Jump to content

mcmorten

Bruker
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About mcmorten

 • Rank
  i ferd med å etablere seg
 • Birthday 03/12/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jar

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Kan ikke huske sist jeg hadde en sånn intens lykke når jeg gikk fra en Stabæk kamp. Måtte den vare lenge. men var jo ikke bare resultatmessig det var digg. Vi koste oss på tribunene også. Deilig godstemming med masse tull og bra synging.kronet med synging med spillerne. Denne skal jeg leve lenge på!! ps: http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article238403.ece
 2. Utrolig trist og uforståelig Ord blir fattige i slike sammenhenger Mine tanker går til familie og venner Hvil i fred
 3. Vanligvis støtter jeg laget til siste slutt. og det gjorde jeg forsåvidt i dag også. oppturer og nederlag er en del av vår hverdag som supportere.. Når det er sagt så har sjeldent vært mer skuffet over Stabæk en i dag. Stabæk hjemme mot Hønefoss som ikke har vunnet en eneste kamp så langt, SKAL være 3 poeng i sekken for oss. Så enkelt er det. Etter å ha sett reprisen av målet vil jeg bare igjen sette et stort spørsmålstegn ved Onstad, og hva han gjør i stbaækdrakten.. Jeg er enig i at vi skal støtte laget. Og vi har en flott kultur på det hos oss. Men sorry når det til de grader underpresteres som på denne måten, er den ren idioti og snillisme og ikke si ifra!!! SKjerpings gutta!!!!!!
 4. Tørr jo egenlig ikke tenke tanken, men hvis dette går i orden er min jul reddet ihvertfall. med Veigar, Koba, Farnerud, Anderson, Hoff og Nannskog kan man jo så smått begynne å smådrømme litt om en nydelig 2010 sesong
 5. konge! gleder meg til god stemmning i Telenor Arena. 15 000 Baby!!
 6. Satser på at både trabzonspor og Stabæk går vidre slik at vi møtes i gruppespillet Møter vi Slavia Praha, vet jeg zenky putter
 7. spennende dette er gitt tipper ikke stabæk blir trukket før klokken 14:02
 8. Jeg likte også at de har et bilde av Kongen på veggen . En riktig klassiker! Vi kommer uansett 2 stk, og gleder oss stort! Tipper vi prøver å være der til rundt 18:00 Vil samtidig benytte sjansen til å berømme alle involverte som har stabblet dette på beina! Superflott innsats! da jeg kom hjem i går å leste at kampen var i boks fikk jeg ro i sjela, og kunne sove godt. Har ikke sovet så godt på lenge :)
 9. Konge!! Kunne ikke fått bedre nyheter enn det. da blir det "Toyen" på meg
 10. For oss som ikke kjører buss, og ikke skal innom Bekkestua. Kan ikke siste mann ta med de tiloversblivende billettene og selge de utenfor standen? Kjøper heller av Stabæks beholdning. Hvor mange billetter hadde butikken for salg? Hvordan får vi tak i dere ? Jeg tipper vi kommer til å være der en time før kampstart. Dere er vel kanskje ikke der da?
 11. Syns det blir litt lavmål å peke ut en som vi skal pipe på, bare fordi lyn kommer til å pipe på Hoffern. Nei da er det ti ganger bedre at vi bruker våre krefter på å heia han frem. Fokus på eget lag, er som regel best i lengden.
 12. Synes noen uttaler seg litt vel mye om, og er veldig bastante på ting de nødvendigvis ikke har helt greie på. Stabæk vil helt klart tjene på at melodi grænd prixzzz.. skal være i telenor arena.
 13. ja hvor ble det av den ? jeg likte den synes den er bra har et spørsmål: noen her som vet teksten til "gi meg øl og gi meg sig" sangen? hørte den bare to ganger og klarte ikke å huske hele sangen. Når vi sang den i i halden, lo hoff godt. Jeg er overbevist om at synger vi denne sangen vil det løsne for ham rimelig kjapt
 14. Jeg drømmer om at dette blir kampen der Hoff får ting til å stemme. Han sier selv han er i god form. de to han puttet mot Manglerud Star var jo klassemål.
 15. For meg var det helt naturlig å klappe for myggen når han ble byttet inn. Det var en gest, for de tingene han har gjort på banen, og for den jobben han har lagt ned for å komme tilbake. Dette hadde selvfølgelig ikke skjedd hvis resultatet ikke hadde vært som de var. Er jo ting som dette som gjør opplevelsene og rammen rundt kampen morsom. Skal vi drive å lage regler på hva som er lov å ikke lov, tar man bort mye av spontaniteten som nettopp er med på å skape opplevelsene.
×
×
 • Create New...