Jump to content

s-simen

Tifo
 • Content Count

  1,355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

s-simen last won the day on April 29

s-simen had the most liked content!

Community Reputation

1,374

1 Follower

About s-simen

 • Rank
  Syvsover

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolsås

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK!

Recent Profile Visitors

1,164 profile views
 1. Den taklingen har Hanche drømt om i flere uker. Jeg elsker ham!
 2. Resultatet av manglende tilskuere. Veldig deilig!
 3. Det var fornuftig av deg å fjerne den delen av innlegget til @ringo som aktualiserte nettopp det.
 4. Kino med veldig god bevegelse i boks på 1-1 og. Drar med seg stopperen over på første og åpner rommet for Kassi.
 5. Hvis du ikke vil bidra, ikke bidra.
 6. Det er dette jeg sliter med å forstå i ekspertenes tabelltips. Hvorfor er feks Glimt plassert så mye høyere enn oss hos alle. De har mistet 34 av 60 mål siden ifjor. I preseason har vel Kinoshita 4 mål mer enn spissene til glimt sammenlagt (0)? Av spillere jeg tror kunne forsvart en plass i Stabæklaget er Bjørkan, Saltnes og Zinkernagel. Lukter ikke sykt svidd av Junker/Boniface. Nekter å tro at laget er så mye bedre samspilt.
 7. 1. Molde 2. Stabæk 3. Rbk 4. Brann 5. Viking 6. Glimt 7. Haugesund 8. Kbk 9. Odd 10. Vif 11. S08 12. Aafk 13. Godset 14. Start 15. Mjøndalen 16. Sandefjord
 8. Det kunne vel kanskje være interessant for både Stabæk og Forren å signere ham som "reserve". Da kan han få den hjelpen han trenger i, samtidig som Yaw og Hanche er 1.prioritet i start-11ern. Det er vel ikke helt dumt å være i klubben med spilleren som roper høyest om det sårt trengte fokuset på mental helse i norsk fotball. Om Forren faktisk ville gått med på å spille andrefiolin, med tilsvarende lønningsnivå er vel heller usikkert.
 9. Dette var jo fantastisk deilig. Vålerengaoppgjørene tror jeg blir åpne, og kan fort bli en seier til hver. Sarp og Mjøndalen tror jeg vi skal ha god kontroll på i år. Klarer vi å komme ut av de første 6 med 12-15 poeng før vi møter tyngre motstand i Molde, Rbk, Brann, Viking kan dette bli en fryktelig god sesong.
 10. Nå ja. Ta en kikk over spillerstallen i årene fra 2008, med "greed is a sin, sinners go to hell"-banneret, og fram til nå.
 11. Er det dog noen som vet svaret på dette?
×
×
 • Create New...