Jump to content

Bjersk

Bruker
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

293

About Bjersk

 • Rank
  flere innlegg enn Belsvik har mål

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

466 profile views
 1. Litt 2018 Hancke som mister markeringen totalt på scoringen til Slovan Liberec ihvertfall
 2. Solheim skal brukes på høyreback!
 3. Flott signering for fremtiden, men det vi trenger mest nå er en venstreback og stopper slik at Solheim kan skyves ut på høyreback igjen.
 4. Håper på noe alla dette: Sandberg Solheim - Yaw - Ny stopper/Pignatel - Ny back/Skytte Luc - Hugo - Lumanza - Kostadinov Antonssen - Maatsen
 5. Før Hanche dro sto vi med 3 forsvarsspillere som holdt nivået. Skader på Yaw gjorde imidlertid at vi har måttet bruke den eneste backen vi har hatt siden Meling som holder nivået, som midstopper i store deler av sesongen(Solheim). Nå står vi med 2 forsvarspillere der en er halvskadet og en blir brukt i feil posisjon. Resten er milevis fra Eliteserienivå. Dette er KRISE! Ikke siden 2012 har vi vært så blottet bakover. Vi burde få inn MINST en midtstopper og en back til som kan gå inn å ta nivået med en gang. Her må Bjarmann på jobb!
 6. Edvartsen har også vært begredelig lenge! bør benkes neste kamp
 7. Jeg er så mektig lei at vi ALDRI har ordentlige backer. Hvert eneste år!
 8. Alt for dårlig, helt meningsløst å bruke han
 9. Ikke hvis det er penger fra Investorer i verdens største diktatur. Det finnes grenser. Nei takk til Tyrkiske, Russiske og Gulf investorer også. Vet aldri hvor de pengene kommer fra. Hva er vitsen med å holde opp "Nei til rasisme" plakater når man mottar 50-100 mill fra investorer som opererer under et regime som drifter konsentrasjonsleirer for millioner av sine egne muslimer? Hvor setter man grensen? Ville vi sagt ja til IG Farben som hovedsponsor i 1943 også? JA, det er bedre med Røkke og Trøim. De tjener for alt vi vet pengene sine lovlig. Alt som har med Kinesisk fotball å gjøre virker skittent. Bare det at de betaler lønninger langt over markedspris burde tenne noen varsellamper. Går ikke til sengs med Kriminelle for å tjene litt ekstra penger. Virker som styret her gjorde det eneste riktige.
 10. Hugo er bedre offensivt sentralt ja. Synes fortsatt Lumanza og Skytte er for gode til å benkes. Kanskje Lumanza - Skytte Kostadinov - Hugo - Kassi
 11. Håper på dette laget neste match: Sandberg Solheim - Yaw - Hanche - Jonassen Lumanza - Skytte Vetlesen - Luc - Kostadinov Maatsen
 12. Pr idag har vi 3 forsvarsspillere som holder nivået (Yaw, Hanche, Solheim). Da synes jeg vi burde bruke de der de er best. At vi ikke bruker Solheim på Høyreback med hans offensive kvaliteter er synd. Han er farligere fra høyreback enn spissene våre er fra topp. Så får vi helle improvisere på venstreback inntil vi får hentet noe skikkelig. Kanskje gi Jonassen en sjanse.
 13. Enig! Vi er i ferd med å kjøre en Start strategi der vi henter inn en haug av middelmådigheter som ikke gjør oss bedre og som tar plassen til yngre spillere som ønsker å komme opp. bytt ut Jeppe, Øveraas og Jonassen med en ordentlig back og ha Vogt i bakhånd. Samme gjelder Botheim, Kinoshita og Azemi. Helt uinteressant med spillere som nærmer seg 30 og som av og til gjør en grei figur. Det står i strid med strategien vår!
 14. Vi trenger en venstreback så vi kan begynne å bruke Solheim på Høyreback og slutte å bruke en avdanket Ranheim spiller. Så trenger vi en spiss som kan konkurrere med Maatsen. Lever tilbake Botheim og selg Kinoshita, det er dessverre det dårligste spissparet jeg har sett i Eliteserien.
 15. Er Luc tilbake i full trening?
×
×
 • Create New...