Jump to content

Bjersk

Bruker
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57

About Bjersk

 • Rank
  Begynner å komme seg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

249 profile views
 1. Selv de 2 siste kampene der man ser han ikke er i toppform både skaper og kommer han til muligheter. Jeg mener han er vårt soleklare førstevalg på topp, med ytterligere uforløst potensiale. Spørsmålet er lønnskrav og om spilleren selv vil. For har vi råd til å ikke innfri en 4 millioners klausul på en spiller som selv halvskadet leverer mål-poeng på et bra nivå, i håp om at vi skal finne en ny Dio? Ingenting hadde vært verre enn å sitte der neste år med en Kinoshita på topp. Aga kommer ikke til å putte 10+ for oss allerede neste år, det er å tro på julenissen.
 2. Hvor kan man se "En drømmehelg 98" eller noe sånt. Mener den lå på hjemmesiden før?
 3. Håper vi går for naturgress. Enten jeg personlig liker kunstgress eller ikke er det flere spillere der ute som foretrekker naturgress foran kunstgress. Det er samtidig få eller ingen som setter seg på bakbena av å spille på gress. Det er imidlertid flere (spesielt utenlandske) som gjør det av kunstgress. Dette argumentet i seg selv har en stor verdi. Om vi i tillegg blir kompensert økonomisk av NFF er det for meg en no-brainer.
 4. Skjelvik inn for Jeppe hadde vært klasse.
 5. Fantastisk! Sammy og Junker neste.
 6. Utrolig viktig kamp! 3p er i praksis ny kontrakt. Tap gir nedrykksstrid. Er Vadim tilbake? Og hva er status på Lumanza?
 7. Jeg har vært positiv til Hernandez lenge i håp om at han vill ta de stegene man kunne forvente. Han har derimot stått på stedet hvil siden han kom, om mulig har han tatt et steg tilbake. Vi må begynne å ta backposisjonene våre seriøst! Neste år bør ny venstre og høyreback står øverst på prioriteringslisten. Inntil videre får vi håpe Demidov snart er tilbake så vi kan flytte Hanche ut på back.
 8. Hvis det fortsatt er mulig å få en krone for Hernandez er det bare å innkassere det med en gang. Helt ubrukelig
 9. Ingen tvil om at Janne har kommet inn med mer positivitet og engasjement enn det Henning viste. Når det er sagt er stallen også en helt annen. Halve 11eren fra Lørdag var nyervervelser. Sitter med en følelse av at vi kan slå hvem som helst om dagen, i motsetning til i våres da jeg følte kampen var tapt før vi hadde begynt. Det er nå kortere til Kristiansund på 6. plass enn til Sarpsborg på direkte nedrykk i poeng, men spesielt form. Bare å se oppover på tabellen herfra!
 10. Spilte Tobbe Linderoth og Henning Hauger noen gang sammen?
 11. Bare 6 poeng opp til RBK og Europa League med seier lørdag. Forutsatt at Odd tar cupen.
 12. Beste kampen siden 2017. Vi skaper masse sjenser, og har egentlig full kontroll. Rykker aldri ned med det laget her!
 13. Orker ikke lese meg opp oppover i tråden. Hva skjer om 2 uker?
 14. Moe har aldri prestert på noe mer enn middels OBOS nivå på det beste. Dette handler ikke om at han ikke er i form, det handler om at han ikke er god nok ferdighetsmessig.
×
×
 • Create New...