Jump to content

s-simen

Tifo
 • Content Count

  1,311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

s-simen last won the day on December 19 2019

s-simen had the most liked content!

Community Reputation

1,262

About s-simen

 • Rank
  Syvsover

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolsås

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK!

Recent Profile Visitors

956 profile views
 1. For dem som ikke liker å snakke med folk: SpotOn Stabæk
 2. https://osterhusarena.no/ Jeg ønsker Stabækversjonen av Sandnes Ulf sin (med hjørner, kun én etasje, ståtribune, tilrettelagt for god supporterakustikk, osv.). Utvendig og driftsmessig håper jeg vi får en grønn stadion. Nydelig video @Robinho
 3. Høres mest ut som en selvtillitsgreie. Første kamp han spiller sentralt fra start i Italia etter hva jeg forstår. De kampene jeg så av ham i Eredivisie var han beundringsverdig framoverrettet. At styrken hans er duellspillet og løpsstyrnen er det vel lite tvil om. Norges beste boks-til-boksspiller. At spillere som Selnæs, Henriksen og Johansen skal være så soleklart foran han på landslaget har forundret meg i lang lang tid. Selv ikke i en ubetydelig Maltakamp får han muligheten.
 4. Sampdorias bestmann, og kampens 4. beste spiller etter Cristiano Armstrong, Dybala og Sandro iflg WhoScored. Ekstremt imponerende!
 5. Ikke den type "hard" vi ønsker
 6. Få jeg unner suksess mer enn IAO, så dersom det stemmer er det bare å ønske hell og lykke, og takke for alt! Rett inn i min HoF. Så får vi krysse fingrene for en erstatter med like brennende lidenskap for jobben (Jansson? Nystuen?).
 7. En aldri så liten spådom: beholder vi Skytte, Lumanza, Kassi og en av Bohinen/Hugo/Askildsen, mens RBK kutter i spillertroppen men fremdeles har flere sentrale spillere i de to grupperingene innad kommer vi til å være over dem på tabellen om et år.
 8. Det morsomme med alle talentene som drar fra Stabæk til "en større norsk klubb" for å bruke det som springbrett, er at alle sitter fast i Norge., mens avløsern i Stabæk drar til utlandet.
 9. Spørsmål. Godkjenner UEFA ståtribuner til internasjonale kamper? Og er da kravet 8001 sitteplasser? Er det planlagt ståfelt+8001 sitteplasser, eller stafelt+sitteplasser=8001?
 10. Jeg tviler sterkt på at de største talentene velger å gå til dårligere ungdomslag fordi de kanskje i fremtiden vil kunne få prøvespille i Sporting. Jeg tror noen bør gå i seg selv og tenke - hadde jeg fått prøvespille i Sporting, PSV, osv dersom jeg ikke hadde utmerket meg i et av de beste akademiene? Sporting vil ikke slutte å se til Stabæk, fordi de kanskje kan finne gull i Jardar. Jeg er forøvrig for en egen 2.lagsserie.
 11. Et av problemene er jo nettopp det at man skal møte argumenter med mot-argumenter i stedet for å diskutere eventuelle løsninger. Ja fotballen er for alle - men supporterfeltet er ikke det nødvendigvis. Det er derfor det er aldersgrenser og krav om medlemskap, at det skal synges osv. Hadde Kjernen vært strengere på at ikke hvem som helst kan løse inn billett på feltet sitt hadde kanskje situasjonen der igår sett annerledes ut(jeg vet at "vi er fra politiet" kan få dem inn såogsi hvorsomhelst og at det nok ikke er mange som hadde svart "javel, men har du medlemskap?"). Jeg har aldri hørt om pyrotrigget angst. Pyrofobi (jepp, it's a thing) er kanskje ikke forenlig med å stå på et supporterfelt, men da også må det være mulig å argumentere for at det er ulovliggjøringen som skaper det største risikomomentet. Jeg klarer heller ikke å forstå hvordan man på den ene siden kan si at man har sluttet å gå på kamp utelukkende pga astma og pyro, men samtidig ikke være enig at hvis man kommer vekk fra røyken eller trekker skjerfet over munnen/nesa kan man gå på kamp.
 12. Hehe jeg overså faktisk Odd (og har ingen planer om å slutte med det). De er vel egentlig ikke det, selv om de liker å si det sjæl?
×
×
 • Create New...