Jump to content

s-simen

Tifo
 • Content Count

  1,378
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

s-simen last won the day on July 23

s-simen had the most liked content!

Community Reputation

1,446

1 Follower

About s-simen

 • Rank
  Syvsover

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolsås

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK!

Recent Profile Visitors

1,231 profile views
 1. Har ikke Vogt vært skadet? Hvis ikke ser det jo ennå verre ut. Med mindre vi har har vurdert at det ikke er poeng å spille med den beste innleggsfoten vår, når vi likevel skal spille med den 15. dårligste beste hodespilleren vår på topp. Edit: Det er selvfølgelig ikke 14 spillere som er DÅRLIGERE enn Kinoshita i hodedueller. Det er 14 som er BEDRE.
 2. Man har alltid et valg! I pre-season spilte vi Hugo på venstre forsåvidt med hell. Da har man plass til Olli på topp og KNH på høyre. Men to på topp er ikke nødvendigvis fornuftig når vi ikke har én spiss engang som er god nok. Ihvertfall ikke når vår beste innleggsfot (Vogt) er skadet. Statistikkmessig har våre to beste spillere i sin posisjon vært Bohinen og deretter Lumanza. Jeg er fullstendig uenig i de som mener det går for tregt framover med Lumanza - men han må korrigeres til å faktisk være en offensiv midt. I 451 tror jeg Lumanza-Bohinen(dyp)-Skytte kan være perfekt.
 3. Hatt litt forum-pause, men hver eneste dag tenker jeg over at Kinoshita starter og Normann Hansen sitter på benk - og det senker helt seriøst livskvaliteten min. Takk for meg.
 4. I tillegg til å være RÆVVA er vi DRITTKJEDELIGE. Vi har jo INGENTING!!?
 5. Jeg satte meg på høyresida, men er det et sted Stabæk er mer samla?
 6. Det er bare å vippse 100kr til dem? Og vise den i inngangsdøren etter at man har skrevet på registreringen?
 7. De har fått inn en del penger i videresalgsklausuler for tiden.
 8. Fikk endelig en tribunekamp igjen! Ble utafor support og alle poster overfor tiltredes. Den brummingen da vi kjempa som hardest i 2.omg, og som (for min del) peaka under den deilige taklingen til Kornelius var rå! Eneste jeg har å si på igår er at å forsøke å øke antall repetisjoner fra 2 til 3 på noen av ropene hadde gjort underverker tror jeg. Ihvertfall rundt meg murres det til sangene, og jeg tror det generelle volumet på resten av stadion kanskje tar seg opp på rep 3. Evt bare kjøre noen flere raske kasterop, med "Tom Stenvoll"-tempoet.
 9. Absolutt, og definitivt skivebom på Glimt. Poenget mitt var forskjellen på vurderingen av lagene før sesongen, hvor glimt var tippet 3-5 og Stabæk 9-12 ish. At Junker og JPH skulle bli SÅ solide har ingen forutsett (Svarer på den replyen som kommer til å komme her: nei, det ble ikke forutsett). At mange av argumentene som (feilaktig) ble brukt for å plassere Stabæk på 12 også kunne bli brukt (i etterpåklokskapens navn: feilaktig) mot Glimt før sesongen står jeg ved.
×
×
 • Create New...