Gå til innhold

Chriss

Bruker
  • Innholdsteller

    466
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Chriss

  1. Håper det ikke er all verdens (?). Budstikka er hvertfall ikke på saken enda Edit: http://www.budstikka.no/sport/stabek-tribunen-malt-i-lsk-farger-i-natt-1.8599880 Blir heldigvis fikset før match
  2. Generelt spørsmål; Hvorfor ikke boikotte TV2...? Etter alt som vi har vært igjenom kommer jeg aldri til å se en kamp på TV2 igjen, finner heller stream på nettet. Aldri mer innom tv2sporten.no heller. Aksjoner som fotball i helgen, eller drittsnakking om TV2 har ingen ting for seg om man fortsetter å gi de klikk, eller fortsetter å betale for produktene deres!
  3. Tilfeldigheter kan heldigvis tippe begge veier. Skjønt, synes vi har åpnet best så langt!
  4. Da jeg studerer i utlandet og ikke har tilgang på snus har jeg rasjonert ut siste boksen over 4 dager nå! Trenger noe å roe nervene på nå!
  5. Sitter igjen med blanede følelser... Skulle så utrolig gjerne sett matchen uten at vi ga vekk to mål så tidlig
  6. Frykter dette kan bli stygt nå. Den lille selvtillitten som endelig var kommet ser vi ikke mye til lenger...
  7. Prøvde å finne noen klipp av JJK på youtube
  8. Utrolig flott innsats av gutta idag! Og ikke minst livsviktige poeng! Stiller dog et lite spørsmålstegn ved utellingen i 2. omgang, da jeg føler vi fort kunne avgjort kampen tidligere. Uansett, SÅ UTROLIG DEILIG!
  9. Max viser kampen Takk, men er i København med kun NRK på tv'en
  10. Kommer sikkert her: http://www.wiziwig.t...837&part=sports Nydelig, tusen takk!
  11. Noen som har en stream til matchen??
  12. Ja! Vi skal prøve å få gjort det så enkelt at vi kan selge noen billetter i døra. Ses! Det gjør vi!
  13. Spørsmål angående SS-feltet. Jeg studerer i København, så er kun hjemme på et fåtall av kampene. Hvis jeg kjøper medlemsskap, kan jeg da kjøpe enkeltbilett til SS-feltet?
  14. Noen andre enn meg som har problemer med å se finalen via internett fra utlandet? Får bare sort skjerm med kommentarer....
  15. Gitt at opplysningene stemmer noenlunde, er det vel ikke noe rart at andre klubber kommenterer på dette. De er konkurrenter, å skade STB sitt rykte er vel ikke akkurat dumt. Samtidig er det jo naturlig at mennesker i lignende stillinger blir spurt om å utale seg....
  16. Vel, hvis "mangel på etikk" fucker opp for RBK og evt. Nancy er det vel en grei salderingspost for de aller fleste. RBK er i hvertfall de aller siste som skal komme trekkende med moraliserende pekefinger etter at de gjorde avtale med jjj mer enn et år før kontrakten utløp, JJJ hevdet at han ikke skulle gå etter Stabækspillere og deretter har de fisket og/eller skambudt på den ene etter den andre av våre nøkkelspillere (bl.a. Andresson, Høiland, Hedenstad, Gunnarsson, Farnerud) At RBK ikke fikk Veigar er selvfølgelig bra. Men, forebeholdt at tv2 er noenlunde presise, virker det som man valgte å overse Veigar sine ønsker og samtidig "snyte" Nancy for penger. I mine øyne virker det som man har man funnet en snedig løsning på å unngå avtalen man inngikk med Nancy. Det er mangel på etikk. Tror ledelsen, når de vurderte salget av Veigar, ga blanke i om det var RBK eller VIF som tilslutt endte opp med Veigar. Klausulen med Nancy er mer en standardfrase enn noe som Nancy har sett på som en kommende inntekt. For Nancy er dette som å vinne i Lotto uansett. Slik praksis forekommer flere steder enn i Norge. Se bare hvor lite vi har tjent på våre "videresalgsklausler" på våre stjernespillere. Hva gjelder "Veigars ønsker" var det AGENTEN som var enig med RBKs personlige tilbud. Veigar sa at med det opprinnelige tilbudet fra VIF ville han heller bli i Stabæk. Dette tilbudet ble justert opp av VIF, uten at TV2&Hør gadd å vurdere om muligens kanskje det var avgjørende i denne saken. Når dette skrives er jeg faktisk så naiv at jeg tror Veigar er en av de aller aller blåeste spillerne vi har hatt, og at han på ingen måte ønsket å forlate klubben. Det vel liten tvil om at skal du først bytte klubb er 10 km lenger østover atskillig bedre enn å dra helt opp til grisgrendte bartistan der karsk og isbjørn ruler. Det eneste som er skikkelig synd i denne saken er at vi har måttet selge en av våre aller beste spillere gjennom alle tider, og som fremdeles er god, men på et konkurrerende lag. Kanskje har VPG nettopp vært det som sikret VIF suksess i årets høstsesong. Personlig orker jeg ikke undersøke mer rundt akkurat det - det er for vondt. Om Nancy var avhengige av disse pengene eller ikke, er for meg likegyldig... Måten saken fremstår for resten av Norge, om saken er gjengitt riktig i media eller ei, er at Stabæk fant et smutthull for å unngå en gjeldene avtale med Nancy for å få mer penger selv.
  17. Vel, hvis "mangel på etikk" fucker opp for RBK og evt. Nancy er det vel en grei salderingspost for de aller fleste. RBK er i hvertfall de aller siste som skal komme trekkende med moraliserende pekefinger etter at de gjorde avtale med jjj mer enn et år før kontrakten utløp, JJJ hevdet at han ikke skulle gå etter Stabækspillere og deretter har de fisket og/eller skambudt på den ene etter den andre av våre nøkkelspillere (bl.a. Andresson, Høiland, Hedenstad, Gunnarsson, Farnerud) At RBK ikke fikk Veigar er selvfølgelig bra. Men, forebeholdt at tv2 er noenlunde presise, virker det som man valgte å overse Veigar sine ønsker og samtidig "snyte" Nancy for penger. I mine øyne virker det som man har man funnet en snedig løsning på å unngå avtalen man inngikk med Nancy. Det er mangel på etikk. Tror ledelsen, når de vurderte salget av Veigar, ga blanke i om det var RBK eller VIF som tilslutt endte opp med Veigar.
  18. Juridisk sett, såvidt jeg forstår, er det ingen ting galt med avtalen. Etisk sett synes jeg dette er helt på kanten. Men vi er i en presset økonomisk situasjon som krever tiltak....
  19. Rygghopping på overalt fra nord til sør ville vært awesome!
  20. Fatter ikke at folk her inne alltid skal "furte" når laget ikke spiller bra. Nei, du skal synge som #%&"¤ og hause opp gutta når de ikke viser tegn til innsatt. Ikke sette deg ned å være sur for at laget ikke klarer å tilfredsstille deg... Å kreve at spillerne viser LITT vilje, er vel ikke allverdens å kreve. Hvis de bryr seg om supporterne ville de begynt å vise litt vilje. Ta et gult kort, være raskere oppi mann osv. Et eller annet må gjøres for å få spillerne til å forstå at vi forventer innsats
  21. Bare så det er sagt, jeg går aldri før kampen er slutt, ei heller mot Odd. Men holder fast ved at noe må gjøres for å få gutta til å yte mer.
  22. Come on! Er du seriøst?? Er du pingle eller? Vi tåler da faen meg å tape. Vi tåler å rykke ned også. Hvor er stoltheten din? Ikke stoltheten over gutta som spiller, for den fikk seg en knekk på søndag, men stoltheten over å være Stabæksupporter. Vær gjerne flau over spillet, taktikken og tabbemål. Det er bare midlertidig. Men tør nå faen meg å være stolt av å være trofast STB-supporter i medgang, OG MOTGANG! Vi svikter aldri! Det nytter ikke å snakke om ære og innsats når man gir opp selv. Bli med til Kongsvinger og vis at du er mann! Er overhodet ikke fordi jeg er "feig, pingle, osv". Mer for å vise spillerne at vi, hvertfall jeg, forventer at de må vise litt vilje. Vi kan godt tape 6-0, så lenge spillerne viser at de prøver.
×
×
  • Opprett ny...