Jump to content

Bjersk

Bruker
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25

About Bjersk

 • Rank
  Like interessant som Ari

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

159 profile views
 1. Så bare 2. Omg, men 3 mål (nesten 4) og en god tilbakeheading som hadde blitt assist om resten av laget hadde fullført angrepet. Veldig sterkt!
 2. Hvor vises dagens kamp?
 3. Det er bare flaut, men vi er ikke et lag. Det finnes ikke lagmentalitet. Send de på 1 års teambuilding i Canada med Lars Monsen og prøv igjen neste år.
 4. Vi har dessverre ingen reserver som holder 3. div nivå per idag. Kanskje på tide å ta kontakt med spillerne på Stabæk 3? De har innstillingen og fotballforståelsen Stb 1 og 2 ikke har.
 5. Fy faen så ræva vi er, en gjeng gutter mot menn. 2019 blir en hybrid av 2012 og 2018. 20 poeng +-
 6. Absolutt. Hva er status på Sindre og Gyasi om dagen?
 7. Jeg vet ikke hvor bra formasjonen fungerer for å være helt ærlig. Synes ikke Hernandez fikk frihet nok til å bevege seg høyt i banen. Derav heller ingen farlige innlegg fra høyre. Kommer neppe til å se Hanche doble på venstre kant med det første. Vi mangler Ohi som et oppspillspunkt, og går på brudd etter brudd sentralt. Vanskelig å kaste en dom etter 90 minutter beach fotball, men vi ser ikke giftige ut.
 8. Stemmer, 3-5-2. Vingbacker som står høyere i banen vil kompensere for Ola ut. Da har vi også Ola å spille på som strategisk reserve.
 9. Prøver på nytt: Med så mange gode(relativt) stoppere i stallen, og med Rusike ute er det kanskje på tide å prøve noe nytt? Sandberg Hanche Sun Strømnes Hernandez Børkeiet Kirk/Renå olsen Luc Bohinen Hugo Boli + Får benyttet 3 midstoppere i sin naturlige posisjon. + Hernandez høyere opp i banen. + Får benyttet midtbane fireren i relativt vante posisjoner.
 10. Med så mange stoppere i stallen, og med Rusike ute er det kanskje på tide å prøve noe nytt?
 11. Banens beste sammen med Hugo.
 12. Rusike minner meg om Craig Henderson, men skal få noen kamper til. Braaten virker som han har noen kilo for mye. Renå Olsen viser tegn på hvorfor han bør spille fra start på venstreback neste mandag (Nye Birger?). Bra første omgang av de bak. Younes Amer viser også prov på x-faktor de 2 gangene han var borti ballen, kan bli spennende å følge fremover.
×
×
 • Create New...