper når han ikke følte seg 100%. Jeg påberoper meg ikke noen fasit her, men inntrykket mitt er ihvertfall stikk motsatt: en spiller som, uavhengig av at han definitivt er bedre enn de aller fleste midtbanespillerne i ESN selv på 70%, trenger å få bestemme selv når han er klar. Med andre ord er "så fort som mulig" "den tid det tar".
 14. Skriver under på dette. Snek meg inn fra familietribunen i samme periode og vi var begge de to irriterende drittungene på forumet den tiden. Husker endringen, har alltid sunget det, skammer meg over egne forumbidrag i perioden.
 15. Jeg tviler sterkt på at det i det hele tatt er bittelitt aktuelt en gang, men det er fremdeles en artig spiller å diskutere. På topp (posisjon, ikke nivå) ble han altså toppscorer. Her kan kanskje noen argumentere imot, men jeg har fått med meg en del rbkkamper de siste årene. Mitt inntrykk er at de gangene han har blitt kritisert for å "daffe rundt på banen og gjøre ingenting" er også de gangene han enten har spilt ving (what!?) og i en dyp rolle. Med andre ord minner det egentlig litt om Boli/Ohi-kombinasjonen. Det var vel akkurat det vi kritiserte Ohi for da Boli ble toppscorer. I utgangspunktet syns jeg Ohi og Bendtner er ganske like fotballspillere med et stort unntak. Bendtner skårer på hodet og.
×
×
 • Create New...