Gå til innhold

mcmorten

Bruker
  • Innholdsteller

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av mcmorten

  1. Kan ikke huske sist jeg hadde en sånn intens lykke når jeg gikk fra en Stabæk kamp. Måtte den vare lenge. men var jo ikke bare resultatmessig det var digg. Vi koste oss på tribunene også. Deilig godstemming med masse tull og bra synging.kronet med synging med spillerne. Denne skal jeg leve lenge på!! ps: http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article238403.ece
  2. Utrolig trist og uforståelig Ord blir fattige i slike sammenhenger Mine tanker går til familie og venner Hvil i fred
  3. Vanligvis støtter jeg laget til siste slutt. og det gjorde jeg forsåvidt i dag også. oppturer og nederlag er en del av vår hverdag som supportere.. Når det er sagt så har sjeldent vært mer skuffet over Stabæk en i dag. Stabæk hjemme mot Hønefoss som ikke har vunnet en eneste kamp så langt, SKAL være 3 poeng i sekken for oss. Så enkelt er det. Etter å ha sett reprisen av målet vil jeg bare igjen sette et stort spørsmålstegn ved Onstad, og hva han gjør i stbaækdrakten.. Jeg er enig i at vi skal støtte laget. Og vi har en flott kultur på det hos oss. Men sorry når det til de grader underpresteres som på denne måten, er den ren idioti og snillisme og ikke si ifra!!! SKjerpings gutta!!!!!!
  4. Tørr jo egenlig ikke tenke tanken, men hvis dette går i orden er min jul reddet ihvertfall. med Veigar, Koba, Farnerud, Anderson, Hoff og Nannskog kan man jo så smått begynne å smådrømme litt om en nydelig 2010 sesong
  5. konge! gleder meg til god stemmning i Telenor Arena. 15 000 Baby!!
  6. Satser på at både trabzonspor og Stabæk går vidre slik at vi møtes i gruppespillet Møter vi Slavia Praha, vet jeg zenky putter
  7. spennende dette er gitt tipper ikke stabæk blir trukket før klokken 14:02
  8. Jeg likte også at de har et bilde av Kongen på veggen . En riktig klassiker! Vi kommer uansett 2 stk, og gleder oss stort! Tipper vi prøver å være der til rundt 18:00 Vil samtidig benytte sjansen til å berømme alle involverte som har stabblet dette på beina! Superflott innsats! da jeg kom hjem i går å leste at kampen var i boks fikk jeg ro i sjela, og kunne sove godt. Har ikke sovet så godt på lenge :)
  9. Konge!! Kunne ikke fått bedre nyheter enn det. da blir det "Toyen" på meg
  10. For oss som ikke kjører buss, og ikke skal innom Bekkestua. Kan ikke siste mann ta med de tiloversblivende billettene og selge de utenfor standen? Kjøper heller av Stabæks beholdning. Hvor mange billetter hadde butikken for salg? Hvordan får vi tak i dere ? Jeg tipper vi kommer til å være der en time før kampstart. Dere er vel kanskje ikke der da?
  11. Syns det blir litt lavmål å peke ut en som vi skal pipe på, bare fordi lyn kommer til å pipe på Hoffern. Nei da er det ti ganger bedre at vi bruker våre krefter på å heia han frem. Fokus på eget lag, er som regel best i lengden.
  12. ja hvor ble det av den ? jeg likte den synes den er bra har et spørsmål: noen her som vet teksten til "gi meg øl og gi meg sig" sangen? hørte den bare to ganger og klarte ikke å huske hele sangen. Når vi sang den i i halden, lo hoff godt. Jeg er overbevist om at synger vi denne sangen vil det løsne for ham rimelig kjapt
  13. Jeg drømmer om at dette blir kampen der Hoff får ting til å stemme. Han sier selv han er i god form. de to han puttet mot Manglerud Star var jo klassemål.
  14. For meg var det helt naturlig å klappe for myggen når han ble byttet inn. Det var en gest, for de tingene han har gjort på banen, og for den jobben han har lagt ned for å komme tilbake. Dette hadde selvfølgelig ikke skjedd hvis resultatet ikke hadde vært som de var. Er jo ting som dette som gjør opplevelsene og rammen rundt kampen morsom. Skal vi drive å lage regler på hva som er lov å ikke lov, tar man bort mye av spontaniteten som nettopp er med på å skape opplevelsene.
  15. Det var vel heller ikke flere ledige plasser, siden vi bare fikk lov til å bruke hovedtribunen (+ $$ på gamlefeltet)
  16. Høres bra ut! Med fin artikkel ( på forsiden og her) som inspirasjon trøkker vi til på Tirsdag. Vi har tross alt litt å ta igjen siden forrige kamp.
  17. Siden vi nå har fått etablert oss på kortsiden på TA, vil det være naturlig å ordne bruskasser. Dette bør vi få til allerede til helgen! På bortebane er det neppe enkelt å få til, så da får vi bare satse på at man kan stå på stolene, slik jeg gjorde i går, selv om det ikke blir optimalt. Takk for innspill! Syns bruskasse er en bra greie, viktig at forsanger er synlig når vi er såpass mange. En annen ting som jeg mener ville funket bra er om forsangerene/kjernen sprer seg litt utover. Jeg står ofte litt lengre oppe i møljen, derfra må jeg lese på munnen til forsanger for å få med meg hva som blir sunget. I går funket det greit for jeg fikk ofte kontakt med Anders, men tviler på at alle klarer det. Mange synger faktisk ikke hvis ikke mange rundt dem synger. Jeg og noen folk rundt meg dro ofte igang fra vår del, men måtte virkelig konse for å "se" hva som ble sunget. Å høre dere der nede er neten umulig. (hørte jeg ropert? ) Derfor; hvis noen av kjernen flytter seg noen rader oppover, hadde trøkket vært enda bedre oftere. Kjønner at det er lett å stille seg forran der det er mange som synger. Men er kanskje verdt å ofre dette, for enda bedre samkjøring/trøkk på syngingen.
  18. Skjønner at damene har en litt annen hverdag en gutta mtp. at de må jobbe/studere ved siden av osv, og at dette fører til at de må spille på andre tider. Men nå var ikke poenget mitt at denne kampen på død å liv måtte flyttes, nei heller at det må tenkes litt nytt og smart rundt plassering av kamper generelt. Kan man få kjørt 2 kamper som ligger i ca. samme geografiske området på samme dag. Ja så må jo det være en flott innbydelse til å få flere på kamp. Dette gjelder ikke bare Stabæk. Etterhvert vil flere toppserielag bli adoptert. Så denne tanken vil bli mer og mer aktuell.
  19. Historisk dårlig av oss. Når vi yter så lite på tribunen burde det vi ytrer ihvertfall være til støtte for laget. Vi brukte vel mer energi på dommertrioen enn på å støtte laget. Kommer tilbake vedr dette senere. Denne kampen må ha vært et absolutt lavmål fra vår side. (Jeg var ikke bedre enn noen andre, prøver ikke å kaste stein i glasshus) SFK fortjener bedre, det tror jeg vi alle er enige i. Ja enig at det blir brukt unødvendig mye energi på dommerne. Fint at folk er engasjerte så skal i grunn ikke blande meg opp i det. Men når syngingen var så dårlig, kommer ropingen på dommerne ekstra godt frem. Velger å tro at folk (inkludert meg selv)var litt sløve og at vi tar i litt mer neste gang. Og en ting til, hva med å skifte ut "solgt seg som en hore" , til "solgt seg for en krone". Hore får liksom en litt annen mening i Toppserien.
  20. 4 mil er da ikke så langt når man først har kjørt 50 mil til Trondheim. Tid på dagen er vel heller ikke så stort problem, de fleste toppseriekampene går vel 14, eller 16.
  21. Fatter ikke at folk er så negative. Gutta kjempa bra i dag. Vi hadde mange sjanser og vant en kamp som kunne vippet begge veier. Og NEI det var ikke straffe. Deilig at det går vår vei i dag. Vi er ikke så aller vært på tribunen heller. Ja denne karamellen skal jeg nyte!!
  22. Igjen; de trommene, bjellene, pon pon'ene osv er utrolig irriterende. Håper virkelig flere lag følger Stabæk, og adopterer toppserielag, så vi kan vise hvordan suporterkultur fungerer. Vi er verken på håndballkamp eller hockey kamp :angry:
  23. Den kampen skulle blitt lagt til 24 så det kunne blitt en combo med RBK-kampen. Hvis NFF er mere beviste på sånne comboer til neste år kan det bidra til flere folk i toppserien.
  24. Kampen mellom Team Strømmen og Røa går på TV2 fra 14:00 for de som vil se hvordan våre konkurenter spiller ball.
×
×
  • Opprett ny...