Jump to content

Bjersk

Bruker
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

143

About Bjersk

 • Rank
  i ferd med å etablere seg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

320 profile views
 1. Stenvoll var av et helt annet kaliber. I tillegg til trygg defensivt var han farlig offensivt. Når folk bruker Jeppes "gode" venstreben som et argument må jeg nesten påpeke at Jeppe hadde 2 målpoeng på 1710 minutter EL fotball ifjor. Ja, han har bra tilslag, men leggene hans treffer oftere klokka i kikkertsvingen enn et Stabæk hode. Fyller 25 i år og er ikke så ung lenger. På tide å ta neste steget. Tetter han igjen som i fjor høst samt blir farligere på overlegg/dødballer kan det bli bra. Hvis ikke må vi ta grep. Men basert på høstsesong er jeg enig i at han fortjener en sjanse til.
 2. Jo han var faktisk ganske ok i høst. God nok til at venstreback ikke er en posisjon vi trenger å prioritere på overgangsmarkedet.
 3. De fem bakerste med unntak av Jeppe ser solid ut. Midtbanen avhenger av at Lumanza kommer seg opp på 2017 nivå, ellers blir savnet av Skytte for stort. Mye ukkersikkerhet rundt Ola og Emil, og absolutt ikke skrevet i stein at Hugo blir noe bedre. Oliver var klasse i høst, men kan ikke forvente for mye her. Valencic og Isaksen er begge spennende signeringer som kan ta neste steget. Azemi kan og må bli bra. Har nemlig liten tro på at Kinoshita plutselig skal bli så god som mange sier. Han viste ingenting ifjor. Faktisk en av de svakeste spissene jeg har sett i Stabæk trøya noen gang av det jeg så. Synes det er for få i stallen spesielt offensivt som har levert jevnt på et høyt nivå de siste årene, og det er mange usikkerhetsmomenter som kan slå begge veier. Men det er vel sånn det alltid vil være i Stabæk. Tror uansett vi står bedre rustet i år enn vi har gjort siden 2015. Spesielt på bakgrunn av et bedre økonomisk fundament.
 4. VI trenger en spiss eller to av høy kvalitet.
 5. Det har jeg enormt tro på! Vet ikke om det kommer av følelser eller rasjonalitet. Men tror det er en kombinasjon av begge deler!
 6. Alt under 15 mill for Hanche burde være uinteressant. Og som nevnt burde vi kunne strekke oss langt i en ny kontraktsforhandling. Hanche er ikke bare en av tippeligaens beste stoppere. Han er også en leder, og en personlighet vi sårt trenger i laget. Vil han bort er det forståelig. Men både han og klubb burde sikte betydelig høyere enn Hannover.
 7. Kinoshita kan vel umulig være med videre? Velger Aga 7 dager i uken før han.
 8. "The UEFA Europa Conference League is a planned annual football club competition, starting in 2021, by UEFA for eligible European football clubs. It will be the third tier of European club football, after the Champions League and the Europa League. The competition is scheduled to run from the 2021–22 season". https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_Conference_League Noen som vet hvordan kvalifisering til europeiske turneringer i Eliteserien vil se ut i år med introduksjonen av UEFA Europa Conference League fra og med 2021?
 9. Morten er legende, men aldri i verden om han passer i den stillingen. Det ville bare vært nok en historie der en klubb signerer en gammel legende utelukkende på bakgrunn av legendestatus som spiller og ikke på bakgrunn av kvalifikasjoner stillingen som sportssjef krever.
 10. Lehne Olsen har vel kontrakt ut 2021. Nedrykk til tross blir han nok ikke nødvendigvis billig?
 11. Til tross for anarki ved den ene svingen og T-banen er jo Holmenkollørdagen totalt sett en kjempe suksess! Bare spør damene som må gå på søndag om de ikke heller ville gått lørdag. Synes generelt vi er for flinke til å ta hensyn til de få som finner feil ved alt og som ønsker forbud mot alt som potensielt kan være farlig.
 12. Hvem er egentlig beslutningstager ang alkoholservering på Nadderud? NFF eller klubben?
 13. Men dette er mot 90% i Norge. Vanskelig å komme utenom at produktet Allsvenskan går bedre enn produktet Eliteserien. Det er sant at Hammarby alene på Tele 2 Arena drar mye av dette. (ligasnittet gikk opp nesten 3000 etter Hammarby opprykket i 2014). Men det klarer de kanskje kanskje også fordi folk synes det er fett å dra på kamp på lørdag kl 13 med kompiser å ta seg et par pils på stadion og se på 30000 ultras som fyrer bluss for så å dra på byen i Stockholm etterpå. Det er ikke det vanskeligste vorspielet å selge inn. (ref kampen mot Hacken feks). Se til Tyskland, enten det er 1.2 eller 3. Bundesliga. Alle som har vært i ølhagene ved stadion før og etter match der skjønner greia. Fotball og øl hører absolutt sammen, for mange. Alkoholservering fikser ikke problemet, men det er et godt sted å starte. Hva med et prøveprosjekt på alkoholservering alle Lørdagskamper?
×
×
 • Create New...