Jump to content

Bjersk

Bruker
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48

About Bjersk

 • Rank
  Begynner å komme seg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

209 profile views
 1. Ingen tvil om at Janne har kommet inn med mer positivitet og engasjement enn det Henning viste. Når det er sagt er stallen også en helt annen. Halve 11eren fra Lørdag var nyervervelser. Sitter med en følelse av at vi kan slå hvem som helst om dagen, i motsetning til i våres da jeg følte kampen var tapt før vi hadde begynt. Det er nå kortere til Kristiansund på 6. plass enn til Sarpsborg på direkte nedrykk i poeng, men spesielt form. Bare å se oppover på tabellen herfra!
 2. Spilte Tobbe Linderoth og Henning Hauger noen gang sammen?
 3. Bare 6 poeng opp til RBK og Europa League med seier lørdag. Forutsatt at Odd tar cupen.
 4. Beste kampen siden 2017. Vi skaper masse sjenser, og har egentlig full kontroll. Rykker aldri ned med det laget her!
 5. Orker ikke lese meg opp oppover i tråden. Hva skjer om 2 uker?
 6. Moe har aldri prestert på noe mer enn middels OBOS nivå på det beste. Dette handler ikke om at han ikke er i form, det handler om at han ikke er god nok ferdighetsmessig.
 7. Veigar sin retur etter Nancy var da i aller høyeste grad en suksess. Retur nr 3 høsten 2012 var laget så svakt at man vanskelig kan gi Veigar skylden for de dårlige resultatene. Tar gjerne imot Rogne, Mix, Kamara eller Skjelvik om motivasjonen er der. Henning trenger vi ikke.
 8. Kan man anta at Sandberg går gratis etter sesongen mtp at ny kontrakt ikke er skrevet? Dette er vel topp pri i klubben, og ny kontrakt burde vel sånn sett vært skrevet nå om alt så lyst ut? Eller er det en strategi fra klubben om å utsette dette til siste minutt for å spare penger etc? Løper vi ikke en stor risiko ved å vente såpass lenge med en spiller som leverer såpass bra?
 9. Sandberg Hanche - Yaw - Demidov - Ny back Skytte - Emil Rusike - Kassi - Ola Braathen Håper vi bruker den neste uken på å sikre en venstreback som holder EL nivå. Jeppe bør være ferdig nå. Synes fortsatt Hernandez er litt for tynn suppe, selv om han sakte men sikkert tar steg. Hanche er uansett det soleklart beste alternativet vi har på back defensivt, og faktisk offensivt. Lumanza så rusten ut, men kommer inn og blir matchvinner!
 10. Jeppe er ikke god nok. Beklager. Han er for treg, har for høyt tyngdepunkt og er alltid feilplassert defensivt. Samtidig har han for dårlig nærteknikk og fotballforståelse til å orientere seg raskt nok med ballen i beina. Dette gjør at han ofte mister ballen i farlige posisjoner. Offensivt klarer han sjelden og benytte sitt gode tilslag til noe konstruktivt. Han kommer så og si aldri rundt på overlapp eller høyt nok i banen til å få slått innlegg, og når han gjør det så er det for upresist. Jeppe er sikkert en fin fyr og lokal og alt det der, men han er ikke god nok.
 11. Noen som vet overgangssummen?
 12. Fantastisk før-overgangsvindu! Terningkast 6. Får vi igang Hernandez og en ny venstreback inn i overgangsvinduet nå så er vi der. Vi har blødd på backene siden Meling og Jalasto forsvant. Ekstremt ustabilt defensivt, samt forutsigbart og upresist offensivt. Jeppe holder ikke mål dessverre.
 13. Så bare 2. Omg, men 3 mål (nesten 4) og en god tilbakeheading som hadde blitt assist om resten av laget hadde fullført angrepet. Veldig sterkt!
×
×
 • Create New...