Jump to content

Bjersk

Bruker
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

200

About Bjersk

 • Rank
  skravlekjerring

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

420 profile views
 1. Solheim er en klassesignering, det samme ser Kornelius ut til å bli, men 3 kamper og to mål er ikke nok til å bedømme. Han fikk feks ikke til noe igår. Utover det er jeg helt enig. Jonassen og Gall er det OBOS nivå over. Isaksen, Valencic og Maatsen vil jeg gi mer tid. Problemet nå er at vi har for mange middelmådige spillere i laget. Vi har feks 3 venstrebacker på lønnslisten som ikke holder Eliteserie nivå - Jeppe og Jonassen er for dårlige, mens Vogt viser at han fortsatt har en vei og gå, samtidig som hans dårlige venstrefot gjør at han ikke bør brukes som venstreback.
 2. Hadde ikke gått noe bedre om Bo spilte for Lumanza. Begge er like viktige
 3. hvorfor bytter vi ikke mer nå, vi er under 0-3 og trenger å hvile Lumanza spesielt! Krise med flere skader nå
 4. At noen her ikke klarte å forstå hva slags kvaliteter som lå i Junker er fortsatt helt uforståelig for meg
 5. Med det laget vi spilte med ifjor vår hadde vi rykket ned, med eller uten Berg. Yaw, Skytte og Junker reddet oss. Men Janne er fortsatt en ekstrem oppgradering fra Berg av flere grunner.
 6. Hvis Yaw ikke er hundre prosent kan det være fornuftig å la han hvile ja. Kjør Piggy inn å gi han en ilddåp i en kamp vi uansett ikke forventer poeng og har alt å vinne.
 7. Synd på Kinoshita, men vi driver ikke veldedighet. Gleder meg til match!
 8. Enig der, Luc bør spille fremme på onsdag. Gall har vært svak så langt, men enten han eller Hansen burde få muligheten på kant neste match.
 9. Ikke glitrende?? Mannen er komplett ubrukelig
 10. Saggi er en helt ubrukelig dommer. Finnes ikke et snev av fotballforståelse..
 11. Så lenge vi spiller med Kinoshita er det 10 mot 10
 12. Hadde vært deilig det.
 13. Spesiell måte å lese statistikk på. Faktum er vel heller at han scoret 6 mål på 11 kamper, da kvarteret mot enga knapt kan telles som en match. Utover dette var han dessuten som andre påpeker en spiller som bygde farlige angrepsmønstre, hadde god spillerforståelse, åpnet rom, spilte gjennom medspillere på riktig tidspunkt osv. Jeg ville heller hatt Junker enn Boli. Sistnevnte var en god målscorer takker være sin fysikk, men lite annet.
×
×
 • Create New...