Gå til innhold

s-simen

Tifo
  • Innholdsteller

    1 450
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    11

s-simen vant dagen sist 12. Juli 2023

s-simen hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 749

1 følger

Profile Information

  • Location
    Kolsås

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STABÆK!

Nylige profilbesøk

2 269 profilvisninger
  1. Jøss! Det var et overraskende svar. Ikke mening å starte (nok) en var-diskusjon. Så jeg avslutter med at jeg ofte har sterkere følelser knyttet til opplevelser enn til resultater. Særlig 15år senere. Styrer det heller tilbake on-topic med at dette er en sang jeg faktisk foretrekker at vi synger sjeldnere. Det er en felleskap-sang. Mener den har dukket opp noen ganger i 80. min når vi har ligget under 0-1. Mulig det kun er meg og mine følelser knyttet til sangen, men da tenker jeg at vi allerede har tapt. Hvis det var opp til meg kan den gjerne være forbeholdt til etter kampslutt og ved spesielle anledninger (med de trenger forsåvidt ikke bare være negative).
  2. Ja misforstå meg rett, kampen er et av mine verste minner. Men som en da 13-åring er øyeblikket vårt etter kampen et av mine sterkeste og beste minner. og Sundgot-hatet er absolutt like intenst idag som da.
  3. Den sangen i 30-40 min etter at vi røk i semien mot lsk på Åråsen i 07 er ene og alene god nok grunn til at jeg IKKE vil ha var. Et av mine aller beste Stabækminner.
  4. Det er supert! Er foreldrene mine som har hatt 3 sesongkort (ett ekstra for gjester) samme sted i snart 20 år og trives med nærheten til Support. Sesongkortene er fornyet for lengst - så her er det utelukkende snakk om at de ønsker å sitte tett på oss
  5. Vil 305, 306, 300-302 bli tilbudt nye plasser på hovis i så fall?
  6. Jeg er helt enig i dette, og glemte rett og slett at Christensen er 6er. Tror Spiten-Nysæter/Andresen - *Ny*/Hammy/Akademi - Vinge/Akademi er knallsolid i Obos. Og enig at Nico-Pedersen er rock solid - men håper ikke vi trenger det mot Raufoss, Start, Levanger, Egersund osv (ikke at jeg frykter Bradley er helt Roger Finjord).. Og regner med skader. Håper Veum/Piggy får spille såpass mye stopper at de er komfortable når de starter og. Piggy var tidvis STRÅLENDE i OBOS i 2021.
  7. 22 år, 16 år, 21 år, 22 år, 19 år, 26 år, 18 år. Faktisk enig i at vi er godt forspent, men blir ikke overrasket (heller ikke veldig skuffet) hvis de jakter en 30-åring som kan bekle def midt og stopper. Vi har den spilleren i Nico men vi kunne hatt en til Nico. 30 åring + Piggy/Veum som stopper som "standard". 30+30 i midtforsvaret (+ 30 på def midt) når vi leder 1-0 borte på Intilititi etter 80 min. Mitt inntrykk av Hegardt er mer som en direkte erstatter for Krogstad, mens Bawa et klassisk anker - som jeg og tror man kan trekke ned som en defensiv back dersom det trengs. Har ikke noe imot et klassisk anker til med rutine. Geel, Seb, Kai og Andresen mener jeg bør være så høyt i banen som mulig.
  8. Og 3 år i klubben = 1.5% av overgangssummen i utdanningskompensasjon. Bør derfor være ytterligere 5mill. En god spiss bare i utdanningskompensasjon er finfint.
  9. Ferrington 8 - Victorio 33 - Oppedal 36 Buki 14 - Bawa 18 - Hammy 10 Schie 22 - Piggy 5 - ? 13 - Nysveen 9 Korrekt?
  10. Ferrington - Skille - Hammy Chris - Bawa - Sebastian Ekorness - Veum - Piggy - Riise Leander Ser foreløpig kontrollert og bra ut. Sebastian fortsetter som i 1. omgang og kommer til å være konge i Obos. Bawa ser bra ut, Chris og. Fin kontroll på midtbanen - litt uryddig i presset på de tre på topp.
  11. «Lyd per supporter» idag var vel årsverste.. tror off-beaten kommer av at det var minst 40 personer som stod helt i midten av feltet og holdt fullstendig kjeft. Forsangerne gjør en fantastisk jobb - som alltid.
  12. Forsøker med bilder selv. Curtis skal selvfølgelig skjerme den pasningen til Bjørlo (et steg til venstre på bilde 1 så er situasjonen avverget). På bilde 2 bør han være orientert på Bjørlo, de to bakromstruslene, og at det er to stoppere som bør ha kontroll på disse - likevel reagerer han med å løpe vekk fra situasjonen og dekke mellomrom foran stopperne. Der er det ingen trusler.. Bjørlo har tre alternativer: vende hjem, prøve bakrom eller skyte. Jeg syns Nico (som ender opp nærmest situasjonen pga Curtis sitt gale valg) venter maks 0.5 sek for lenge med å støte - og det kan han ikke lastes for. Støter han tidligere er Ham-Kamspissen naken i slottet. Også må Isak ta ansvar for at han har haltet voldsomt minst ett minutt før situasjonen - han skal selvfølgelig legge seg ned i stedet for å pushe seg gjennom at vi får en halvkontring på 5-1. Nesten 100% sikker på at han hadde reddet den hvis han hadde lår som var 100%.
  13. Tenkte som @odd sier at vi definitivt manglet en spiss/avslutter sentralt igår. Sånn sett ville jeg kanskje heller (hvis man har «valgt sine 11») startet Kevin-Kai-Rasmus på topp. Hadde definitivt foretrukket Mush fra start og Kai på midten. Aller helst Hammy/Haugen-Vetti-Kai på midten og Kevin-Mush-Rasmus på topp. Vi ender opp med å måtte tråkle oss til 5metern for det er ikke én som skyter fra utenfor 16.. Å flytte Rasmus på venstre blir helt ekstremt bortkastet når han ikke forsøker å skyte. Så tendenser til et fint samarbeid mellom stopperne og Rasmus, men syns dette kommer bedre til rette med ham på samme side som Sturla. De har bedre dynamikk. Curtis og Krogstad har jeg fullstendig gitt opp. Det er så omstendelig og døden for absolutt alle overgangsmuligheter. De er trege med ball og fraværende uten ball.
  14. Sturla en av våre bedre idag - nok en gang. Terningkast 3.
×
×
  • Opprett ny...