Gå til innhold

Bjersk

Bruker
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømme

11

Om Bjersk

 • Rang
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Nylige profilbesøk

90 profilvisninger
 1. Rusike minner meg om Craig Henderson, men skal få noen kamper til. Braaten virker som han har noen kilo for mye. Renå Olsen viser tegn på hvorfor han bør spille fra start på venstreback neste mandag (Nye Birger?). Bra første omgang av de bak. Younes Amer viser også prov på x-faktor de 2 gangene han var borti ballen, kan bli spennende å følge fremover.
 2. Tar selvfølgelig mye heller 2 år på Bislett med ny stadion i 2022 enn 4 sesonger til på gamle Nadderud med åpning i 2024. Da er vi allerede i Post Nord ligaen.
 3. Jeg er redd vi undervurderer betydningen av moderne backer enormt. På høyresiden er jeg forsåvidt enig i at det å kjøre Hancke ut på back var det riktige på slutten i fjor. Jeg så imidlertid på dette som en svært midlertidig løsning og håpet at vi inn mot 2019 enten: 1. Satset på en Hernandez som viste tegn til utvikling gjennom pre-season, 2. Fikk inn en ny moderne back, med Hernandez i bakhånd. Ser argumentet med at midtbanen slet defensivt, men jeg mener at vi taper mer på å bli forutsigbare på høyresiden offensivt enn vi tjener defensivt med Hancke på back. Det er bekymringsfullt at vi går inn i 2019 med Hancke som førstevalg på høyreback. Han skal ha for innsatsen der i fjor, men han er og blir en midtstopper. Når det gjelder venstresiden så håper jeg at jeg tar feil ang Jeppe, men jeg kan ikke helt se at han utvikler betydelig bedre teknikk, hurtighet og fotballforståelse på 3 måneder. Savner også at han viser personlighet på banen. Drømmer om å se han skjelle ut en dommer eller motspiller, evt "klikke" på en medspiller som ikke gjør jobben defensivt. Jeppe er 4-5 år eldre enn Hugo, og Børkeiet, men han virker yngre. Håper Jeppe selv er inneforstått med at han må opp to hakk i år. Fjoråret var rett og slett ikke godt nok.
 4. Det som kommer til å gjøre at vi nok en gang vil slite i bunnen er backposisjonene. Det er helt krise at vi spiller med en stopper på høyreback og en spiller som dessverre er veldig begrenset på venstreback. Dette er våre desidert svakeste posisjoner per idag. Moderne fotball, og spesielt måten vi prøver å spille fotball på, krever at vi har kreative backer. Jeg håpet i det lengste at Hernandez kunne være riktig mann, men han har ikke tatt de stegene man hadde håpet på og virker dessuten å være ute i kulden gjennom sesongoppkjøringen. Har vært positiv til Renå Olsen da jeg mener han besitter en del kvaliteter som gjenspeiler en moderne back, men virker som det er Jeppe det satses på i år og. Her MÅ det gjøres noe..!!
 5. Skulle gjerne sett 1-2 år til på den kontrakten, men alt i alt gode nyheter.
 6. Hvordan er regelverket i forhold til gule kort nå? Noen av gutta som må sone denne/evt siste ved gult kort i første kamp? Boli dro vel på seg et gult nå.
 7. Håper vi slipper å se John Hou Sæther i troppen idag. Har hatt en forferdelig utvikling siden han kom hit, blir brukt helt feil på høyresiden, og det er ikke tilfeldig at de eneste 2 seirene vi har under HB kom de to gangene Hou Sæther ikke var på banen. Han traver rundt på 60-70% og er historiens mest forutsigbare spiller. Nå er det nok tull. Ola, Hugo, Valencic eller Emil er alle betydelig bedre alternativer. Henning Bergs stahet ser ut til å bli vår bane.
 8. Hva har Hou Sæter bidratt med i det siste? Han har etter min mening tydelige begrensninger, spesielt som kant der han må være noe av det mest forutsigbare i Norsk toppfotball. Jeg blir vantro av skuffelse hvis vi får se Hou Sæter fra start i denne kampen. Vi har spennende alternativer i Ola (som har fart og nesten alltid kommer til muligheter selv på de få minuttene han får) og Valencic (Nest og tredje sist på scoringene mot Elverum). En safere løsning er å kjøre fireren slik som mot Molde med Hugo ut på kant. Utover det er jeg enig med at Renå Olsen bør inn som back.
 9. LSK kampen ble spilt 14. Mars, altså midt i en spennende sesonginnspurt for alle slags vintersporter. Feks fant 30000 veien til Vikersund for å se skiflygning, og helt sikkert et mangedobblet antall av det igjen benket seg foran tv-skjermen for å følge sportslørdag. 10737 var derfor et tall som antageligvis ville vært betydelig høyere med serieåpning feks nå. Vi hadde 8687 tilskuere mot Odd(!) på palmesøndag(!). Kan neppe tenke meg et scenario som skal trekke færre tilskuere enn det! Molde kampen kræsjer så vidt jeg vet ikke med noen storskala sporter/arrangementer eller ferier som LSK og Odd kampen gjorde. Tipper derfor som følger: Pessimistisk - 9000 Optimistisk - 12000 Realistisk - 10000
 10. Helt enig! hørt mye positivt om han, habilt talent på FM og skapte mer på venstrekanten den halvtimen mot Lørenskog enn Hoff har gjort i i hele vår/vinter. Hadde vært spennende om han fikk noen innhopp denne våren.
 11. Helt enig! soleklart gult kort noe som ville ha medført at LSK måtte spilt resten av kampen med 10 mann. Forøvrig dømte Roy Helge Olsen enn grei kamp ellers, men det er ingen tvil om at dette ville hatt stor betydning for kampen, uansett hvor bra han dømte ellers!
 12. I motsetning til andre her inne mener jeg at Kamara skal ha kjeft for å ikke prøve mer! Flere ganger han fikk ballen på høyreside 30-40 meter fra mål med motorvei inn til 5 meteren, uten å sette fart. Kamara har fortsatt mye å gå på når det gjelder det taktiske! En Somen, Alan eller kanskje til og med Keller hadde satt fart å skjært inn, noe som ville skapt store farligheter for godset forsvaret. Ingen tvil om at Kamara har potensiale, men han må bli mye mer bestemt i spillestilen og tørre litt mer! Kanskje er han bedre som spiss.
 13. http://www.hamkam.no/presentation/webkamer...mp;nodeNumber=0 matta lover ikke så alt for bra=/
 14. Never change a winning team! Spesielt ikke etter at de har slått fjorårets seriemester 3-0. Så håper på samme lag mot Ham-Kam som mot Brann, kanskje med unntak av Høiland/Keller, selv om Keller spilte bra på lørdag.
×
×
 • Opprett ny...